galanakop Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 Πρέπει πρώτα να διαγραψεις απο το System/ apps το apk της παλιάς έκδοσης. Αν θες Καντο απλά μια μεταφορά στην κάρτα σου γιατι θα το χρειαστείς οταν θα δοθει επίσημα η αναβάθμιση. Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει στο φάκελο system/app το παλιό Gmail... Που άλλου μπορεί να είναι... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει στο φάκελο system/app το παλιό Gmail... Που άλλου μπορεί να είναι... Νικολα εισαι σιγουρος?Ποια ρομ φορας? Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 (edited) Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει στο φάκελο system/app το παλιό Gmail... Που άλλου μπορεί να είναι... Ειναι με αλφαβητική σειρά κοίτα καλύτερα. Edited October 13, 2012 by ampelift Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 Επίσημη ελληνική...ρουταρισμενη Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 Κοίτα αν είναι σαν (Phonesky.apk) η (Vending.apk) αυτο ειναι το market οχι το gmail Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 αυτο ειναι το market οχι το gmail Όντως το phonesky είναι το μάρκετ... Το vending επίσης δεν υπάρχει... Τι να πω... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 (edited) Όντως το phonesky είναι το μάρκετ... Το vending επίσης δεν υπάρχει... Τι να πω... πηγαινε οπως βλεπεις στο screenshot.δεν το βλεπεις? 1. θα το σπασω το μπορντελο το tapatalk.μαμω τα χαλια του 2.το vending ηταν η παλια ονομασια του market.Δεν υπαρχει πια.Τωρα ειναι phonesky.Σωστα βλεπεις μονο αυτο Edited October 13, 2012 by afilopou Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 Ναι όντως δεν πρόσεξα οτι έγραψε Gmail :lol: νυστάζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 πηγαινε οπως βλεπεις στο screenshot.δεν το βλεπεις? οχι...πλακα σου κανω...τωρα το εβαλα να κανει search σε ολο το τηλ μπας και το βρεί... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 οχι...πλακα σου κανω...τωρα το εβαλα να κανει search σε ολο το τηλ μπας και το βρεί... για κοιταξε στο /data/app αν και ειναι κουλο να ειναι εκει αφου οι gapps ειναι preinstalled Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 (edited) για κοιταξε στο /data/app αν και ειναι κουλο να ειναι εκει αφου οι gapps ειναι preinstalled Και για του λόγου το αληθές... Πουθενά στον ορίζοντα το g mail... Εννοείται πως η εφαρμογή είναι εγκατεστημένη και δουλεύει στο κινητό... Τι να πω... Κρατάω φαίνεται τις αποκλειστικοτητες... και ομως εκει είναι.... το καινουριο να το ξαναβάλω εκει η στο system??? Edited October 14, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 και ομως εκει είναι.... το καινουριο να το ξαναβάλω εκει η στο system??? :confused::confused: Κρατα ενα backup απο αυτο που εχεις ηδη κανε ενα reboot και μετα δοκιμασε να κανεις install το καινουργιο.Σαν κανονικο apk Δυστυχως αν δεν στο κανει install θα πρεπει να το κανεις με adb Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 :confused::confused: Κρατα ενα backup απο αυτο που εχεις ηδη κανε ενα reboot και μετα δοκιμασε να κανεις install το καινουργιο.Σαν κανονικο apk Δυστυχως αν δεν στο κανει install θα πρεπει να το κανεις με adb ουτε στο system αλλα ουτε και στο data... Tον αλλο τροπο δεν τον δοκιμάζω μια ςκαι δεν τον γνωρίζω... Παραμένω ετσι μεχρι το κανονικο update... σας ευχαριστω πολύ παιδιά μου ομορφα!!! Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 Μήπως έχει δοκιμάσει κανένας το Ultra Crystal screen protector της Spigen? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 Εμενα αλλα γραφει Προφανώς φίλε μου είναι επειδή εσύ είσαι jb και εγώ παγωτό... Αλλά και πάλι σε μένα το φλας το έχουν απενεργοποιημένο στο μάρκετ.. Τι να πω τελικά οι διάφορες παγωτού με jb είναι πιο πολλές από ότι πιστεύαμε. Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 ουτε στο system αλλα ουτε και στο data... Tον αλλο τροπο δεν τον δοκιμάζω μια ςκαι δεν τον γνωρίζω... Παραμένω ετσι μεχρι το κανονικο update... σας ευχαριστω πολύ παιδιά μου ομορφα!!! Ριξε απλα το νεο gmail.apk στο system/app και κανε reboot. Παίζει αψογα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 (edited) O dolphin υποστηριζει το ανεπισημο flash που κυκλοφορει? Επισης συγχρονιζει με τους σελιδοδεικτες του firefox η του chrome που με ενδιαφερει? Αν πας στις ρυθμισεις λεει οτι δεν το υποστηριζει αλλα youtube βιντεο μια χαρα ειδα. Για το συγχρονισμο Ηλια δεν εχω βρει κατι (που φυσικα και εμενα με ενδιαφερει) Υπήρχε ένας οδηγός ενός δικού μας νομίζω που τον είχα κάνει και δούλευε μια χαρά .Θα το ερευνήσω. Edit http://antonis-news.blogspot.gr/2010/11/bookmarks-samsung-galaxy-s.html ΞαναEdit Τώρα μόλις ανακάλυψα ότι ο dolphin έχει πρόσθετο to Xmarks.Οπότε είναι πολύ εύκολος ο συγχρονισμός με άλλον browser. Edited October 14, 2012 by nnik_1969 Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 στο νοτε 2 του ξαδερφου μου γινεται κατι παραξενο :αν 5 ή 10 δευτερα ενεργοποιειται η οθονη και σβηνει και μετα ξανα το ιδιο.καμια ιδεα? Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 στο νοτε 2 του ξαδερφου μου γινεται κατι παραξενο :αν 5 ή 10 δευτερα ενεργοποιειται η οθονη και σβηνει και μετα ξανα το ιδιο.καμια ιδεα? Κατι τρεχει απο πισω και "ξυπνάει" την συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 στο νοτε 2 του ξαδερφου μου γινεται κατι παραξενο :αν 5 ή 10 δευτερα ενεργοποιειται η οθονη και σβηνει και μετα ξανα το ιδιο.καμια ιδεα? Για να απενεργοποιησει το smart stay, αν το έχει ενεργοποιημενο, και να τσεκαρει πάλι. Κι εμένα μου έκανε και κουλά. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 Υπήρχε ένας οδηγός ενός δικού μας νομίζω που τον είχα κάνει και δούλευε μια χαρά .Θα το ερευνήσω. Edit http://antonis-news.blogspot.gr/2010/11/bookmarks-samsung-galaxy-s.html ΞαναEdit Τώρα μόλις ανακάλυψα ότι ο dolphin έχει πρόσθετο to Xmarks.Οπότε είναι πολύ εύκολος ο συγχρονισμός με άλλον browser. Καλημερα.Ευχαριστω για τις πληροφοριες.Δυστυχως ο πρωτος τροπος ειναι manual και ο δευτερος ειναι $12/χρονο+κριτικες οτι δεν δουλευει σωστα.Οποτε κραταω τον chrome για τον συγχρονισμο και αν θελω να διαβασω κατι χρησιμοποιω dolphin Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheOneAB Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 καλημέρα και από εμένα! καλά τι φανταστικό feature είναι τελικά να τρέχουν 2 εφαρμογές ταυτόχρονα μειράζοντας την οθόνη στα 2!!!! Μακάρι να λειτουργούσε με όλες τις εφαρμογές αλλά και πάλι με αυτές που ήδη το κάνει... μια χαρά χαρούλα είναι! Παράθεση ex-user of N9210i communicator,6210,8850, P800,GX10i, SL55,T610i, SX1,qtek2020,N95,3gs,Galaxy Note 2, lg g2 and ...6s plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 Καλημερα.Ευχαριστω για τις πληροφοριες.Δυστυχως ο πρωτος τροπος ειναι manual και ο δευτερος ειναι $12/χρονο+κριτικες οτι δεν δουλευει σωστα.Οποτε κραταω τον chrome για τον συγχρονισμο και αν θελω να διαβασω κατι χρησιμοποιω dolphin Το xmarks είναι δωρεάν, κάποια επιπλέον features έχουν χρέωση νομίζω, θα δω τώρα μήπως oσ σε Android είναι επιπλέον. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charitosn Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 Έχει αγοράσει κανείς κάτι απο Smarties.gr? Το note ii το έχει 619.50 Να το εμπιστευτούμε? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 Το xmarks είναι δωρεάν, κάποια επιπλέον features έχουν χρέωση νομίζω, θα δω τώρα μήπως oσ σε Android είναι επιπλέον. Μπορει να μην καταλαβαινω εγω κατι καλα,το add on ειναι δωρεαν (xmarks) αλλα για premium users του xmarks Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts