elthis Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 εχει ελληνικα?? όλες έχουν Ελληνικά...;) Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 (edited) όλες έχουν Ελληνικά...;) [ATTACH]26949[/ATTACH] πολυ καλυτερη μετα απο official branded Δυο θεματα τα οποια πιστευω να λυθουν με την official jelly..........τα γραμματα αναζητησης στις επαφες στα ελληνικα και οι ρυθμισεις στην camera να κρατανε..... Edited September 15, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. September 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2012 Καλημερα παιδες.Αν και ολιγο off topic.Απο σημερα το πρωι η εφαρμογη gmail κρασαρει τοσο στο s3 οσο και στο note.Το s3 με jb και το note με ics official γερμανικη.Το περιεργο ειναι οτι στο gnexus της γυναικας μου παιζει μια χαρα.Μπορει να το τεσταρει καποιος παρακαλω? Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. September 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2012 Καλημερα παιδες.Αν και ολιγο off topic.Απο σημερα το πρωι η εφαρμογη gmail κρασαρει τοσο στο s3 οσο και στο note.Το s3 με jb και το note με ics official γερμανικη.Το περιεργο ειναι οτι στο gnexus της γυναικας μου παιζει μια χαρα.Μπορει να το τεσταρει καποιος παρακαλω? Αργύρη το gmail app εδώ λειτουργεί μια χαρά. Κάνε του μια εκκαθάριση δεδομένων μήπως στρώσει. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. September 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2012 Αργύρη το gmail app εδώ λειτουργεί μια χαρά. Κάνε του μια εκκαθάριση δεδομένων μήπως στρώσει. Ελα που του εκανα.Μεχρι uninstall και install απο το market εκανα και στα δυο.Το κουλο ειναι οτι συμβαινει και στα δυο τηλεφωνα :confused: Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. September 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2012 Και σε μενα by default ενεργο και δεν εχω κανενα θεμα.jb leak xxdli7 btu Full odin flash btu dli7 http://hotfile.com/dl/172110047/88c74e3/I9300XXDLI7_I9300OXADLI7_I9300XXDLI7_BTU.zip.html Αυτή η ρομ θέλει root για να μπει?:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. September 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2012 Αυτή η ρομ θέλει root για να μπει?:rolleyes: Όχι φίλε μου...Αυτό είναι stock firmware. Το περνάς μέσω odin. Μετά ΑΝ θες, κάνει root. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos_04 Δημ. September 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2012 μια ερωτηση ρε παιδια επειδη σκεφτομαι να το τσιμπησω η οθονη του ειναι φωτινη οσο του νοτε η καμια σχεση?ειναι οντος τοσο σκοτινη οσο λενε ?στην αυτοματη λειτουργεια η φωτινιτητα της πως ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. September 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2012 μια ερωτηση ρε παιδια επειδη σκεφτομαι να το τσιμπησω η οθονη του ειναι φωτινη οσο του νοτε η καμια σχεση?ειναι οντος τοσο σκοτινη οσο λενε ?στην αυτοματη λειτουργεια η φωτινιτητα της πως ειναι? Φιλιππε η γνωμη μου ειναι οτι αφου εισαι ηδη με το Note1 περιμενε το Note2.Εκτος και αν δεν σε βολευει το μεγεθος Προσωπικα τη φωτεινοτητα του s3 τη βρισκω μια χαρα,ακομα και στο αυτοματο Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinaci Δημ. September 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2012 καλησπέρα παιδια, ειμαι με official XXLH 1 4.04. θελω να ρωτήσω ενα θέμα που ειχε αναφερθεί και παλαιοτέρα, στο email πως γίνετε να εμφανίζεται ολο το κείμενο μαζι με τις φωτο, χωρις να κανω φορτώσει περισσοτέρων? και κατι ακομα, ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιούμε για τις φωτογραφίες να εμφανίζονται ολόκληρες οταν τις κάνουμε wallpaper? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. September 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2012 Δεν ξέρω αν φταίει που έχουμε άλλη rom, εγώ πάντως την έχω on τη μείωση θορύβου και δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τον ήχο... τι να πω. το ιδιο και εγω κανενα προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pajeras Δημ. September 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2012 Καλησπερα. Πως γινεται να συνδεσεις το κινητο σε ενα pc και να σου δειξει ολους τους φακελους π.χ DCIM, Download ?? Το συνδεω στον υπολογιστη και το μονο που μου βγαζει ειναι στον υπολογιστη μου κατω-κατω στις φωτογραφικες μηχανες ειναι το galaxy s3 και μολις το πατησω δειχνει φακελους χωρις ονομα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. September 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2012 Καλησπερα. Πως γινεται να συνδεσεις το κινητο σε ενα pc και να σου δειξει ολους τους φακελους π.χ DCIM, Download ?? Το συνδεω στον υπολογιστη και το μονο που μου βγαζει ειναι στον υπολογιστη μου κατω-κατω στις φωτογραφικες μηχανες ειναι το galaxy s3 και μολις το πατησω δειχνει φακελους χωρις ονομα.. Εχεις εγκαταστησει το kies ωστε να εγκατασταθουν οι σωστοι drivers στο pc? Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2012 Παιδιά μία ερώτηση.φίλος έχει το s3 κι εδώ και κάποιες μέρες δεν φορτίζει με τον φορτιστή. Και να φορτίσει φορτίζει για λίγο. Πήγε και πήρε δεύτερό φορτιστή,στην αρχή όλα καλά,τώρα τα ίδια. Το φορτίζει μέσω USB η ενός επιτραπέζιου φορτιστή πάλι με usb,τι να συμβαίνει? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. September 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2012 καλησπέρα παιδια, ειμαι με official XXLH 1 4.04. θελω να ρωτήσω ενα θέμα που ειχε αναφερθεί και παλαιοτέρα, στο email πως γίνετε να εμφανίζεται ολο το κείμενο μαζι με τις φωτο, χωρις να κανω φορτώσει περισσοτέρων? και κατι ακομα, ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιούμε για τις φωτογραφίες να εμφανίζονται ολόκληρες οταν τις κάνουμε wallpaper? Για το email φιλε μου δεν γνωρίζω . Όσον αφορά το wallpaper αν δεν έχεις κάποιον launcher (nova -apex) που έχουν αυτήν τη δυνατότητα τοτε χρησιμοποίησε το Wallpaper Wizardrii™ απο το play . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnygrg_29 Δημ. September 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2012 Καλησπερα παιδια ειμαι κατοχος i phone 4 και σκεφτομαι πολυ σοβαρα την μεταβαση στο κιν διαμαντι της Samsung :rolleyes: ποια η γνωμη σας σε γενικες γραμμες ; αξιζει τον κοπο ; εχω διαβασει για μικροκολληματα στην συσκευη κ για περιορισμο στον αριθμο χαρακτηρων σε sms και εχω μπερδευτει λιγο ειναι η αληθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. September 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2012 Καλησπερα παιδια ειμαι κατοχος i phone 4 και σκεφτομαι πολυ σοβαρα την μεταβαση στο κιν διαμαντι της Samsung :rolleyes: ποια η γνωμη σας σε γενικες γραμμες ; αξιζει τον κοπο ; εχω διαβασει για μικροκολληματα στην συσκευη κ για περιορισμο στον αριθμο χαρακτηρων σε sms και εχω μπερδευτει λιγο ειναι η αληθεια Τα κολλήματα για τα οποία διάβασες είναι ελάχιστα και με τις διορθώσεις στο επερχόμενο Update σχεδόν εξαλείφονται. Πήγαινε σε ένα κατάστημα να δουλέψεις λίγο τη συσκεύη ή σε κάποιο φίλο που το έχει (ακόμα καλύτερα) ώστε να διαμορφώσεις προσωπική άποψη. Το θέμα με τα sms λύνεται σε μισό λεπτό με την εγκατάσταση εφαρμογής για μηνύματα την οποία θα συνιστούσα και να μην είχε πρόβλημα η στοκ εφαρμογή καθώς σου δίνει απεριόριστες δυνατότητες. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
twins1706 Δημ. September 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2012 Καλησπερα παιδια ειμαι κατοχος i phone 4 και σκεφτομαι πολυ σοβαρα την μεταβαση στο κιν διαμαντι της Samsung :rolleyes: ποια η γνωμη σας σε γενικες γραμμες ; αξιζει τον κοπο ; εχω διαβασει για μικροκολληματα στην συσκευη κ για περιορισμο στον αριθμο χαρακτηρων σε sms και εχω μπερδευτει λιγο ειναι η αληθεια Κολληματα πλεον δεν υπαρχουν,το κινητο ειναι πολυ μπροστα απο τα υπολοιπα smartphones που κυκλοφορουν στην αγορα.Αν το αγορασεις να βαλεις καρτα micro sd κλασης 10 για να μην εχεις κανενα προβλημα.Τα υπολοιπα σιγουρα τα εχεις διαβασει οποτε σκεψου και πραξε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. September 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2012 καλησπέρα παιδια, ειμαι με official XXLH 1 4.04. θελω να ρωτήσω ενα θέμα που ειχε αναφερθεί και παλαιοτέρα, στο email πως γίνετε να εμφανίζεται ολο το κείμενο μαζι με τις φωτο, χωρις να κανω φορτώσει περισσοτέρων? και κατι ακομα, ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιούμε για τις φωτογραφίες να εμφανίζονται ολόκληρες οταν τις κάνουμε wallpaper? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.shirobakama.wallpaper&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5zaGlyb2Jha2FtYS53YWxscGFwZXIiXQ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pajeras Δημ. September 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2012 (edited) ποια ειναι η εφαρμογη για τα sms ? Εχεις εγκαταστησει το kies ωστε να εγκατασταθουν οι σωστοι drivers στο pc? Δηλαδη για να συνδεσω το s3 σε οποιοδιποτε pc πρεπει να εχει kies ? Edited September 16, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DMSDMS Δημ. September 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2012 ποια ειναι η εφαρμογη για τα sms ? Δεν χρειάζεται εμένα που είναι ελληνικό δεν έχει θέμα 160 χαρακτήρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. September 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2012 Δηλαδη για να συνδεσω το s3 σε οποιοδιποτε pc πρεπει να εχει kies ? Αν δεν θες να κατεβάσεις το kies τοτε κατέβασε μόνο τους USB drivers για το Galaxy S3. Και επέλεξε να το βλέπει σαν κάμερα . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. September 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2012 Για το φιλο πιο πανω απλα να πω να παει σε S3.Σε καμμια περιπτωση δεν ειναι απροβληματιστο το λειτουργικο του σε σχεση με το iOS αλλα απο κει και περα εχεις απεριοριστες δυνατοτητες να παιξεις.Και αν το στησεις καλα απλα σε τρελλαινει το τηλεφωνο! Εγω φιλε μου εδωσα το 4ρι στη συζυγο και δεν το πουλησα.Οποτε αν ποτε μου ερχεται η καψα για iphone υπαρχει!Για ψυχολογικους λογους ειναι πολυ καλο!:lol: Σημερα εγκατεστησα την omega. Το κακο ειναι οτι ακομα ο ασσος (1) παραμενει στο τηλεφωνακι μου σαν να εχω αναπαντητη.Δεν λεει να φυγει το ρημαδι!Αν καποιος εχει καμμια καλη ιδεα ας μου την πει πως φευγει. Καποιο αξιοπιστο προγραμμα ωστε απ την κεντρικη οθονη να κανω απευθειας αναζητηση στις εφαρμογες οπως στο iphone υπαρχει και ποιο ειναι? Ευχαριστω ολα τα παιδια και ειδικα τον φιλο ampelift που με εχει βοηθησει απιστευτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. September 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2012 Για το φιλο πιο πανω απλα να πω να παει σε S3.Σε καμμια περιπτωση δεν ειναι απροβληματιστο το λειτουργικο του σε σχεση με το iOS αλλα απο κει και περα εχεις απεριοριστες δυνατοτητες να παιξεις.Και αν το στησεις καλα απλα σε τρελλαινει το τηλεφωνο! Εγω φιλε μου εδωσα το 4ρι στη συζυγο και δεν το πουλησα.Οποτε αν ποτε μου ερχεται η καψα για iphone υπαρχει!Για ψυχολογικους λογους ειναι πολυ καλο!:lol: Σημερα εγκατεστησα την omega. Το κακο ειναι οτι ακομα ο ασσος (1) παραμενει στο τηλεφωνακι μου σαν να εχω αναπαντητη.Δεν λεει να φυγει το ρημαδι!Αν καποιος εχει καμμια καλη ιδεα ας μου την πει πως φευγει. Καποιο αξιοπιστο προγραμμα ωστε απ την κεντρικη οθονη να κανω απευθειας αναζητηση στις εφαρμογες οπως στο iphone υπαρχει και ποιο ειναι? Ευχαριστω ολα τα παιδια και ειδικα τον φιλο ampelift που με εχει βοηθησει απιστευτα! Dimitri καλησπερα. Εκανες αυτα που σ έγραψα ? μπήκες recovery να κάνεις fix permission και μετά wipe cash ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. September 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2012 Καποιο αξιοπιστο προγραμμα ωστε απ την κεντρικη οθονη να κανω απευθειας αναζητηση στις εφαρμογες οπως στο iphone υπαρχει και ποιο ειναι? Γιατί, με το search της google δεν βρίσκεις ότι θέλεις; (εφαρμογές, επαφές κλπ) Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts