scorpio3 Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 Γνωριζει κανεις κανα λινκ στο youtube να μας δειξει πως θα ειναι περιπου η jely και τι διαφορες θα εχει;; Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 Γνωριζει κανεις κανα λινκ στο youtube να μας δειξει πως θα ειναι περιπου η jely και τι διαφορες θα εχει;; Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 Παιδια μου το χει κανει και μενα δυο τρεις φορες.παρατηρησα οτι εγινε σε μια περιοχη που παω για μπανιο οπου δεν εχει σημα καλο,τι καλο ,κατα 70% δεν εχει σημα και μαλιστα ειναι το δικτυο 2g.οταν γυρισα σπιτι μου οπου εχω 3g ενω εδειχνε σημα στην μπαρα ειδοποιησεων δεν μπορουσα να κανω κληση εβγαζε αυτο το μηνυμα.Διορθωνεται μονο με επανεκκινηση.και μια φορα το εκανε ερχομενος απο Λαρισα στην Κατερινη στην εθνικη σε καποιο σημειο οπου εχει δυσκολο σημα με ομοιο τροπο. Επειδη το ιδιο και στην ιδια περιοχη το εκανε και με το htc one x που ειχα,καταλαβα οτι ειναι θεμα android.στο sgs3 stock rom ελληνικη 4.04 στο htc one x stock rom 4.0.3! Ελπιζω στο jb να μην παρουσιαστει το κολ@φιανομενο αυτο γ@μω τα λεφτα που δινουμε! Μου το εχει κανει κι εμενα παλαιοτερα,δυο φορες,ενω ειχε σημα δηλαδη,δεν μπορουσε να λειτουργησει,και εγραφε οτι δεν υπαρχει δικτυο. Με επανεκκινηση,διορθωνοταν,αλλα εμενα με εκανε εξαλλο,γιατι επειδη ειχα τη μανα μου στο Νοσοκομειο,ηθελα να εχω προσβαση στο τηλεφωνο συνεχως. Καποιος απο δω,εγραψε οτι μπορει η καρτα SIM,δεν δουλευε καλα,οποτε πηγα στην Κοσμοτε,και εβαλα μια αλλη,κανονικη,οχι κομμενη, με 5 €.Απο τοτε,χωρις να ξερω αν ηταν αυτη η αιτια,το φαινομενο,δεν επαναληφθηκε. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pajeras Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 καλημερα... Τι διαφορες μπορει να υπαρχουν εαν το κινητο ειναι απο γερμανια? επισης υπαρχει κατι που πρεπει να προσεξω π.χ. σε καποια παρτιδα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 καλημερα... Τι διαφορες μπορει να υπαρχουν εαν το κινητο ειναι απο γερμανια? επισης υπαρχει κατι που πρεπει να προσεξω π.χ. σε καποια παρτιδα ? Καμιά απολύτως διάφορα.Μάλιστα θα παίρνει και πιο γρήγορα αναβαθμίσεις. Αγόρασε άφοβα, από γνωστά μαγαζιά όμως, π.χ. Amazon.de. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pajeras Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 μια χαρα δηλαδη !! Ευχαριστω παρα πολυ !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 μια χαρα δηλαδη !! Ευχαριστω παρα πολυ !! Απο δω,πηρα εγω.Μια χαρά. http://www.hoh.de/search?sSearch=samsung+s3++ Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 καλημερα... Τι διαφορες μπορει να υπαρχουν εαν το κινητο ειναι απο γερμανια? επισης υπαρχει κατι που πρεπει να προσεξω π.χ. σε καποια παρτιδα ? Καμιά απολύτως διάφορα.Μάλιστα θα παίρνει και πιο γρήγορα αναβαθμίσεις. Αγόρασε άφοβα, από γνωστά μαγαζιά όμως, π.χ. Amazon.de. μια χαρα δηλαδη !! Ευχαριστω παρα πολυ !! Απο δω,πηρα εγω.Μια χαρά. http://www.hoh.de/search?sSearch=samsung+s3++ Καλημερα.Με τις αναβαθμισεις μην το εχεις τοσα σιγουρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 Καλημερα.Με τις αναβαθμισεις μην το εχεις τοσα σιγουρο. Τι εννοείς;;; ότι το Γερμανικό δε παίρνει πιο γρήγορα αναβαθμίσεις απ το Ελληνικό;;; Guaranty φίλε μου... Είναι μες στο μνημόνιο κ αυτό...:p Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 Τι εννοείς;;; ότι το Γερμανικό δε παίρνει πιο γρήγορα αναβαθμίσεις απ το Ελληνικό;;; Guaranty φίλε μου... Είναι μες στο μνημόνιο κ αυτό...:p Την πρωτη,την ζητησε και την πηρε.Τη δευτερη,την πηρε, μεσω ,τωρα δεν θυμαμαι,ή kies,ή απο τη Γερμανικη Samsung. Eτσι κι αλλοιως,κοντος ψαλμος αλληλουια.Το JB,ειναι προ των πυλων.:p Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thalassi Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 Kαλημερα και απο μενα! Έχετε παρατηρησει καμια φορα η καμερα να ειναι θολη οταν πατε να βγαλετε καποια φωτο και μετα να καθαριζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeverMind Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 Kαλημερα και απο μενα! Έχετε παρατηρησει καμια φορα η καμερα να ειναι θολη οταν πατε να βγαλετε καποια φωτο και μετα να καθαριζει? Αυτό είναι λογικό...προσπαθεί να εστιάσει και τελικά το πετυχαίνει:) Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thalassi Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 Αυτό είναι λογικό...προσπαθεί να εστιάσει και τελικά το πετυχαίνει:) Απλα παρατηρω οτι καμια φορα αργει να ξεθολωσει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofoklas Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 Παιδια γνωριζουμε αν ανακοινωσαν οι κορεατες το ζελεδακι για το γαλαξια?? Για το i9305 παντως ξεκινησε.. Παράθεση In a world without walls and fences, who needs windows and gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 (edited) Σχετικά με το bezel της συσκευής μας και το αν είναι μεταλλικο η όχι, την μόνη αξιόπιστη αναφορά που βρήκα στο διαδυκτιο, ήταν απο το iFixit όπου θεωρούν ότι είναι απο μαγνήσιο χωρίς να είναι όμως σίγουροι. Αποτελεί τμήμα του πλαισίου όπου στηρίζεται η μητρική και τα αλλα τσιπ. Το μαγνήσιο σαν μέταλλο συναντάται σε κραματα με αλουμίνιο για δυο λόγους. Εχει μικρότερη πυκνότητα απο τι αλουμίνιο και συνεπώς είναι ελαφρύτερο και διαθέτει μεγαλύτερη αντοχη. Δίνει μια αργυρολευκη όψη όπως ακριβώς αυτη που βλέπουμε στο Siii. Ελπίζω να είναι έτσι. Η επιβεβαίωση θα είναι οδυνηρή :) γιατι θα προέρχεται απο σπασμένη οθόνη.:cry: Αν πραγματι είναι κράμα μαγνησιου - αλουμινίου, με το καπάκι επιβεβαιωμενα polycarbonate και το εξαιρετικής ποιότητας πλαστικο που εχει εσωτερικά, θα πρέπει να είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι.:D Για το glossy πίσω, θα μπορουσα ευκολα με μια αλοιφη και συρμα κατσαρολας να κάνω το εξτρα καπακι που αγορασα ματ:D . Όμως πιστεύω ότι δεν θα ταιριάζει με αυτο το απίστευτο glossy της οθόνης που συναντας μόνο στις οθόνες της Samsung και της apple. Εκτός αυτου θα λερώνει και δεν θα καθαριζεται αφου η βρωμιά εισχωρεί ευκολότερα σε ματ επιφάνειες. Μήπως προσπαθω να πείσω τον εαυτό μου η μου φαίνεται? :X:lol::p Edited August 30, 2012 by Te_salat Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 Ότι και να ναι το κινητό αυτό δεν είναι να το δουλεύει κάνεις χωρίς θήκη και φυσικά πιστεύω στα μάτια μου και σε αυτό πού βλέπω οπότε και συγνώμη,μα δεν θα πιστέψω ένα site. Το κινητό κάνει σημάδια στο περίβλημα για πλάκα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 (edited) Ότι και να ναι το κινητό αυτό δεν είναι να το δουλεύει κάνεις χωρίς θήκη και φυσικά πιστεύω στα μάτια μου και σε αυτό πού βλέπω οπότε και συγνώμη,μα δεν θα πιστέψω ένα site. Το κινητό κάνει σημάδια στο περίβλημα για πλάκα. Βρε Γιάννη και το iPhone 4 που είναι σίγουρα μέταλλο εκανε σημάδια απο μόνο του:lol:. Μου είχε κάνει ένα δίπλα στα volume buttons απο το pamper που είναι πλαστικο εσωτερικά. Δίπλα στον κονεκτορα είχε γεμίσει γραμμουλες απο τον πρώτο μήνα. Εμπιστεύομαι πόλου περισσότερο το Siii χωρίς θήκη παρα το iPhone. Έπειτα μην κρίνεις απο κάτι που μπορει να συνέβη σε σένα και κάποιους ακόμα. Αν σε κάποια φάση σύρθηκε σε κάτι αιχμηρο λογικό είναι να κάνει γραμμή που φαίνεται υπο γωνία. Αυτοί που ανέβασαν φωτο με σπασμένα besel σαν να το έχεις κόψει με σεγα, σίγουρα το είχαν στην πίσω τσέπη στενου παντελονιου και κάθισαν κάπου και έσπασε. Έγω δυο μήνες τώρα το έχω με θήκη που αφήνει ακάλυπτο το πάνω και κάτω μέρος. Το βάζω συνεχώς στην τσέπη μου. Στο αυτοκίνητο το στερεωνω σε βάση τύπου μανταλακι. Δεν εχει την παραμικρή γρατζουνια ούτε κάνω στην USB υποδοχή που βάζω συνέχεια το καλώδιο μόλις μπαίνω στο αμάξι. Το ίδιο και η οθόνη που αρκετοί έχουν πει ότι τους γρατζουνιστηκε ενω το έβαζαν πάντα μόνο του στην τσέπη τους κλπ. Εγω δεν τους πιστεύω σίγουρα για να γίνει γρατζουνια πρέπει να εχει έλθει σε επαφή η οθόνη με κάτι. Edited August 30, 2012 by Te_salat Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ri3per Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 Παιδιά μου φαίνεται ή η jb ειναι πιο εντυπωσιακή στο nexus; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 (edited) Παιδιά μου φαίνεται ή η jb ειναι πιο εντυπωσιακή στο nexus; Αν θες να έχεις το ίδιο looking και παράλληλα τις έξτρα δυνατότητες που δίνει η Samsung, βάλε τον Nova Launcher. http://img.tapatalk.com/29c4d3e2-5b7b-0645.jpg Edited August 30, 2012 by Te_salat Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Niksamaras Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 (edited) Σχετικά με το bezel της συσκευής μας και το αν είναι μεταλλικο η όχι.. Το μαγνήσιο σαν μέταλλο συναντάται σε κραματα με αλουμίνιο για δυο λόγους. Εχει μικρότερη πυκνότητα απο τι αλουμίνιο και συνεπώς είναι ελαφρύτερο και διαθέτει μεγαλύτερη αντοχη. Δίνει μια αργυρολευκη όψη όπως ακριβώς αυτη που βλέπουμε στο Siii. Ελπίζω να είναι έτσι. Η επιβεβαίωση θα είναι οδυνηρή :) γιατι θα προέρχεται απο σπασμένη οθόνη.:cry: 2:40sec / 4:17sec Εχει και λιγο κασσιτερο.. Edited August 30, 2012 by Niksamaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAJ_ Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 (edited) ΕΧΕΙ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ OPEN 365 JERETE AN EINAI OK? :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ. Edited August 30, 2012 by Superuser Κεφαλαία Γράμματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nstasino Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 Τι εννοείς;;; ότι το Γερμανικό δε παίρνει πιο γρήγορα αναβαθμίσεις απ το Ελληνικό;;; Guaranty φίλε μου... Είναι μες στο μνημόνιο κ αυτό...:p Και όμως το T-Mobile branded που έχω δεν έχει πάρει όλες τις αναβαθμίσεις που έχουν πάρει τα ελληνικά και όσες πήρε τις πήρε με καθυστέρηση 15ήμερου. Βέβαια, η αναβάθμιση σε JB δεν είναι το ίδιο. Το πως θα γίνει το roll out θα το δούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 Και όμως το T-Mobile branded που έχω δεν έχει πάρει όλες τις αναβαθμίσεις που έχουν πάρει τα ελληνικά και όσες πήρε τις πήρε με καθυστέρηση 15ήμερου. Βέβαια, η αναβάθμιση σε JB δεν είναι το ίδιο. Το πως θα γίνει το roll out θα το δούμε. Εδω ακομα δεν το ανακοινωσαν...μα καλα τι περιμενουν..?? Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeGendGR Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 Πήρε κανείς τηλέφωνο την samsung Hellas για την JB? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 Πήρε κανείς τηλέφωνο την samsung Hellas για την JB? Ε δεν νομιζω να απαντανε τετοια θεματα απο το τηλεφωνο... εδω δεν εχει ανακοινωσει η μαμα εταιρεια τιποτα στο ελλαδισταν θα γνωριζουν?? Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts