Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy S III

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

σαν καινουργιο ε?? 3 μερες το εχω ε δε προλαβα να βαλω και πολλα πραγματα :-)

Στίσε το απο την αρχή και μην περάσεις εφαρμογές για να δεις αν συνεχίζει τα κωλύματα ,αν ειναι ολα καλά τοτε άρχισε να τις περνάς μια μια προσεκτικά μηπως και κάποια σου κανει την ζημιά.

Αν και μετα την επαναφορά συνεχίσει το προβλημα το πας πισω .

Samsung galaxy s21+

• Απαντήσεις 15,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

οποιος το εχει σε λευκο χρωμα, λερωνει-κιτρινιζει κτλ?

αν και παλι δεν μου ειπε κανεις αν αξιζει σαν κινητο η αγορα του..

Δεν έχει τέτοια προβλήματά.

Επίσης,τι πιστεύεις ότι βρεθεί κάνεις να αμφισβητήσει το καλύτερό κινητό πού υπάρχει στην αγορά αυτή την στιγμή?

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Δεν έχει τέτοια προβλήματά.

Επίσης,τι πιστεύεις ότι βρεθεί κάνεις να αμφισβητήσει το καλύτερό κινητό πού υπάρχει στην αγορά αυτή την στιγμή?

δεν εχει τετοια προβληματα εννοεις με το χρωμα?

το ειδα απο κοντα σε λευκο χρωμα, πολυ ωραιο, δεν λεω, αλλα οταν το γυρισα απο πισω, ηταν μεσα στην κιτριλινα και βρωμιες και ετσι ξενερωσα πως με την καθημερινη χρηση θα γινει ετσι και ετσι σκεφτηκα να το παρω σε μπλε που ειναι και πιο ωραιο πιστευω γιατι ειναι σαν πέρλα μπλε, δλδ αλλαζει συνεχεια διαφορες αποχρωσεις του μπλε με τον φωτισμο και δεν θα εχει και προβλημα με βρωμιες κτλ. Οσο για το καλυτερο κινητο αυτη την στιγμη, ειναι το LG OPTIMUS 4X. :)

Εμενα δεν μου εχει εμφανισει φιαθεσιμο update...γιατι οεο???

Cell phone: iPhone Xs Max 256GB

Tablet: iPad 2017 Gold 32GB

δεν εχει τετοια προβληματα εννοεις με το χρωμα?

το ειδα απο κοντα σε λευκο χρωμα, πολυ ωραιο, δεν λεω, αλλα οταν το γυρισα απο πισω, ηταν μεσα στην κιτριλινα και βρωμιες και ετσι ξενερωσα πως με την καθημερινη χρηση θα γινει ετσι και ετσι σκεφτηκα να το παρω σε μπλε που ειναι και πιο ωραιο πιστευω γιατι ειναι σαν πέρλα μπλε, δλδ αλλαζει συνεχεια διαφορες αποχρωσεις του μπλε με τον φωτισμο και δεν θα εχει και προβλημα με βρωμιες κτλ. Οσο για το καλυτερο κινητο αυτη την στιγμη, ειναι το LG OPTIMUS 4X. :)

Θα συμφωνησω κι εγω για το Blue.Αυτο με την εναλλαγη χρωματων αναλογα τον φωτισμο με εκανε να το προτιμησω απο το λευκο (ειχα και το λευκο).

Οσο για τη καλυτερη συσκευη?Πλεον οι high end συσκευες εχουν φτασει σε ενα σημειο οπου πανω-κατω βρισκονται στο ιδιο επιπεδο.Οπου υπερτερει λιγο η μια χωλενει η αλλη.Η επιλογη βρισκεται πλεον στο ui και στις ιντσες που βολευει τον καθενα.

Edited by elthis

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Δουλεύω εδώ και 2 μέρες την τελευταία ROM LFB και οφείλω να πω ότι οι εντυπώσεις μου είναι πολύ καλές.

Ειδικά όσο αφορα το θέμα μπαταρίας είναι άψογη, ενώ πριν με το ζόρι έπιανα 18 ώρες, τώρα έφτασα 1 μέρα και 8 ώρες και είμαι στο 25%, επίσης το θέμα του να πέφτει αμέσως η μπαταρία στο 99% λύθηκε

Edited by dimkit

Δουλεύω εδώ και 2 μέρες την τελευταία ROM LFB και οφείλω να πω ότι οι εντυπώσεις μου είναι πολύ καλές.

Ειδικά όσο αφορα το θέμα μπαταρίας είναι άψογη, ενώ πριν με το ζόρι έπιανα 18 ώρες, τώρα έφτασα 1 μέρα και 8 ώρες και είμαι στο 25%, επίσης το θέμα του να πέφτει αμέσως η μπαταρία στο 99% λύθηκε

Αυτη που τελειωνει σε 6;

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Guest bossgs3
Παραμένει η στάμπα γαλάζια μόνιμα ότι κι αν δείχνει η οθόνη? Κάποιο παιδί πάντως είχε πρόβλημα με pixels και του έκαναν άμεσα αλλαγή panel χωρίς να του δημιουργησουν κανένα θέμα.. Smartec στο Χαϊδάρι, είναι καλό και γρήγοροι συνηθως

Παραμενει η σταμπα παιδια μονο σε χρωμα ασπρο......δεν ξερω τι να κανω...

Θα συμφωνησω κι εγω για το Blue.Αυτο με την εναλλαγη χρωματων αναλογα τον φωτισμο με εκανε να το προτιμησω απο το λευκο (ειχα και το λευκο).

Οσο για τη καλυτερη συσκευη?Πλεον οι high end συσκευες εχουν φτασει σε ενα σημειο οπου πανω-κατω βρισκονται στο ιδιο επιπεδο.Οπου υπερτερει λιγο η μια χωλενει η αλλη.Η επιλογη βρισκεται πλεον στο ui και στις ιντσες που βολευει τον καθενα.

εχεις κανενα προβλημα με το χρωμα μπλε που λεγανε οτι το πισω μερος ειναι καπως...περιεργο με το χρωμα?

Το μόνο που μπορείς να κάνεις..., να το πας στο service και να ζητήσεις να σου αντικαταστήσουν την οθόνη.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Ειχα κι εγω με το σ2 απο την πρωτη μερα που το πηρα καμενο πιξελ πανω δεξια, ετυχε εκεινη την περιοδο να βρισκομαι Αθηνα, και το πηγα στην smartec και την επομενη το ειχα στα χερια μου με ολοκαινουργια οθονη. Βλεπεις, οι super amoled εχουν ενα θεμα με τα πιξελ τους. Τωρα, αν εισαι (που λογικα εισαι) μεσα στην εγγυηση, να το πας πρωι, για να το εχεις την επομενη μερα απογευμα η στην χειροτερη, πρωι της παραεπομενης. :)

Guest bossgs3

Ευχαριστω ντινος....αλλα τ θεμα παραμενει στ ασπρο....

Το μόνο που μπορείς να κάνεις..., να το πας στο service και να ζητήσεις να σου αντικαταστήσουν την οθόνη.

Οκ .. θα το παω κ οτι μου πουνε...ευχαριστω παντως..!!!!!!

:!: Από Ομάδα Διαχείρισης

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος.

Edited by bossgs3
Συνένωση Μηνυμάτων

Ευχαριστω ντινος....αλλα τ θεμα παραμενει στ ασπρο....

Παιδια μια βοηθεια. Την εφαρμογη φλας την κατεβασα . Εχω θεμα με το ιντερνετ σε κανα δυο σελιδες δE μου τις ανοιγει. Η οταν τις ανοιξει τις δειχνει χωρις εικονες. Για το game over gr το παθαινω αυτο με το ιντερνετ του κινητου ενω με τον οπερα μου τις ανοιγει κανονικα με εικονες αλλα οταν μπαινω στο σκρουτζ απο τον οπερα μου τη δειχνει μιση την σελιδα τι να φταει κ να γινονται ολα αυτα?

Edited by tresor_jim

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

εχεις κανενα προβλημα με το χρωμα μπλε που λεγανε οτι το πισω μερος ειναι καπως...περιεργο με το χρωμα?

Δεν είναι όπως το μπροστά γιατί αυτό του μπροστά είναι άλλη ιστορία με την γυαλάδα που έχουν κάνει, έχει και το gorilla από πάνω και κάνει κάτι σχέδια απίστευτο με το φως... Πίσω είχαν μια πολύ λεπτή φλιδα πλαστικού να δουλέψουν πως στο καλό να έβγαζαν το αποτέλεσμα της εμπρόσθιας όψης? Πάντως δεν έχει κάτι τόσο διαφορετικό απλά το βλέπεις να μην κάνει αυτό το παιχνίδι με τις φως... Κι εγώ είχα το άσπρο αλλά το μπλέ είναι άλλη ιστορία, δεν έχω δει κάτι τέτοιο ξανά και με κέρδισε!!

Φίλε Ευθύμη είναι ευαίσθητο στις....νυχιές; Το λέω γιατί είδα ένα άσπρο στο Γερμανό της περιοχής μου και είχε μαύρο χάλι από πίσω και,δυστυχώς,φαίνονταν δια γυμνού οφθαλμού!

Σίγουρα είναι πιο ευαίσθητο από το note αλλά όχι και τόσο.. Στα γνωστά επίπεδα αλλά όπως ξέρεις το έχω σε θήκη... Μπροστά δεν έχω βάλει screen γιατί είναι απόλαυση το "χαδι" στην οθόνη οπότε είμαι λιγάκι πιο προσεκτικός.. Τώρα στον Γερμανό καταλαβαινεις ο καθένας που το πιάνει να το δει σιγά που το προσέχει κιόλας

Σίγουρα είναι πιο ευαίσθητο από το note αλλά όχι και τόσο.. Στα γνωστά επίπεδα αλλά όπως ξέρεις το έχω σε θήκη... Μπροστά δεν έχω βάλει screen γιατί είναι απόλαυση το "χαδι" στην οθόνη οπότε είμαι λιγάκι πιο προσεκτικός.. Τώρα στον Γερμανό καταλαβαινεις ο καθένας που το πιάνει να το δει σιγά που το προσέχει κιόλας

Καλημερα εχουμε καποια ενημερωση ποτε θα βγει το update -μεσω ενος link που ειχες δωσει πριν λιγες ημερες- για ενσωματωση ρυθμισεις φωτεινοτητας απο τη notification bar που ειναι οντως πολυ χρησιμο και πρακτικο:p

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Καλημερα εχουμε καποια ενημερωση ποτε θα βγει το update -μεσω ενος link που ειχες δωσει πριν λιγες ημερες- για ενσωματωση ρυθμισεις φωτεινοτητας απο τη notification bar που ειναι οντως πολυ χρησιμο και πρακτικο:p

Μόλις σήμερα και μόλις το πέρασα!!! Καλά μες στο κεφάλι μου είσαι???? :p:p

Είναι όμως σε Omega και στην τελευταία έκδοσή της v8, και μέσα στα Themes--> Stock Toggles with Battery %

Είναι όμως σε Omega και στην τελευταία έκδοσή της v8, και μέσα στα Themes--> Stock Toggles with Battery %

Μαλιστα:(

Θα περιμενουμε και εμεις οι κοινοι θνητοι το official update απο τη Samsung για να το περασουμε στη συσκευη μας:p

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

EFTHIMI EKANA και γω μια ενημερωση μια μερα ηταν το updqte που περιμενετε? εμενα παντως προς το χειροτερο εγινε το κινητο... αν μπορεισ σε παρακαλω διαβασε το μηνυμα μου χθες το βραδυ να μ πεις τη γνωμη σου για αυτο που μου κανει

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

EFTHIMI EKANA και γω μια ενημερωση μια μερα ηταν το updqte που περιμενετε? εμενα παντως προς το χειροτερο εγινε το κινητο... αν μπορεισ σε παρακαλω διαβασε το μηνυμα μου χθες το βραδυ να μ πεις τη γνωμη σου για αυτο που μου κανει

Δεν ξέρω για το update που αναφέρεις τι ήταν και σε τι αφορούσε. Πάντως για το θέμα που έχεις 99,99% είναι κάποια εφαρμογή που δημιουργεί πρόβλημα! Κάνε αν θες ένα reset to factory για να είσαι σίγουρος. Αφού το έχεις λίγες μέρες μετέφερε όποια αρχεία θες στην εξωτερική σου sd και κάνε πάλι από την αρχή στήσιμο του τηλεφώνου. Θα δεις ότι θα "στρώσει" όπως λέμε και μετά πέρνα τις εφαρμογές που θες παρακολουθώντας τι συμβαίνει. Γενικότερα οι πιο "mainstream" εφαρμογές δεν δημιουργούν πρόβλημα γιατί έχουν λυθεί τα bugs/προβλήματα αφού οι χρήστες είναι πολλοί και οι αναφορές προβλημάτων περισσότερες και συχνότερες. Το ξέρω ότι είναι λιγάκι μπελάς αλλά αφιέρωσε λίγο χρόνο ώστε να απολαμβάνεις την συσκευή σου χωρίς θέματα... κρίμα είναι!!!

@alextrela, κι εγώ όταν πήρα την συσκευή σκέφτηκα (οκ για κάνα λεπτό όχι παραπάνω :p ) να μην το ρουτάρω καμιά μέρα ώστε να ζήσω την out of the box εμπειρία αλλά με το που είδα το θέμα με την αυτόματη φωτεινότητα έτρεξα στην ζεστή και σίγουρη αγκαλιά της Omega (για Δευτέρα είμαι πολύ ποιητικός :lol: ) ...απορώ με την samsung γιατί δεν έχει επιλύσει ακόμα αυτό και όπως επίσης αυτό που αναφέρεις με την ρύθμιση από το status bar το οποίο είναι απίστευτα πρακτικό :happy: Επίσης να πω ότι η Omega είναι μια απίστευτη ρομ με άπειρες τροποποιήσεις και πλήθος modifications και φοβερή οργάνωση αλλά και υποστήριξη... και είναι και ΕΛΛΗΝΙΚΗ φυσικά!!!

Edited by efthimis31

Ναι όμως που το βρήκε οεο ?