Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy S III

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εχω γνωστες εφαρμογες..msn with you,whatsapp,skype.το whatsapp κρασαρε μια φορα...μια μερα..λες να φταιει αυτο?

Μπορεί! Τα έχεις περάσει "καθαρα" όλα αυτά ή είναι από τίποτα παλιότερα backups? Πάντως από τα συμπτώματα κάποια εφαρμογή είναι πάρα πρόβλημα του τηλεφωνου, ακούγεται κλασικό reaction εφαρμογής που κάνει την ζημιά :p

• Απαντήσεις 15,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Λοιπον παιδια: Εκδοση βασικου φασματος I9300XXLFB, kernel:3.0.15-782020-user se.infra@SEP-64#1 SMP PREEMPT Tue Jun 26 00:30:10 KST 2012 . Τωρα αν rom εννοειτε τον αριθμο κατασκευης εχω τον εξης¨IMM76D.I99300XXBLFB.

στον dialer μ λεει¨Προβλημα συνδεσης η' μη εγκυρος κωδικος MMI. τον αριθμο του IMEI τον πληκτρολογω κανονικα μονο που αντι για την καθετο που εχει πριν τα 2 τελευταια ψηφια απλα ενωνω τους αριθμους

στον dialer μ λεει¨Προβλημα συνδεσης η' μη εγκυρος κωδικος MMI. τον αριθμο του IMEI τον πληκτρολογω κανονικα μονο που αντι για την καθετο που εχει πριν τα 2 τελευταια ψηφια απλα ενωνω τους αριθμους

Όπως σου το έγραψα ακριβώς. Μόνο μην ξεχάσεις το αστεράκι μεταξύ του 272 και του αριθμού του IMEI σου.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Όπως σου το έγραψα ακριβώς. Μόνο μην ξεχάσεις το αστεράκι μεταξύ του 272 και του αριθμού του IMEI σου.

ναι αλλα το ιμει εχει μια καθετο την ποια εγω δεν μπορω να πληκτρολογησω επειδη μπορω να πληκτρολογησω μονο αριθμους(κατι που ειναι λογικο)

ναι αλλα το ιμει εχει μια καθετο την ποια εγω δεν μπορω να πληκτρολογησω επειδη μπορω να πληκτρολογησω μονο αριθμους(κατι που ειναι λογικο)

βάλε μόνο ότι νούμερα βλέπεις στην σειρά!!

• Administrators

Δεν έχει κάθετο το ΙΜΕΙ. Δώσε στον dialer της συσκευής σου *#06# και θα δεις ποιο ειναι το ΙΜΕΙ.

Modpic.gif

Λοιπον παιδια: Εκδοση βασικου φασματος I9300XXLFB, kernel:3.0.15-782020-user se.infra@SEP-64#1 SMP PREEMPT Tue Jun 26 00:30:10 KST 2012 . Τωρα αν rom εννοειτε τον αριθμο κατασκευης εχω τον εξης¨IMM76D.I99300XXBLFB.

Εμενα λεει phe τι χωρα ειναι φιλιππινες??

Cell phone: iPhone Xs Max 256GB

Tablet: iPad 2017 Gold 32GB

Δεν το εχει το phe.... απο που ειναι οεο???

Cell phone: iPhone Xs Max 256GB

Tablet: iPad 2017 Gold 32GB

• Administrators
Δεν το εχει το phe.... απο που ειναι οεο???

Ισπανία.

http://androidromupdate.com/2012/05/19/samsung-galaxy-s3-gt-i9300-stock-rom-original-ics-firmware-update/

Modpic.gif

Λοιπον λοιπον βγαλαμε ακρη: sales code: EUR

Λοιπόν η συσκευή σου έχει την ελληνική ROM. Οπότε δεν δικαιολογείται αυτό που σου κάνει.

Συνεπώς η μοναδική λύση που σου μένει είναι να κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και στήσιμο από την αρχη.

Εκτός αν κάνεις root κρατήσεις ένα backup με titanium για να επαναφερεις έτσι τις εφαρμογές και τα δεδομένα σου μετά το restore.

Προσοχή πριν κάνεις restore αντέγραψε το περιεχόμενο της εσωτερικής κάρτας στον υπολογιστή σου γιατί θα διαγραφεί.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

θα μπορούσα να κάνω unistall στα widgets να μην τα έχω καθόλου αλλά να κρατήσω την εφαρμογή;

Επίσης μετά το update που έκανε μόνο του στην επίσημη rom μου λέει σε κάποιες εφαρμογές όπως στο titanium ότι δεν είμαι root. Μήπως πρέπει να το ξανακάνω root; Μήπως παίζει κάτι με το busybox;

Edited by trtr

Παιδια καλημερα. Σε παλαιοτερο post μου ειχα αναφερθει στα lag που εχω με το s3. Ο φιλος ο ευθυμης που ειπε οτι κατι δεν κολαει με το ICS, καθοσον δουλευω και στον οτε το εκανα test με αλλο s3 και οντως το δικο μου ανοιγει εφαρμογες στον διπλασιο χρονο δηλ καθυστερει πολυ. Εβγαλα την sd cart μηπως δημιουργει προβλημα του εβαλα rom WanamLite V2.0,και παλι τα ιδια. Μηπως παιζει να εχει παρει καποιον ιο... Θα ηθελα την βοηθεια ολων σας γιατι θεωρω οτι το προβλημα μου αγγιζει λιγο τα ορια του παραξενου!!!!

Επανερχομαι παλι για να ξεκινησω να περασω παλι factory rom και θελω να ρωτησω εαν κανω format data -format cache - μεσω toolkit θα μπορεσω να περασω factory rom'

Ρε παιδια προτεινετε μου καποιο τροπο για την μνημη, καταναλωση φουλ βλεπω. Η καποιο τροπο να κλεινουν οι εφαρμογες γιατι βλεπω οτι δουλευουν στο προσκηνιο.

Ρε παιδια προτεινετε μου καποιο τροπο για την μνημη, καταναλωση φουλ βλεπω. Η καποιο τροπο να κλεινουν οι εφαρμογες γιατι βλεπω οτι δουλευουν στο προσκηνιο.

αν η συσκευη δουλευει καλα και δεν εχει καποιο προβλημα τοτε μη σε απασχολει η ραμ... και μη βαλεις task killer, μονο ζημια κανει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Μια χαρα δουλευει αλλα οταν πχ ειμαι στο google play και παω στην αρχικη οθονη, τα εικονιδια αργουν λιγακι να εμφανιστουν. Και εχω απενεργοποιησει το s-voice

Ασε που στην διαχειρηση εφαρμογων βλεπω οτι ανοιγει εφαρμογες απο μονο του

Edited by ri3per

Μια χαρα δουλευει αλλα οταν πχ ειμαι στο google play και παω στην αρχικη οθονη, τα εικονιδια αργουν λιγακι να εμφανιστουν. Και εχω απενεργοποιησει το s-voice

Ασε που στην διαχειρηση εφαρμογων βλεπω οτι ανοιγει εφαρμογες απο μονο του

αυτο με τα εικονιδια ηταν bug το οποιο λυθηκε με τα τελευταια fw...

οσο για τα προγράμματα που λες οτι τρεχουν απο πισω θα σου πω πολυ απλα οτι ετσι ειναι το android :) και να τα κλεισεις παλι θα ξανα τρεξουν...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Εμενα γιατι δεν λυθηκε το προβλημα με τα εικονιδια;μπορω να κανω κατι;

Το fw τι ειναι;

Edited by ri3per

Εμενα γιατι δεν λυθηκε το προβλημα με τα εικονιδια;μπορω να κανω κατι;

Το fw τι ειναι;

Firmware.

Μην σε αγχώνει η ram. Έτσι δουλεύει το linux και στο s3 γίνεται σωστά πλέον το caching και το swap.

Τώρα που δουλεύει όπως πρέπει το Android είναι καλό να γεμίζει η ram (το 85% περίπου).

παιδια επειδη σκεφτομαι να το αγορασω, θελω να ρωτησω αν γινεται να συγχρονισω το email μου που εχω στο Hotmail με το samsung galaxy s3. Ρωταω γιατι βλεπω μονο για gmail. ευχαριστω.

παιδια επειδη σκεφτομαι να το αγορασω, θελω να ρωτησω αν γινεται να συγχρονισω το email μου που εχω στο Hotmail με το samsung galaxy s3. Ρωταω γιατι βλεπω μονο για gmail. ευχαριστω.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hotmail.Z7&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5ob3RtYWlsLlo3Il0.

giphy.gif