tetra1982 Δημ. September 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2012 Παιδιά καλημέρα. Και είναι όντως καλή. Εσκασε το πρώτο JB 4.1.1 επίσημο στην Αυστραλία . Αντε με το καλό και στα δικά μας .GT-I9305 Australia (Optus) 2012 September Android 4.1.1 I9305XXALI5 I9305OPSALI5 Είναι για LTE. Πως γίνεται να βγεί πρώτα για το LTE! Παράθεση Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snakeyes4 Δημ. September 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2012 καλησπερα σας παιδια. θελω να μου πειτε τις αποψεις σας για το s3. αξιζει να δωσω 500 ευρω η προτεινετε κατι πιο οικονομικο οπως πχ το s2? τα αξιζει τα χρηματα του?εχει βγαλει κανα προβλημα? ευχαριστω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. September 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2012 καλησπερα σας παιδια. θελω να μου πειτε τις αποψεις σας για το s3. αξιζει να δωσω 500 ευρω η προτεινετε κατι πιο οικονομικο οπως πχ το s2? τα αξιζει τα χρηματα του?εχει βγαλει κανα προβλημα? ευχαριστω!! Τα αξιζει με το παραπανω. Ειδικα η οθονη του που ουσιαστικα θα βλεπεις συνεχως,δεν εχει καμια σχεση με το 2, ουτε σε μεγεθος,ουτε σε ποιοτητα. Απο κει και περα και το υπολοιπο hardware ειναι επισης αλλου. Τα 120 που θα δωσεις παραπανω, θα τα ευχαριστηθεις μεχρι το τελευταιο cent. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. September 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2012 καλησπερα σας παιδια. θελω να μου πειτε τις αποψεις σας για το s3. αξιζει να δωσω 500 ευρω η προτεινετε κατι πιο οικονομικο οπως πχ το s2? τα αξιζει τα χρηματα του?εχει βγαλει κανα προβλημα? ευχαριστω!! Το αν αξίζει τα χρήματά του θα το κρίνεις εσύ ως καταναλωτής... Επίσης θα πρέπει να ζυγίσεις τις ανάγκες σου σε σχέση με την συσκευή και να δεις αν σε καλύπτει. Για το vs υπάρχει ειδικό νήμα όπου μπορείς να ανοίξεις ένα νέο θέμα αντίστοιχα. http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=145 Προσωπικά το δουλεύω από τις πρώτες μέρες που εμφανίστηκε στην αγορά και με καλύπτει ποικιλοτρόπως και σε πολλά επίπεδα (οθόνη, μπαταρία, επιδόσεις, gps) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snakeyes4 Δημ. September 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2012 ακουσα κατι σχολια για την μπαταρια (ουτε μιση μερα κλπ) αληθευει? ειναι ευκολο αν το παρω εγω που δεν ειχα ξανα android τηλεφωνο να περασω την καινουρια εκδοση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clio1400 Δημ. September 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2012 ακουσα κατι σχολια για την μπαταρια (ουτε μιση μερα κλπ) αληθευει? ειναι ευκολο αν το παρω εγω που δεν ειχα ξανα android τηλεφωνο να περασω την καινουρια εκδοση? Η μπαταρία του είναι από τις κορυφαίες σε smartphone αυτή την στιγμή. Ανάλογα με την χρήση που θα του κάνει κανείς βέβαια. Εμένα με αρκετές κλήσεις την ημέρα και όλα on από καλούδια με βγάζει άνετα 1,5 μέρα. Παράθεση Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver Φιλικά, Σταύρος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. September 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2012 ακουσα κατι σχολια για την μπαταρια (ουτε μιση μερα κλπ) αληθευει? ειναι ευκολο αν το παρω εγω που δεν ειχα ξανα android τηλεφωνο να περασω την καινουρια εκδοση? Κοίτα να δεις,τις πρώτες μέρες που το πήρα το φόρτιζα κάθε μέρα. Του έκανα full χρήση,δεν το άφηνα σε ησυχία και έχοντας πάντα την εξοικονόμηση ενέργειας στο Off καθώς πάει λίγο πιο αργά και μου τη σπάει. Επίσης είχα τη φωτεινότητα πάντα πάνω απο τη μέση. Το τελευταίο καιρό που του κάνω κανονική χρήση και χρήση τηλεφώνου κυρίως,φορτίζω ανα 2 μέρες κατά μέσο όρο,ενώ μια φορά που έφυγα 3ήμερο και το χρησιμοποίησα μόνο σαν τηλέφωνο φόρτισα τη 4η μέρα το βράδυ! Αυτά τα λίγα απο εμένα όσον αφορά τη μπαταρία. Τώρα για την Jelly bean,πάρε το τηλέφωνο πρώτα,μάθε λίγο την Ics και μέχρι να γίνουν αυτά θα έχει βγεί για Ελλάδα η Jelly bean και θα περαστεί πολύ πολύ απλά.Ισως και χωρίς καλώδιο,απλά σαν αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. September 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2012 ακουσα κατι σχολια για την μπαταρια (ουτε μιση μερα κλπ) αληθευει? ειναι ευκολο αν το παρω εγω που δεν ειχα ξανα android τηλεφωνο να περασω την καινουρια εκδοση? Η μπαταρία είναι ένα απο τα ατού της συσκευής.Με συνεχές "σκάλισμα" της συσκευής μπορεί να σου αδειάσει και σε 24 ώρες σύμφωνα με τα λεγόμενα κάποιων.Εγω ποτέ δεν το κατάφερα αυτό ακόμη και τις πρώτες μέρες που "έπαιζα" συνεχώς.Τώρα που του κάνω κανονική χρήση βγάζει 50-70 ώρες άνετα.Μιά φορά που το χρησιμοποιήσα αμιγώς ως τηλέφωνο,έπιασα τις 100 ώρες... Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aporw Δημ. September 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2012 Σήμερα το απέκτησα κ εγώ!!:D Εντυπωσιακότατο!:happy: Προσπαθώ όμως να συνδεθώ με wi-fi και ενώ το βρίσκει αμέσως και βάζω τον κωδικό προσπαθεί ώρα να συνδεθεί και δεν τα καταφέρνει!:( Χρειάζεται κάποια ρύθμιση ή φταίει κάτι???:worry: Παράθεση Aporw me mena...:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Driver_3 Δημ. September 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2012 Καλορίζικο! Δοκιμασες να κάνεις επανεκίνηση το ρούτερ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aporw Δημ. September 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2012 Mόλις το έκανα και συνδέθηκε!:D Ευχαριστώ πολύ!:O:O Είναι πολύ όμορφο πάντως απο το λίγο που το έψαξα!! Αν και όλοι μου λένε οτι έκανα πατάτα γιατί με τα ίδια λεφτα (με επιδότηση το πήρα) θα έπαιρνα το i-phone...:rolleyes: Παράθεση Aporw me mena...:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thalassi Δημ. September 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2012 Kαλησπερα! Και ξαφνικα μετα απο μια κληση το μεσημερι αρχισε παλι να αναβοσβηνει η οθονη. Μετα απο ενα restart ευτυχως συνηλθε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gk1971 Δημ. September 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2012 μια ερωτηση για το GPS σε σχεση με το GS2. Στο GS2 πρεπει να ειναι τα δεδομενα ΟΝ για να κλειδωσει. Ενω σε αλλα κινητα πχ motorola milestone κλειδωνε και χωρις data. Στο GS3 θελει δεδομενα ΟΝ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. September 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2012 μια ερωτηση για το GPS σε σχεση με το GS2. Στο GS2 πρεπει να ειναι τα δεδομενα ΟΝ για να κλειδωσει. Ενω σε αλλα κινητα πχ motorola milestone κλειδωνε και χωρις data. Στο GS3 θελει δεδομενα ΟΝ; Οχι δεν θελει data on, εχει gps και glonass και κλειδωνει γρηγορα. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannakiss Δημ. September 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2012 Πολλές καλησπέρες σε όλους!!! είμαι εδώ και 2 χρόνια κάτοχος του iphone 4 (μη βαράτεεε... λέω να μπω στον ίσιο δρόμο) και περίμενα να δω το iphone 5 πριν σιγουρευτώ ότι θέλω πια να πάρω το galaxy S3! θα ήθελα μια καθοδήγηση αν είναι εύκολο μιας και δεν έχω καθόλου εμπειρία στο android! links για να διαβάσω ακόμα καλύτερα για να μη σας ταλαιπωρώ! οι βασικές μου ερωτήσεις είναι: 1. οι αγορές εφαρμογών γίνονται από android store όπως στο appstore? 2. χρειάζεται κάτι αντίστοιχο του jailbreak για να περνάς σπασμένες εφαρμογές? 3. υπάρχει πρόγραμμα της samsung στο pc που διαχειρίζεσαι επαφές, μηνύματα κλπ? 4. θα μπορέσω να συγχρονίσω επαφές και ημερολόγια μέσω outlook? 5. μηνύματα συγχρονίζονται ή πάνε? 6. είδα ότι πολλοί προτιμήσατε να πάρετε το τηλέφωνο από internetομάγαζα... ισχύει το doa 7ημερών για συσκευές εκτός ελλάδας σε αυτά τα καταστήματα? και κάτι ακόμα.. με γλώσσες δεν υπάρχει θέμα του τύπου δεν είναι ελληνικό, άρα δεν έχει ελληνικά μέσα, ε? 7. πωλείται unlocked σε αμερική, γερμανία και αγγλιά που έχω τη δυνατότητα να μου το φέρουν γνωστοί? πιθανότατα πολλά από αυτά σας φαίνονται γελοία αλλά ήμουν χρήστης για άπειρα χρόνια σε nokia/symbian και μετά στο καλούπι της iphone! οπότε δείξτε επιείκεια! ευχαριστώ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzin1 Δημ. September 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2012 Παιδια το πρωτο συγκριτικο μεταξυ gs3 και iphone 5(αν και δε μου λενε πολλα αυτα τα συγκεκριμενα τεστ).Οπως ειχα γραψει και οταν ανακοινωθηκε το 5αρι περιμενα να ειναι μερικα δεκατα του δευτερολεπτου πιο ταχυ λογω ios.Να σημειωσω οτι στο βιντεο ειναι η αμερικανικη εκδοση του s3(το international ειναι λιιιγο πιο γρηγορο) και τρεχει leaked jellybean.Τα συμπερασματα δικα σας,εγω προσωπικα και πολυ πιο γρηγορο να ηταν το 5αρι παλι το s3 θα επελαγα χωρις δευτερη σκεψη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetra1982 Δημ. September 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2012 1. οι αγορές εφαρμογών γίνονται από android store όπως στο appstore? 2. χρειάζεται κάτι αντίστοιχο του jailbreak για να περνάς σπασμένες εφαρμογές? 3. υπάρχει πρόγραμμα της samsung στο pc που διαχειρίζεσαι επαφές, μηνύματα κλπ? 4. θα μπορέσω να συγχρονίσω επαφές και ημερολόγια μέσω outlook? 5. μηνύματα συγχρονίζονται ή πάνε? 6. είδα ότι πολλοί προτιμήσατε να πάρετε το τηλέφωνο από internetομάγαζα... ισχύει το doa 7ημερών για συσκευές εκτός ελλάδας σε αυτά τα καταστήματα? και κάτι ακόμα.. με γλώσσες δεν υπάρχει θέμα του τύπου δεν είναι ελληνικό, άρα δεν έχει ελληνικά μέσα, ε? 7. πωλείται unlocked σε αμερική, γερμανία και αγγλιά που έχω τη δυνατότητα να μου το φέρουν γνωστοί? 1. Οι αγορές γίνονται κανονικά μέσα απο την εφαρμογή του Play Store στην συσκευή ή απο την ιστοσελίδα του Play Store. Yπάρχουν και καταστήματα ανεξάρτητα (πχ Amazon) αλλά αυτά θα τα μάθεις στην πορεία. 2. Οχι. Υπάρχουν αχεμ... διάφορα site που κατεβάζεις απλά την εφαρμογή (αλλά είναι κακό πράγμα η κτλ κτλ :rolleyes: ) 3. Aν εννοείς αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο του iTunes, εχει το Samsung ΚIES αλλά είναι ψιλοκαρκίνος! 4. Ναι μπορείς. 5. Τα μηνύματα, κάνεις στο setup του κινητού, λογαριασμό Samsung και στα κάνει backup 6. Eλληνικά εχει απο όποια ΕυρωπαΪκή χώρα και αν το πάρεις. Εγω το πήρα απο Γερμανία. Σου συνιστώ αφου λες εχεις και εκει γνωστούς να το πάρεις απο εκεί καθώς (αν δεν κάνω λάθος) εχουν το χαμηλότερο Φ.Π.Α. Η εγγύηση ισχύει κανονικά. 7. Ναι. Welcome to the club :p:p Παράθεση Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. September 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2012 Πολλές καλησπέρες σε όλους!!! είμαι εδώ και 2 χρόνια κάτοχος του iphone 4 (μη βαράτεεε... λέω να μπω στον ίσιο δρόμο) και περίμενα να δω το iphone 5 πριν σιγουρευτώ ότι θέλω πια να πάρω το galaxy S3! θα ήθελα μια καθοδήγηση αν είναι εύκολο μιας και δεν έχω καθόλου εμπειρία στο android! links για να διαβάσω ακόμα καλύτερα για να μη σας ταλαιπωρώ! οι βασικές μου ερωτήσεις είναι: 1. οι αγορές εφαρμογών γίνονται από android store όπως στο appstore? 2. χρειάζεται κάτι αντίστοιχο του jailbreak για να περνάς σπασμένες εφαρμογές? 3. υπάρχει πρόγραμμα της samsung στο pc που διαχειρίζεσαι επαφές, μηνύματα κλπ? 4. θα μπορέσω να συγχρονίσω επαφές και ημερολόγια μέσω outlook? 5. μηνύματα συγχρονίζονται ή πάνε? 6. είδα ότι πολλοί προτιμήσατε να πάρετε το τηλέφωνο από internetομάγαζα... ισχύει το doa 7ημερών για συσκευές εκτός ελλάδας σε αυτά τα καταστήματα? και κάτι ακόμα.. με γλώσσες δεν υπάρχει θέμα του τύπου δεν είναι ελληνικό, άρα δεν έχει ελληνικά μέσα, ε? 7. πωλείται unlocked σε αμερική, γερμανία και αγγλιά που έχω τη δυνατότητα να μου το φέρουν γνωστοί? πιθανότατα πολλά από αυτά σας φαίνονται γελοία αλλά ήμουν χρήστης για άπειρα χρόνια σε nokia/symbian και μετά στο καλούπι της iphone! οπότε δείξτε επιείκεια! ευχαριστώ!! 1. Ναι, αν και περισσότερες είναι δωρεάν. 2. Νομίζω όχι αλλά το αντίστοιχο του jailbreak είναι το root που σου προσφέρει αρκετά πραγματάκια. 3. Ναι. 4. Ναι. 5. Δεν ξέρω. 6. Λογικά ναι αν το πας στην samsung. Ελληνικά έχουν όλα μέσα άσχετα από που θα το πάρεις. 7. Γερμανία και Αγγλία σίγουρα. Στην Αμερική βγαίνει σε άλλη έκδοση η οποία δεν ξέρω αν κάνει για Ελλάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. September 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2012 Παιδια το πρωτο συγκριτικο μεταξυ gs3 και iphone 5(αν και δε μου λενε πολλα αυτα τα συγκεκριμενα τεστ).Οπως ειχα γραψει και οταν ανακοινωθηκε το 5αρι περιμενα να ειναι μερικα δεκατα του δευτερολεπτου πιο ταχυ λογω ios.Να σημειωσω οτι στο βιντεο ειναι η αμερικανικη εκδοση του s3(το international ειναι λιιιγο πιο γρηγορο) και τρεχει leaked jellybean.Τα συμπερασματα δικα σας,εγω προσωπικα και πολυ πιο γρηγορο να ηταν το 5αρι παλι το s3 θα επελαγα χωρις δευτερη σκεψη. Κανε υπομονή και θα το αναλύσουμε στο σωστό θέμα του φόρουμ. Εδω είμαστε off topic. Παντως εγώ δεν εντυπωσιάστηκα προτιμώ την τεραστία οθόνη του Siii Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannakiss Δημ. September 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2012 ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις σας! :) όλα γίνονται όπως το φανταζόμουν οπότε κανένα πρόβλημα! απλά μια προσαρμογή στα λίγο αλλιώτικα δεδομένα! και μια τελευταία ερώτηση για την ώρα... μου είπαν από το πλαίσιο ότι επιτρέπεται να κάνεις μέχρι 3 αναβαθμίσεις στη συσκευή! ισχύει κάτι τέτοιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snakeyes4 Δημ. September 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2012 Κανενα πρόβλημα που εχει παρουσιαστει στην συσκευη?οτιδηποτε... σορυ αν σας ζαλιζω αλλα ειναι μεγαλο ανοιγμα τα 500 ευρω και θελω να ειμαι 100% σιγουρος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzin1 Δημ. September 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2012 ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις σας! :) όλα γίνονται όπως το φανταζόμουν οπότε κανένα πρόβλημα! απλά μια προσαρμογή στα λίγο αλλιώτικα δεδομένα! και μια τελευταία ερώτηση για την ώρα... μου είπαν από το πλαίσιο ότι επιτρέπεται να κάνεις μέχρι 3 αναβαθμίσεις στη συσκευή! ισχύει κάτι τέτοιο? :blink: Καλα μην εμπιστευεσαι και πολυ υπαλληλους καταστηματων γιατι στη πλειοψηφια τους ειναι ασχετοι..Οχι φυσικα και δεν ισχυει,επισημες μπορεις να κανεις απλα οσες βγουν μεσω του kies,ανεπισημες μεχρι να βρεις κατι που ταιριαζει στα μετρα σου η να βαρεθεις! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannakiss Δημ. September 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2012 :blink: Καλα μην εμπιστευεσαι και πολυ υπαλληλους καταστηματων γιατι στη πλειοψηφια τους ειναι ασχετοι..Οχι φυσικα και δεν ισχυει,επισημες μπορεις να κανεις απλα οσες βγουν μεσω του kies,ανεπισημες μεχρι να βρεις κατι που ταιριαζει στα μετρα σου η να βαρεθεις! :p αμμμ.. το ξέρω! γι' αυτό και ρωτάω εδώ γιατί εκεί η πληροφόρηση είναι ό,τι να 'ναι! εξαιρετικά!!! σε ευχαριστώ πολύ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. September 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2012 ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις σας! :) όλα γίνονται όπως το φανταζόμουν οπότε κανένα πρόβλημα! απλά μια προσαρμογή στα λίγο αλλιώτικα δεδομένα! και μια τελευταία ερώτηση για την ώρα... μου είπαν από το πλαίσιο ότι επιτρέπεται να κάνεις μέχρι 3 αναβαθμίσεις στη συσκευή! ισχύει κάτι τέτοιο? ??? Μα ποιος μ@λ***** είπε κάτι τέτοιο; Δηλαδή το δικό μου που πήρε ηδη τρεις μικρές αναβαθμίσεις δεν θα παρει JB; Μην ακούς τι λέει ο καθε άσχετος κι ας δουλεύει σε πλαίσιο ή άλλη αλυσίδα, αναβαθμίσεις επίσημα θα παίρνει οσο δίνει η Samsung. Αν δώσει 30 θα πάρεις 30. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. September 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2012 Παιδιά αυτό πάντως δεν το είχαμε ακούσει ξανά ε??!!! Μετά τις τρεις... καίγεσαι!!! :D:D Jesus!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts