Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy S III

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το δοκιμαζω συνεχεια απο χτες...ψαχνει ψαχνει κ τιποτα δε βρισκει.

Γι αυτο ρωταω μηπως θα πρεπει να ειναι ανοιχτη η συσκευη?

Γιατι αυτο που το εχει μπορει να το εχει ακομα κλειστο...

Γιώργος

S24 Ultra | iPhone 16 Pro Max iPad Pro 12.9

• Απαντήσεις 15,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Kαλημερα και παλι. Το μηνυμα ¨μη εγγεγραμμενο στο δίκτυο¨ και να μην μπορει να παρει τηλεφωνο σας το εχει βγαλει ποτε?

Kαλημερα και παλι. Το μηνυμα ¨μη εγγεγραμμενο στο δίκτυο¨ και να μην μπορει να παρει τηλεφωνο σας το εχει βγαλει ποτε?

Έκανες επανεκκίνηση? Αν ναι μήπως σου έχουν κάνει καμιά φραγή?

Έκανες επανεκκίνηση? Αν ναι μήπως σου έχουν κάνει καμιά φραγή?

Ναι λυθηκε με την επανεκκινηση. Απλα με τρομαξε...

Κάντε έλεγχο για καμιά αναβάθμιση...

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Μόλις δοκίμασα με γερμανικό DBT και μου γράφει ότι η πρόσβαση στην υπηρεσία ενημέρωσης λογισμικού γίνεται με σειρά προτεραιότητας. Για να δούμε...

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Δεν έχει να κάνει με την κάρτα φιλέ μου αλλά με το φορματ που είναι φορμαρισμένη...

Ναι εχεις δικιο... αφου το ποσταρα το θυμηθηκα :X:lol:

Μόλις δοκίμασα με γερμανικό DBT και μου γράφει ότι η πρόσβαση στην υπηρεσία ενημέρωσης λογισμικού γίνεται με σειρά προτεραιότητας. Για να δούμε...

και εμενα το ιδιο μου βγαζει...

Με BTU (UK) και BLG8 δεν βγάζει κάτι ακόμα!

ΥΓ. Παναγιωτάκη! :happy:

Εγώ το είπα γιατί διάβασα το μήνυμα 4338 εδώ

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=318317&page=290

:)

Με BTU (UK) και BLG8 δεν βγάζει κάτι ακόμα!

ΥΓ. Παναγιωτάκη! :happy:

Κυβοχιά λογικά μέσα στην μέρα θα το τσιμπήσουμε:) Thanx ddr2.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Πάντως μια μάτια που έριξα στο xda δεν είδα κάτι. Δεν θα το είχαν πάρει χαμπάρι;
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Μολις τωρα κανω αναβαθμιση με Kies αλλα παει πιο αργα κι απ την καθυστερηση........

p.s παντως το πρωι 10 η ωρα που το εβαλα με Kies δεν ειχε αναβαθμιση.

Ναι λυθηκε με την επανεκκινηση. Απλα με τρομαξε...

Το εκανε κι εμενα δυο φορες,και εφτιαχνε με επανεκκινηση,αλλα διαβαζοντας εδω κατι περι μη ταιριασματος της καρτας ΣΙΜ,πηγα στο Γερμανο και εβαλα μια αλλη με 5€.

Εκτοτε,δεν το ξανακανε,αλλα δεν ξερω κατα ποσο αυτο,οφειλεται στην αλλαγη της καρτας.

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Το εκανε κι εμενα δυο φορες,και εφτιαχνε με επανεκκινηση,αλλα διαβαζοντας εδω κατι περι μη ταιριασματος της καρτας ΣΙΜ,πηγα στο Γερμανο και εβαλα μια αλλη με 5€.

Εκτοτε,δεν το ξανακανε,αλλα δεν ξερω κατα ποσο αυτο,οφειλεται στην αλλαγη της καρτας.

Εγώ που έχω 2 κάρτες σιμ με το ίδιο νούμερο μου το έχει κάνει 2-3 φορές.

Τη 1η φορά αγχωθηκα λίγο αλλά είχε στρώσει με restart κ όταν το ξανά έκανε κατάλαβα ότι μου το κάνει όταν κλείνω το 1 τηλέφωνο καιδενέχεικαλό σήμα και ανοίγω το άλλο μπερδεύεται η γραμμή μάλλον.

Από τότε που όταν κλείνω το 1ο έχει πάντα σήμα, τότε το S3 δε μου χει κάνει το παραμικρο

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Εαν καποιος ελεγξει με ελληνικο κινητο και DHL1 και του βγαζει αναβαθμιση ας ενημερωσει εδω

Πιθανώς να εκανε λάθος το παιδι που είπε ότι είδε στο κινητο της κοπέλας του JB update.

Είμαι στην σελίδα του samfirmware. Αποκλείεται να μην το είχαν σαν πρώτη είδηση.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Mα είσαι τόσο κακός και μας ξεσηκώνεις μεσημεριάτικα. Παλιο αλήτη!!!! Και μένα μου βγάζει σειρά προτεραιότητας

Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once...

Mα είσαι τόσο κακός και μας ξεσηκώνεις μεσημεριάτικα. Παλιο αλήτη!!!! Και μένα μου βγάζει σειρά προτεραιότητας

Ρε, εγώ για καλό το είπα.....

:sorry::this:

Τώρα που μιλάμε κάνω αναβάθμιση απο KIES. Απο Γερμανία η συσκευή. 13% και όντως σέρνεται
Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once...

Τώρα που μιλάμε κάνω αναβάθμιση απο KIES. Απο Γερμανία η συσκευή. 13%

Eνημέρωσε παρακαλώ γιατί ακούγονται διάφορα από το πρωί. Πάντως δεν νομίζω να μιλάμε για jb γιατί θα είχε βουήξει ο τόπος.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Eνημέρωσε παρακαλώ γιατί ακούγονται διάφορα από το πρωί. Πάντως δεν νομίζω να μιλάμε για jb γιατί θα είχε βουήξει ο τόπος.

δεν ειναι jb την εκανα εγω και αμεσως ξενερωσα........:cry:

πω πω δηλαδώ αν θέλει τόσες ωρες να κάνει ενα μικρο update το KIES οταν θα έρθει η ωρα για το JB θα πρέπει να πάμε βόλτα για ΣΚ μέχρι να το περάσει.

πω πω δηλαδώ αν θέλει τόσες ωρες να κάνει ενα μικρο update το KIES οταν θα έρθει η ωρα για το JB θα πρέπει να πάμε βόλτα για ΣΚ μέχρι να το περάσει.

Απλα θα το παρεις απο το xda και θα το περασεις σε 5mins και θα αφησεις το kies R.I.P

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."