panik3 Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Καλημέρα και καλή χρονιά. Αγόρασα ένα usb otg και βλέπω κανονικά φλασάκια αλλά μόνο αν είναι σε FAT32. Όσα είναι σε NTFS δεν τα διαβάζει. Βγάζει μήνυμα: " ο χώρος είναι κενός - εκκαθάριση δεδομένων;" Υπάρχει τρόπος να βλέπει και τα NTFS ή πρέπει να συμβιβαστούμε μόνο με τα FAT32; Σκληρό δίσκο άραγε διαβάζει; Αν ξέρει κανείς! Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Καλημέρα και καλή χρονιά. Αγόρασα ένα usb otg και βλέπω κανονικά φλασάκια αλλά μόνο αν είναι σε FAT32. Όσα είναι σε NTFS δεν τα διαβάζει. Βγάζει μήνυμα: " ο χώρος είναι κενός - εκκαθάριση δεδομένων;" Υπάρχει τρόπος να βλέπει και τα NTFS ή πρέπει να συμβιβαστούμε μόνο με τα FAT32; Σκληρό δίσκο άραγε διαβάζει; Αν ξέρει κανείς! Ευχαριστώ εκ των προτέρων. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4470116#post4470116 Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyf95 Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 με την 4.1.2 το κινητο ειναι λιγοτερο smooth και ειδικα στα μηνυματα μπορω να πω οτι κολλαει λιγο Παράθεση Nokia 8210,Nokia 6600,Sony Ericsson w810,Nokia N70,Sony Ericsson w995,Nokia N8,Nokia lumia 800.Samsung Galaxy S3,Ηtc ONE m9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 με την 4.1.2 το κινητο ειναι λιγοτερο smooth και ειδικα στα μηνυματα μπορω να πω οτι κολλαει λιγο Έκανες καθαρή εγκατάσταση ??? Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexkwn Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 την κάρτα sim την έκοψες ή έβαλες καινούργια ? Η κάρτα Sim είναι καινούρια την πλήρωσα 5 ευρώ. Η παλιά καταργήθηκε και τώρα θα πρέπει να βγάλω ξανά άλλη, γιατί δεν έχω τηλέφωνο μέχρι να φτιαχθεί το SIII Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaskef69 Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Αγόρασε ένα ανταπτοράκι για να την χρησιμοποιείς σε όποια συσκευή θες. Παράθεση Φιλικά Βασίλης... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Η κάρτα Sim είναι καινούρια την πλήρωσα 5 ευρώ. Η παλιά καταργήθηκε και τώρα θα πρέπει να βγάλω ξανά άλλη, γιατί δεν έχω τηλέφωνο μέχρι να φτιαχθεί το SIII Ανταπτορακι θες και εισαι οκ Εγω το βρηκα στη voda 2 €.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STELIOS063 Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Ανταπτορακι θες και εισαι οκ Εγω το βρηκα στη voda 2 €.. Αυτο ειναι με την vodafone αρεεε ελλαδαρα το ανταπτορακι ειναι ενα σακουλακι με 2ανταπτορες εναν απο νανο σε μαι'κρο &εναν απο μαι'κρο σε κανονικη ,τον αγοραζει 1λεπτο περιπου και κοβει στη μεση τουσ 2ανταπτορες και τουσ πολαει 2 ευρω τον εναν.δεν ειναι το 2ευρω η κοροιδια μου την δινει .ρωτησα στον γερ... και μου εδωσαν 3 φακελακι δωρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Αυτο ειναι με την vodafone αρεεε ελλαδαρα το ανταπτορακι ειναι ενα σακουλακι με 2ανταπτορες εναν απο νανο σε μαι'κρο &εναν απο μαι'κρο σε κανονικη ,τον αγοραζει 1λεπτο περιπου και κοβει στη μεση τουσ 2ανταπτορες και τουσ πολαει 2 ετρω τον εναν Ε καλα τωρα....παλιο το κολπο με το 500% κερδος.... Και εγω απο ebay θα επαιρνα αλλα οταν πηγα και τους εσκασα 5€ για την μικρη sim λεω δεν γ....... απο το να περιμενω 20 ημερες ας την παρω τωρα με 2€..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Χθες το βράδυ έκανα την μετάβαση μέσω kies από επίσημη LL4 σε επίσημη LLA (και οι δύο αγγλικές). Έκανα factory reset μέσα από τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου δύο φορές, μια στην LL4 πριν περάσω την νέα Rom και μια στην LLA αφού την πέρασα. Διαπίστωσα και στις δύο περιπτώσεις ότι το factory reset δεν διέγραψε τα περιεχόμενα της sdcard για πρώτη φορά. Έχει αλλάξει αυτό με τις 4.1.2 ή συνέβη μόνο σε εμένα; Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannakiss Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 (edited) καλησπέρες μπόλικες.. 1) ποια εφαρμογή χρησιμοποιείτε για backup μηνυμάτων, ημερολογίου και επαφών? κάποια που να είναι δοκιμασμένη και στο restore της.. γιατί εγώ δοκίμασα το ''super backup'' που είχε καλές κριτικές από κάτω αλλά μου τα βγάζει αλαμπουρνέζικα μετά λόγω του ότι έχω τις επαφές μου στα ελληνικά.. και κάτι ακόμα... 2) συγχώνευσα μια-μια τις επαφές του κινητού με τις αντίστοιχες του gmail.. Πως κάνω συγχρονισμό ώστε να κρατηθούν οι ρυθμίσεις που έκανα στο κινητό? Edited January 4, 2013 by giannakiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Χθες το βράδυ έκανα την μετάβαση μέσω kies από επίσημη LL4 σε επίσημη LLA (και οι δύο αγγλικές). Έκανα factory reset μέσα από τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου δύο φορές, μια στην LL4 πριν περάσω την νέα Rom και μια στην LLA αφού την πέρασα. Διαπίστωσα και στις δύο περιπτώσεις ότι το factory reset δεν διέγραψε τα περιεχόμενα της sdcard για πρώτη φορά. Έχει αλλάξει αυτό με τις 4.1.2 ή συνέβη μόνο σε εμένα; Ένα factory reset ΠΟΤΈ δεν ασχολείται με την κάρτα μνήμης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Ένα factory reset ΠΟΤΈ δεν ασχολείται με την κάρτα μνήμης Μάλλον αναφέρεσαι στο factory reset από clockworkmode (cwm) recovery. Αυτο ποτέ δεν έσβηνε το περιεχόμενο της sdcard. Εγώ αναφέρομαι στην επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων από τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου, η οποία μέχρι και την 4.1.1. μου έσβηνε πάντα το περιεχόμενο της sdcard. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 λετε να παρουμε αυτην την εκδοση????http://www.sammobile.com/2013/01/03/galaxy-s-iiis-latest-software-update-fixes-exynos-security-exploit-sudden-death-issue-too/ Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Πολυ πιθανο.... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Μάλλον αναφέρεσαι στο factory reset από clockworkmode (cwm) recovery. Αυτο ποτέ δεν έσβηνε το περιεχόμενο της sdcard. Εγώ αναφέρομαι στην επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων από τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου, η οποία μέχρι και την 4.1.1. μου έσβηνε πάντα το περιεχόμενο της sdcard. Για αυτούς που έχουν μπερδευτεί να πούμε οτι αναφέρεστε στην εσωτερική sd . Μάκη τι ακριβώς δεν διαγράφηκε με την επαναφορά εργοστασιακών ....έμειναν όλα στην θέση τους ?? Ή υπάρχουν φάκελοι από διάφορες εφαρμογές/παιχνίδια ,που όμως είναι άδειοι . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Μάκη τι ακριβώς δεν διαγράφηκε με την επαναφορά εργοστασιακών ....έμειναν όλα στην θέση τους ?? Ή υπάρχουν φάκελοι από διάφορες εφαρμογές/παιχνίδια ,που όμως είναι άδειοι . Έμειναν όλα στην θέση τους Μιχάλη. Είχα κατεβάσει πχ κάτι με τον browser το οποίο βρισκόταν στον φάκελο download και βρισκόταν στη θέση του. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Έμειναν όλα στην θέση τους Μιχάλη. Είχα κατεβάσει πχ κάτι με τον browser το οποίο βρισκόταν στον φάκελο download και βρισκόταν στη θέση του. Τι ρομ και τι recovery χρησιμοποιείς; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 (edited) Έμειναν όλα στην θέση τους Μιχάλη. Είχα κατεβάσει πχ κάτι με τον browser το οποίο βρισκόταν στον φάκελο download και βρισκόταν στη θέση του. Δεν έχω κάνει τελευταία επαναφορά μέσα απο τις ρυθμίσεις αλλά μου φαίνεται περίεργο γιατί υποτίθεται ότι αυτός ο τρόπος σβήνει τα πάντα στην εσωτερική sd .:confused: Στράτο αν δεν κάνω λάθος μιλάει για stock 4.1.2 (Αγγλική) Edited January 4, 2013 by m7ixalis Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Στράτο αν δεν κάνω λάθος μιλάει για stock 4.1.2 (Αγγλική) Stock LL4 και LLA (BTU). Recovery: 6.0.1.9 από εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1719744 Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Stock LL4 και LLA (BTU). Recovery: 6.0.1.9 από εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1719744 Από το recovery πρέπει να είναι το θέμα σου. Δοκίμασε ένα παλιότερο. Π.χ. του Chainfire το 5.5 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thaninho Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Έχω δύο προβλήματα με το κινητό το ένα είναι στα ΣΜΣ . Όταν το έχω στα ελληνικά γράφει μόνο με κεφαλαια ενώ στα αγγλικά και με μικρά. Και το άλλο έκανα δύο κλήσεις και εκείνη την στιγμή και τις δύο φορές με έστειλαν μήνυμα και το κινητό κλαταρε δεν σταματούσε το τραγούδι. Μήπως φταίει που έχω βάλει δικό μου τραγούδι και όχι από αυτά που έχει αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Έχω δύο προβλήματα με το κινητό το ένα είναι στα ΣΜΣ . Όταν το έχω στα ελληνικά γράφει μόνο με κεφαλαια ενώ στα αγγλικά και με μικρά. Και το άλλο έκανα δύο κλήσεις και εκείνη την στιγμή και τις δύο φορές με έστειλαν μήνυμα και το κινητό κλαταρε δεν σταματούσε το τραγούδι. Μήπως φταίει που έχω βάλει δικό μου τραγούδι και όχι από αυτά που έχει αυτό? Για τα μηνύματα διάβασε εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=343110 Για το άλλο που αναφέρεις ,δεν ξέρω τι γίνεται και τι ήχο έχεις βαλει να χτυπάει . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 αν έχουμε βάλει custom rom μπορούμε μετά να κάνουμε επαναφορά στην αρχική εργοστασιακή? Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 αν έχουμε βάλει custom rom μπορούμε μετά να κάνουμε επαναφορά στην αρχική εργοστασιακή? Βάζεις απλά την στοκ με Odin Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts