efthimis31 Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 εχω γνωστες εφαρμογες..msn with you,whatsapp,skype.το whatsapp κρασαρε μια φορα...μια μερα..λες να φταιει αυτο? Μπορεί! Τα έχεις περάσει "καθαρα" όλα αυτά ή είναι από τίποτα παλιότερα backups? Πάντως από τα συμπτώματα κάποια εφαρμογή είναι πάρα πρόβλημα του τηλεφωνου, ακούγεται κλασικό reaction εφαρμογής που κάνει την ζημιά :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aerikota Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 Λοιπον παιδια: Εκδοση βασικου φασματος I9300XXLFB, kernel:3.0.15-782020-user se.infra@SEP-64#1 SMP PREEMPT Tue Jun 26 00:30:10 KST 2012 . Τωρα αν rom εννοειτε τον αριθμο κατασκευης εχω τον εξης¨IMM76D.I99300XXBLFB. στον dialer μ λεει¨Προβλημα συνδεσης η' μη εγκυρος κωδικος MMI. τον αριθμο του IMEI τον πληκτρολογω κανονικα μονο που αντι για την καθετο που εχει πριν τα 2 τελευταια ψηφια απλα ενωνω τους αριθμους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 στον dialer μ λεει¨Προβλημα συνδεσης η' μη εγκυρος κωδικος MMI. τον αριθμο του IMEI τον πληκτρολογω κανονικα μονο που αντι για την καθετο που εχει πριν τα 2 τελευταια ψηφια απλα ενωνω τους αριθμους Όπως σου το έγραψα ακριβώς. Μόνο μην ξεχάσεις το αστεράκι μεταξύ του 272 και του αριθμού του IMEI σου. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aerikota Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 Όπως σου το έγραψα ακριβώς. Μόνο μην ξεχάσεις το αστεράκι μεταξύ του 272 και του αριθμού του IMEI σου. ναι αλλα το ιμει εχει μια καθετο την ποια εγω δεν μπορω να πληκτρολογησω επειδη μπορω να πληκτρολογησω μονο αριθμους(κατι που ειναι λογικο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 ναι αλλα το ιμει εχει μια καθετο την ποια εγω δεν μπορω να πληκτρολογησω επειδη μπορω να πληκτρολογησω μονο αριθμους(κατι που ειναι λογικο) βάλε μόνο ότι νούμερα βλέπεις στην σειρά!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 30, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 ναι αλλα το ιμει εχει μια καθετο την ποια εγω δεν μπορω να πληκτρολογησω επειδη μπορω να πληκτρολογησω μονο αριθμους(κατι που ειναι λογικο) Δεν έχει κάθετο το ΙΜΕΙ. Δώσε στον dialer της συσκευής σου *#06# και θα δεις ποιο ειναι το ΙΜΕΙ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 Λοιπον παιδια: Εκδοση βασικου φασματος I9300XXLFB, kernel:3.0.15-782020-user se.infra@SEP-64#1 SMP PREEMPT Tue Jun 26 00:30:10 KST 2012 . Τωρα αν rom εννοειτε τον αριθμο κατασκευης εχω τον εξης¨IMM76D.I99300XXBLFB. Εμενα λεει phe τι χωρα ειναι φιλιππινες?? Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aerikota Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 βάλε μόνο ότι νούμερα βλέπεις στην σειρά!![/QUOT Κανει εκτελεση του κωδικα κ μετα μ εμφανιζει αυτο που σ ειπα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 30, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 Εμενα λεει phe τι χωρα ειναι φιλιππινες?? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4220038#post4220038 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aerikota Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4220038#post4220038 Λοιπον λοιπον βγαλαμε ακρη: sales code: EUR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4220038#post4220038 Δεν το εχει το phe.... απο που ειναι οεο??? Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 30, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 Δεν το εχει το phe.... απο που ειναι οεο??? Ισπανία. http://androidromupdate.com/2012/05/19/samsung-galaxy-s3-gt-i9300-stock-rom-original-ics-firmware-update/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos0101 Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 να ρωτησω κατι, μπορω να συγχρονισω το email μου που εχω στο hotmail? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest bossgs3 Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 καλησπερα σας...η τελευταια ρομ πια ειναι παιδια στο gs3 ?? εγω εχω την XXXLFB....Ευχαριστω.!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 Λοιπον λοιπον βγαλαμε ακρη: sales code: EUR Λοιπόν η συσκευή σου έχει την ελληνική ROM. Οπότε δεν δικαιολογείται αυτό που σου κάνει. Συνεπώς η μοναδική λύση που σου μένει είναι να κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και στήσιμο από την αρχη. Εκτός αν κάνεις root κρατήσεις ένα backup με titanium για να επαναφερεις έτσι τις εφαρμογές και τα δεδομένα σου μετά το restore. Προσοχή πριν κάνεις restore αντέγραψε το περιεχόμενο της εσωτερικής κάρτας στον υπολογιστή σου γιατί θα διαγραφεί. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trtr Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 (edited) θα μπορούσα να κάνω unistall στα widgets να μην τα έχω καθόλου αλλά να κρατήσω την εφαρμογή; Επίσης μετά το update που έκανε μόνο του στην επίσημη rom μου λέει σε κάποιες εφαρμογές όπως στο titanium ότι δεν είμαι root. Μήπως πρέπει να το ξανακάνω root; Μήπως παίζει κάτι με το busybox; Edited July 30, 2012 by trtr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soctap Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 Παιδια καλημερα. Σε παλαιοτερο post μου ειχα αναφερθει στα lag που εχω με το s3. Ο φιλος ο ευθυμης που ειπε οτι κατι δεν κολαει με το ICS, καθοσον δουλευω και στον οτε το εκανα test με αλλο s3 και οντως το δικο μου ανοιγει εφαρμογες στον διπλασιο χρονο δηλ καθυστερει πολυ. Εβγαλα την sd cart μηπως δημιουργει προβλημα του εβαλα rom WanamLite V2.0,και παλι τα ιδια. Μηπως παιζει να εχει παρει καποιον ιο... Θα ηθελα την βοηθεια ολων σας γιατι θεωρω οτι το προβλημα μου αγγιζει λιγο τα ορια του παραξενου!!!! Επανερχομαι παλι για να ξεκινησω να περασω παλι factory rom και θελω να ρωτησω εαν κανω format data -format cache - μεσω toolkit θα μπορεσω να περασω factory rom' Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ri3per Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 Ρε παιδια προτεινετε μου καποιο τροπο για την μνημη, καταναλωση φουλ βλεπω. Η καποιο τροπο να κλεινουν οι εφαρμογες γιατι βλεπω οτι δουλευουν στο προσκηνιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 Ρε παιδια προτεινετε μου καποιο τροπο για την μνημη, καταναλωση φουλ βλεπω. Η καποιο τροπο να κλεινουν οι εφαρμογες γιατι βλεπω οτι δουλευουν στο προσκηνιο. αν η συσκευη δουλευει καλα και δεν εχει καποιο προβλημα τοτε μη σε απασχολει η ραμ... και μη βαλεις task killer, μονο ζημια κανει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ri3per Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 (edited) Μια χαρα δουλευει αλλα οταν πχ ειμαι στο google play και παω στην αρχικη οθονη, τα εικονιδια αργουν λιγακι να εμφανιστουν. Και εχω απενεργοποιησει το s-voice Ασε που στην διαχειρηση εφαρμογων βλεπω οτι ανοιγει εφαρμογες απο μονο του Edited July 30, 2012 by ri3per Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 Μια χαρα δουλευει αλλα οταν πχ ειμαι στο google play και παω στην αρχικη οθονη, τα εικονιδια αργουν λιγακι να εμφανιστουν. Και εχω απενεργοποιησει το s-voice Ασε που στην διαχειρηση εφαρμογων βλεπω οτι ανοιγει εφαρμογες απο μονο του αυτο με τα εικονιδια ηταν bug το οποιο λυθηκε με τα τελευταια fw... οσο για τα προγράμματα που λες οτι τρεχουν απο πισω θα σου πω πολυ απλα οτι ετσι ειναι το android :) και να τα κλεισεις παλι θα ξανα τρεξουν... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ri3per Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 (edited) Εμενα γιατι δεν λυθηκε το προβλημα με τα εικονιδια;μπορω να κανω κατι; Το fw τι ειναι; Edited July 30, 2012 by ri3per Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 Εμενα γιατι δεν λυθηκε το προβλημα με τα εικονιδια;μπορω να κανω κατι; Το fw τι ειναι; Firmware. Μην σε αγχώνει η ram. Έτσι δουλεύει το linux και στο s3 γίνεται σωστά πλέον το caching και το swap. Τώρα που δουλεύει όπως πρέπει το Android είναι καλό να γεμίζει η ram (το 85% περίπου). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos0101 Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 παιδια επειδη σκεφτομαι να το αγορασω, θελω να ρωτησω αν γινεται να συγχρονισω το email μου που εχω στο Hotmail με το samsung galaxy s3. Ρωταω γιατι βλεπω μονο για gmail. ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 παιδια επειδη σκεφτομαι να το αγορασω, θελω να ρωτησω αν γινεται να συγχρονισω το email μου που εχω στο Hotmail με το samsung galaxy s3. Ρωταω γιατι βλεπω μονο για gmail. ευχαριστω. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hotmail.Z7&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5ob3RtYWlsLlo3Il0. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts