nikosz75013 Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Βγήκε και η πρώτη 4.2.1 leaked http://www.sammobile.com/2013/02/22/i9300xxufmb3-galaxy-s-iii-android-4-2-1-jelly-bean-leaked-firmware/ Κατεβάζω αμέσως και flashαρω , αν το hotfile με αφήσει Νεο λινκ στο mega https://mega.co.nz/#!c9kkRYjR!GUEq_ig9dC1eNcNJZq6egDwxRmE-C1grOmaTd2m0cFY Φιλε την έβαλες? τι λέει? Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Το πρόβλημα με την μπαταρία συνεχίζετε.8 το πρωϊ 100%.10 το βράδυ 56%.χρήση:5 μυνήματα, 5 Λεπτά internet και 15-20 παίξιμο με το κινητό χωρίς να κάνω κάτι το τρομερό.και έχω βάλει και πάνω το deep sleep battery για να υπολειτουργεί το κινητό όταν δεν κάνω κάτι.μάλλον πάω για factory reset.δεν παλεύετε αυτή η κατάσταση να μην κάνω τίποτα και να αδειάζει το κινητό.Αν έχει κανείς καμιά άλλη πρόταση δεκτή. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Βγήκε και η πρώτη 4.2.1 leaked http://www.sammobile.com/2013/02/22/i9300xxufmb3-galaxy-s-iii-android-4-2-1-jelly-bean-leaked-firmware/ Κατεβάζω αμέσως και flashαρω , αν το hotfile με αφήσει Νεο λινκ στο mega https://mega.co.nz/#!c9kkRYjR!GUEq_ig9dC1eNcNJZq6egDwxRmE-C1grOmaTd2m0cFY Θελει root η απλα με odin?? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Το πρόβλημα με την μπαταρία συνεχίζετε.8 το πρωϊ 100%.10 το βράδυ 56%.χρήση:5 μυνήματα, 5 Λεπτά internet και 15-20 παίξιμο με το κινητό χωρίς να κάνω κάτι το τρομερό.και έχω βάλει και πάνω το deep sleep battery για να υπολειτουργεί το κινητό όταν δεν κάνω κάτι.μάλλον πάω για factory reset.δεν παλεύετε αυτή η κατάσταση να μην κάνω τίποτα και να αδειάζει το κινητό.Αν έχει κανείς καμιά άλλη πρόταση δεκτή. Κανε και ένα battery calibration αν έχεις αλλάξει rom. Εμένα έτσι έστρωσε.. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Θελει root η απλα με odin?? Με odin ,αλλά ο counter θα γράψει . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 (edited) Με odin ,αλλά ο counter θα γράψει . φιλε εμενα ο counter γραφει 1.. τι παει να πει αυτο;;το πηρ απο ενα παιδι,, τι να κανω για να το παω 0. ειναι official ελλ μεσο odin. Edited February 22, 2013 by nikosz75013 Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Με odin ,αλλά ο counter θα γράψει . αν ειναι να γραψει οχι.......περιμενουμε μια ολοκληρωμενη Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xamilos Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Κανε και ένα battery calibration αν έχεις αλλάξει rom. Εμένα έτσι έστρωσε.. Πως γίνεται το battery calibration? Παράθεση ALFA ROMEO rulezzzzz Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Πως γίνεται το battery calibration? Εφαρμογη ειναι απο το play store.. Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 (edited) Λοιπών μετά από μια κάμποσες ώρες με την νέα 4.2.1.οι εντυπώσεις είναι αναμεικτες. Ουσιαστικές διαφορές πέρα από την notification bar και την νέα lock screen δεν έχει. Οι οποίες δεν προσφέρουν και κάτι συγκλονιστικό.το κινητό είναι απόλυτα λειτουργικό αλλά κάνει κάποια σπασηματα που και που χωρίς να επηρεάζουν την λειτουργία του.σίγουρα η επίσημη Rom είναι πιο smooth. Όσοι θέλουν να έχουν ότι τελευταίο κυκλοφορεί μπορούν άνετα να την δοκιμάσουν.Για τους άλλους δεν υπάρχει λόγος για μετάβαση Ξέχασα να αναφέρω ότι η νέα συλλογή δείχνει πιο όμορφη όπως και επίσης ότι με το mobile Odin pro που την εγκατέστησα το status μου είναι ακόμα official , δεν μου ανέβασε τον counter. Edited February 23, 2013 by dimkit Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 Λοιπών μετά από μια κάμποσες ώρες με την νέα 4.2.1.οι εντυπώσεις είναι αναμεικτες. Ουσιαστικές διαφορές πέρα από την notification bar και την νέα lock screen δεν έχει. Οι οποίες δεν προσφέρουν και κάτι συγκλονιστικό.το κινητό είναι απόλυτα λειτουργικό αλλά κάνει κάποια σπασηματα που και που χωρίς να επηρεάζουν την λειτουργία του.σίγουρα η επίσημη Rom είναι πιο smooth. Όσοι θέλουν να έχουν ότι τελευταίο κυκλοφορεί μπορούν άνετα να την δοκιμάσουν.Για τους άλλους δεν υπάρχει λόγος για μετάβαση Ξέχασα να αναφέρω ότι η νέα συλλογή δείχνει πιο όμορφη όπως και επίσης ότι με το mobile Odin pro που την εγκατέστησα το status μου είναι ακόμα official , δεν μου ανέβασε τον counter. Πως εγινε η lockscreen δηλαδη ? Οπως και τι αλλαξε στη Notification bar ? Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 Πως εγινε η lockscreen δηλαδη ? Οπως και τι αλλαξε στη Notification bar ? Εδώ αναλυτικά όλες οι αλλαγές http://www.sammobile.com/2013/02/22/i9300xxufmb3-galaxy-s-iii-android-4-2-1-jelly-bean-leaked-firmware/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 Κανε και ένα battery calibration αν έχεις αλλάξει rom. Εμένα έτσι έστρωσε.. Το battery calibration είναι από τις μεγαλύτερες placebo ανοησίες που υπάρχουν στο Android. Δεν κάνει τίποτα στην πραγματικότητα. Κάντε ένα μικρό research πριν εφαρμόσετε και ειδικά προτεινετε κάτι. Φιλικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perdikos2000 Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 Ποια ειναι η τελευταία επίσημη έκδοση android για το s3? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest maklovinsam Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 (edited) καλημερα φιλοι μου κ καλο σ/κ.εχω την εξης ερωτηση.οταν περνω καποια επαφη τηλ,κ την ωρα που μιλαω κοιταξω την οθονη,βλεπω εκει επανω στην επαφη ενα "οικονιδιο ηχειο,μαγαφωνω"τι ακριβως κανεις οταν μιλας κ το πατησης?σας ευχαριστω κ καλημερα. Edited February 23, 2013 by maklovinsam Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 Πως γίνεται το battery calibration? Φόρτισε το κινητό στο 100% μετά κλειστό και βγάλε τη μπαταριά για 2-3 λεπτά. Ξαναβάλε την και είσαι έτοιμος. Αλλιώς την εφαρμογη από το playstore. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest maklovinsam Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 καλημερα φιλοι μου κ καλο σ/κ.εχω την εξης ερωτηση.οταν περνω καποια επαφη τηλ,κ την ωρα που μιλαω κοιταξω την οθονη,βλεπω εκει επανω στην επαφη ενα "οικονιδιο ηχειο,μαγαφωνω"τι ακριβως κανεις οταν μιλας κ το πατησης?σας ευχαριστω κ καλημερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 καλημερα φιλοι μου κ καλο σ/κ.εχω την εξης ερωτηση.οταν περνω καποια επαφη τηλ,κ την ωρα που μιλαω κοιταξω την οθονη,βλεπω εκει επανω στην επαφη ενα "οικονιδιο ηχειο,μαγαφωνω"τι ακριβως κανεις οταν μιλας κ το πατησης?σας ευχαριστω κ καλημερα. Απο ότι έχω καταλάβει δίνει ένα επιπλέον boost στον ήχο του ακουστικού καθώς μιλάς. Είναι feature της 4.1.2 αν δεν απατώμαι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 Έχετε να μου δώσετε κάποια συμβουλή για το πως θα φορτίζω την μπαταρία για να την κρατήσω όσο το δυνατό σε καλά στάδια ζωής? Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cna Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 Οι μπαταρίες λιθίου γενικά δεν έχουν πρόβλημα, όπως και αν τις φορτίζεις. Απλά καλό θα είναι να μην την αφήνεις να εξαντληθεί τελείως, παρά μόνο μια στο τόσο για να συμπληρώσει πλήρη κύκλο φόρτισης, και να την προστατεύσεις από ακραίες θερμοκρασίες. Παράθεση 1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763 2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ola-kala-einai Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 Nadroid backup μπορείς να πάρεις ένα έχεις oficiall firmware παιδιά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 Nadroid backup μπορείς να πάρεις ένα έχεις oficiall firmware παιδιά; Όχι . Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest maklovinsam Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 Απο ότι έχω καταλάβει δίνει ένα επιπλέον boost στον ήχο του ακουστικού καθώς μιλάς. Είναι feature της 4.1.2 αν δεν απατώμαι :) ενεργοποιηται αυτοματα?η το πατας για να ενεργοποιηθει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 ενεργοποιηται αυτοματα?η το πατας για να ενεργοποιηθει? Καθώς μιλάς το πατάς και πρασινίζει.. Δοκίμασέ το κάποια στιγμή να δεις αν σε βολέψει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one2377 Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 ενεργοποιηται αυτοματα?η το πατας για να ενεργοποιηθει? Το πατάς την ώρα που μιλάς... είτε με ακουστικό κανονικά... είτε με ανοιχτή συνομιλία! :-) Παράθεση Περίεργο πράγμα τα όνειρα.... Για να τα δεις πρέπει να κοιμηθείς. Για να τα ζήσεις, πρέπει να ξυπνήσεις.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts