ch_makis Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 Καλημερα και καλη χρονια σε ολους. Ελπιζω στην 4.1.2 να βελτιωσουν λιγο και το θεμα της οθονης που μενει αναμμενη στη λειτουργια Smart Stay... Το εννοείς να βελτιώσουν.. δεν κάνει αυτό που λέει.. ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thalassi Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 Το εννοείς να βελτιώσουν.. δεν κάνει αυτό που λέει.. ; Σε αρκετους απο το forum παραμενει αναμμενη ακομα και οταν δεν την κοιτας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cute_eyes Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 Σε αρκετους απο το forum παραμενει αναμμενη ακομα και οταν δεν την κοιτας... εμενα μου κανει το αντιθετο,τη κοιταζω και κλεινει:p περα απο τη πλακα μεχρι τωρα ολα οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samichri Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 Καλή χρονιά σε όλους. Τελικά ρε παιδιά η 4,1,2 τι διαφορές έχει από την προηγούμενη έκδοση. Τι έχει βελτιώσει και τι έχει χαλάσει ?? ρωτάω αυτούς που την έχουν φορτώσει στο κινητό τους. Αξίζει τελικά η αναβάθμιση (όταν με το καλό είναι διαθέσιμη ??) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΙΣΤΑ.ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΠΕΡΑΣΕ ΤΗΝ ΧΩΡΙΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΚΕΨΗ.ΜΟΝΟ ΚΑΝΕ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΟΝ ΡΙΘΜΙΣΕΩΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΟΚ.ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΕΣΒΗΝΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ.ΜΕ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΟΛΑ ΔΙΟΡΘΩΘΗΚΑΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΞΩ Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolakiss7 Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 καλησπερα χρονια πολλά.εχώ το S3 κι εγώ κ μολις έγινα root.η ερωτησή μου γιατι έχω μπερδευτεί λιγό.μετά το root τι?δλδ τι αλλα προγραμματα χρειαζόμαι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 καλησπερα χρονια πολλά.εχώ το S3 κι εγώ κ μολις έγινα root.η ερωτησή μου γιατι έχω μπερδευτεί λιγό.μετά το root τι?δλδ τι αλλα προγραμματα χρειαζόμαι? Διάβασε εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3645021#post3645021 Δες και στην ''Βίβλος 2'' του elthis http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=345784 αναφέρει κάποιες χρήσιμες εφαρμογές για root συσκευές . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
C_Q20 Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 Καλησπέρα. Έπαθα μεγάλη ζημιά. Εκεί που φόρτιζα το κινητό ανοιχτό πήρε κάποιος παραμάζωμα τον φορτιστή και τραβήχτηκε απότομα από την μπρίζα. Η οθόνη του κινητού από τότε δεν δείχνει εικόνα... Το έκλεισα, έβγαλα μπαταρία αλλά τα ίδια. Ανάβουν τα κουμπιά αλλά έχω μαύρη οθόνη (ούτε καν το logo δεν βλέπω). Ήχο έχω. Τι συμβαίνει? Τα έπαιξε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 Καλησπέρα. Έπαθα μεγάλη ζημιά. Εκεί που φόρτιζα το κινητό ανοιχτό πήρε κάποιος παραμάζωμα τον φορτιστή και τραβήχτηκε απότομα από την μπρίζα. Η οθόνη του κινητού από τότε δεν δείχνει εικόνα... Το έκλεισα, έβγαλα μπαταρία αλλά τα ίδια. Ανάβουν τα κουμπιά αλλά έχω μαύρη οθόνη (ούτε καν το logo δεν βλέπω). Ήχο έχω. Τι συμβαίνει? Τα έπαιξε? Mάλλον σου κάηκε το τσιπάκι της amoled ... πήγαινέ το για service. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
C_Q20 Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 Mάλλον σου κάηκε το τσιπάκι της amoled ... πήγαινέ το για service. Σε ευχαριστώ. Και με το root? Θα το καταλάβουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 Σε ευχαριστώ. Και με το root? Θα το καταλάβουν? Ε θα το καταλάβουν αν ασχοληθούν να ανοίξουν το κινητό αφού το διορθώσουν για να κοιτάξουν, που πολύ αμφιβάλλω. Αλλά δεν έχεις άλλη επιλογή.. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 Ενδεχομένως και το ανάποδο, να κλείσει αλλά να μην κλειδώσει, ώστε με ένα χάδι να ανοίξει. Δεν το εχω ψάξει, γιατί δεν θα με βόλευε. Προτιμώ αυτά τα δύο να γίνονται μαζί, αλλιώς μπορεί να βρεθεί στην τσέπη μου ξεκλείδωτο. Edit Τελικά υπάρχουν δύο επιλογές στο μενού κλείδωμα οθόνης (αυτόματο κλείδωμα) και στο μενού εμφάνιση Ουσιαστικα παλι απαντηση δεν βρεθηκε.Μιλαω για την 4.1.2 .Το οτι μου λες φιλε μου οτι υπαρχουν 2 επιλογες χαιρω πολυ μα αυτο ζητησα και εγω :grin: Που βρισκεται η επιλογη για το οριο κλειδωματος οθονης? Αλλο απενεργοποιηση οθονης που γινεται μαυρη απλα και ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΔΩΘΕΙ και αλλο κλειδωμα οθονης που γινεται μαυρη αλλα ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΔΩΘΕΙ. Ξερει λοιπον κανεις που ΑΚΡΙΒΩΣ βρισκεται αυτο το μενου στην 4.1.2 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 Παιδια Καλησπέρα θα ηθελα την βοήθεια σας μιας και τα νευρα μου εχουν γινει κουρελια... Απο χτες το βραδυ μεχρι της 3 το πρωι και σημερα ολη μερα παλεβω να βαλω το νεο αγγλικο firmware (LLA) αλλα δεν μπορω με τιποτα..!!! Η βλακεια το kies δεν λεει να ξεκκοληση απο το 99% στο κατεβασμα υλικολογισμικου...!!! Το εκανα ρεσταρτ ποσες φορες το απεγκαταστησα καιτο ξανα περασα αλλες 3-4 φορες αλλα τιποτα εκει στο 99%... Μηπως κανω κατι λαθος?? Στο σταθερο μου pc υποψιν εχω wp vista. Εχετε καμια ιδεα τι να κανω?? Ποια ειναι η καλυτερη εκδοση το kies να κατεβασω γιατι βρηκα πολλές παρομοιες αλλα ποια ειναι η ποιο σωστη και απο που?? Μηπως να βαλω καμιά ποιο παλιά?? Πληζ χελπ θα το σπασω το ρημαδι.. :cry: :ninja: :X Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtzimitras Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 Καλησπέρα σε όλους και Καλή Χρονιά. Από σήμερα το πρωί είμαι κι εγω κάτοχος ενός μπλε S3. Είναι στην έκδοση 4.0.4, μου βγάζει μήνυμα για αναβάθμιση, αλλά δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα με το "σπορ".... Με κάτι προσφορές που είχε ο Γερμανός (μέχρι το Σάββατο αν δεν κάνω λάθος και φυσικά μέχρι εξάντλησης των αποθεμάτων) μου κόστισε 420 ευρώ. Νομίζω πολύ καλή η τιμή του... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 (edited) Που βρισκεται η επιλογη για το οριο κλειδωματος οθονης? Αλλο απενεργοποιηση οθονης που γινεται μαυρη απλα και ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΔΩΘΕΙ και αλλο κλειδωμα οθονης που γινεται μαυρη αλλα ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΔΩΘΕΙ. Ξερει λοιπον κανεις που ΑΚΡΙΒΩΣ βρισκεται αυτο το μενου στην 4.1.2 ? Δηλαδη σε σενα συμβαινει οταν απενεργοποιειται και γινεται μαυρη, να μην κλειδωνεται; Και πως το συμπεραινεις οτι δεν εχει κλειδωθει, την ανοιγεις και δεν θελει ξεκλειδωμα; Αν συμβαινει αυτο, ειναι θεμα launcher. Eχεις βαλει καποιον αλλον launcher? Καλησπέρα σε όλους και Καλή Χρονιά. Από σήμερα το πρωί είμαι κι εγω κάτοχος ενός μπλε S3. Είναι στην έκδοση 4.0.4, μου βγάζει μήνυμα για αναβάθμιση, αλλά δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα με το "σπορ".... Με κάτι προσφορές που είχε ο Γερμανός (μέχρι το Σάββατο αν δεν κάνω λάθος και φυσικά μέχρι εξάντλησης των αποθεμάτων) μου κόστισε 420 ευρώ. Νομίζω πολύ καλή η τιμή του... Mεγεια! Kανε την αναβαθμιση σε Jelly Bean. Edited January 3, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtzimitras Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 Mεγεια! Kανε την αναβαθμιση σε Jelly Bean. Ωχ, μου βάζεις δύσκολα. Είναι εύκολο? Τι κερδίζω αν την κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 Ωχ, μου βάζεις δύσκολα. Είναι εύκολο? Τι κερδίζω αν την κάνω? Eπιπλεον δυνατοτητες, καλυτερη λειτουργια και αυτονομια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtzimitras Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 Eπιπλεον δυνατοτητες, καλυτερη λειτουργια και αυτονομια. How to ? Θα τα καταφέρω ή θα του τινάξω την ...πυτιρίδα ? Δώσε περιληπτικές οδηγίες ή κάποιον οδηγό αν μπορείς. Thanks ! > Edit: Στη συσκευασία είχε extra και μια 16άρα micro sd card !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 (edited) Παιδια Καλησπέρα θα ηθελα την βοήθεια σας μιας και τα νευρα μου εχουν γινει κουρελια... Απο χτες το βραδυ μεχρι της 3 το πρωι και σημερα ολη μερα παλεβω να βαλω το νεο αγγλικο firmware (LLA) αλλα δεν μπορω με τιποτα..!!! Η βλακεια το kies δεν λεει να ξεκκοληση απο το 99% στο κατεβασμα υλικολογισμικου...!!! Το εκανα ρεσταρτ ποσες φορες το απεγκαταστησα καιτο ξανα περασα αλλες 3-4 φορες αλλα τιποτα εκει στο 99%... Μηπως κανω κατι λαθος?? Στο σταθερο μου pc υποψιν εχω wp vista. Εχετε καμια ιδεα τι να κανω?? Ποια ειναι η καλυτερη εκδοση το kies να κατεβασω γιατι βρηκα πολλές παρομοιες αλλα ποια ειναι η ποιο σωστη και απο που?? Μηπως να βαλω καμιά ποιο παλιά?? Πληζ χελπ θα το σπασω το ρημαδι.. :cry: :ninja: :X Το kies κατέβασε το απο εδώ http://www.samsung.com/uk/support/usefulsoftware/KIES/JSP Δοκίμασε και με απενεργοποιημένα firewall/antivirus . Αν και πάλι δεν μπορείς..... βάλε την με odin να ξεμπερδεύεις . Edited January 3, 2013 by m7ixalis Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 Καλησπέρα. Έπαθα μεγάλη ζημιά. Εκεί που φόρτιζα το κινητό ανοιχτό πήρε κάποιος παραμάζωμα τον φορτιστή και τραβήχτηκε απότομα από την μπρίζα. Η οθόνη του κινητού από τότε δεν δείχνει εικόνα... Το έκλεισα, έβγαλα μπαταρία αλλά τα ίδια. Ανάβουν τα κουμπιά αλλά έχω μαύρη οθόνη (ούτε καν το logo δεν βλέπω). Ήχο έχω. Τι συμβαίνει? Τα έπαιξε? μπορεί να είναι πολύ απλό και να 'ξεκούμπωσε' το ribbon connector που συνδέει την οθόνη με το moBo.. μπορείς να ασχοληθείς να το ανοίξεις η δεν μπαίνεις στον κόπο..; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
C_Q20 Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 μπορεί να είναι πολύ απλό και να 'ξεκούμπωσε' το ribbon connector που συνδέει την οθόνη με το moBo.. μπορείς να ασχοληθείς να το ανοίξεις η δεν μπαίνεις στον κόπο..; Ε στην ανάγκη μπορεί να το κάνω. Πρώτα θα δω αν το καλύπτει η εγγύηση και θα πράξω ανάλογα. Σε ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 Ε στην ανάγκη μπορεί να το κάνω. Πρώτα θα δω αν το καλύπτει η εγγύηση και θα πράξω ανάλογα. Σε ευχαριστώ Επειδή μπορεί και να έχει δίκιο ο makis θα σου πρότεινα προσεκτικά να το ανοίξεις εσύ (δεν είναι δύσκολο, θα βρεις και βίντεο στο youtube) και απλά να το κουμπώσεις εσύ αν έχει βγει. Γιατί αν το πας με ροοτ, το "παίζεις" και λίγο και μπορεί να σε χρεώσουν για ένα κούμπωμα :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 Ουσιαστικα παλι απαντηση δεν βρεθηκε.Μιλαω για την 4.1.2 .Το οτι μου λες φιλε μου οτι υπαρχουν 2 επιλογες χαιρω πολυ μα αυτο ζητησα και εγω :grin: Που βρισκεται η επιλογη για το οριο κλειδωματος οθονης? Αλλο απενεργοποιηση οθονης που γινεται μαυρη απλα και ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΔΩΘΕΙ και αλλο κλειδωμα οθονης που γινεται μαυρη αλλα ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΔΩΘΕΙ. Ξερει λοιπον κανεις που ΑΚΡΙΒΩΣ βρισκεται αυτο το μενου στην 4.1.2 ? Καταρχήν μην γίνεσαι εριστικός, δεν είναι υποχρέωση κανενός να σου απαντήσει. Εχεις κάνει το ίδιο ερώτημα ούτε ξέρω πόσες φορές και κανείς δεν φαίνεται να σε έχει καταλάβει τι θέλεις ακριβώς. Θα σου (ξανά)πω τι γίνεται και αν σε καλύπτει καλώς, αλλιώς πρέπει να ψάξεις μόνος σου στο διαδίκτυο για παραπάνω. Λοιπόν επιλογές α) Ρυθμίσεις/εμφάνιση/Λήξη χρονικού ορίου οθόνης. Εδώ ορίζεις πότε κλείνει ο οθόνη β) Ρυθμίσεις/κλείδωμα οθόνης/Αυτόματο κλείδωμα. Εδώ ορίζεις πότε θα κλειδωθεί η οθόνη, μετά το κλείσιμό της. ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ είναι να έχεις ενεργοποιήσει κάποια μέθοδο κλειδώματος, πχ μοτίβο. Στο μεσοδιάστημα αυτό αν κλείσει ο οθόνη, μπορείς να ανοίξεις το κινητό χωρίς να χρειαστεί να βάλεις το κωδικό ή το μοτίβο. Αλλες επιλογές δεν υπάρχουν, τουλάχιστον ότι από "μαμά". Πιθανά κάποια εφαρμογή να μπορεί να δώσει περισσότερες επιλογές. Αυτά αφορούν το δικό μου που φοράει stock 4.1.2 Και παρεμπιπτόντως καλό είναι να ψάχνουμε και λίγο μόνοι μας, δεν είναι και τίποτα δύσκολο. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 Έτοιμος πλέον και εγώ να πάρω ένα S3. Πήγα να το δω από κοντά αλλά έφαγα μια μικρή "μόντα". 1GB RAM λέει στα χαρτιά αλλά στην πραγματικότητα είναι 830ΜΒ περίπου. 16GB εσωτερική μνήμη λέει και με το ζόρι 12GB έχει μέσα. Ελπίζω να φτάνει η RAM και να μην κολλάει. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 Ε στην ανάγκη μπορεί να το κάνω. Πρώτα θα δω αν το καλύπτει η εγγύηση και θα πράξω ανάλογα. Σε ευχαριστώ δές το βίντεο αυτό..στο 4.57-4.58 main screen connector...αν έχει βγεί απο τη θέση του δεν θα σου δουλεύει η οθόνη.. επίσης εφόσον είσαι ρουτ δεν ισχύει η εγγύηση σου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts