Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy S III

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όπως έχω αναφέρει ξανά αντιμετωπίζω πρόβλημα με το kies στον υπολογιστή. Κάνει κανονικά εγκατάσταση κ όταν κάνω κλίκ για να ξεκινήσει μου βγάζει μήνυμα ότι λόγω προβλήματος δεν μπορεί να ξεκινήσει. Το pc έχει vista. Υπάρχει κανείς να βοηθήσει να το λύσω;

• Απαντήσεις 15,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδιά θυμίστε μου κάτι.

Πού αλλάζω τις συντομεύσεις εφαρμογών στην οθόνη κλειδώματος?

Ρυθμισεις-Ασφαλεια-Επιλογες οθονης κλειδωματος-Συντομευσεις...;)

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Θυμηστε μου ρε παιδια πως μπορω να σταματησω να κουνιεται το wallpaper οταν γυρναω τις σελιδες στο homescreen ;)
I'm not driving fast...just flying slow

Θυμηστε μου ρε παιδια πως μπορω να σταματησω να κουνιεται το wallpaper οταν γυρναω τις σελιδες στο homescreen ;)

Στον default TW launcher (νομιζω) δε γινεται.Υπαρχουν modded TW launcher στους xda που εχουν τροποποιησει αυτη τη λειτουργια ωστε το wallpaper να ειναι σταθερο.

Σε αλλους launchers (Nova-apex κτλ) γινεται κανονικα...

Follow me on XDA

παιδια το s3 δεν λειτουργει οπως το s2 οταν το συνδεουμε στον υπολογιστη?δηλαδη δεν ανοιγει την mass memory και την καρτα μνημης?

Το αναγνωριζει ως media transfer protocol και τη μνημη του κινητου και την καρτα sd αν εχεις,οχι σαν mass storage με windows 7/8 μου τα αναγνωριζει σαν 2 ξεχωριστους δισκους για μεταφορα αρχειων απο και προς pc,oxi preview σαν το mass storage.

Όπως έχω αναφέρει ξανά αντιμετωπίζω πρόβλημα με το kies στον υπολογιστή. Κάνει κανονικά εγκατάσταση κ όταν κάνω κλίκ για να ξεκινήσει μου βγάζει μήνυμα ότι λόγω προβλήματος δεν μπορεί να ξεκινήσει. Το pc έχει vista. Υπάρχει κανείς να βοηθήσει να το λύσω;

Επαναφορα εκανες το τηλ η οχι?

Τα vista εγω δεν τα εχω σε υποληψη,αν δεν μπορεις να βρεις τα 7ρια σε κανα γνωστο/συγγενη,περιμενε μεχρι να σου ερθει με wifi,η ξαναεγκατεστησε το kies,σημερα μου εβγαλε update το kies το εκανες?

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Στον default TW launcher (νομιζω) δε γινεται.Υπαρχουν modded TW launcher στους xda που εχουν τροποποιησει αυτη τη λειτουργια ωστε το wallpaper να ειναι σταθερο.

Σε αλλους launchers (Nova-apex κτλ) γινεται κανονικα...

Βασικα Go Launcher εχω αλλα δεν μπορω να το βρω με τιποτα

I'm not driving fast...just flying slow

Τελικά δεν μπορούμε να μεταφέρουμε εφαρμογες απο την μνημη του τηλ. στην εξωτερική κάρτα?? εχω την εφαρμογη App 2 sd pro αλλά και παλι τιποτα... ευχαριστω.

Τελικά δεν μπορούμε να μεταφέρουμε εφαρμογες απο την μνημη του τηλ. στην εξωτερική κάρτα?? εχω την εφαρμογη App 2 sd pro αλλά και παλι τιποτα... ευχαριστω.

Όχι δεν γινεται...

Χρειαζεσαι root,συγκεκριμενη rom κτλ

Περισσοτερες πληροφοριες εδω

:)

Πόσο είναι το max θερμοκρασίας που μπορεί να σηκώσει το s3? Έπαιζα κανά μισάωρο NOVA3 και μου έδειξε 47 βαθμούς... Μέχρι πόσο μπορεί να φτάσει (τον παράγοντα έγκαυμα να μην τον λάβετε υπόψη σε αυτή την ερώτηση παρακαλώ) Μπορεί να πάθει κάποια ζημιά ή "απλά" θα κλείσει από μόνο του για λόγους ασφαλείας?
Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t

Θα κλείσει από μόνο του πριν φτάσει σε σημείο που μπορεί να πάθει βλάβη. Πάντως 47 βαθμοί για καλοκαίρι όταν το κινητό βρίσκεται σε χρήση δεν είναι υπερβολικοί.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Θα κλείσει από μόνο του πριν φτάσει σε σημείο που μπορεί να πάθει βλάβη. Πάντως 47 βαθμοί για καλοκαίρι όταν το κινητό βρίσκεται σε χρήση δεν είναι υπερβολικοί.

Παρατηρω ότι στα δυο τελευταία firmwares έχει βελτιωθει αισθητά το θέμα θερμοκρασίας.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Ευτυχης κατοχος εδω και μια βδομαδα περιπου. Ασυλληπτα γρηγορο (τοσο που θα θελα τα παντα γυρω μου σε pc και στην δουλεια να ναι τοσο γρηγορα) ακομα και stock αριστη μπαταρια για τα δεδομενα της συσκευης και του ανταγωνισμου πολυ καλη οθονη (προσωπικα δεν εχω προβλημα ακομα και στον ηλιο και με γυαλια) πολυ καλη ποιοτητα συνομιλιας και ηχου γενικα και φυσικα μια χαρα μεγεθος και βαρος για οσα προσφερει.

Ειμαι ομως εκνευρισμενος απο την απολυτη αποτυχια που λεγεται gorilla glass 2 και απο τα πλαστικα τα οποια με πολυ προσοχη και μοναδικα μερη που αφηνω το κινητο ειναι η τσεπη μου χωρις τιποτα αλλο και σε τραπεζι με πανακι γυαλιων απο κατω εχουν εμφανιστει γρατζουνιες πολυ μικρες και ρηχες αλλα αρκετες στο πισω καπακι και 2 πολυ αμυδρες γρατζουνιες στην οθονη. Αντιστοιχα αποτελεσματα ειχα στο προηγουμενο μου κινητο (lg optimus 2x) μετα απο βανδαλη χρηση κατα την στρατιωτικη θητεια. Κριμα γιατι ειναι πολλα τα λεφτα και δεν δικαιολογειται να μην εχει μια τυπικα καλη ποιοτητα κατασκευης.

Επισης τα 16 GB ειναι λιγα για παιχνιδια και εφαρμογες για τετοιο κινητο (αν και του εβαλα class 10 32 gb samsung για τα data).

Δυστυχώς θα συμφωνήσω μαζί σου.....

http://www.phonearena.com/news/Galaxy-S-III-build-quality-woes-continue-users-report-cracked-framing_id32445

Είχα το άσπρο το έδωσα και από χθες εχω το μπλε.

Πολυ πιο ομορφο για μενα υποκειμενικα αλλα και αντικειμενικα σε οσους το ειδαν.

Επισης 10 μερες περιπου χωρις αυτο ειχα παθει 1 μικρη στερηση!! :p

Μολις το πηρα μου ηρθε και το update και σα να μου φαινετε πιο γρηγορο,επισης η καμερα του ειναι σαφως καλυτερη στα νυχτερινα(HDR)απ του ασπρου που εοχα.

Οσο για το dialer που διαβαζω για διαφορσ να πω οτι εχω βαλει το ex dialer κσι εχω τικαρι και την επιλογη να μενει οσο δυνατον περισσοτερο στη μνημη και μου ανοιγει αστραπιαια,χωρια που εχει και εξυπνη αναζητηση και στα ελληνικα και διαφορα themes να βαλεις.

Στο δε θεμα με το lag του TW και το ξαναφορτωμα των widgets τον εχω καταργηση και εχω βαλει τον αγορασμενο spb shell 3D που ειναι μεχρι να φορτωση μετα δουλευει ρολοι και ποτε δε μου εκανε το παραπανω θεμα.

Απλα να πω οτι ειμαι πολυ ευχαριστημενος αυτη τη φορα και ελπιζω να το κρατησω μεχρι το note2!:)

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Όπως έγραψα σε παλαιότερο μήνυμα η συσκευή μου είναι από T mobile και την ξεκλειδωσα με εφαρμογή. Δυστυχώς δεν παίρνει την αναβάθμιση που μου στέλνουν και βγάζει το εξής μήνυμα :

" -failed to verify whole file signature

-signature verification failed

-installation aborted"

Καμμιά βοήθεια κανείς;

Όπως έγραψα σε παλαιότερο μήνυμα η συσκευή μου είναι από T mobile και την ξεκλειδωσα με εφαρμογή. Δυστυχώς δεν παίρνει την αναβάθμιση που μου στέλνουν και βγάζει το εξής μήνυμα :

" -failed to verify whole file signature

-signature verification failed

-installation aborted"

Καμμιά βοήθεια κανείς;

κοίταξε εδώ!

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=336584

Επαναφορα εκανες το τηλ η οχι?

Τα vista εγω δεν τα εχω σε υποληψη,αν δεν μπορεις να βρεις τα 7ρια σε κανα γνωστο/συγγενη,περιμενε μεχρι να σου ερθει με wifi,η ξαναεγκατεστησε το kies,σημερα μου εβγαλε update το kies το εκανες?

Tο s3 το έχω περίπου 2 εβδομάδες. Η αναβάθμιση του kies στο κινητό έγινε κανονικά μέσα στην εβδομάδα. Μάλλον θέλει τα 7 για να λειτουργείσει! Σ'ευχαριστώ πάντως για την απάντηση!

Ενώ είμαι με Omega Rom μου βγάζει ότι υπάρχει Software Update! Τι κάνω παιδιά??

Αν το περάσεις θα χάσεις το root και θα επανέλθεις σε stock.

Βέβαια μου κάνει εντύπωση μιας η omega βασίζεται στο νεότερο firmware.

Εκτός αν έχεις μια πιο παλιά έκδοση!

Λες να βγήκε νέο firmware?

Follow me on XDA

Σύμφωνα με αυτούς η αναβάθμιση σε 4.1 (JB) δεν θα αργήσει πολύ, το πολύ μέσα στο φθινόπωρο. Ελπίζω να είναι σωστές οι πληροφορίες!

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Αν το περάσεις θα χάσεις το root και θα επανέλθεις σε stock.

Βέβαια μου κάνει εντύπωση μιας η omega βασίζεται στο νεότερο firmware.

Εκτός αν έχεις μια πιο παλιά έκδοση!

Λες να βγήκε νέο firmware?

Κι εμένα μου έκανε εντύπωη γι'αυτό και ρώτησα...Φοράω την τελευταία omega.Την 9!

Rogers

Καλησπερα παιδια.εχω ενα θεμα με το gps.οταν το ενεργοποιω απο τισ ρυθμισεις αλλα κ τη μπαρα δεν αναβοσβηνει καμια ενδειξη κοινως δε δουλευει.ενεργοποιησα απο τις ρυθμισεις-υπηρ.εντοπισμου θεσης και τα 2 που αφορουν gps χωρις χρηση δικτυου αλλα τζιφος. υπαρχει καμια αλλη επιλογη η gps γιοκ?

Καλησπερα παιδια.εχω ενα θεμα με το gps.οταν το ενεργοποιω απο τισ ρυθμισεις αλλα κ τη μπαρα δεν αναβοσβηνει καμια ενδειξη κοινως δε δουλευει.ενεργοποιησα απο τις ρυθμισεις-υπηρ.εντοπισμου θεσης και τα 2 που αφορουν gps χωρις χρηση δικτυου αλλα τζιφος. υπαρχει καμια αλλη επιλογη η gps γιοκ?

το gps δουλευει μονο οταν χρειαζεται...οταν πχ εχεις καποιο navigator η καμια εφαρμογη του στυλ foursquare η glympse

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Καλησπερα. Επανερχομαι με ερωτηση του newbie φιλου κατοχου του GS3. Με καποιο τροπο εκανε deactivate την εφαρμογη του S-Voice. Τωρα θελει να την επανενεργοποιησει και δεν την βρισκει πουθενα. Ουτε στο μενου,ουτε στη διαχειριση εφαρμογων στις ρυθμισεις. Ξερει καποιος φιλος κατι περισσοτερο?

CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: !

Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB