legendsat Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 Κάποια λύση έχουμε για την καταχώρηση πολλών αριθμών σε μια επαφή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pinwouza Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 (edited) το κατεβασα αλλα οταν εχεις κλειστη την συσκευη κ δεις μετα τα μηνυματα δεν σου γραφει τι ωρα στο εστειλαν ουτε εκει..:( Σου επισυνάπτω print screen... Όπως βλέπεις και συ, τα στοιχεία εμφανίζονται! Το ξαναγράφω επειδή μάλλον δεν το εξήγησα καλά. Μπαίνεις μέσα στον διάλογο του μηνύματος, κρατάς παρατεταμένα πάνω στο μήνυμα που σου έχουν στείλει και επιλέγεις προβολή λεπτομερειών μηνύματος. Edited September 29, 2012 by pinwouza Αλλαγή αρχείου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 Σου επισυνάπτω print screen... Όπως βλέπεις και συ, τα στοιχεία εμφανίζονται! Το ξαναγράφω επειδή μάλλον δεν το εξήγησα καλά. Μπαίνεις μέσα στον διάλογο του μηνύματος, κρατάς παρατεταμένα πάνω στο μήνυμα που σου έχουν στείλει και επιλέγεις προβολή λεπτομερειών μηνύματος. εμφανιζονται σε μηνυμα που σου εστειλαν κ ελαβες μετα απο ωρα? εμενα πχ μου ειχαν στειλει χτες ενα μηνυμα ανοιξα το τηλ σημερα κ μου γραφει την ωρα κ την ημερομηνια την σημερινη που το διαβασα..:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 Κάποια λύση έχουμε για την καταχώρηση πολλών αριθμών σε μια επαφή? Αν εχεις τις επαφές αποθηκευμένες στην κάρτα sim δεν μπορείς . Αν τις εχεις στο τηλέφωνο πήγαινε στην επαφή που θέλεις, πάτησε το εικονίδιο μολύβι και σου δίνει την δυνατότητα να την επεξεργαστής . Εκει που γράφει τηλέφωνο (phone) υπάρχει ενα πράσινο σύμβολο + πατώντας το μπορείς να βάλεις το τηλέφωνο που θες . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pinwouza Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 εμφανιζονται σε μηνυμα που σου εστειλαν κ ελαβες μετα απο ωρα? εμενα πχ μου ειχαν στειλει χτες ενα μηνυμα ανοιξα το τηλ σημερα κ μου γραφει την ωρα κ την ημερομηνια την σημερινη που το διαβασα..:O Όπως φαντάζομαι θα είδες, το μήνυμα εστάλη χθες το βράδυ στις 00:20 και το πήρα σήμερα το πρωί στις 8:29 που άνοιξα το κινητό. Οπότε σίγουρα εμφανίζει τα στοιχεία κανονικά. Τώρα το μόνο που υποψιάζομαι είναι ότι επειδή προφανώς εγκατέστησες το πρόγραμμα μετά την αποστολή των μηνυμάτων, ίσως δεν έχουν καταγραφεί κάπου τα επιπλέον στοιχεία του μηνύματος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 Όπως φαντάζομαι θα είδες, το μήνυμα εστάλη χθες το βράδυ στις 00:20 και το πήρα σήμερα το πρωί στις 8:29 που άνοιξα το κινητό. Οπότε σίγουρα εμφανίζει τα στοιχεία κανονικά. Τώρα το μόνο που υποψιάζομαι είναι ότι επειδή προφανώς εγκατέστησες το πρόγραμμα μετά την αποστολή των μηνυμάτων, ίσως δεν έχουν καταγραφεί κάπου τα επιπλέον στοιχεία του μηνύματος... ναι ισως ειναι αυτο!! θα κανω μια δοκιμη να δω!!:p σε ευχαριστω πολυ για τον χρονο σου!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 (edited) Εχεις κατι υποψη σου ετσι ωστε να τη μετατρεψω σε exfat απο το pc,και να περναω τα αρχεια απευθειας απο το pc και oxi adaptor,βαλε-βγαλε sd card απο κινητο και τα σχετικα? Και με ανταπτορα να το κάνεις αυτό χρειαζετε μόνο μια φορα.Αν έχεις ειναι το καλύτερο αν όχι Υπάρχει ένα προγραμμα για να δει την μνήμη σαν Mass Storage .Δεν έχω δοκιμάσει να κάνω φορματ απο εκει.Αλλα λογικά θα πρέπει να το κάνει.. http://www.xda-developers.com/android/usb-mass-storage-for-the-international-galaxy-s-iii/ Μόλις το δοκίμασα και βγάζει το μενού για φορματ.Φορματ όμως δε κάνω για να δω αν το κάνει, αυτό δες το εσύ,κατέβασε αυτήν την εκδοσή,που ειναι η προηγούμενη. Γιατί η καινούρια εμένα δεν μου δούλεψε...Εχει αρκετές έκδοσής σε περίπτωση που δε σου δουλεύει αυτή που έδωσα. http://api.viglink.com/api/click?format=go&drKey=1359&loc=http%3A%2F%2Fforum.xda-developers.com%2Fshowthread.php%3Ft%3D1711009&v=1&libid=1348955550024&out=https%3A%2F%2Fdl.dropbox.com%2Fu%2F22760184%2Fandroid%2Fsgs3-easy-ums%2FSGS3-Easy-UMS-v1.5beta.apk&ref=http%3A%2F%2Fwww.xda-developers.com%2Fandroid%2Fusb-mass-storage-for-the-international-galaxy-s-iii%2F&title=%5BAPP%5D%5Bv1.6%20(%2BUS)%5D%20SGS3%20Easy%20UMS%20-%20Mount%20external%20microSD%20card%20as%20USB%20mass%20storage%20-%20xda-developers&txt=https%3A%2F%2Fdl.dropbox.com%2Fu%2F22760184%2Fan...S-v1.5beta.apk&jsonp=vglnk_jsonp_13489557446822 EDIT: Λοιπών μετά από λίγο ψάξιμο και δοκιμή με την δικιά,μου είδα ότι δεν γινεται.Και δε εχει να κάνει με MTP η USB. Μονο μέσω card reader γινεται.Από εκεί και πέρα τι προβλήματα θα αντιμετωπίσεις όταν το κάνεις ειναι άλλο θέμα..Και η δική μου τελικά ειναι σε FAT32. Edited September 30, 2012 by arfi-gorgona Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris2k Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 Παιδια, υπαρχει καμια εφαρμογη που να βελτιωνει το σημα του wifi?Κατι σαν wifi booster ασς πουμε.. Παράθεση It all starts with the push of a button.. RELOAD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 Όχι, δεν υπάρχει. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 Όπως φαντάζομαι θα είδες, το μήνυμα εστάλη χθες το βράδυ στις 00:20 και το πήρα σήμερα το πρωί στις 8:29 που άνοιξα το κινητό. Οπότε σίγουρα εμφανίζει τα στοιχεία κανονικά. Τώρα το μόνο που υποψιάζομαι είναι ότι επειδή προφανώς εγκατέστησες το πρόγραμμα μετά την αποστολή των μηνυμάτων, ίσως δεν έχουν καταγραφεί κάπου τα επιπλέον στοιχεία του μηνύματος... δυστυχως παλι το ιδιο..εκανα δοκιμη το εκλεισα κ εστειλα απο αλλο τηλ μηνυμα κ το ανοιξα μετα απο λιγο κ μου εδειχνε την ωρα που το διαβασα οχι την ωρα που το εστειλα δεν ξερω τι φταιει..:O:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 δυστυχως παλι το ιδιο..εκανα δοκιμη το εκλεισα κ εστειλα απο αλλο τηλ μηνυμα κ το ανοιξα μετα απο λιγο κ μου εδειχνε την ωρα που το διαβασα οχι την ωρα που το εστειλα δεν ξερω τι φταιει..:O:( Το κάνει σίγουρα όπως σου είπε και ο φίλος παραπάνω, το ξαναδοκίμασα πριν λίγο από περιέργεια και κλασικά πατώντας στο εισερχόμενο μήνυμα παρατεταμένα και πηγαίνοντας τέρμα κάτω απ το pop up menu που Βγάζει στις λεπτομέρειες τότε λέει καθαρά ώρα αποστολής και ώρα παράδοσης του sms Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 Το κάνει σίγουρα όπως σου είπε και ο φίλος παραπάνω, το ξαναδοκίμασα πριν λίγο από περιέργεια και κλασικά πατώντας στο εισερχόμενο μήνυμα παρατεταμένα και πηγαίνοντας τέρμα κάτω απ το pop up menu που Βγάζει στις λεπτομέρειες τότε λέει καθαρά ώρα αποστολής και ώρα παράδοσης του sms δεν ξερω τι γινεται κ γιατι δεν το κανει σε εμενα..εκλεισα το τηλ παλι να δω εστειλα μηνυμα απο αλλο αριθμο κ το ανοιξα μετα απο κανενα τεταρτο κ μου εδειχνε την ωρα που το ειδα μονο...:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 Και στο δικό μου δουλεύει κανονικά. Είσαι σίγουρη ότι κοιτάς το σωστό μενού; Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 Και στο δικό μου δουλεύει κανονικά. Είσαι σίγουρη ότι κοιτάς το σωστό μενού; ναι ανοιξα το τηλ μου ηρθε το μηνυμα που ειχα στειλει πριν καποια ωρα παταω απανω κ μου γραφει την ωρα που το διαβασα μονο.:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 Παιδια, υπαρχει καμια εφαρμογη που να βελτιωνει το σημα του wifi?Κατι σαν wifi booster ασς πουμε.. Όχι.Δεν υπάρχουν τέτοιες εφαρμογές. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blekos Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 Καλημέρα, μετά το SII πέρασα και στο 3. Καμία σχέση! Λοιπόν θα ήθελα τις γνώσεις σας στα παρακάτω: 1. ξερέτε εαν και που υπάρχει μεταλικό back cover? (θέλω να αλλάξω το υπάρχων, δεν με ενδιαφέρει θήκη) 2. στο MP3 player μπορώ να εμφανίσω μόνο τους φακέλους που θέλω; Πώς; 3. το save energy που "ρίχνει" τις επιδόσεις, πόσο πολύ 'κόβει" τον επεξεργαστή και πόσο θεωρείτε ότι εξικονομείτε μπαταρία; (πχ 20%, 50%) ευχαριστώ, Feedback 1. Η μπαταρία κρατάει περισσότερο από το S2 - για να είμαι σωστός έχω το save energy on... 2. δεν είχα πρόβλημα σε ηλιόλουστη ημέρα (δεν είναι και καλοκαιρινή βέβαια) 3. Nova launcher - εκπληκτικός (πιο γρήγορος από apex και go launcer EX) 4. maxthon browser - ελαφρύς, απλός και γρήγορος (σε σχέση με dolphin, chrome, firefox) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetra1982 Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 Καλημέρα, μετά το SII πέρασα και στο 3. Καμία σχέση! Λοιπόν θα ήθελα τις γνώσεις σας στα παρακάτω: 1. ξερέτε εαν και που υπάρχει μεταλικό back cover? (θέλω να αλλάξω το υπάρχων, δεν με ενδιαφέρει θήκη) 2. στο MP3 player μπορώ να εμφανίσω μόνο τους φακέλους που θέλω; Πώς; 3. το save energy που "ρίχνει" τις επιδόσεις, πόσο πολύ 'κόβει" τον επεξεργαστή και πόσο θεωρείτε ότι εξικονομείτε μπαταρία; (πχ 20%, 50%) ευχαριστώ, 1. Σε αυτά τα θέματα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1668187 (πέρνα 1-2 σελίδες μέχρι να "κυκλοφορήσει" το κινητό) εχει αρκετές, εδω εχει review απο μια που προσωπικά μου αρέσει http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=30208339&postcount=101 Επίσης υπάρχουν και στο ebay αλλά δεν ξέρω αν επιτρέπονται τα links. 2. Στον stock player στην μπάρα πάνω αν την σύρεις τέρμα δεξιά σου δείχνει στο tab folders όλους τους φακέλους που περιέχουν μουσική. Επιλέγεις όποιον θέλεις. 3. Δεν είμαι 100% σίγουρος (κάποιο απο τα παιδιά σίγουρα θα ξέρει καλύτερα) αλλά θυμάμαι ενα post στο XDA που έγραφε πως το Power Saving Mode πρακτικά κάνει underclock την CPU στα 1.0 GHz για να εξοικονομεί μπαταρία. Προσωπικά δεν το εχω ενεργοποιήσει ποτέ γιατί η συσκευή με βγάζει σχεδόν 2 μέρες. Παράθεση Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virland Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 (edited) ναι ανοιξα το τηλ μου ηρθε το μηνυμα που ειχα στειλει πριν καποια ωρα παταω απανω κ μου γραφει την ωρα που το διαβασα μονο.:O Κλείνεις τελείως το τηλέφωνο σου; Εννοώ το απενεργοποιείς; Γιατί εγώ έλαβα μήνυμα χτες το βράδυ με την μαμά εφαρμογή, αλλά επειδή είχα κλείσει τον ήχο το είδα σήμερα το πρωί, η ώρα πάνω στο μήνυμα έγραφε:ελήφθη 0:21 και όχι 8:15 που το είδα. Αν λοιπόν απενεργοποιείς το τηλέφωνο σου είναι απόλυτα φυσιολογικό και δεν νομίζω ότι θα υπάρξει εφαρμογή που θα σου δείξει κάτι διαφορετικό. Από το στιγμή που το κλείνεις δεν λαμβάνει τίποτα έως ότου το ανοίξεις. Αν πάλι θέλεις να σου γράφει και τι ώρα το έστειλε οποίος το έστειλε είναι μάλλον χλωμό αυτό λογικά το γράφει στο δικό του κινητό. Γιατί είναι σαν να στέλνεις από Cosmote σε Vodafone η δεύτερη θα καταγράψει τι ώρα το έλαβε δεν μπορεί να ξέρει το ώρα έχει φύγει από το άλλο δίκτυο, μπορεί αυτός που το έστειλε εκείνη το στιγμή να μην είχε σήμα σκοπός είναι τι ώρα έφτασε στο κινητό σου και αυτό το έχει και η μαμά εφαρμογή. Όταν δεν έχεις απενεργοποιημένο βέβαια το τηλέφωνο σου. Edited September 30, 2012 by virland Παράθεση Xiaomi Mi5 White 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koulalexis Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 δεδομενου οτι εχω λογαριασμο στο dropbox αλλα δεν ξερω πως ακριβως δουλευει, πως μπορω να μεταφερω μηνυματα απο android σε symbian? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 Και με ανταπτορα να το κάνεις αυτό χρειαζετε μόνο μια φορα.Αν έχεις ειναι το καλύτερο αν όχι Υπάρχει ένα προγραμμα για να δει την μνήμη σαν Mass Storage .Δεν έχω δοκιμάσει να κάνω φορματ απο εκει.Αλλα λογικά θα πρέπει να το κάνει.. http://www.xda-developers.com/android/usb-mass-storage-for-the-international-galaxy-s-iii/ Μόλις το δοκίμασα και βγάζει το μενού για φορματ.Φορματ όμως δε κάνω για να δω αν το κάνει, αυτό δες το εσύ,κατέβασε αυτήν την εκδοσή,που ειναι η προηγούμενη. Γιατί η καινούρια εμένα δεν μου δούλεψε...Εχει αρκετές έκδοσής σε περίπτωση που δε σου δουλεύει αυτή που έδωσα. http://api.viglink.com/api/click?format=go&drKey=1359&loc=http%3A%2F%2Fforum.xda-developers.com%2Fshowthread.php%3Ft%3D1711009&v=1&libid=1348955550024&out=https%3A%2F%2Fdl.dropbox.com%2Fu%2F22760184%2Fandroid%2Fsgs3-easy-ums%2FSGS3-Easy-UMS-v1.5beta.apk&ref=http%3A%2F%2Fwww.xda-developers.com%2Fandroid%2Fusb-mass-storage-for-the-international-galaxy-s-iii%2F&title=%5BAPP%5D%5Bv1.6%20(%2BUS)%5D%20SGS3%20Easy%20UMS%20-%20Mount%20external%20microSD%20card%20as%20USB%20mass%20storage%20-%20xda-developers&txt=https%3A%2F%2Fdl.dropbox.com%2Fu%2F22760184%2Fan...S-v1.5beta.apk&jsonp=vglnk_jsonp_13489557446822 EDIT: Λοιπών μετά από λίγο ψάξιμο και δοκιμή με την δικιά,μου είδα ότι δεν γινεται.Και δε εχει να κάνει με MTP η USB. Μονο μέσω card reader γινεται.Από εκεί και πέρα τι προβλήματα θα αντιμετωπίσεις όταν το κάνεις ειναι άλλο θέμα..Και η δική μου τελικά ειναι σε FAT32. Τελικα εβαλα την sd card στο adaptor και μετα στο laptop μου την εκανα φορματ σε ntfs την περασα στο κινητο δεν την αναγνωριζε,και τελικα την φορμαρα σε exfat τη ξαναπερασα στο κινητο και ως εκ θαυματος περασα την ματροσκα 8gb χωρις κανενα θεμα.:D Το αλλο προγραμματακι θελει root για να δουλεψει διοτι προσπαθησα να το εγκαταστησω και δεν με αφηνε. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 Αν το κρατήσεις στοκ δε θα έχεις πρόβλημα,αν όμως σκοπεύεις να βάλεις custom τότε ίσως να έχεις προβλήματα με το exfat ,γιατί δε θα σου διαβάζει την κάρτα το CWM. Έτσι διάβασα τουλάχιστον. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jg_sot Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 Καλημέρα, έχω την 4.0.4 ακόμη(άραγε πότε να αναμένουμε την JellyBean?) και θέλω να μου πει όποιος γνωρίζει, αν σε περίπτωση που κάνω root, θα πάρω κανονικά ΟΤΑ την αναβάθμιση όποτε αυτή έρθει. Δεν έχω σκοπό να πειράξω system apps αλλά να βάλω το adblock τουλάχιστον μέχρι να πάρω την JB. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 Καλημέρα, έχω την 4.0.4 ακόμη(άραγε πότε να αναμένουμε την JellyBean?) και θέλω να μου πει όποιος γνωρίζει, αν σε περίπτωση που κάνω root, θα πάρω κανονικά ΟΤΑ την αναβάθμιση όποτε αυτή έρθει. Δεν έχω σκοπό να πειράξω system apps αλλά να βάλω το adblock τουλάχιστον μέχρι να πάρω την JB. Αν κάνεις μονο root χωρίς να περασεις custom rom θα πάρεις κανονικά ΟΤΑ .θα χάσεις βέβαια το root αλλά το κάνεις ξανά . Το πότε θα την πάρεις (jb) δεν ξερω ....λογικά σύντομα . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 (edited) καλημερα!! εχω περασει καποιες φωτογραφιες στο τηλ κ οταν παω συλλογη μου εμφανιζει φωτογραφιες κ αλμπουμ που εχω στο fb παταω την επιλογη που γραφει να δειχνει μονο οτι εχει η συσκευη κ μετα απο λιγο δειχνει παλι τις φωτογραφιες του fb τι φταιει? κ κατι αλλο εχω συγχρονισει το ημερολογιο με το fb αλλα δεν μου εμφανιζει τα γενεθλια των φιλων γιατι? :( Edited September 30, 2012 by mmaria_82 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetra1982 Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 καλημερα!! εχω περασει καποιες φωτογραφιες στο τηλ κ οταν παω συλλογη μου εμφανιζει φωτογραφιες κ αλμπουμ που εχω στο fb παταω την επιλογη που γραφει να δειχνει μονο οτι εχει η συσκευη κ μετα απο λιγο δειχνει παλι τις φωτογραφιες του fb τι φταιει? κ κατι αλλο εχω συγχρονισει το ημερολογιο με το fb αλλα δεν μου εμφανιζει τα γενεθλια των φιλων γιατι? :( Στις ρυθμίσεις του ημερολογίου πήγαινε στο Sync events/tasks και στην επιλογή Facebook κάνε αποεπιλογή το Sync Gallery ώστε να μην δείχνει τις φωτογραφίες απο το Facebook. Πάλι στις ρυθμίσεις του ημερολογίου, στην επιλογή Calendars, μπορείς να επιλέξεις τι θα δείχνει. Οι 3 τελευταίες επιλογές επιλογες είναι γενέθλια κτλ. Παράθεση Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts