georgep Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 Για να καταλάβω ρε παιδιά, πέρα απο οπαδισμούς που δεν χρειάζονται. Η ευκρίνειά του σε εξωτερικές συνθήκες (ειδικά τώρα το καλοκαίρι) είναι κατα πολύ χειρότερη του S2; Γιατί εγω το S2 το είχα (περίπου) 60% φωτεινότητα σε εσωτερικούς χώρους και 100% εξω και ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Θα εχω δηλαδή θέμα τώρα; Και οχι γυαλιά ηλίου δεν φοράω αν είναι αυτό το θέμα!!! Ειναι χειροτερη του siii με το sii δεν ειχα ποτε προβλημα ,και τα δυο τα ειχα-εχω στο 100% :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftheodo Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 Φιλε μου να σου πω τη γνωμη μου ουτε η Super Amoled ουτε η LCD IPS το δυνατο τους σημειο ειναι η ευκρινεια σε εξωτερικο χωρο,5 πανω 5 κατω μικρη διαφορα εχει,εμενα ουτε στο one x με καλυπτε η οθονη του. Την καλυτερη ισορροπια αναμεσα σε εξωτερικο/εσωτερικο χωρο την εχουν η Reality Display στα μοντελα Sony 2012,και η Retina στο iphone 4s Η Retina του iPhone είναι τεχνολογίας LCD IPS!! Η ίδια δλδ με το ΟΝΕ Χ απλά μικρότερη, χαμηλότερης ανάλυσης και λίγο μεγαλύτερου ppi! ? Μην τρώμε τα επικοινωνιακά παιχνίδια της Apple που την ονομασε Retina για εντυπωσιασει.! Φιλικά πάντα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 Η Retina του iPhone είναι τεχνολογίας LCD IPS!! Η ίδια δλδ με το ΟΝΕ Χ απλά μικρότερη, χαμηλότερης ανάλυσης και λίγο μεγαλύτερου ppi! ? Μην τρώμε τα επικοινωνιακά παιχνίδια της Apple που την ονομασε Retina για εντυπωσιασει.! Φιλικά πάντα. :) Ιδια τεχνολογια ειναι αλλα εχει καλυτερη ευκρινεια σε εξωτερικο χωρο απο του one x.Τωρα μη με ρωτας πως και γιατι,απλα λεω αυτο που εχω δει με τη συσκευη την ημερα σε εξωτερικο χωρο απο γνωστο μου που την εχει και εχω ασχοληθει πολλες φορες με το συγκεκριμενο κινητο.Εγω δεν εντυπωσιαζομαι απο το μερκετινγκ της Apple δεν εχω δωσει σεντς απο τη τσεπη μου με προιοντα της εταιρειας,αλλα απο αυτο που εχω δει ειναι καλυτερη στο τομεα αυτο και δεν μπορω να το παραβλεψω παρ'ολο που δεν ειμαι fun της εταιρειας. Φιλικα επισης:) Οι κατοχοι S2 και S1 ισως να εχουν συνηθισει αυτην την οθονη και να μην εχουν θεμα, οχι ολοι ομως οπως διαβαζω,εμενα με ξενερωσε στο τομεα αυτο οταν πρωτοβγηκα με τη συσκευη εξω και ειναι ενα σημαντικο μειον για τη συσκευη, ανεξαρτητα αν συνολικα ειναι η καλυτερη συσκευη που περασε απο τα χερια μου σταθμιζοντας θετικα/αρνητικα και σε σχεση με τον ανταγωνισμο Τα παραδειγματα που ανεφερα με το xperia s ισχυει στο ακεραιο και στη συγκριση με το S3 παλιοτερα που ανεφερα σε καποιους μπορει να ξενιζει,αλλα αυτο που βλεπω με τα ματια μου αυτο μεταφερω και εδω. Για να αλλαξουμε θεμα το smart stay δουλευει αψογα και στο εξωτερικο χωρο και τη νυχτα οπως δοκιμασα χθες μετα την επαναφορα που του εκανα:) Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 καλησπερα, να ρωτησω κατι... υπαρχει η συσκευη σαν demo σε πλαισιο και public να τη δουμε??? Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 καλησπερα, να ρωτησω κατι... υπαρχει η συσκευη σαν demo σε πλαισιο και public να τη δουμε??? Θα περασω απο plaisio και public Γλυφαδας και θα σου πω,παντως πριν 10 ημερες που περασα δεν ειχαν στο πλαισιο που κοιταξα:) Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkalimer Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 καλησπερα, να ρωτησω κατι... υπαρχει η συσκευη σαν demo σε πλαισιο και public να τη δουμε??? Την Δευτέρα που ήμουν στο public (Συντάγματος) υπήρχε ...λογικά και στο πλαίσιο θα υπάρχει... Παράθεση Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire Samsung GEAR S Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 (edited) Εβαλε κανεις την LF2 να μας πει εντυπωσεις ? εχει Ελληνικα ? Edited June 13, 2012 by dimkit Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigel72 Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 Εβαλε κανεις την LF2 να μας πει εντυπωσεις ? εχει Ελληνικα ? Η LF2 εχει ελληνικα, αλλαγες παντως δεν εχω δει καμια.... H Samsung ειπε improved stability http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s_iii_receives_its_first_ota_update-news-4380.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 Το καινουργιο firmware LF2 τι διορθωνει;Μπορει να μου πει καποιος;Γιατι με την Γερμανικη εκδοση LE8 πηγαινει αψογα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 Καλησπερα ψαχνομαι κ εγω για αγορα του 3 κ εχω βρει απο ενα site με κωδικο κατ.GT-I9300RWDXEF ξερει κανεις τι προελευσης ειναι γιατι δεν το κοβω για ελληνικο(XXALE8) Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Djdeltavita Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 Παιδια το κινητο ειναι ειναι απο Γερμανια...μπορω να περασω την I9300XXALF2 ? Θα εχει θεμα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 Θα περασω απο plaisio και public Γλυφαδας και θα σου πω,παντως πριν 10 ημερες που περασα δεν ειχαν στο πλαισιο που κοιταξα:) Την Δευτέρα που ήμουν στο public (Συντάγματος) υπήρχε ...λογικά και στο πλαίσιο θα υπάρχει... Σας ευχαριστω, θα ηθελα να το δω στο Συνταγμα, που θα μαι την Παρασκευη:) Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 Πριν λίγο που κοίταξα πλαίσιο Γλυφάδας είχε κανονικά, ρώτησα και στα αλλά στην Αθήνα και μου είπαν ναι, στα public δεν ειχε αλλά στο Σύνταγμα έχει μου είπαν Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 Ιδια τεχνολογια ειναι αλλα εχει καλυτερη ευκρινεια σε εξωτερικο χωρο απο του one x.Τωρα μη με ρωτας πως και γιατι,απλα λεω αυτο που εχω δει με τη συσκευη την ημερα σε εξωτερικο χωρο απο γνωστο μου που την εχει και εχω ασχοληθει πολλες φορες με το συγκεκριμενο κινητο.Εγω δεν εντυπωσιαζομαι απο το μερκετινγκ της Apple δεν εχω δωσει σεντς απο τη τσεπη μου με προιοντα της εταιρειας,αλλα απο αυτο που εχω δει ειναι καλυτερη στο τομεα αυτο και δεν μπορω να το παραβλεψω παρ'ολο που δεν ειμαι fun της εταιρειας. Φιλικα επισης:) Οι κατοχοι S2 και S1 ισως να εχουν συνηθισει αυτην την οθονη και να μην εχουν θεμα, οχι ολοι ομως οπως διαβαζω,εμενα με ξενερωσε στο τομεα αυτο οταν πρωτοβγηκα με τη συσκευη εξω και ειναι ενα σημαντικο μειον για τη συσκευη, ανεξαρτητα αν συνολικα ειναι η καλυτερη συσκευη που περασε απο τα χερια μου σταθμιζοντας θετικα/αρνητικα και σε σχεση με τον ανταγωνισμο Τα παραδειγματα που ανεφερα με το xperia s ισχυει στο ακεραιο και στη συγκριση με το S3 παλιοτερα που ανεφερα σε καποιους μπορει να ξενιζει,αλλα αυτο που βλεπω με τα ματια μου αυτο μεταφερω και εδω. Για να αλλαξουμε θεμα το smart stay δουλευει αψογα και στο εξωτερικο χωρο και τη νυχτα οπως δοκιμασα χθες μετα την επαναφορα που του εκανα:) Η αναλυση της retina δεν εχει να κανει με την φωτεινοτητα. Κακως αναφερθηκε απο τον φιλο πριν. Πριν λιγο εβαλα ipad & HOX διπλα διπλα κατω απο τον ηλιο. Δυστυχως εδω που βρισκομαι δεν εχω αλλη συσκευη για να τα φωτογραφισω. θα το κανω καποια στιγμη το απογευμα. Και οι δυο συσκευες εχουν πολυ καλη ευκρινεια παρα τον ηλιο. Μπορεις ανετα να κανεις οτι χρειαζεσαι. Η φωτογραφια που σου ανεβασα χθες ειναι κατω απο τον ηλιο. Δειχνει χειροτερη απο την πραγματικοτητα επειδη την πηρα με την πολυ κακη καμερα του ipad 2. Για μενα δεν πρεπει να τίθεται θεμα επιλογης της συσκευης συμφωνα με την φωτεινοτητα γιατι σπανια θα χρειαστει να δουλεψουμε κατω απο τον ηλιο. Απλα θα πρεπει να μπορουμε να κανουμε αξιοπρεπως τα αναγκαια. Με το Sii ειχα προβλημα οταν φωτογραφιζα γιατι δεν μπορουσα να δω στην οθονη λεπτομεριες. Σε ολες τις αλλες λειτουργιες κουτσα στραβα εκανα την δουλεια μου τις ελαχιστες φορες που χρειαστηκε να το χρησιμοποιησω κατω απο τον ηλιο. Απαραιτητη προυποθεση να ειναι η φωτεινοτητα στο auto γιατι μια φορα που την ξεχασα στο 50%, δεν μπορουσα με τιποτα να δω καν τα εικονιδια. Αναγκάστηκα να το βαλω μεσα στο σακάκι μου για να βρω τις ρυθμισεις και να το παω στο 100%. Παρολα αυτα για μενα η οθονη γενικα δεν αποελει κριτηριο επιλογης ματαξυ των σημερινων κορυφαιων συσκευων. Καθε μια εχει προτερήματα και μειονεκτήματα. Για οσους πια ειναι τοσο σημαντικο, εχω να πω οτι απο οσες amoled εχω τεσταρει, αυτη που πλησιαζει τις LCD ειναι του ΝΟΤΕ. Δεν εχει κανενα προβλημα στον ηλιο. Του Siii για λιγο που ειχα τις 2 συσκευες στα χερια μου σε καταστημα με τον ηλιο στην τζαμαρια (σχεδον παρομοια κατασταση με το να εισαι κατω απο τον ηλιο), ναι μεν επιτρεπει την λειτουργια της συσκευης χωρις προβληματα, αλλα οχι να κανεις αναγνωση αρθρου. Στο ΝΟΤΕ με καποιες παραχωρήσεις μπορεις να το κανεις και αυτο. Και παλι ομως λεω για να βοηθησω τους αναποφασιστους, αν ηθελα να παρω το Siii δεν θα το απέρριπτα γι αυτο τον λογο. Μην ανησυχείτε λοιπον και προσπεράστε το. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasmad Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 Η ρυθμίσει smart stay που είναι ρε παιδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keltonas Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 (edited) Καλησπερα ψαχνομαι κ εγω για αγορα του 3 κ εχω βρει απο ενα site με κωδικο κατ.GT-I9300RWDXEF ξερει κανεις τι προελευσης ειναι γιατι δεν το κοβω για ελληνικο(XXALE8) Τα GT-I9300RWDXEF ειναι για Γαλλια συμφωνα με το Check Fus και απο αυτο το link : https://sites.google.com/site/rizandroid/galaxy-s3 . Μια αλλη σελιδα για αναλυση εκδοσεων firmware http://androidromupdate.com/2012/05/19/samsung-galaxy-s3-gt-i9300-stock-rom-original-ics-firmware-update/ Edited June 13, 2012 by keltonas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkalimer Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 Σας ευχαριστω, θα ηθελα να το δω στο Συνταγμα, που θα μαι την Παρασκευη:) Εγώ πάντως που το είδα από κοντά (σε λευκό) μου "χτύπησε" άσχημα το μέγεθός του.... το έπιασα και στα χέρια μου και με παραξένεψε ... και έχω και κάτι χέρια σαν φτυάρια (1,98cm ύψος) .... Το μέγεθος με απέτρεψε να προχωρήσω στην αγορά του... ίσως είναι κάπως καλύτερα με το μπλε....είδωμεν.... Παράθεση Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire Samsung GEAR S Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 Η ρυθμίσει smart stay που είναι ρε παιδια Ρυθμίσεις >εμφάνιση > έξυπνη διαμονή Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 Τα GT-I9300RWDXEF ειναι για Γαλλια συμφωνα με το Check Fus και απο αυτο το link : https://sites.google.com/site/rizandroid/galaxy-s3 . Μια αλλη σελιδα για αναλυση εκδοσεων firmware http://androidromupdate.com/2012/05/19/samsung-galaxy-s3-gt-i9300-stock-rom-original-ics-firmware-update/ θα εχω προβλημα με ελληνικα??καλυτερα ελληνικο??? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 Εγώ πάντως που το είδα από κοντά (σε λευκό) μου "χτύπησε" άσχημα το μέγεθός του.... το έπιασα και στα χέρια μου και με παραξένεψε ... και έχω και κάτι χέρια σαν φτυάρια (1,98cm ύψος) .... Το μέγεθος με απέτρεψε να προχωρήσω στην αγορά του... ίσως είναι κάπως καλύτερα με το μπλε....είδωμεν.... εγω ειμαι σε φαση που θελω τον Σεπτεμβρη ν αλλαξω συσκευη γι αυτο σιγα σιγα το ψαχνω. Ειχα δει απο κοντα το nexus που μου χε φανει τεραστιο οποτε μαλλον και το samsung (ή το hox) δε βλεπω να με βολευουν.. Αλλα αμα δε το πιασεις στο χερι, δε μπορεις να ξερεις σιγουρα:rolleyes: Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 Εγώ πάντως που το είδα από κοντά (σε λευκό) μου "χτύπησε" άσχημα το μέγεθός του.... το έπιασα και στα χέρια μου και με παραξένεψε ... και έχω και κάτι χέρια σαν φτυάρια (1,98cm ύψος) .... Το μέγεθος με απέτρεψε να προχωρήσω στην αγορά του... ίσως είναι κάπως καλύτερα με το μπλε....είδωμεν.... Εσύ είσαι για note αδερφέ Lololol :D!! Αν δουλέψεις μια οθόνη σαν του s3 θα σε βολέψει απίστευτα κι ας σου φαίνεται αρχικά μεγάλη.. Αν πάλι θες απαραίτητα το τηλέφωνο να είναι μικρό (το πολύ έως 4,3") τότε κοιτάς αλλού.. Το ξαναλέω όμως, αν κάνεις χρήση smartphone με mails, browsing, etc τότε είναι μονόδρομος η επιλογή!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 Παιδιά το ξυπνητήρι του SIII και γενικότερα ίσως του ICS χτυπά όταν το τηλ. είναι κλειστό ή πρέπει να το έχεις σε airplane mode για να χτυπήσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 Παιδιά το ξυπνητήρι του SIII και γενικότερα ίσως του ICS χτυπά όταν το τηλ. είναι κλειστό ή πρέπει να το έχεις σε airplane mode για να χτυπήσει? Ανοικτό η σε flight mode μόνο, κλειστό δεν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkalimer Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 Εσύ είσαι για note αδερφέ Lololol :D!! Αν δουλέψεις μια οθόνη σαν του s3 θα σε βολέψει απίστευτα κι ας σου φαίνεται αρχικά μεγάλη.. Αν πάλι θες απαραίτητα το τηλέφωνο να είναι μικρό (το πολύ έως 4,3") τότε κοιτάς αλλού.. Το ξαναλέω όμως, αν κάνεις χρήση smartphone με mails, browsing, etc τότε είναι μονόδρομος η επιλογή!! όντως έχω πολύ e-mail (5 λογαριασμούς), browsing (1 ωρα την ημέρα), word - excel (1-2 αρχεία) και όλα τα υπόλοιπα (face, twitter και κανένα παιχνιδάκι) ... αλλά το μέγεθος του με σταμάτησε και με ανησύχησε... (έχω πάντα μαζί μου 2 συσκευές οπότε είναι και αυτό μια παράμετρος) .... Παράθεση Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire Samsung GEAR S Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 @alexrela Αλέξη έκανα ένα βιντεακι μεταξυ iPad 2 και HOX "μονομαχία στον κόκκινο ήλιο" :p Παρόλο το ότι δεν με βοηθα το βίντεο που τραβά το nexus S φαίνεται ότι δεν υπερτερει το iPad. http://db.tt/Cy4vgteC Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts