gp30169 Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 Το δοκιμαζω συνεχεια απο χτες...ψαχνει ψαχνει κ τιποτα δε βρισκει. Γι αυτο ρωταω μηπως θα πρεπει να ειναι ανοιχτη η συσκευη? Γιατι αυτο που το εχει μπορει να το εχει ακομα κλειστο... Παράθεση Γιώργος S24 Ultra | iPhone 16 Pro Max | iPad Pro 12.9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thalassi Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 Kαλημερα και παλι. Το μηνυμα ¨μη εγγεγραμμενο στο δίκτυο¨ και να μην μπορει να παρει τηλεφωνο σας το εχει βγαλει ποτε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 Kαλημερα και παλι. Το μηνυμα ¨μη εγγεγραμμενο στο δίκτυο¨ και να μην μπορει να παρει τηλεφωνο σας το εχει βγαλει ποτε? Έκανες επανεκκίνηση? Αν ναι μήπως σου έχουν κάνει καμιά φραγή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thalassi Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 Έκανες επανεκκίνηση? Αν ναι μήπως σου έχουν κάνει καμιά φραγή? Ναι λυθηκε με την επανεκκινηση. Απλα με τρομαξε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 Κάντε έλεγχο για καμιά αναβάθμιση... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 Κάντε έλεγχο για καμιά αναβάθμιση... Μόλις δοκίμασα με γερμανικό DBT και μου γράφει ότι η πρόσβαση στην υπηρεσία ενημέρωσης λογισμικού γίνεται με σειρά προτεραιότητας. Για να δούμε... Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny69 Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 Δεν έχει να κάνει με την κάρτα φιλέ μου αλλά με το φορματ που είναι φορμαρισμένη... Ναι εχεις δικιο... αφου το ποσταρα το θυμηθηκα :X:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 Κάντε έλεγχο για καμιά αναβάθμιση... Μόλις δοκίμασα με γερμανικό DBT και μου γράφει ότι η πρόσβαση στην υπηρεσία ενημέρωσης λογισμικού γίνεται με σειρά προτεραιότητας. Για να δούμε... και εμενα το ιδιο μου βγαζει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 Με BTU (UK) και BLG8 δεν βγάζει κάτι ακόμα! ΥΓ. Παναγιωτάκη! :happy: Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 Εγώ το είπα γιατί διάβασα το μήνυμα 4338 εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=318317&page=290 :) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 Με BTU (UK) και BLG8 δεν βγάζει κάτι ακόμα! ΥΓ. Παναγιωτάκη! :happy: Κυβοχιά λογικά μέσα στην μέρα θα το τσιμπήσουμε:) Thanx ddr2. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 Πάντως μια μάτια που έριξα στο xda δεν είδα κάτι. Δεν θα το είχαν πάρει χαμπάρι; Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 Μολις τωρα κανω αναβαθμιση με Kies αλλα παει πιο αργα κι απ την καθυστερηση........ p.s παντως το πρωι 10 η ωρα που το εβαλα με Kies δεν ειχε αναβαθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 Ναι λυθηκε με την επανεκκινηση. Απλα με τρομαξε... Το εκανε κι εμενα δυο φορες,και εφτιαχνε με επανεκκινηση,αλλα διαβαζοντας εδω κατι περι μη ταιριασματος της καρτας ΣΙΜ,πηγα στο Γερμανο και εβαλα μια αλλη με 5€. Εκτοτε,δεν το ξανακανε,αλλα δεν ξερω κατα ποσο αυτο,οφειλεται στην αλλαγη της καρτας. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 Το εκανε κι εμενα δυο φορες,και εφτιαχνε με επανεκκινηση,αλλα διαβαζοντας εδω κατι περι μη ταιριασματος της καρτας ΣΙΜ,πηγα στο Γερμανο και εβαλα μια αλλη με 5€. Εκτοτε,δεν το ξανακανε,αλλα δεν ξερω κατα ποσο αυτο,οφειλεται στην αλλαγη της καρτας. Εγώ που έχω 2 κάρτες σιμ με το ίδιο νούμερο μου το έχει κάνει 2-3 φορές. Τη 1η φορά αγχωθηκα λίγο αλλά είχε στρώσει με restart κ όταν το ξανά έκανε κατάλαβα ότι μου το κάνει όταν κλείνω το 1 τηλέφωνο καιδενέχεικαλό σήμα και ανοίγω το άλλο μπερδεύεται η γραμμή μάλλον. Από τότε που όταν κλείνω το 1ο έχει πάντα σήμα, τότε το S3 δε μου χει κάνει το παραμικρο Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 Εαν καποιος ελεγξει με ελληνικο κινητο και DHL1 και του βγαζει αναβαθμιση ας ενημερωσει εδω Πιθανώς να εκανε λάθος το παιδι που είπε ότι είδε στο κινητο της κοπέλας του JB update. Είμαι στην σελίδα του samfirmware. Αποκλείεται να μην το είχαν σαν πρώτη είδηση. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 Η αναβαθμιση δεν ειναι σε Jelly bean...ειναι η LH1 4.0.4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetra1982 Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 Κάντε έλεγχο για καμιά αναβάθμιση... Mα είσαι τόσο κακός και μας ξεσηκώνεις μεσημεριάτικα. Παλιο αλήτη!!!! Και μένα μου βγάζει σειρά προτεραιότητας Παράθεση Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 Mα είσαι τόσο κακός και μας ξεσηκώνεις μεσημεριάτικα. Παλιο αλήτη!!!! Και μένα μου βγάζει σειρά προτεραιότητας Ρε, εγώ για καλό το είπα..... :sorry::this: Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetra1982 Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 Τώρα που μιλάμε κάνω αναβάθμιση απο KIES. Απο Γερμανία η συσκευή. 13% και όντως σέρνεται Παράθεση Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 Τώρα που μιλάμε κάνω αναβάθμιση απο KIES. Απο Γερμανία η συσκευή. 13% Eνημέρωσε παρακαλώ γιατί ακούγονται διάφορα από το πρωί. Πάντως δεν νομίζω να μιλάμε για jb γιατί θα είχε βουήξει ο τόπος. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 Eνημέρωσε παρακαλώ γιατί ακούγονται διάφορα από το πρωί. Πάντως δεν νομίζω να μιλάμε για jb γιατί θα είχε βουήξει ο τόπος. δεν ειναι jb την εκανα εγω και αμεσως ξενερωσα........:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetra1982 Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 πω πω δηλαδώ αν θέλει τόσες ωρες να κάνει ενα μικρο update το KIES οταν θα έρθει η ωρα για το JB θα πρέπει να πάμε βόλτα για ΣΚ μέχρι να το περάσει. Παράθεση Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 πω πω δηλαδώ αν θέλει τόσες ωρες να κάνει ενα μικρο update το KIES οταν θα έρθει η ωρα για το JB θα πρέπει να πάμε βόλτα για ΣΚ μέχρι να το περάσει. Απλα θα το παρεις απο το xda και θα το περασεις σε 5mins και θα αφησεις το kies R.I.P Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 https://www.dropbox.com/sh/iys4pijoc0j5hfp/5I05oosbz0 Ευχαριστώ φίλε μου. Κατέβασα τώρα το mc3 και παίζει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts