georgelaros Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Αν φορας OMEGA ρομ εχει αναφερθει σε καποιους το συγκεκριμενο προβλημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
setter Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Παιδιά καλημερα μήπως ξέρετε πως μπορω να παρακαμψω το εικονικό πληκτρολόγιο στο exdialer και να μπενω άμεσα στης επαφές ; Έχω ψάξει τα πάντα και δεν μπορω να κάνω αυτή την ριμθμιση , το ζητάω αυτο γιατι λόγο δουλειάς πρεπει να μπενω άμεσα Επίσης κανένα δωρεάν GPS η φτυνω τέλος παντω με φωνητική πλοήγηση υπάρχει. Σας ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Αν φορας OMEGA ρομ εχει αναφερθει σε καποιους το συγκεκριμενο προβλημα... Οχι εχω stock rom Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasm1988 Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Παιδιά καλημερα μήπως ξέρετε πως μπορω να παρακαμψω το εικονικό πληκτρολόγιο στο exdialer και να μπενω άμεσα στης επαφές ; Έχω ψάξει τα πάντα και δεν μπορω να κάνω αυτή την ριμθμιση , το ζητάω αυτο γιατι λόγο δουλειάς πρεπει να μπενω άμεσα Επίσης κανένα δωρεάν GPS η φτυνω τέλος παντω με φωνητική πλοήγηση υπάρχει. Σας ευχαριστω Το ex dialer από ότι θυμάμαι σου βάζει δύο εικονίδια στις εφαρμογές σου ένα το τηλ και ένα τις επαφές. Το δεύτερο σε βάζει κατευθείαν στις επαφές. Παράθεση Samsung galaxy S3 Galaxy Tab 10.1 (p7500) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiorgakis25 Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Μήπως γνωρίζει κάποιος τι ρυθμιση πρέπει να κάνω για να εχω 160 χαρακτηρες στο μήνυμα με ελληνικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Μήπως γνωρίζει κάποιος τι ρυθμιση πρέπει να κάνω για να εχω 160 χαρακτηρες στο μήνυμα με ελληνικα? Βάλε το handcent sms και θα είσαι κομπλέ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.handcent.nextsms&hl=en Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Μήπως γνωρίζει κάποιος τι ρυθμιση πρέπει να κάνω για να εχω 160 χαρακτηρες στο μήνυμα με ελληνικα? Αλφάβητο GSM και κεφαλαία. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bobfr150 Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 Καλημερα,σπουδαζω στο εξωτερικο και εχω βρει την συσκευη σε τιμη 389 ευρω και εχω αρχισει να το σκεφτομαι... Απλα θελω να ρωτησω 1. Αν θα υπαρχει θεμα με τις γλωσσες,αν δηλαδη θα υποστηριζει κανονικα ελληνικα κτλ 2. Γραφει στο ταμπελακι διπλα οτι τρεχει ice cream ενω οι συσκευες στην Ελλαδα αναγραφουν jelly bean, η αναβαθμιση θα γινει κανονικα υποθετω ετσι? Ευχαριστω και καλο μηνα σε ολους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 1, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 1. Αν η αγορα θα γίνει από χώρα εντός Ευρώπης δεν θα έχεις προβλημα με τα ελληνικά. 2. Κανονικά χωρίς προβλήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 Παιδια η κατασταση με τον δικο μου γαλαξια εχει φτασει πια στα ακρα...δεινοπαθω με τη συσκευη καθε μερα πλεον. Δεν την εχω παει στο σερβις ακομα γιατι ειμαι εκτος Αθηνων και γυρναω Τεταρτη. Αν και τι σερβις, αυτος θελει αντικατασταση κανονικα! Τελος παντων ηθελα να ρωτησω, πως μπορω να παρω back up των επαφων μου στον υπολογιστη? (εχω iMac) Καλο μηνα σε ολους! Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 Μολις άνοιξα το play store άλλαξε εντελος πηρε το update χωρις να με κανει κάποιο φανερο downlad.πολυ καλητερο σε design:) Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kvasil Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 Καλησπέρα και από μένα. Μια ερώτηση σχετικά με της νέες δυνατότητες του 4 στης φωτογραφίες με τα μενού που έχει και της αυτόματες επιλογές. Αυτά θα έρθουν και στο δικό μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 καλησπερα παιδια μπορει καπιος να μου απαντησει σχετικα με την ερωτηση που εκανα σε προηγουμενες σελιδες!! με τις μαυρες κυλιδες!! αυτο αμα δεν αλλαξω την οθονη θα χειροτερεψουν;; και επισης υπαρχει καμια εφαρμογη να με βγαζει την οθονη αρχικα πριν ξεκλειδωσω το κινιτο κανενα σημα για να μπορω να αναβω κατευθειαν το φλασ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. May 1, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 Οι περισσότεροι έχουν κηλίδες που φαίνονται μόνο στο σκοτάδι με μαύρο φόντο στο κινητό. Δεν είναι κάτι για το οποίο θα πρέπει να ανησυχείς. Για εφαρμογές ρώτα καλύτερα στην ενότητα Android. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cybercriminal Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 βρε παιδια πως μπορω μια εφαρμογη που ειναι ας πουμε στην 4 ρτη σελιδα να την παω στην τριτη? δηλαδη στην τριτη σελιδα εσβησα μια εφαρμογη και μου εχει 2 κενα και στην τεταρτη εχω μονο δυο εφαρμογες πως μπορω να της παω στην διπλα καρτελα? μην μου πειτε με πατημενη μια εφαρμογη δεν γινετε, υπαρχει καποιο προγραμμα? η εστω και διαμεσω pc??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkalimer Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 βρε παιδια πως μπορω μια εφαρμογη που ειναι ας πουμε στην 4 ρτη σελιδα να την παω στην τριτη? δηλαδη στην τριτη σελιδα εσβησα μια εφαρμογη και μου εχει 2 κενα και στην τεταρτη εχω μονο δυο εφαρμογες πως μπορω να της παω στην διπλα καρτελα? μην μου πειτε με πατημενη μια εφαρμογη δεν γινετε, υπαρχει καποιο προγραμμα? η εστω και διαμεσω pc??? όπως είσαι στις εφαρμογές, πατάς αριστερό κουμπί ΜΕΝΟΥ - ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ και με πατημένο το εικονίδιο το πας όπου θες .... Παράθεση Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire Samsung GEAR S Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ker2zw1 Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 Παιδια μια βοηθεια . Η ποιο φθηνη τιμη για καινουργιο s3 ειναι 355 ευρω που βλεπω σε σκρουτζ??????Μπορω να το βρω καπου αλλου πιο φθηνα?Δεν με ενδιαφερει αν ειναι branded η οχι αρκει να μπορω να το παρω καινουργιο.Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 1, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 Για καινούργια συσκευή η συγκεκριμένη τιμή ειναι πολύ καλή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neri Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 Εδώ και καιρό μου δείχνει στην αρχική οθόνη, στο εικονίδιο με τον φάκελο των μηνυμάτων, ότι έχω ένα αδιάβαστο μήνυμα ενώ δεν υπάρχει. Ξέρεις κανείς τι κόλλημα έχει φάει και τι πρέπει να κάνω για να φτιάξει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosm Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 Εδώ και καιρό μου δείχνει στην αρχική οθόνη, στο εικονίδιο με τον φάκελο των μηνυμάτων, ότι έχω ένα αδιάβαστο μήνυμα ενώ δεν υπάρχει. Ξέρεις κανείς τι κόλλημα έχει φάει και τι πρέπει να κάνω για να φτιάξει? Διέγραψε το από την αρχική οθόνη και πέρασε το ξανά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros19 Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 Μήπως γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάπιο πρόγραμμα ή κάποια ρύθμιση για να διώχνει τις διαφημίσεις; Επίσης, ενώ διαγράφω όλα τα μηνύματα, εξακολουθεί να μου έρχεται μήνυμα που με παροτρύνει να “please delete some messages to make some space for new messages”, τι μπορεί να συμβαίνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpanos33 Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 Πρεπει να εισαι root για να αποφυγεις τισ διαφημισεις αν εισαι βαλε το adaway η το adblock απο το aptoide γιατι to playstore δεν τα εχει πλεον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
setter Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 Παιδιά θα με εξυπηρετουσατε παρα πολυ αν μου προτινατε καπια εφαρμογή που να μπορω να κλειδωνω επιλεκτικά επαφές οχι όλες μονο όσες θέλω εγω. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 Παιδιά θα με εξυπηρετουσατε παρα πολυ αν μου προτινατε καπια εφαρμογή που να μπορω να κλειδωνω επιλεκτικά επαφές οχι όλες μονο όσες θέλω εγω. Ευχαριστω Δεν χρειάζεται να ρωτάς συνέχεια το ιδιο πράγμα ,αν κάποιος γνωρίζει θα σου απαντήσει . Το σωστό θέμα για να κάνεις την ερώτηση σου είναι Android - Προτάσεις: Γενικές εφαρμογές II Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
torter10 Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 Παιδιά έχω πρόβλημα με τα 3rd party πληκτρολόγια. Όποτε εγκαθιστώ κάποιο στέλνει μηνύματα με ερωτηματικά αντί για φωνήεντα, ενώ μου πετάει και το μήνυμα που φαίνεται στο screenshot.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts