efthimis31 Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 Πεσ μας πως το άλλαξες να το αλλάξω κ εγώ :) Aki είδα σε άλλο forum ότι το ζητούσες κι εσύ (είμαστε παλιοί γνωστοί από εποχές μήλων :D) ... Άσε πολύ κόπος και λίγη τύχη μέσω γνωστών πάντα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 παιδια τωρα πηρα το κινητο και εχω αποριες λοιπον σημερα μου ηρθε μια ειδοποιηση απο το ημερολογιο για ενα συμβαν στην οθονη του κινητου ειχα για επιλογες ενα χ απο αριστερα και zzzz απο δεξια τι κανει η καθε επιλογη? Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 (edited) Παιδιά, ισχύει η παρακάτω είδηση? edit ---> δείτε και εδώ, άλλη περίπτωση!!! Του έσκασε στα χέρια το Samsung Galaxy S3 Κατασκευαστικά σφάλματα τα οποία μπορούσαν να προκαλέσουν τραυματισμό των κατόχων αποκαλύπτονται στα ολοκαίνουρια Samsung Galasy S3. Τελευταίο περιστατικό συνέβη στο Δουβλίνο. http://www.sofokleousin.gr/thumbnail.php?file=galaxys3_blownup_694606190.jpg&size=summary_large Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που ανέβασε ένας από τους πρώτους κατόχους του κινητού (ο οποίος ήταν και ο… τυχερός), η συσκευή έβγαλε φλόγα στο κάτω μέρος της και μετά εξερράγη, αφήνοντας ίχνη από τη φωτιά. Ο κάτοχος της συσκευής μένει στο Δουβλίνο και δήλωσε πως την ώρα που έγινε το περιστατικό, το είχε τοποθετήσει σε μία ειδική θήκη στο αυτοκίνητό του. ΔΕΙΤΕ και εδώ , περισσότερες φωτογραφίες!!!:!: Το κινητό συνέχισε να λειτουργεί ακόμη και μετά το περιστατικό, χωρίς ωστόσο να μπορεί να φορτίσει. Edit H Samsung απάντησε αυτό : (που δείχνει πως γνωρίζει το πρόβλημα!!) """Samsung is aware of this issue and will begin investigating as soon as we receive the specific product in question. "Once the investigation is complete, we will be able to provide further details on the situation. We are committed to providing our customers with the safest products possible and are looking at this seriously.""" πηγή Edited June 25, 2012 by hasiotis_john Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. June 25, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 Έχει αναφερθεί ήδη πολλές φορές και υπάρχει και ως είδηση στο myphone. Ας μην επανερχόμαστε σε θέματα που έχουν ήδη συζητηθεί! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 Έχει αναφερθεί ήδη πολλές φορές και υπάρχει και ως είδηση στο myphone. Ας μην επανερχόμαστε σε θέματα που έχουν ήδη συζητηθεί! Ε καλά χαλάρωσε μεγάλε ..., έπρεπε να μυρίσω τα νύχια μου? Ας το βάζατε στο τόπικ του Samsung galaxy s3 για να το ξέραμε!! Τι δουλειά έχει η είδηση στο ""Συσκευές"" ? Τέλος πάντων! Τι άλλη φορά θα ξεφυλλίσουμε τις 30.000 σελίδες για να ποστάρουμε κάτι!!:rolleyes: ... φιλικά!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. June 25, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 1) Είμαι χαλαρός και απλά έκανα μία επισήμανση. 2) Το SIII είναι συσκευή και η συγκεκριμένη είδηση μπορεί να αφορά και άλλους εκτός από τους ήδη κατόχους του SIII. 3) Το θέμα είναι σχετικά καινούργιο και δε νομίζω να έχει ακόμα 30.000 σελίδες (μακάρι να φτάσει). 4) Το φιλικά στο τέλος του κειμένου σου δεν αναιρεί τον ειρωνικό τρόπο γραφής σου ούτε τη λέξη "μεγάλε" με την οποία με χαρακτήρισες! Θα σε παρακαλούσα λοιπόν στο μέλλον να είσαι πιο προσεκτικός. Ευχαριστώ. Κλείνει το Off Topic και συνεχίζουμε κανονικά!:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 Ελα βρε παιδιά πρωί πρωί κάνει και ζέστη, ψυχραιμία... ;) Στα δικά μας!! Λοιπόν πήρα χθες το μπλε οπότε είναι λογικά από τις τελευταίες παρτίδες και λόγω χρώματος και παρατήρησα ότι η μπαταρία έχει πιο νορμάλ συμπεριφορά.. Δηλαδή δεν πέφτει μετά την φόρτιση. Και ήθελα να ρωτήσω αν αυτό το update που πήραν κάποιοι διόρθωσε και αυτό.. Από την άλλη βέβαια ρουταρα και πέρασα Omega οπότε δεν ξέρω τελικά τι ισχυει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 για να ελεφρυνη λιγο το κλιμα. παιδες μεσα στη συλλογη μου εμφανιζει και καποιες εικονες που δεν ειναι τοπικα αποθηκευμενες στη συσκευη μου. και δεν σβηνονται κιολας. πως τις διωχνω να μην εμφανιζονται; Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 Αποκλείεται να μην είναι αποθηκευμένες στην συσκευή. Για το πως να μην τις βλέπεις στη συλλογή κοίτα τα τελευταία μηνύματα στο "τροποποιήσεις". Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 Αποκλείεται να μην είναι αποθηκευμένες στην συσκευή. Για το πως να μην τις βλέπεις στη συλλογή κοίτα τα τελευταία μηνύματα στο "τροποποιήσεις". φιλε κοιτα την συλλογη μου. οι γκρι εικονες ειναι που δεν θελω να φαινονται. Ειναι απο το picasa. Τι ειναι αυτο; δεν εχω τετοιο πραμα εγω. Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 φιλε κοιτα την συλλογη μου. οι γκρι εικονες ειναι που δεν θελω να φαινονται. Ειναι απο το picasa. Τι ειναι αυτο; δεν εχω τετοιο πραμα εγω. Πήγαινε σε κάθε εικόνα και επέλεξε με πλήκτρο μενού λεπτομέρειες να δεις σε ποια θέση βρίσκονται.. Στην συνέχεια δες τις τροποποιησεις και αν χρειαστεί προσθέτεις στον φάκελο ένα ".nomedia" αρχείο.. Ερώτηση, έχετε βάλει όλοι ζελατίνα στην οθόνη? Αρνούμαι να βάλω μ' αρέσει η αίσθηση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 Πήγαινε σε κάθε εικόνα και επέλεξε με πλήκτρο μενού λεπτομέρειες να δεις σε ποια θέση βρίσκονται.. Στην συνέχεια δες τις τροποποιησεις και αν χρειαστεί προσθέτεις στον φάκελο ένα ".nomedia" αρχείο.. Ερώτηση, έχετε βάλει όλοι ζελατίνα στην οθόνη? Αρνούμαι να βάλω μ' αρέσει η αίσθηση.. το κανω και δε μου λεει την θεση τους. Λεει μονο τιτλο, ωρα, πλατος, υψος και μεγεθος εικονας. ειναι καποιες εικονες απο το προφιλ του fb, καποιες εικονες απο ενα blog μου παλιο του 2008. Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 Ελα βρε παιδιά πρωί πρωί κάνει και ζέστη, ψυχραιμία... ;) Στα δικά μας!! Λοιπόν πήρα χθες το μπλε οπότε είναι λογικά από τις τελευταίες παρτίδες και λόγω χρώματος και παρατήρησα ότι η μπαταρία έχει πιο νορμάλ συμπεριφορά.. Δηλαδή δεν πέφτει μετά την φόρτιση. Και ήθελα να ρωτήσω αν αυτό το update που πήραν κάποιοι διόρθωσε και αυτό.. Από την άλλη βέβαια ρουταρα και πέρασα Omega οπότε δεν ξέρω τελικά τι ισχυει Εγκατεστησα το νεο update αλλα δεν ειδα καμμια ειδοποιό διαφορά. Η μπαταρια με το που βγαλεις το φορτιστη μετα απο λιγη ωρα παει στο 99%. :confused: Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkalimer Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα "schedule" που να το ρυθμίζεις πότε να κλείνει και πότε να ανοίγει π.χ το bluetooth, το wifi κ.α ... ? Δοκίμασα ένα που βρήκα στο market (power schedule) αλλά δεν μου δούλεψε ... Παράθεση Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire Samsung GEAR S Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis21 Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 το κανω και δε μου λεει την θεση τους. Λεει μονο τιτλο, ωρα, πλατος, υψος και μεγεθος εικονας. ειναι καποιες εικονες απο το προφιλ του fb, καποιες εικονες απο ενα blog μου παλιο του 2008. Μπες στο gmail σου, πάνω πάνω γράφει ημερολόγιο, drive, χάρτες ομάδες, φωτογραφίες κ.τ.λ. Κανε κλικ στο φωτογραφίες και διέγραψε αυτές που δεν χρειάζεσαι. Δεν είμαι 100% σίγουρος αλλά έτσι πρέπει να διορθώνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 Εγκατεστησα το νεο update αλλα δεν ειδα καμμια ειδοποιό διαφορά. Η μπαταρια με το που βγαλεις το φορτιστη μετα απο λιγη ωρα παει στο 99%. :confused: Ήλπιζα μήπως το διόρθωσαν με αυτό το update :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 Πήγαινε σε κάθε εικόνα και επέλεξε με πλήκτρο μενού λεπτομέρειες να δεις σε ποια θέση βρίσκονται.. Στην συνέχεια δες τις τροποποιησεις και αν χρειαστεί προσθέτεις στον φάκελο ένα ".nomedia" αρχείο.. Ερώτηση, έχετε βάλει όλοι ζελατίνα στην οθόνη? Αρνούμαι να βάλω μ' αρέσει η αίσθηση.. Εγω δεν εχω βαλει και ουτε προκειται δεν αξιζει πιστευω αν το προσεχεις επαρκως πχ δεν το αφηνεις σε τσεπη με κερματα η' αλλα αιχμηρα αντικειμενα η' με την οθονη πχ σε τραπεζι η'οπουδηποτε ,ασε που θα χασεις την αισθηση και ισως χασεις ελαφρως σε ευκρινεια. Εγκατεστησα το νεο update αλλα δεν ειδα καμμια ειδοποιό διαφορά. Η μπαταρια με το που βγαλεις το φορτιστη μετα απο λιγη ωρα παει στο 99%. :confused: Να μη σε ανησυχει η μπαταρια και το 99% σε ολους το κανει δεν ειναι προβλημα καθολου:) Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valdom13 Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 Παραλαμβάνω και εγώ σήμερα το μπλε επιτέλους μετά από ΠΟΛΥ καιρό... Γρήγορη ερώτηση: Μπορώ να κάνω backup τα πάντα με το που θα το πάρω (πριν κάνω root και οτιδήποτε άλλο)? Ή μόνο με nandroid μετά το root ουσιαστικά είναι το ίδιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 (edited) Παραλαμβάνω και εγώ σήμερα το μπλε επιτέλους μετά από ΠΟΛΥ καιρό... Γρήγορη ερώτηση: Μπορώ να κάνω backup τα πάντα με το που θα το πάρω (πριν κάνω root και οτιδήποτε άλλο)? Ή μόνο με nandroid μετά το root ουσιαστικά είναι το ίδιο? Με το καλο να παραλαβεις. Εννοεις να παρεις πληρη αντιγραφο της ρομ που θα εχει το κινητο? Αν εννοεις αυτο δυστυχως δεν γινεται χωρις ρουτ.Nandroid μετα το ρουτ, θα κανει αυτο που θελεις Edited June 26, 2012 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkalimos Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 καλημερα, προσπαθω να αποφυγω να εμφανιζεται το σπαστικο LED μπλε λαμπακι οταν αφορα καποια ειδοποιηση (μυνημα, mail κλπ). ΑΛΛΑ παρ'οτι πηγα στις ρυθμησεις -> ενδειξη LED και το ξετσεκαρα, ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ και μου αναβει και εχω "σπαστει". μηπως πρεπει να κανω και κατι αλλο?? ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karpoutzidis Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 γεια σας. ειμαι καινούριος με τα android και θα ηθελα λιγη βοήθεια. εχω ενα Galaxy s3 αν παρω καρτα sd πως θα περάσω μεσα τις φωτο και τις εφαρμογές στην καρτα?θα πρεπει να κανω root? ευχαριστώ. Παράθεση https://www.technology-project.eu https://www.youtube.com/channel/UCutxPDaxQiGi-aEIVy6QAHA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 γεια σας. ειμαι καινούριος με τα android και θα ηθελα λιγη βοήθεια. εχω ενα Galaxy s3 αν παρω καρτα sd πως θα περάσω μεσα τις φωτο και τις εφαρμογές στην καρτα?θα πρεπει να κανω root? ευχαριστώ. Δεν χρειάζεται. αν εγκαταστήσεις Microsd θα σου βγάλει επιλογή η κάμερα να αποθηκεύσεις τις φωτογραφίες στην εξωτερική κάρτα. Επίσης από το PC (για ευκολία) μπορείς να μετακινήσεις όλες τις φωτογραφίες σε όποια μνήμη θέλεις. Οι εφαρμογές δεν μεταφέρονται (ακόμα) στην εξωτερική. Είναι περιορισμός της Samsung. Ελπίζουμε στο μέλλον να το επιτρέψει. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karpoutzidis Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 Δεν χρειάζεται. αν εγκαταστήσεις Microsd θα σου βγάλει επιλογή η κάμερα να αποθηκεύσεις τις φωτογραφίες στην εξωτερική κάρτα. Επίσης από το PC (για ευκολία) μπορείς να μετακινήσεις όλες τις φωτογραφίες σε όποια μνήμη θέλεις. Οι εφαρμογές δεν μεταφέρονται (ακόμα) στην εξωτερική. Είναι περιορισμός της Samsung. Ελπίζουμε στο μέλλον να το επιτρέψει. ναι γ αυτ λεω μηπως θελει ροοτ για να το περάσω με καποια απο τα προγράμματα που εχεις οσον αφορα τις εφαρμογές. Παράθεση https://www.technology-project.eu https://www.youtube.com/channel/UCutxPDaxQiGi-aEIVy6QAHA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Stamatis_ Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 Ρε παιδία πως γίνεται να μου φορτώνει το κινητό στο PC όταν το συνδέω φωτογραφίες που έχω διαγράψει στο κινητό πριν το συνδέσω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeGendGR Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 Ρε παιδία πως γίνεται να μου φορτώνει το κινητό στο PC όταν το συνδέω φωτογραφίες που έχω διαγράψει στο κινητό πριν το συνδέσω ? Μήπως εχεις βάλει να της ανεβάζει απο το dropbox αυτόματα μόλις της βγάζεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts