Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy S III

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σχετικά με τις φωτογραφίες, ξέρει κανείς γιατί στην μέγιστη ανάλυση σε hd tv δεν μου τις εμφανίζει σε ολόκληρη οθόνη παρά μόνο τις φωτογραφίες που τράβηξα κατά την διάρκεια λήψης video;

Ευχαριστώ.

• Απαντήσεις 15,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πας phone μετα contacts πατας αριστερο button πας Import/Export και επιλεγεις αντιστοιχα τι θελεις να κανεις.

ok σε ευχαριστω,

παντως τις επαφες που ειχα αποθηκευσει στο kies s2 τις περασα στο s3 και ολα οκ.

τις εφαρμογες που ειχα περασει στο s2, πηγα να τις περασω στο s3.

καταρχην δεν βρισκω στο play πως μπορω να αλλαξω το τηλεφωνο απο s2 se s3.

τις εκανα ξανα install αλλα δεν βλεπω να κατεβαινουν.

Παιδιά το έχω από εχθές ,πρίν από λίγο μαύρισε η οθόνη με τα κουμπια αναμμένα για λιγα δευτερολεπτα μετά άνοιξε και έψαξε δίκτυο και wifi .να το παω πίσω ή είναι κάτι που μπορεί να γίνει στα android ?

Παιδιά το έχω από εχθές ,πρίν από λίγο μαύρισε η οθόνη με τα κουμπια αναμμένα για λιγα δευτερολεπτα μετά άνοιξε και έψαξε δίκτυο και wifi .να το παω πίσω ή είναι κάτι που μπορεί να γίνει στα android ?

Δοκίμασε να διώξεις όλες τις ανοιγμένες εφαρμογές με πατημένο το home button και μαρκάροντας πατημένες μία μία εφαρμογή και σέρνοντά στην προς αριστερά η δεξιά, κάνε και μια εκκαθάριση μνήμης.

Product Code: GT-I9300MBDBTU

Latest firmware: I9300XXBLG8/I9300OXABLG8/I9300XXLG8/I9300XXBLG8

Modified: 26/7/2012 7:34:20 μμ

Οσοι χρησιμοποιειτε CheckFus μπορειτε να τη κατεβασετε...

edit:Δεν εχει κατι συμαντικοτερο εκτος απο την επαφορα της μπαρας.

Edited by elthis

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Παιδια οταν ειμαι συνδεδεμενος με wifi μπορω να ενεργοποιησω και το "Δεδομενα κινητου" χωρις τον φοβο νηπως μου τρωει την καρτα;

Παιδια οταν ειμαι συνδεδεμενος με wifi μπορω να ενεργοποιησω και το "Δεδομενα κινητου" χωρις τον φοβο νηπως μου τρωει την καρτα;

Ναι...χρησιμοποιει μονο το wifi μην ανησυχεις...βαλτο να μην αποσυνδεεται και οταν μπαινει σε αναμονη

:)

Καλημερα.Ηρθε νεα αναβαθμιση μεσω KIES και OTA (98mb) ειναι.Για αυτους που εχουν Γερμανικη συκσευη σαν και εμενα.

PDA:LG8 PHONE:LG8 CSC:LG6 (DBT)

Edited by Rospy7

Ναι...χρησιμοποιει μονο το wifi μην ανησυχεις...βαλτο να μην αποσυνδεεται και οταν μπαινει σε αναμονη

Ναι αλλα οταν το εχω ενεργοποιημενο χωρις να εχω wifi μου τρωει την καρτα.υπαρχει τροπος να το εχω ανοιχτο και οταν δεν εχω wifi χωρις να μου τρωει την καρτα; γιατι απ οτι καταλαβα οταν εχω ενεργοποιημενη τηβ επιλογη αυτη, παει πιο γρηγορα το wifi interet ή κανω λαθος;

Κατοχος της συσκευης και εγω εδω και δυο μερες!

Το κινητο ειναι ασυλληπτα γρηγορο και το μεγεθος του τελικα για μενα ειναι οκ.Χωραει ανετα στην τσεπη τζιν βερμουδας που φοραω και δεν ειναι καμια βερμουδα ραπερ!

Αυτο που δεν μου αρεσει ειναι η ενταση του ακουστικου.Οχι οτι ειναι κακη αλλα με το defy πχ που το ακουστικο του σκοτωνει τωρα μου κακοφαινεται.

Μεσα στο αμαξι με το defy την ενταση την χαμηλωνα απο το μεγιστο γιατι ηταν πολυ δυνατα και αν υπηρχε αλλος μεσα στο αμαξι διπλα σου χαλαρα ακουγε τα παντα.

Μετο gs3 την εχω μονιμα στο τερμα και πιστευω οτι αν βρεθω σε περιβαλλον με αρκετο θορυβο π.χ μια καφετερια με πολυ κοσμο δυσκολα θα ακουω.

Το κινητο ειναι ασυλληπτα γρηγορο και το μεγεθος του τελικα για μενα ειναι οκ.Χωραει ανετα στην τσεπη τζιν βερμουδας που φοραω και δεν ειναι καμια βερμουδα ραπερ!

Αυτο που δεν μου αρεσει ειναι η ενταση του ακουστικου.Οχι οτι ειναι κακη αλλα με το defy πχ που το ακουστικο του σκοτωνει τωρα μου κακοφαινεται.

Μεσα στο αμαξι με το defy την ενταση την χαμηλωνα απο το μεγιστο γιατι ηταν πολυ δυνατα και αν υπηρχε αλλος μεσα στο αμαξι διπλα σου χαλαρα ακουγε τα παντα.

Μετο gs3 την εχω μονιμα στο τερμα και πιστευω οτι αν βρεθω σε περιβαλλον με αρκετο θορυβο π.χ μια καφετερια με πολυ κοσμο δυσκολα θα ακουω.

Κάνε το τεστ ακωής και ενεργοποιησε το προφίλ.. Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.. Εγώ στο τέρμα δεν μπορώ να το αντέξω..

The sky moves on sideways

Ούτε εγώ μπορώ να το έχω στο μέγιστο. Σε σχέση με το 2Χ που είχα πρίν ακούγεται με την διπλή ένταση και καθαρότητα. Κανένα παράπονο εδώ.

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Σήμερα αποφάσισα να βάλω screen protection και ανακάλυψα κάτι μάλλον δυσάρεστο. Κάτω από το κουμπί της έντασης μια γραμμή/ρωγμή στον σκελετό νικέλ περίβλημα. Υπάρχει σε όλους μας? Είναι δλδ κκατασκευή του έτσι απλά πρόβλημα στη κατασκευή αδύναμο σημείο ραγίζει εκεί?

συσκευή μου να σας πω απλά ότι όχι μόνο κακομεταχείριιέται αλλά δεν έχει μπει ούτε τσέπη ακόμα μιας και ειναι μονο λίγων 24ωρών.

Παρακαλώ ας μου πει κάποιος αν έχει το ίδιο θέμα, όχι κάνω? στέλνω?

Ευχαριστώ πολύ.

http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif

Σήμερα αποφάσισα να βάλω screen protection και ανακάλυψα κάτι μάλλον δυσάρεστο. Κάτω από το κουμπί της έντασης μια γραμμή/ρωγμή στον σκελετό νικέλ περίβλημα. Υπάρχει σε όλους μας? Είναι δλδ κκατασκευή του έτσι απλά πρόβλημα στη κατασκευή αδύναμο σημείο ραγίζει εκεί?

συσκευή μου να σας πω απλά ότι όχι μόνο κακομεταχείριιέται αλλά δεν έχει μπει ούτε τσέπη ακόμα μιας και ειναι μονο λίγων 24ωρών.

Ευχαριστώ πολύ.

Εμενα παντως δεν εχει καμια ρωγμη.

Κοιτα να το επιστρεψεις

Ναι αλλα οταν το εχω ενεργοποιημενο χωρις να εχω wifi μου τρωει την καρτα.υπαρχει τροπος να το εχω ανοιχτο και οταν δεν εχω wifi χωρις να μου τρωει την καρτα; γιατι απ οτι καταλαβα οταν εχω ενεργοποιημενη τηβ επιλογη αυτη, παει πιο γρηγορα το wifi interet ή κανω λαθος;

Απο τη στιγμη ομως που δεν χρεισημοποιεις data ποιος ο λογος να τα εχεις ανοιχτα?ισα ισα σου τρωει μπαταρια.

Καλημερα.Ηρθε νεα αναβαθμιση μεσω KIES και OTA (98mb) ειναι.Για αυτους που εχουν Γερμανικη συκσευη σαν και εμενα.

PDA:LG8 PHONE:LG8 CSC:LG6 (DBT)

Μολις κοιταξα και μου ηρθε και σε μενα μεσω wifi:)

μαλλον το email στη Samsung κατι εκανε:D:p

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Ευχαριστώ πολύ.

Είναι πρόβλημα που έχει αναφερθεί πολλές φορές στο εξωτερικό. Πρέπει να είναι κατασκευαστική ατέλεια, να το πάς για επισκευή

Αλέξανδρος,

Μολις κοιταξα και μου ηρθε και σε μενα μεσω wifi:)

μαλλον το email στη Samsung κατι εκανε:D:p

Λογικα το e-mail πρεπει να επιασε τοπο γιατι εκει στην Samsung Γερμανιας πρεπει να τους ειχε παρει λιγο ο υπνος.

Το θεμα ειναι με οποιον απο τους 2 τροπους (Kies η OTA) να επιλεξω να κανω το update θα χασω τιποτα απο αυτα που εχω;

Και για να κανω το update θα πρεπει να κανω full wipe;

Edited by Rospy7

Μολις ελαβα και απαντηση απο Samsung Γερμανιας:)

''Dear Mr. Ch..........

Thank you very much for your e-mail.

We checked your device and are able to tell, that there is an update available for your phone. You can download it by using the KIES software:

http://www.samsung.com/de/support/usefulsoftware/KIES/JSP

Please check all information in the attachment of this e-mail. Unfortunately we do only offer it in german language.

If you need any further information, please don't hesitate to get in contact with us.

Best regards from Schwalbach

i.A. Mary Kauz

Your Samsung customer number is: 24..........152

Bitte beachten Sie, dass Sie aus technischen Gründen die

Antwort-Funktion Ihres E-Mail-Programms nicht nutzen können.

Zur Kontaktaufnahme kopieren Sie bitte den folgenden Link in Ihren

Browser: https://contactus.samsung.com/customer/contactus/formmail/mail/MailQuestionProduct.jsp?SITE_ID=6

Samsung Electronics GmbH

Customer Contact Center

Tel: 0180 5 SAMSUNG oder 0180 5 7267864 (0,14 Euro/Min. aus dem dt. Festnetz, aus dem Mobilfunk max. 0,42 Euro/Min.)

Fax: 0180 5 121214 (0,14 Euro/Min. aus dem dt. Festnetz, aus dem Mobilfunk max. 0,42 Euro/Min.)

Homepage: http://www.samsung.de

Samsung Electronics GmbH, 65824 Schwalbach,

Managing Director/Geschäftsführer: Sunny Lee,

Commercial Register/GerichtsstandKönigstein, HRB 4657,

WEEE Reg. No.: DE 57734404, USt.-ID: DE811710402

Die Information war hilfreich.

Zufrieden

5 4 3 2 1

Nicht zufrieden

* Bitte schreiben auf diese Email NICHT zuruck!

Diese Email-Adresse wird ausschlie?lich fur das Versenden von Emails verwendet.

* Falls Sie mit der Antwort nicht zufrieden sind, dann klicken Sie bitte hier

* Falls Sie eine Frage zu einem anderen Produkt haben, dann klicken Sie bitte hier

Hello again my IMEI number of my device is:

353.............65

I bought the device early of June from amazon de

Thank you.''

Την εκανα με wifi με τη μια δεν θα χασεις τιποτα ρυθμισεις κτλ

Edited by alextrela

Λογικα το e-mail πρεπει να επιασε τοπο γιατι εκει στην Samsung Γερμανιας πρεπει να τους ειχε παρει λιγο ο υπνος.

Το θεμα ειναι με οποιον απο τους 2 τροπους (Kies η OTA) αν επιλεξω να κανω το update θα χασω τιποτα απο αυτα που εχω;

Και για να κανω το update θα πρεπει να κανω full wipe;

Με όποιο τρόπο θές και δεν χάνεις τίποτα, ούτε wipe χρειάζεται.

Αλέξανδρος,

Thank's.Υπαρχει καποιος που μπορει να μας πει τι ακριβως περιεχει αυτη η εκδοση υλικολογισμικο;

Φοβαμαι οτι αν κανω το update μην εχω τιποτα προβληματακια για αυτο.

Thank's.Υπαρχει καποιος που μπορει να μας πει τι ακριβως περιεχει αυτη η εκδοση υλικολογισμικο;

Οριστε http://www.sammobile.com/2012/07/27/new-firmware-galaxy-s-iii-brings-search-function-back/

Τι να φοβασαι......δεν εχει νοημα:p

Οπως νομιζεις εσυ καλυτερα.

Συν ολα τα υπολοιπα που ειχε δοθει με την εκδοση στις Αρχες Ιουλιου πχ φωτεινοτητα στη bar notification και αλλες μικροβελτιωσεις.

Edited by alextrela

Οριστε http://www.sammobile.com/2012/07/27/new-firmware-galaxy-s-iii-brings-search-function-back/

Τι να φοβασαι......δεν εχει νοημα:p

Οπως νομιζεις εσυ καλυτερα.

Συν ολα τα υπολοιπα που ειχα δοθει με την εκδοση στις Αρχες Ιουλιου πχ φωτεινοτητα στη bar notification και αλλες μικροβελτιωσεις.

You can update your device by OTA (5MB).Εμενα λεει για 98mb ΟΤΑ μηπως ειναι το σφαλματικο υpdate με το θεμα brings search function back.Γιατι αυτο το link που εβαλες ειναι η διoρθωση της Google στο λαθος update που ειχε δωσει προ ημερων και ειναι μωλις 5mb.

@Alextrela εσυ το update το εκανες;

You can update your device by OTA (5MB).Εμενα λεει για 98mb ΟΤΑ μηπως ειναι το σφαλματικο υpdate με το θεμα brings search function back.Γιατι αυτο το link που εβαλες ειναι η διoρθωση της Google στο λαθος update που ειχε δωσει προ ημερων και ειναι μωλις 5mb.

@Alextrela εσυ το update το εκανες;

Με wifi 98 mb συνολικο μεγεθως αρχειου.

Με τη μια

Δοκιμασε και εσυ η' μεσω kies.

Θυμιζω οτι αυτη η εκδοση σου δινει οτι και η XXBLFB που ειχαν παρει αλλες συσκευες και η ελληνικη ακομα που εμεις δεν την ειχαμε παρει+ την προσθηκη google search που εμεις δεν την ειχαμε χασει κοθολου λογω μη update ολο αυτο το χρονικο διαστημα

Edited by alextrela