Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy S III

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ακόμα και ο υπολογιστής θέλει που και που restart.

H μόνη συσκευή στο σπίτι μου που δε κάνω "restart" είναι το ψυγείο :cool:

• Απαντήσεις 15,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Βέβαια και υπάρχει, πέρνα την 4.1.2 (Πολωνική) ή περίμενε να βγεί επίσημα για το δικό σου. Το έχουν διορθώσει!

εγώ έχω κάνει ηδη αναβάθμιση σε 4.1.2 αλλά ακόμα <ψάχνει> τις επαφές μόνο με λατινικούς χαρακτήρες. Μήπως υπάρχει κάποια ρύθμιση η κάτι άλλο?

Παιδες ξερει κανεις γιατι ενω εχω ορισει ως default το GoSms Pro στις ειδοποιησεις πανω στην μπαρα καμια φορα μου βγαζει και απο το κανονικα προγραμμα Messaging notifications?

Το ιδιο ακριβως γινεται και στο xPhone αντι του κανονικου dialer.Που btw δεν μπορω να το ορισω καπως default.Aν και να το ορισω παλι θα μου βγαζει και το κανονικο dialer του κινητου οπως κανει και με τα μηνυματα.

Καμια βοηθεια?

εγώ έχω κάνει ηδη αναβάθμιση σε 4.1.2 αλλά ακόμα <ψάχνει> τις επαφές μόνο με λατινικούς χαρακτήρες. Μήπως υπάρχει κάποια ρύθμιση η κάτι άλλο?

Τι γλώσσα έχεις στο κινητό σου;

θελω να βαλω με ανταπτορα nano sim στο galaxy s3 καθοτι εχω twin card στον παροχο μου και το 2ο τηλ ειναι i phone 5 ,θα δουλευει σωστα &εχει κανενασ βαλει?ταιριαζει στην θηκη σιμ του ς3?

Αντιστοιχος οδηγοςhttp://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=322851 για s3 υπαρχει;;
:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

Θεωρώ ότι αστειεύεσαι!

Επίσημα Firmwares / Kies Updates για το Galaxy S IIΙ

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Χαχαχα ευχαριστω :)

:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

Παιδιά στα lte δεν έχει βγει ακόμα αναβάθμιση για την 4.1.2?? Το δικό μου είναι γερμανικό Vodafone. Λέτε να έχω πρόβλημα;;

Πως εμφανίζεται στην 4.1.2 η καθετη μπάρα με τις εφαρμογες που έχω δει σε κάτι βίντεο? :rolleyes:

Και πως εμφανίζονται τα 2 παράθυρα στην οθόνη?

Πατας παρατεταμενα το back touch κουμπι και εμφανιζεται.Με τον ιδιο τροπο εξαφανιζεται.

Πατας πανω σε μια εφαρμογη οταν ανοιξει το παραθυρακι και την σερνεις στην οθονη.Μια δευτερη εφαρμογη παλι την σερνεις με τον ιδιο τροπο.

Πατας παρατεταμενα το back touch κουμπι και εμφανιζεται.Με τον ιδιο τροπο εξαφανιζεται.

Πατας πανω σε μια εφαρμογη οταν ανοιξει το παραθυρακι και την σερνεις στην οθονη.Μια δευτερη εφαρμογη παλι την σερνεις με τον ιδιο τροπο.

Όσο και να πατάω παρατεταμένα δεν γίνεται κάτι......

Επίσης το δευτερο δεν το κατάλαβα ποιο παραθυράκι όταν ανοίξει? :O

EDIT: ΟΚ το 1ο το βρήκα... το 2ο?

Edited by PanaGeorge

Οταν το πατας δεν σου βγαζει ενα μικρο ημικυκλιο στα αριστερα της οθονης;

Μολις βγει σπρωξτο προς τα εξω να ανοιξει.

Ρυθμισεις->Εμφανιση->πολλαπλα παραθυρα το εχεις τικαρει;

Παιδιά στα lte δεν έχει βγει ακόμα αναβάθμιση για την 4.1.2?? Το δικό μου είναι γερμανικό Vodafone. Λέτε να έχω πρόβλημα;;

Κανείς;; απλά φοβάμαι επειδή είναι Vodafone μήπως έχω πρόβλημα με αναβαθμίσεις

Κανείς;; απλά φοβάμαι επειδή είναι Vodafone μήπως έχω πρόβλημα με αναβαθμίσεις

Δεν έχει βγει αναβάθμιση για Γερμανία ακόμα ουτε για unbranded αλλά ούτε και για branded .

Υπομονη !!

Samsung galaxy s21+

Θα ηθελα να σας κανω μια ερωτηση

Εχω στην κατοχη μου το s3 16gb εδω και 10 μερες και ειμαι πολυ ευχαριστημενως

Εχω ακουσει οτι μετα απο καιρο υπαρχει περιπτωση τα 16αρια να βγαζουν των ξαφνικο θανατο και φοβαμαι και για το δικο μου.Γνωριζεται εαν γινεται αυτο και στο ι9305

εχω μια ακρη και μπορω να το αγορασω με 458€ αξιζει να το αλαξω?

να ξερεται οτι μου αρεσει να αλλαζω συχνα ρομ αλλα απ'οτι ειδα δεν υπαρχει ακομα μεγαλη υποστηριξει στο xda

ευχαριστω πολυ

Oneplus 6

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ μου άποψη είναι ότι ακόμη και ΟΛΑ τα 16άρια να υπάρχει περίπτωση να "πεθάνουν" η Samsung δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσει στο έλεος του Θεού τα εκατομμύρια των χρηστών που το πήραν.

Κάποια εκατομμύρια ζωντανών "αρνητικών" διαφημιστών (αγοραστές "πεθαμένων" κινητών) δεν τα αντέχει ΚΑΝΕΙΣ!

Οπότε...εγώ θα έμενα με το 9300!

;)

Καλησπέρα και καλή χρονιά σ'όλους. Εχω το galaxy siii και θέλω να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος πως μπορώ να κάνω απευθείας ηχογράφηση στο κινητό μου απο μια πηγή ήχου. Για παράδειγμα για iphone υπάρχουν κάποιες λύσεις όπως http://tascam.com/product/ixz/ . Συνδέεις το κινητό με την έξοδο μιας κονσόλας ήχου και παίρνει τον ήχο καθαρό. Υπάρχει κάποιο αντίστοιχο interface για samsung ή κάποια εφαρμογή για android?

Τελευταία τραβηξα βιντεακια σε 1080 και παρατήρησα και κατά την εγγραφή αλλα και αργοτερα στην αναπαραγωγή καποια σπασίματα στην εικονα..

Το εχετε παρατηρήσει και εσεις η συμβαίνει μονο σε μενα;

Η εγράφη γίνεται στη εξωτερική sd ..

Παιζει η καρτα που εχω να είναι αργη και τα σπασίματα να γίνονται για αυτόν τον λογο;

Τελευταία τραβηξα βιντεακια σε 1080 και παρατήρησα και κατά την εγγραφή αλλα και αργοτερα στην αναπαραγωγή καποια σπασίματα στην εικονα..

Παιζει η καρτα που εχω να είναι αργη και τα σπασίματα να γίνονται για αυτόν τον λογο;

Δοκιμάζεις να κάνεις και ένα βίντεο στην εσωτερική και συγκρίνεις :)

Καλησπερα!!

απο την στιγμη που περασα την 4.1.1 και τωρα με την 4.1.2 εχω ενα "κουλο"προβλημα που θα με τρελανει...

το ρουτερ του σπιτιου μου που εχω ειναι ενα αρχαιο baudtec με συνδεση conn-x!ενω συνδεομαι κανονικα με wifi καποιες φορες στο λεπτο και καποιες αλλες φορες μετα απο πολυ ωρα χανει το σημα(ενω παντα μου δειχνει το σημα δεξια στο κινητο του wifi)!επισης να πω πως δεν παιζει ρολο η αποσταση απο το ρουτερ γιατι μου το κανει ακομα και οταν ειμαι στο δωματιο π ειναι το ρουτερ!ξερει κανεις τι μπορει να φταιει;;;;;;;

KeepWalking

Πριν από λιγο δοκιμασα εγγράφη video με ανάλυση 1080 στην εσωτερική sd και το αποτέλεσμα ηταν το ιδιο..

Εκανα λοιπον μια ακομη δοκιμή αυτή την φορα χαμηλώνοντας την ανάλυση στα 720..

Το λοιπον με χαμηλότερη αναλυση η κινηση είναι ομαλη χωρις σπασίματα πραγμα που σημαίνει πως στην μεγαλη αναλυση εχει θεμα το S3 αφου αδυνατεί να γραψει ομαλα video .

Ειδικά όταν κανω παναρισμα η κίνηση είναι σεισμική πραγμα που δεν υπάρχει στα 1280Χ720.

Πριν από λιγο δοκιμασα εγράφη video με ανάλυση 1080 στην εσωτερική sd και το αποτέλεσμα ηταν το ιδιο..

Εκανα λοιπον μια ακομη δοκιμή αυτή την φορα χαμηλώνοντας την ανάλυση στα 720..

Το λοιπον με χαμηλότερη αναλυση η κινηση είναι ομαλη χωρις σπασίματα πραγμα που σημαίνει πως στην μεγαλη αναλυση εχει θεμα το S3 αφου αδυνατεί να γραψει ομαλα video .

Ειδικά όταν κανω παναρισμα η κίνηση είναι σεισμική πραγμα που δεν υπάρχει στα 1280Χ720.

Αυτό συμβαίνει όταν ο φωτισμός είναι χαμηλός.

Δοκίμασε και πρωί με φυσικό φως σε εξωτερικό χώρο στα 1080 και ξαναδές.