Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy S III

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και τι θα κανεις; θα ψαξεις να αγοράσεις ενα smartphone που δεν σπάει εύκολα η οθονη; Δε νομιζω να τα καταφέρεις.. Καλύτερα να αγοράζεις όποιο τηλέφωνο θέλεις και να του βάλεις μια θήκη....

Δε ξέρω πάντως να σου πω την αμαρτία μου, είδα iphone να πέφτει απο 2 μέτρα ύψος και να μην παθαίνει τίποτα. Τυχαίο; Δε ξέρω αλλά θες δε θες θα κάνεις τις συγκρίσεις σου!!! άντε να την αλλάξουμε να πάρουμε και καμια θήκη πιο σοβαρή και βλέπουμε

• Απαντήσεις 15,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δε ξέρω πάντως να σου πω την αμαρτία μου, είδα iphone να πέφτει απο 2 μέτρα ύψος και να μην παθαίνει τίποτα. Τυχαίο; Δε ξέρω αλλά θες δε θες θα κάνεις τις συγκρίσεις σου!!! άντε να την αλλάξουμε να πάρουμε και καμια θήκη πιο σοβαρή και βλέπουμε

Καθαρά τυχαίο.

Εμένα μου έπεσε από 1.5 μέτρο και είναι μια χαρά και εχω δει iphone να θρυματίζεται από μισό μέτρο.

Μη παίξεις λόττο :p

Guest maklovinsam
Καλησπερα φιλοι μου κ χιλια συγνωμη που ξαναρωταω αλλα κανεις δεν εχει δωσει καποια απαντηση.οπως εγραψα κ πιο πανω μετα το τελευταιο official update που εκανα XXEMC2,οταν μπαινω στην Μπαταρια βλεπω την εφαρμογη gmail να καταναλωνει πανω απο 12%,ενω πρωτα οταν εμπαινα στην Μπαταρια δεν εμφανιζε καν το gmail να καταναλωνει μπαταρια.εκανα επαναφορα ρυθμισεων αλλα μετα απο μιση μερα ξαναεμφανιστηκε η εφαρμογη gmail να καταναλωνει γυρω στο 12% χωρις καν να την εχω χρεισιμοποιηση.μηπως ειναι θεμα ρομ? Edited by maklovinsam

Γεια σας,

θα ηθελα τη βοηθεια σας.

Οταν με καλουν, για να απαντησω, δε θελω να κανω "συρσιμο" του πρασινου κουμπιου, αλλα απλα να το παταω.

Θελω δλδ, να μου εμφανιζονται ενα πρασινο και ενα κοκκινο πληκτρο και να παταω οποιο θελω, χωρις συρσιμο. Το ειχα κανει στο προηγουμενο android κινητο μου, Motorola Atrix, αλλα στο Siii δεν εχω βρει το πως.

Το Siii ειναι root.

Ευχαριστω.

Γεια σας,

θα ηθελα τη βοηθεια σας.

Οταν με καλουν, για να απαντησω, δε θελω να κανω "συρσιμο" του πρασινου κουμπιου, αλλα απλα να το παταω.

Θελω δλδ, να μου εμφανιζονται ενα πρασινο και ενα κοκκινο πληκτρο και να παταω οποιο θελω, χωρις συρσιμο. Το ειχα κανει στο προηγουμενο android κινητο μου, Motorola Atrix, αλλα στο Siii δεν εχω βρει το πως.

Το Siii ειναι root.

Ευχαριστω.

Ψάξε στο play store το full screen caller.. Εχει διάφορα κουμπάκια που μπορείς να βάλεις..

Παιδες εχετε παρατηρησει πως ειναι το μονο τηλεφωνο(galaxy s3) οπου η τιμη του στα καταστηματα του Skroutz και Bestprice εχει ανεβει αντι να κατεβαινει 13 ευρω περιπου μεσα σε μια εβδομαδα? Μαθανε πως ερχεται η 4.2.2 με τα καλουδια του S4 και ειπανε να οικονομησουνε σε καιρους δυσκολους οικονομικα...κερδοφορια η απατη...
Τεχνολογια...μια ανηφορικη ροτα προς την εξιλεωση των συναισθηματων...

για σας...θα ήθελα μια δωρεάν εφαρμογή για καταγραφή κλήσεων που να δουλεύει σε S3 το οποίο έχει λογισμικό μαμίσιο.

Αν δεν ξέρει κανένας δωρεάν ας μου πει και επί πληρωμή...αλλά να ΔΟΥΛΕΥΕΙ!

ευχαριστώ πολύ!

γεια σας,

έχω το s3 και έχω τα εξής προβλήματα:

1) πολλές φορές κάνω sync με outlook και κολλά. Αποσυνδέω κινητό κάνω pc και s3 επανεκίνηση, συνδέω...και κάνω εκ νέου sync. Πολλές φορές από αυτή την διαδικασία έχω διπλοεγγραφές. Μπορεί να γίνει κάτι?

2) λόγω του παραπάνω προσβλήματος... επιλέγω να κάνω delete όλες τις επαφές από το κινητό. Δυστυχώς για να τις περάσω ξανά πρέπει να ΣΒΗΣΩ το kies από τον υπολογιστή να το ξαναπερασω κτλ....για να μου περάσει όλες τις επαφές. Υπάρχει κάποιος τρόπος - τρικ για να μην κάνω όλη αυτή την διαδικασία? ΠΧ να σβήσω κάποιο log file για να περάσει ΟΛΕΣ τις επαφές (και ημερολόγιο) ξανά???

3) Στις σημειώσεις των επαφών στο outlook γράφω αρκετά πράγματα... Δυστυχώς ότα κάνω sync ΔΕΝ μου περνάει τα πάντα στις σημειώσεις της επαφής στο κινητό. Υπάρχει κάποιο fix ή κάποιος τρόπος να λύσω αυτό το πρόβλημα? Το γελίο είναι ότι με την τελαυταία έκδοση μου δημιουργήθηκε αυτό το πρόβλημα.....

είναι τραγικό πάντος με το e71 που επίσης χρησιμοποιώ να μην έχω ΚΑΝΕΝΑ από τα παραπάνω προβλήματα.....και γενικά η εφαρμογή με επικοινωνία με το Pc να δουλεύει ΑΜΕΣΑ και χωρίς προβλήματα.

Καλησπερα παιδια

Xperia p εχω αλλα θελω να βοηθησω εναν φιλο να αλλαξει rom στο SIII του

Ερωτηση

To bootloader ειναι ηδη ξεκλειδωμενο?

Ρωταω γιατι δεν βρισκω κατι στο ιντερνετ και δεν θα μπορεσουμε εννοειται να βαλουμε custom kernel(αν το απαιτει η rom, μιας και θελω να του βαλω CM)

Ευχαριστω

Καλησπερα παιδια

Xperia p εχω αλλα θελω να βοηθησω εναν φιλο να αλλαξει rom στο SIII του

Ερωτηση

To bootloader ειναι ηδη ξεκλειδωμενο?

Ρωταω γιατι δεν βρισκω κατι στο ιντερνετ και δεν θα μπορεσουμε εννοειται να βαλουμε custom kernel(αν το απαιτει η rom, μιας και θελω να του βαλω CM)

Ευχαριστω

Ναι είναι :cool:

Ok σε ευχαριστω πολυ

Επισης δευτερη ερωτηση

Θα το ψαξω και εγω βεβαια αλλα ποια εκδοση της CM ειναι αυτην την στιγμη χωρις bugs για το SIII και γενικα εχει τα ιδια θεματα με τα Sony κινητα, δηλαδη π.χ. δεν δουλευει το ραδιοφωνο, το autobrightness κτλ?

Επειδη δεν ειναι για μενα θα πρεπει να ειμαι σιγουρος τι θα του βαλω

Ευχαριστω

Παιδιά πάντως το touch wiz της σαμμυ είναι τραγικό πολλά λαγκ έβαλα το next launcher 3d και πραγματικά δεν κολλάει πουθενά....
nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge

Η cm ειναι σταθερη απλα εχει πολυ battery drain .

Φανταζομαι μιλας για την CM9.1?

Aν βαλω καποιον αλλο kernel(αν υπαρχει), μηπως εχει καλυτερη αυτονομια?

Παιδιά πάντως το touch wiz της σαμμυ είναι τραγικό πολλά λαγκ έβαλα το next launcher 3d και πραγματικά δεν κολλάει πουθενά....

έτσι είναι με nova launcher και exdialer αλλο τηλέφωνο.

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

οπως τα λες ειναι....ποια η απορια?Call recorder λεγεται ,ειναι δωρεαν ,δουλευει αρκετα καλα σε ''μαμα'' λογισμικο,και θα το βρεις στο play store...το εχω στο S3 αρκετο καιρο...

Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg

Σταθερο FTTH 200Mbps

Μιλαω για την CM10.1

Δεν ξερω με αλλον Kernel τι παιζει , εχω δοκιμασει σχεδον ολες τις rom (omega, revolution, cm10.1, ultimaRom, pardus) και μαλιστα καθε φορα εκανα mega-wipe !

H μονη που πραγματικα αξιζει για εμανα ειναι η pardus η εκδοση 4.1.2 αλλα και η εκδοση 4.2.2 δεν ξερω τα παιδια ουτε εχω κανενα συμφερον απλα ηθελα κατι καλο για το S3 μου .

H pardus ειναι stock based απο οτι καταλαβα?

edit, αυτη ειναι?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2142430&highlight=pardus

Η cm10.1 βλεπω οτι ειναι ακομα σε nightlies κατασταση, οποτε ολο και καποιο bug θα εχει και δεν ειναι δικο μου το κινητο αλλιως θα εκανα 10 flash την ημερα

Nα'σαι καλα, ξεκιναω το ψαξιμο

Edited by aftergr

Καλησπερα παιδια... Εδω και μια 10αρια μερες εχω στα χερια μου ενα λευκο S3 στα 32gb το οποιο με εχει αφησει αρκετα ικανοποιημενο μπορω να πω... :D

Θα ηθελα να μου λυσετε βεβαια μια απορια... Μπαινοντας στον διαχειριστη εφαρμογων, βλεπω στην κατω μπαρα πως μονιμα εχω 600-700mb ram γεματα, παρολο που στις εφαρμογες που μ δειχνει ανοιχτες δεν πιστευω το συνολο τους να φτανει τοσο...

Επισης, καποιες αλλες εφαρμογες οπως π.χ facebook, αφοτου τις κλεισω ξανα τρεχουν μονες τους... (καπου εχω διαβασει μου φαινετε πως προκειτε για καποιο ''χουι" τον android συσκευων, ισχυει?)

Με χαλαει να βλεπω τοση μνημη γεματη χωρις λογο.... Υπαρχει καποια λυση να εχω περισσοτερη ελευθερη μνημη?

Για πειτε τι εχετε κανεις στα δικα σας galaxy σ αυτον τον τομεα αλλα και οτι αλλο θεωρητε χρησιμο να γινει!!!

Ευχαριστω πολυ!!!!

Καλησπερα παιδια... Εδω και μια 10αρια μερες εχω στα χερια μου ενα λευκο S3 στα 32gb το οποιο με εχει αφησει αρκετα ικανοποιημενο μπορω να πω... :D

Θα ηθελα να μου λυσετε βεβαια μια απορια... Μπαινοντας στον διαχειριστη εφαρμογων, βλεπω στην κατω μπαρα πως μονιμα εχω 600-700mb ram γεματα, παρολο που στις εφαρμογες που μ δειχνει ανοιχτες δεν πιστευω το συνολο τους να φτανει τοσο...

Επισης, καποιες αλλες εφαρμογες οπως π.χ facebook, αφοτου τις κλεισω ξανα τρεχουν μονες τους... (καπου εχω διαβασει μου φαινετε πως προκειτε για καποιο ''χουι" τον android συσκευων, ισχυει?)

Με χαλαει να βλεπω τοση μνημη γεματη χωρις λογο.... Υπαρχει καποια λυση να εχω περισσοτερη ελευθερη μνημη?

Για πειτε τι εχετε κανεις στα δικα σας galaxy σ αυτον τον τομεα αλλα και οτι αλλο θεωρητε χρησιμο να γινει!!!

Ευχαριστω πολυ!!!!

Σου απάντησε για την μνήμη ο φίλος πριν. Μη σε ανησυχεί.

Για το Facebook, πρέπει να κάνεις αποσύνδεση και όχι μόνο να βγεις, για να μη τρέχει η εφαρμογή.

Μην σε προβληματιζει ετσι δουλευει το Android , παρολαυτα περασε το Greenify για καλυτερα

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.oasisfeng.greenify&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5vYXNpc2ZlbmcuZ3JlZW5pZnkiXQ..

Εγώ γιατί πιστεύω ότι παίζει ρόλο η ραμ; παράδειγμα όταν ανοίγω τον chrome η καμιά άλλη βαριά εφαρμογή και κάνω πίσω η πατήσω το κεντρικό κουμπί μερικές φορές μου ξαναφορτωνει τον launcher. Δοκιμασμένο και με τον μαμά και με τον go.

Εγώ γιατί πιστεύω ότι παίζει ρόλο η ραμ; παράδειγμα όταν ανοίγω τον chrome η καμιά άλλη βαριά εφαρμογή και κάνω πίσω η πατήσω το κεντρικό κουμπί μερικές φορές μου ξαναφορτωνει τον launcher. Δοκιμασμένο και με τον μαμά και με τον go.

Και εγω το εχω παρατηρησει αυτο παντος...

παραλιγο να ξεχασω!! καποιες εφαρμογες σε στυλ τασκ κιλλερ, τασκερ κλπ κανουν δουλεια, γτ βλεπω πως οι εφαρμογες ξανα τρεχουν, αρα μου φαινεται τσαμπα ο κοπος...

Παρολα αυτα θα δοκιμασω την εφαρμογη που μου ειπε ο φιλος παραπανω!!!

μη βάζεις τπτ απο task killer και ιστορίες. κάνε ανενεργές κάποιες εφαρμογές(αν θες) που δε σου χρειάζονται οπως για παραδειγμα κτ χαζοεφαρμογες από παρόχους. εγώ έχω ανενεργές τις allshare play, chrome, chat on, flipboard, game hub, s suggest, s voice, yahoo.

μπορείς να δοκιμάσεις nova launcher και αν σ ενοχλεί η καθυστέρηση όταν ανοίγεις την εφαρμογή για να παρεις τηλεφωνο μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον exdialer. αλλο τηλεφωνο

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Ευχαριστω πολυ!!!!

Εγώ πάντως έχω το smart ram booster και όλα δουλεύουν ρολόϊ.

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro