Da_rudakos Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 Και'γω δεν μπορούσα να ενεργοποιήσω τα 50gb dropbox και τους έστειλα mail. Μου έδωσε ένα link που έπρεπε να κάνεις 5 απο 8 πραγματάκια και ενεργοποιήθηκε. https://www.dropbox.com/gs Για δοκίμασε! Επίσης υπάρχει ανταπτοράκι απο MicroSim σε κανονική στη Vodafone και στοιχίζει 2 euro! Η κανονική Sim μετατρέπεται σε Micro πολύ εύκολα με κόψιμο σε μαγαζιά τύπου Γερμανός κλπ. Πως δηλαδή γίνεται να πάρουμε τα 50gb του drpbox? Και αν ξέρει κάποιος πως κατά τη γραφή στο τυπικό 3x4 πληκτρολόγιο βάζουμε,προσθέτουμε τις δικές μας λέξεις. Παρατήρησα ότι δε γίνεται να απενεργοποιησεις το xt9 αν δε μπεις στις ρυθμίσεις του όπως γινόταν στα s2, note κλπ. . . Και κάτι που ίσως δεν έχει ξαναγραφτη, δεν υπάρχει κάρτα (mini) 2σε1 της κοσμοτε αλλά τη κόβουν! Ευτυχώς "δουλεύει" κανονικά στις προωθήσεις. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 Ναι εγώ σχολιάζω το γεγονός ότι η κάρτα sim 2in1 δεν υπάρχει σε micro. . . Θα το κοιτάξω το λινκ, ευχαριστώ :) Μόλις κάνω και εγώ την αναβάθμιση!! ;) Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 Ναι εγώ σχολιάζω το γεγονός ότι η κάρτα sim 2in1 δεν υπάρχει σε micro. . . Θα το κοιτάξω το λινκ, ευχαριστώ :) Μόλις κάνω και εγώ την αναβάθμιση!! ;) Αν καταλαβα καλα,υπαρχει. Εγω,πηγα στο Γερμανο Πλατ.Κυψελης,και ειχαν δυο μικρο στο κουτι με τις δυο μαζι,για αυτο με στειλανε σ'αυτο της Πατησιων,που ειχε μια κανονικη και μια μικρο. Εγω,ηθελα να τις βαλω σε ενα iPad 3,και σε ενα λαπτοπ,που παιρνει στικακι,γιατι αγορασα το προγραμμα anyway,για mobile internet σε λαπτοπ,ταμπλετ και κινητο. Τελικα ομως,και απο ο,τι ειδα,το στικακι παιρνει και αυτο μικρο,αν τη βαλεις απο την αλλη σχισμη που εχει σε 90° θεση.Ετσι μου φανηκε δηλαδη. Αν εννοειτε κατι αλλο,mea culpa. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 Βγαίναμε και εκτός αλλά αφορά την εν λόγο συσκευή. . . Όχι, εννοώ 2in1, 2νούμερα στην ίδια sim. Δεν παρέχεται από τη κοσμοτε τέτοια sim, micro, που τοποθετείται και στο S3. Η λύση είναι "κόψιμο" και αγορά ανταπτορα για άλλη συσκευή. Το καλό όμως είναι ότι με την υπηρεσία 2in1 ΔΕΝ υπάρχει θέμα ασυμβατοτητας, δουλεύει ΚΑΝΟΝΙΚΆ!! ;) Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SNikolaidis Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 Καλησπέρα σε όλους. Έχω ένα μικρό πρόβλημα με το εν λόγω κινητό, όπου μια συγκεκριμένη σελίδα, την εμφανίζει εντελώς λάθος, τις τρεις στήλες με τα άρθρα, τις τοποθετεί την μία κάτω από την άλλη! Σε άλλα κινητά android (δοκιμάστηκε και σε Samsung Y), iphone κλπ, εμφανίζεται ακριβώς όπως και στην desktop έκδοση, αυτό είναι το μοναδικό που την εμφανίζει λάθος. Δοκίμασα και μπήκα και σε debug mode, όπου άλλαξα το user agent από android σε desktop, πάλι το ίδιο. Το μόνο που έπαιξε καλά, ήταν η αλλαγή σε iphone.:p Αλλά δεν είναι λίγο περίεργο;:worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 μια χαρα μου φαινεται εμενα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 μια χαρα μου φαινεται εμενα Και μένα μια χαρά φαίνεται. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest bossgs3 Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 Καλησπερα..τι μπορω να κανω εφοσον με καλουν...και δεν με ακουν της πιο πολλες φορες......εχω την XXLFB...Ευχαριστω.!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SNikolaidis Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 Ε τι στην ευχή; Μόνο στο συγκεκριμένο μοντέλο εμφανίζεται στραβά;:blink: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonk Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 Μία χαρά και στο δικό μου. Παράθεση ................................ Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarzan_t Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 Ρε παιδιά μια βοήθεια. Πως βγαίνει το 1 πάνω απο το τηλέφωνο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigo21 Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 Ρε παιδιά μια βοήθεια. Πως βγαίνει το 1 πάνω απο το τηλέφωνο; Το 1 σημαινει οτι ειχες μια αναπαντητη κληση. Μπες στις κλησεις και θα φυγει μετα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonk Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 Ρε παιδιά μια βοήθεια. Πως βγαίνει το 1 πάνω απο το τηλέφωνο; Αν το πατησεις δεν βγαινει? Αν οχι κανε μια επανεκινηση. Παράθεση ................................ Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 καλησπερα παιδια !! μια ερωτηση ! εχω iphone 4s αξιζει το samsung να το αλλαξω? απο οτι εχω δει αξιζει κ με το παραπανω αλλα θα ηθελα αν ειχε καποιος iphone κ πηγε τωρα στο s3 να μου πει τα αρνητικα κ τα θετικα !!:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarzan_t Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 (edited) Δεν φεύγει με τίποτα το 1. Δυστυχώς. Τι αλλο θα μπορουσα να κανω; Μέχρι κ διαγραφή όλων των κλήσεων έκανα κ τίποτα. Edited August 8, 2012 by tarzan_t Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. August 8, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 καλησπερα παιδια !! μια ερωτηση ! εχω iphone 4s αξιζει το samsung να το αλλαξω? απο οτι εχω δει αξιζει κ με το παραπανω αλλα θα ηθελα αν ειχε καποιος iphone κ πηγε τωρα στο s3 να μου πει τα αρνητικα κ τα θετικα !!:O Επιλογή συσκευής. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 Μπορώ να βάλω το widget του touch wiz που δείχνει τον καιρό κλπ. αν χρησιμοποιώ άλλον launcher; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 Μπορώ να βάλω το widget του touch wiz που δείχνει τον καιρό κλπ. αν χρησιμοποιώ άλλον launcher; Οχι.Δυστυχως δεν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chef_George_ Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 (edited) παιδια προσπαθω να βαλω το hotmail μου στο microsoft exchange για να παρω τις επαφες μου και τα γενεθλια κλπ. αλλα μου πεταει συνεχεια error... καμια ιδεα? edit: το βρηκα Edited August 8, 2012 by Chef_George_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thakisn Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 Τελικά όλα καλά με την official rom. Πέρασα την προτελευταία έκδοση της Nordic rom ακολουθώντας τη συμβουλή του Κώστα και αμέσως μου έβγαλε ειδοποίηση για αναβάθμιση. Τώρα πέρασα τη wanam lite 2.1 και πραγματικά πετάει! Νομίζω οτι δε ζεσταίνεται και το κινητό όσο με τη 2.0. Παράθεση Φιλικά, Θάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos0101 Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 (edited) εχει βαλει κανεις στο galaxy s3 καρτα sim f2g απο Wind? Αν ναι, ας μου πει παρακαλω αν εχει αντιπετωπισει καποιο προβλημα με το δικτυο?. Καπου το διαβασα και σκεφτομαι να βαλω κ γω γαυτο. ευχαριστω. Edited August 8, 2012 by nikos0101 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R6POWER Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 οχι φιλε εμενα λειτουργει κανονικοτατα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 Δεν φεύγει με τίποτα το 1. Δυστυχώς. Τι αλλο θα μπορουσα να κανω; Μέχρι κ διαγραφή όλων των κλήσεων έκανα κ τίποτα. Ρυθμίσεις-εφαρμογές-όλα-τηλέφωνο- διαγραφή δεδομένων εχει βαλει κανεις στο galaxy s3 καρτα sim f2g απο Wind? Αν ναι, ας μου πει παρακαλω αν εχει αντιπετωπισει καποιο προβλημα με το δικτυο?. Καπου το διαβασα και σκεφτομαι να βαλω κ γω γαυτο. ευχαριστω. Κανένα πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabalos_1971 Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 αλλαξα sim απο vodafone σε cosmote,και δεν κανει κλησεις,εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων,τιποτα.απο την cosmote μου λενε φταιει η συσκευη.τι να φταιει? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα. https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 αλλαξα sim απο vodafone σε cosmote,και δεν κανει κλησεις,εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων,τιποτα.απο την cosmote μου λενε φταιει η συσκευη.τι να φταιει? Αν δεν δοκιμάσεις μια άλλη σιμ δεν θα μάθεις :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts