Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy S III

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παιδιά τι γίνεται με αυτό το κινητό;

Κάθε φορά που κοιτάω στο skroutz η τιμή του παίρνει την κατηφόρα.

Μέχρι 2 βδομάδες πριν κόστιζε το φθηνότερο 525€ και τώρα έχει πάει στα 494.

Οκ, δεν είναι θέμα αυτό , αλλά όσο ναναι ένα μικρό ξενέρωμα νιώθω, ειδικά όταν χάνει τόσο γρήγορα την μεταπωλητική του αξία.:blink:

• Απαντήσεις 15,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εγώ έχω δυστυχώς ξενερώσει με την ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιήθηκαν. Παρόλο που χρησιμοποιώ θήκη το "μεταλλικό" περίβλημα εμφάνισε στίγματα και γραμμές σαν να έχει ξυστεί και να έχει φύγει το χρώμα. Κρίμα.

Τα ίδια και εγώ και απ' ότι φαίνεται το ασημί περίβλημα ξεφτίζει για πλάκα...

Mήπως χρησιμοποιήσατε κακής ποιότητας θήκες??:O

Γιατί εγώ αν και το έχω χωρίς καν θήκη δεν έχει πάθει τίποτα απολύτως!:)

Aporw me mena...:O

Οκ, δεν είναι θέμα αυτό , αλλά όσο ναναι ένα μικρό ξενέρωμα νιώθω, ειδικά όταν χάνει τόσο γρήγορα την μεταπωλητική του αξία.:blink:

Γενικά σε ολα τα android πέφτει γρήγορα η τιμή τους ,και για αυτο το λόγο προσωπικά πιστεύω οτι δεν αξίζει να τα αγοράζει κάποιος απο την πρώτη μερα κυκλοφορίας τους .

Εγώ έχω δυστυχώς ξενερώσει με την ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιήθηκαν. Παρόλο που χρησιμοποιώ θήκη το "μεταλλικό" περίβλημα εμφάνισε στίγματα και γραμμές σαν να έχει ξυστεί και να έχει φύγει το χρώμα. Κρίμα.

Είναι γνωστό οτι η samsung εχει ενα θέμα με την ποιότητα των υλικών που βάζει . Θέλει λιγο προσοχή ... Υπάρχουν βέβαια και άτομα που το εχουν εδώ και δυο -τρεις μήνες και ειναι σαν καινούργιο .

Edited by m7ixalis

Samsung galaxy s21+

Δυστυχώς ξέχνα μεταπώληση χωρίς ζημιά με Android κινητά. Μόνο τα i-πράγματα κρατάνε την αξία τους για καιρό. Αν το πήρες για να το πουλήσεις, διάλεξες λάθος εταιρεία... σε 2 χρόνια θα έχει 200 ευρώ.

- Alex

Τα ίδια και εγώ και απ' ότι φαίνεται το ασημί περίβλημα ξεφτίζει για πλάκα...

Mήπως χρησιμοποιήσατε κακής ποιότητας θήκες??:O

Γιατί εγώ αν και το έχω χωρίς καν θήκη δεν έχει πάθει τίποτα απολύτως!:)

Επι 3 μήνες τώρα το έχω το μεγαλύτερο διάστημα της μέρας χωρις θήκη. Χρησιμοποιω 3 διαφορετικές θήκες.

Δεν εχει το παραμικρό σημάδι.

Για πολλα μπορεί να κατηγόρησε την Samsung, αλλα σ αυτο το θέμα μ εχει εκπλήξει φέτος.

Μάλιστα οι 2 θήκες μου τύπου back cover ειναι σκληρές και επειδη τις βάζω βγάζω συνέχεια χρησιμοποιώντας το νύχι μου φοβόμουν οτι θα είχα προβλημα.

Μήπως αφορα καποιες παρτίδες?

Αν μπορείτε ανέβαστε μας φωτο να δούμε.

Δεν πιστεύω να θεωρείτε γρατσουνιά την γραμμή που κανει σε όλο το μήκος στο σημείο που υπάρχει το προστατευτικό φιλμ.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Επι 3 μήνες τώρα το έχω το μεγαλύτερο διάστημα της μέρας χωρις θήκη. Χρησιμοποιω 3 διαφορετικές θήκες.

Δεν εχει το παραμικρό σημάδι.

Για πολλα μπορεί να κατηγόρησε την Samsung, αλλα σ αυτο το θέμα μ εχει εκπλήξει φέτος.

Μάλιστα οι 2 θήκες μου τύπου back cover ειναι σκληρές και επειδη τις βάζω βγάζω συνέχεια χρησιμοποιώντας το νύχι μου φοβόμουν οτι θα είχα προβλημα.

Μήπως αφορα καποιες παρτίδες?

Αν μπορείτε ανέβαστε μας φωτο να δούμε.

Δεν πιστεύω να θεωρείτε γρατσουνιά την γραμμή που κανει σε όλο το μήκος στο σημείο που υπάρχει το προστατευτικό φιλμ.

Καλησπερα.Μαλλον σε ελαττωματικές παρτιδες πρεπει να πεσανε.Οπως και εσυ ετσι και εγω το εχω 3μιση μηνες και χωρις θηκη στην αρχη για κανα μηνα.Μετα αγορασα 2 θηκες μια σιλικονης και μια σκληρη το κινητο στο ασημι περιβλημα δεν εχει ουτε σημαδι.Στο πισω καπακι ομως εχει καποιες μικρο γρατζουνιες που φαινονται μονο κατω απο τον ηλιο.:)

Καλησπερα.Μαλλον σε ελαττωματικές παρτιδες πρεπει να πεσανε.Οπως και εσυ ετσι και εγω το εχω 3μιση μηνες και χωρις θηκη στην αρχη για κανα μηνα.Μετα αγορασα 2 θηκες μια σιλικονης και μια σκληρη το κινητο στο ασημι περιβλημα δεν εχει ουτε σημαδι.Στο πισω καπακι ομως εχει καποιες μικρο γρατζουνιες που φαινονται μονο κατω απο τον ηλιο.:)

Εγω έχω απο την αρχη σχεδόν ενα δεύτερο καπάκι που δεν ξέρω αν ειναι γνήσιο η όχι γιατι δεν εχει καμία απολύτως διάφορα.

Το original βρίσκεται μέσα στο κουτι της συσκευής γι αυτόν που θα το αγοράσει οταν το πούλησω.

Με όσα βλέπουμε στο iPhone η καλύτερη λύση ειναι αυτο που εχει κανει η Samsung στο Ativ. Χρησιμοποιει μίγμα αλουμινίου με μαγνήσιο που δίνει εξαιρετική σκληρότητα.

Νομίζω οτι και το φιλμ που εχει το Siii ειναι μαγνήσιο.

Έχω ξαναπει οτι η ποιότητα κατασκευης και το φινιρισμα του κρυστάλλου που καλύπτει την οθόνη και το frame της ειναι καταπληκτική. Μαζι με το άριστο home button κάνουν ενα εξαιρετικο σύνολο εμπρός που η apple δεν είχε καταφέρει τουλάχιστον στο λευκο μέχρι και το 4s.

Edited by Te_salat
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Αν πρόκειται για ελαττωματική παρτίδα παίζει θέμα εγγύησης;

Και πώς ακριβώς θα τους πεις ότι είναι ελαττωματική παρτίδα; Από τη στιγμή που η Samsung δεν έχει ανακοινώσει κάτι για ελαττωματική παρτίδα, αυτά είναι απλά υποθέσεις. Αν κακομεταχειρίστηκε κάποιος το κινητό δε μπορεί να πάει και να πει είναι ελαττωματική παρτίδα... με λίγα λόγια, αμφιβάλλω ότι θα καταφέρεις κάτι. Δε χάνεις όμως τίποτα να ρωτήσεις.

- Alex

Σε όποιον -όποια αρέσουν τα Swarovski ορίστε τωρα και στο s3 ........και σε πολυ καλή τιμή :p

http://theultralinx.com/wp-content/uploads/2012/09/Galaxy-S3-With-Crystals-4.jpeg

http://theultralinx.com/2012/09/samsung-galaxy-s3-swarovski-edition-encrusted-crystals.html

Samsung galaxy s21+

Μόνο μεταλλικό που δεν είναι το περίβλημα του φίλε μου

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά που το έχω απορία ....

έχω διαβάσει πως το S3 έχει κοικλοφορίσει με 2 είδών κάμερες ...

μια με οπτικά της Sony (καλής απόδοσης κάμερα ) και μία με άλλα οπτικά (samsung??) όχι και τόσο καλής απόδοσης..

τελικά πώς μπορεί να ξέρει κάποιος ποια κάμερα φοράει πριν την αγορά του ? ή έστω και μετά την αγορά του...

Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something.

Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας.

Μόνο μεταλλικό που δεν είναι το περίβλημα του φίλε μου

στο λευκο εχει παρατηρηθει αυτο? εγω εχω αυτο το χρωμα κ χωρις θηκη κ μεχρι στιγμης δεν εχω προβλημα..μεχρι στιγμης παντα..:O

http://www.google.gr/imgres?q=samsung+galaxy+s3+Garnet+Red&um=1&hl=el&sa=N&biw=1024&bih=437&tbm=isch&tbnid=dIup0Vt2GEufZM:&imgrefurl=http://blog.phoneslimited.co.uk/2012/09/06/garnet-red-samsung-galaxy-s3-deals-launch-in-the-uk/&docid=DwQ3tbiaP02-ZM&imgurl=http://blog.phoneslimited.co.uk/files/2012/09/Samsung-Galaxy-S3-Garnet-Red.jpg&w=560&h=420&ei=Od5pUJnONu3V4QSa7oGwAw&zoom=1&iact=hc&vpx=448&vpy=66&dur=1843&hovh=194&hovw=259&tx=153&ty=82&sig=115246098403807349196&page=4&tbnh=126&tbnw=168&start=41&ndsp=16&ved=1t:429,r:2,s:41,i:212

Απλα ακουστικα ειναι...γιατι να μην ειναι συμβατα? :wacko:

εμ δεν ηξερα ειπα μηπως..:worry:

ειμαι πολυ ευχαριστημενος με τον γαλαξια ...το εχω περιπου μια βδομαδα και καθε μερα ανακαλύπτω και καινουρια πράματα...τωρα στο μονο που ψιλοκολησα ειναι οτι οταν βαζω mkv αρχεια να μου παιξει δεν εχω ήχο.εβαλα και τον mxplayer που ακουσα καλα λογια αλλα το ιδιο .με υπότιτλους κανενα προβλημα .
Γιαννης

ειμαι πολυ ευχαριστημενος με τον γαλαξια ...το εχω περιπου μια βδομαδα και καθε μερα ανακαλύπτω και καινουρια πράματα...τωρα στο μονο που ψιλοκολησα ειναι οτι οταν βαζω mkv αρχεια να μου παιξει δεν εχω ήχο.εβαλα και τον mxplayer που ακουσα καλα λογια αλλα το ιδιο .με υπότιτλους κανενα προβλημα .

δοκιμασε τον dice player πολυ καλος......

IPhone 15 Pro 

ευχαριστω ...μολις τον εβαλα αλλα δεν ανοιγει καν τα mkv αυτος.

Κατι αλλο θα φταιει στο galaxy 2 επεζε μια χαρα

IPhone 15 Pro 

Κατι αλλο θα φταιει στο galaxy 2 επεζε μια χαρα

μαλλον .εβαλα 5 mkv ταινιες η μια ειχε ηχο κανονικα η αλλες βουβα.μαλλον δεν παιζει dts .:confused:

Γιαννης

Μπορείς αρκεί να ξέρεις ποια ηταν η ρομ που φοραγες πριν και να την έχεις κατεβάσει απο το samfirmware.

ευχαριστω πολυ. ρωταω γιατι με το s2 oταν εβαλα την 4.0.3 με το odin μολισ πηγα να περασω την 2.3.6 το κινητο δεν ξεκιναγε καν . μετα την αρχικη οθονη δεν μπορουσα να προχωρησω στα επομενα σταδια . πρεπει να εγραφε αν θυμαμε το (android και κατι αλλα ) αντιμετωπισε προβλημα και πρεπει να κλεισει

Καλώς τον. Η apple έδιωξε πολυ περισσοτερο κόσμο φέτος σε σχέση με πέρυσι που έφυγα εγω.:)

Οτι θες εδω είμαστε.

Μπορείς αρκεί να ξέρεις ποια ηταν η ρομ που φοραγες πριν και να την έχεις κατεβάσει απο το samfirmware.

Ειναι ενημέρωση του πληκτρολογιου. Σε κανένα δεν άρεσε αλλα δεν γίνεται τίποτα. Μπορείς να επιλεξεις οποίο πληκτρολόγιο θέλεις απο το μάρκετ αν δεν σ αρέσει αυτο.

ευχαριστω πολυ. ρωταω γιατι με το s2 oταν εβαλα την 4.0.3 με το odin μολισ πηγα να περασω την 2.3.6 το κινητο δεν ξεκιναγε καν . μετα την αρχικη οθονη δεν μπορουσα να προχωρησω στα επομενα σταδια . πρεπει να εγραφε αν θυμαμε το android και κατι αλλα αντιμετωπισε προβλημα και πρεπει να κλεισει

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Καλησπέρα παιδιά!Λοιπόν επειδή ένα φιλαράκι ενδιαφέρετε για τον γαλαξία σε άσπρο του πρότεινα να το πάρει από σκρουτζομάγαζο για να γλιτώσει μερικά ευρωπουλάκια!Από ότι ξέρω η εγγυηση ισχύει κανονικά αρκεί να είναι από ευρώπη το τηλέφωνο.Οποιος έχει κάποια εμπειρία καλή ή κακή ας μου στείλει ενα pm για να μπορέσω να έχω μια εικόνα!Εννοείται όποιος θέλει να προτείνει κάτι μέσω pm πάντα ευπρόσδεκτος :D

Καλησπέρα παιδιά!Λοιπόν επειδή ένα φιλαράκι ενδιαφέρετε για τον γαλαξία σε άσπρο του πρότεινα να το πάρει από σκρουτζομάγαζο για να γλιτώσει μερικά ευρωπουλάκια!Από ότι ξέρω η εγγυηση ισχύει κανονικά αρκεί να είναι από ευρώπη το τηλέφωνο.Οποιος έχει κάποια εμπειρία καλή ή κακή ας μου στείλει ενα pm για να μπορέσω να έχω μια εικόνα!Εννοείται όποιος θέλει να προτείνει κάτι μέσω pm πάντα ευπρόσδεκτος :D

Ισχύει αυτό που λες.Η εγγύηση είναι πανευρωπαϊκή.

Τελευταία νύχτα με το sgsiii...Σαν γνήσιος gadgetακιας δε μπόρεσα να αντισταθώ στο Note ii...

Φεύγω με πολύ καλές εντυπώσεις για τη συσκευή.Μετά το Note i ήταν το καλύτερο παιχνίδι που έπιασα στα χέρια μου.

Παράπονα πάντα θα υπάρχουν για όλες τις συσκευές.Αν δεν υπήρχαν δε θα υπήρχε και ανταγωνισμός άλλωστε.

Χαρείτε το όσο δε πάει!

Ευχαριστώ για τη παρέα όλο αυτό το καιρό.Ελπίζω και εύχομαι να τα ξαναπούμε κάποια στιγμή.Ιδίως με κάποιους θα το ήθελα παρά πολύ.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

ευχαριστω πολυ. ρωταω γιατι με το s2 oταν εβαλα την 4.0.3 με το odin μολισ πηγα να περασω την 2.3.6 το κινητο δεν ξεκιναγε καν . μετα την αρχικη οθονη δεν μπορουσα να προχωρησω στα επομενα σταδια . πρεπει να εγραφε αν θυμαμε το android και κατι αλλα αντιμετωπισε προβλημα και πρεπει να κλεισει

Ηταν θέμα boot loader, καλο ειναι για να μην πεδευεσαι να έχεις κρατήσει ενα NAND backup απο την ics που έχεις τώρα και αν θελήσεις να περάσεις την δική σου rom καθαρή γυρνάς πρώτα με επαναφορα του backup και μετα φλασαρισμα με Odin.