gnikosr Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Στρατο εμενα με εγραφε πριν απο αυτο κανονικα.σε καθε φλασαρισμα με οδιν ανέβαινε.αυτο κολησε εκει οταν εβαλα αυτο TriangleAway-v2.55 και το μηδενισα...τωρα το καταφερα το περασα την πολωνικη 4.1.2 αλλα το ποιανει απο καμια φορα και κανει επανακινηση μονο του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Στρατο εμενα με εγραφε πριν απο αυτο κανονικα.σε καθε φλασαρισμα με οδιν ανέβαινε.αυτο κολησε εκει οταν εβαλα αυτο TriangleAway-v2.55 και το μηδενισα...τωρα το καταφερα το περασα την πολωνικη 4.1.2 αλλα το ποιανει απο καμια φορα και κανει επανακινηση μονο του. Με official rom από Odin δε γράφει ποτέ ο μετρητής. Στο rooting μπορεί να σου γράφει ή όταν βάζεις άλλο recovery. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikosr Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 (edited) Με official rom από Odin δε γράφει ποτέ ο μετρητής. Στο rooting μπορεί να σου γράφει ή όταν βάζεις άλλο recovery. Ε τοτε εγραφε τους ρεκοβερυ...με αυτο δεν μπορω να κανω κατι τωρα εστω να παει μηδεν? Ξαναεκανα ρεσετ και τωρα μου λεει νο εκει που ελεγε ενα ειναι ενταξει? Edited January 11, 2013 by gnikosr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikosr Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Παιδια μπορω να κανω κατι γι αυτο η οχι?πρεπει να παει για σερβις?παλευω απο το πρωι και δεν εχει γινει τιποτα δυστηχως.Το προβλημα ειναι οτι δεν εχω και εγγυηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Παιδια μπορω να κανω κατι γι αυτο η οχι?πρεπει να παει για σερβις?παλευω απο το πρωι και δεν εχει γινει τιποτα δυστηχως.Το προβλημα ειναι οτι δεν εχω και εγγυηση! Γιατί δεν έχεις; Δεν είπες ότι το μηδένησες; Βάλε την ρομ που είχες κι ας μη ξεκινάει και πήγαινε το. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikosr Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Γιατί δεν έχεις; Δεν είπες ότι το μηδένησες; Βάλε την ρομ που είχες κι ας μη ξεκινάει και πήγαινε το. Το θεμα ειναι τι εκανα και δεν μπορω να το διορθώσω μπορει εκει να βρουν οτι το εχω πειραξει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Το θεμα ειναι τι εκανα και δεν μπορω να το διορθώσω μπορει εκει να βρουν οτι το εχω πειραξει Πρόσεξε μόνο μήπως στο reboot σου ξαναγράψει 1. Αν όχι, βάλε την official που είχες και δε θα καταλάβουν τίποτα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikosr Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Δεν ξερω εαν ισχύει η εγγύηση βρε στρατο το πηρα απο σκρουτζομαγαζω και μου βγαζει οτι ειναι απο μαροκο! Δεν θελω να μπλεξω με αυτα γι αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Δεν ξερω εαν ισχύει η εγγύηση βρε στρατο το πηρα απο σκρουτζομαγαζω και μου βγαζει οτι ειναι απο μαροκο! Δεν θελω να μπλεξω με αυτα γι αυτο. Λάθος που δε τους το επέστρεψες όταν είδες ότι είναι για Μαρόκο. Και πάλι όμως να τους το απαιτήσεις στο κατάστημα, ή κάτσε και κλαίγε το κινητό σου. Τελοσπάντων επειδή το κάναμε chat, ξέρεις τις επιλογές σου. Αποφάσισε και πράξε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BIANCOrossi Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Καλησπέρα παιδιά. Επειδή το τηλέφωνο μου έχει κάνει δόντακι στη μια γωνία και μου χει γυρίσει το μάτι, θέλω να ρωτήσω. Το πλαστικό γκρι γύρω γύρω περίβλημα αλλάζει;;; Ας με βοηθήσει κάποιος αν ξέρει έχω ξενερωσει απίστευτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 (edited) Καλησπέρα παιδιά. Επειδή το τηλέφωνο μου έχει κάνει δόντακι στη μια γωνία και μου χει γυρίσει το μάτι, θέλω να ρωτήσω. Το πλαστικό γκρι γύρω γύρω περίβλημα αλλάζει;;; Ας με βοηθήσει κάποιος αν ξέρει έχω ξενερωσει απίστευτα Δυστυχώς όχι. Γι'αυτό λέμε για θήκες κτλ. Το περίβλημα είναι μέρος της οθόνης, πρέπει να αλλαχθεί όλο. Στη θέση σου θα έπαιρνα μια θήκη που το καλύπτει να μη το βλέπω και ξενερώνω. Edited January 11, 2013 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BIANCOrossi Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Φοράω θήκη απο το πρώτο λεπτό. Του φορέσα για 2 μέρες τη samsung την flip και μάλλον την έπαθα απο κανά κερμα μέσα στην τσέπη. Ψεύτικο ειναι Παναγία μου;; Δηλαδή για να έχω αλλο πλαστικό περίβλημα πρέπει να αλλάξω οθόνη;;;!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Φοράω θήκη απο το πρώτο λεπτό. Του φορέσα για 2 μέρες τη samsung την flip και μάλλον την έπαθα απο κανά κερμα μέσα στην τσέπη. Ψεύτικο ειναι Παναγία μου;; Δηλαδή για να έχω αλλο πλαστικό περίβλημα πρέπει να αλλάξω οθόνη;;;!!! Η flip δεν καλύπτει το πλάι... Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BIANCOrossi Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Το ξέρω γι αυτό λέω ότι απ τη flip την έπαθα. Πρέπει λοιπόν να αλλάχθει όλη η οθόνη;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Το ξέρω γι αυτό λέω ότι απ τη flip την έπαθα. Πρέπει λοιπόν να αλλάχθει όλη η οθόνη;; Ναι, σορρυ. Και επειδή κάνει κάπου 160, καλύτερα να κάνεις αυτό που είπα πιο πάνω. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BIANCOrossi Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 (edited) Έχω και κανονική θήκη Belkin απ τη μέρα που το πήρα. Απλά έβαλα χθες τη flip για να τη χαρώ λίγο . Τυχερός που είμαι... Επαιξα με τη φλόγα και κάηκα Η Belkin που έχω ειναι η διαφανή πάλι εκεί θα το πηγαίνω το μάτι :p Edited January 11, 2013 by BIANCOrossi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Εμένα που είχε ξεφτίσει αρκετά το περίβλημα τους το πήγα και μου το άλλαξαν μαζί με την οθόνη. Έβγαζε μάτι όμως ότι υπήρχε πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 (edited) Ξερει κανεις γιατι το upload moυ στο dropbox ειναι μολις 60kb/sec? Αν ειναι να ανεβαζω μια ταινια σε 3 ωρες κλαφτα Χαραλαμπε... Edited January 12, 2013 by m4rvel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Falcon36 Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 Ξερει κανεις γιατι το upload moυ στο dropbox ειναι μολις 60kb/sec? Αν ειναι να ανεβαζω μια ταινια σε 3 ωρες κλαφτα Χαραλαμπε... Η DSL Γραμμή σου ειναι ασυγχρονη. Που σημαίνει οτι δεν ανεβάζει με οτι Ταχύτητα κατεβαζει. Στο ανεβασμα αργεί αλλα στο κατεβασμα πετάει. Εκτός και πληρώσεις γραμμή συγχρονισμένη που δεν συμφερει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alx_570 Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 Ξερει κανεις γιατι το upload moυ στο dropbox ειναι μολις 60kb/sec? Αν ειναι να ανεβαζω μια ταινια σε 3 ωρες κλαφτα Χαραλαμπε... Έτσι και αλλιώς οι περισσότεροι πάροχοι δίνουν στο adsl 1mbps upload οπότε στην πολύ καλύτερη περίπτωση να δεις 100 kb/sec up. Δεν ξέρω τι γραμμή έχεις αλλά δες λίγο και στα settings του dropbox το τρίτο tab αν θυμάμαι καλά λέει bandwidth κάτι και έχει επιλογές για το πόσο από από το upload σου θα χρησιμοποιεί. Παράθεση Αλέξανδρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 καλημερα παιδια. Επειδη το ψαχνω καιρο τωρα και δεν εχω βρει λυση μηπως γνωριζει κανεις οταν κανουμε ενα search με το google πως μπορουμε να απενεργοποιησουμε τα google suggestions. πχ ψαχνω ενα contact με το ονομα dimitris (εχω τις επαφες στα λατινικα) και μου βγαζει πρωτα ενα σωρο ******** που προτεινει το google και απο κατω τα contacts μου με το ονομα dimitris. Αυτα ομως δεν φαινονται γιατι καλυπτονται απο το πληκτρολογιο και ειναι σπαστικο καθε φορα. Νομιζω παλιοτερα μπορουσεσ να τα απενεργοποιησεις ή δεν εβγαζε καθολου εαν εκανες επιλογη το google serach να βγαζει μονο contacts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 (edited) καλημερα παιδια. Επειδη το ψαχνω καιρο τωρα και δεν εχω βρει λυση μηπως γνωριζει κανεις οταν κανουμε ενα search με το google πως μπορουμε να απενεργοποιησουμε τα google suggestions. πχ ψαχνω ενα contact με το ονομα dimitris (εχω τις επαφες στα λατινικα) και μου βγαζει πρωτα ενα σωρο ******** που προτεινει το google και απο κατω τα contacts μου με το ονομα dimitris. Αυτα ομως δεν φαινονται γιατι καλυπτονται απο το πληκτρολογιο και ειναι σπαστικο καθε φορα. Νομιζω παλιοτερα μπορουσεσ να τα απενεργοποιησεις ή δεν εβγαζε καθολου εαν εκανες επιλογη το google serach να βγαζει μονο contacts Ανοιξε την αναζητηση, Ρυθμισεις, Αναζητηση τηλεφωνου, και ξετικαρισε οτι δεν θελεις και ασε μονο τις επαφες. Και πες αν εννοεις αυτο που καταλαβα ή κατι αλλο. Edited January 12, 2013 by FJ_12 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 (edited) Ανοιξε την αναζητηση, Ρυθμισεις, Αναζητηση, και ξετικαρισε οτι δεν θελεις και ασε μονο τις επαφες. Και πες αν εννοεις αυτο που καταλαβα ή κατι αλλο. Αυτο το εχω κανει!! Αμα παω να κανω ομως αναζητηση μιας επαφης μου βγαζει πρωτα επανω τα suggestions και απο κατω τις επαφες παλιοτερα ειχε αυτην την επιλογη. https://www.dropbox.com/s/7whlsgw1z7j0u7a/sa.jpg τωρα δεν βρισκω κατι τετοιο!! Edited January 12, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 Αυτο το εχω κανει!! Αμα παω να κανω ομως αναζητηση μιας επαφης μου βγαζει πρωτα επανω τα suggestions και απο κατω τις επαφες Εκει στα αποτελεσματα στο κατω μερος εχει μια μπαρα που λεει Ιστος. Συρε την προς τα αριστερα και βαλε αυτο που λεει Τηλεφωνο. Ποια εκδοση Android εχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 Εκει στα αποτελεσματα στο κατω μερος εχει μια μπαρα που λεει Ιστος. Συρε την προς τα αριστερα και βαλε αυτο που λεει Τηλεφωνο. Ποια εκδοση Android εχεις; 4.1.1 το εχω δει και αυτο που λες. ψαχνω ομως εναν τροπο να μου εμφανίζει μονο επαφες με το που κανω search χωρις πολλες πολλες κινησεις. Οπως γραφω και πιο πανω παλιοτερα υπηρχε σαν δυνατοτητα. τωρα ή δεν υπαρχει ή ψαχνω λαθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts