NaGR Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 Δεν είχα πρόβλημα Ούτε με την στοκ Ούτε με την κάστομ τώρα... μήπως μπορείς να δεις στις ρυθμίσεις του wifi αν έχεις επιλεγμένο το "Auto network switch"? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 (edited) 4.1.2 forever...Ή αλλιώς πιασ´τ´αυγό και κουρευτω ειναι οι αναβαθμισεις τους. Πάντα αργοπορημενες ήταν και πάντα θα ειναι.Για να έχεις τελευταία εκδόση λογισμικού με τους αλήτες που μπλεξαμε πρέπει να αγοράζεις κάθε έξι μήνες το καινούργιο s και note εναλλάξ. Δηλαδή από τα καινούρια,δεν αξίζει να προχωρήσω σε κατέβασμα; Γεγονός είναι ότι με το που είχε πάρει την 4.3 ,μου χάλασε το ΒΤ ,(δεν δούλευε καλά πια),που είχα,ένα καταπληκτικό MW1. Edited January 18, 2015 by Theodore41 Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jlian Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 μήπως μπορείς να δεις στις ρυθμίσεις του wifi αν έχεις επιλεγμένο το "Auto network switch"? Τωρα που το εθιξες, πηγα και το δοκιμασα. Ακόμα και χωρις το auto network switch, μου κάνει αυτόματη εναλλαγή μπρος-πισω, με κάποια μικρή καθυστέρηση φυσικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 στα περισοτερα εχεις δικιο φιλε μου αλλα αν θεωρεις οτι εμπλεξες και ειναι αλητες καλυτερα να το πουλησεις και να αλλαξεις συσκευη Οτι ειναι αλήτες ειναι το μόνο σίγουρο.Οταν τα έσκασα πριν δυο χρόνια για να το αγοράσω πουθενά δεν έγραφε οτι θα το κλειδώσουν πατοκορφα και οτι με κάθε αναβάθμιση (όταν τους φωτίσει ο ύψιστος να την δώσουν κι αυτή) όλο και κατι θα χαλάει.Πες αν ξέρεις κάποιον που δεν στράβωσε με το κλείδωμα και κάποιον που δεν έχει πρόβλημα με το δόντι ή με το γουιφι στην 4.3 και 4.4.2.Αντε για το δόντι βρες περισσότερους απο έναν γιατί έχω διαβάσει νομίζω οτι ένας δυο εδώ μέσα δεν έχουν πρόβλημά.Πίστεψε με αν υπήρχε το νοξ δεν θα το αγόραζα ποτέ.Με άλλη λογική το αγόρασα κι αλλιώς έχω την συσκευή μου τώρα. Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brazilianos Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 Μου ήρθε η αναβάθμιση χθες. Δεν τεσταρα το Bluetooth πάντως το wifi είναι μια χαρά. Διαπίστωσα πάντως πως δεν δουλεύουν κάποιοι browsers στην σελίδα του Facebook. Όταν θέλω να κάνω ανάρτηση δεν μου επιτρέπει να μπω στους φακέλους να πάρω φωτογραφία. Μόνον ο Dolphin λειτουργεί άψογα. Από εκεί και πέρα όλα στο τηλέφωνο λειτουργούν προς το παρόν ρολόι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jlian Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 Μια χαρα παει το wifi. Το knox οντως ητανε μεγαλη φολα. Με ολα τα αλλα δεν εχω αλλα προβληματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pumadark Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 4.4.2 και σε εμάς... Επιτέλους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 4.4.2 και σε εμάς... Επιτέλους... Πόθεν... έσχες; Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JohnnyBoy2 Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Μου ήρθε η 4.4.2 over the air εδώ και περίπου ένα μήνα σε αρουτάριστο ελληνικό Note ii LTE, αλλά έχω να παρατηρήσω ότι εμένα μου τρώει γρηγορότερα την μπαταρία σε σχέση με την 4.3. Όπως επίσης στο θέμα της RAM, η 4.3 άφηνε περισσότερη ελεύθερη σε σχέση με την 4.4.2 που υποθετικά είναι ελαφρύτερη. Το τηλέφωνο όμως λειτουργεί ομαλά και γρήγορα, χωρίς κανένα πρόβλημα με bluetooth ή wifi. Παράθεση Να πεθαίνεις για την Ελλάδα είναι άλλο και άλλο εκείνη να σε πεθαίνει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alekos_tap Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Μηπως μπορει καποιος να με βοηθησει?εκανα το update σε 4.4 και τωρα δεν bootarei το κινητο......μενει στην αρχικη με το logo της sumsung Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strada Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Να ρωτήσω και γώ με τη σειρά μου μιας και λόγω χρόνου δε μπορώ να πολυψάξω. Ξέρει κανείς απο πού να αγοράσω ΓΝΗΣΙΑ μπαταρία για το τηλ? Δεν με ενδιαφέρουν οι αφτερμαρκετ αλλα μονο η γνησια με τη συσκευασια κτλπ της. Αν έχει αγοράσει κανείς θα ήταν πολύ χρήσιμο να με ενημερώσει και αν θέλει μου λέει και πόσο τη τσίμπησε να μη μας πιάσουν και κότσο.:D alekos_tap Εγώ στη θέση σου,μου συνέβει κιόλας,θα έκανα ξανα φλασάρισμα μέσω odin αυτή τη φορά τη γνήσια νέα ρομ (update) Τη ρομ μπορείς να τη βρείς στο sammobile και εκεί αλλά και στο φόρουμ εδώ περιγράφεται η διαδικασία.Είναι πανέυκολη και δε θα σου πάρει πάνω απο τέταρτο.Απλά μόλις την περάσεις καλό είναι να ξανακάνεις επαναφορά στις εργοστασιακές και να έχεις καθαρίσει απο τα περιττά την sd σου.Εγώ αυτό έκανα και είμαι εδώ και πολύ καιρό χωρίς κανένα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogia Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Οτι ειναι αλήτες ειναι το μόνο σίγουρο.Οταν τα έσκασα πριν δυο χρόνια για να το αγοράσω πουθενά δεν έγραφε οτι θα το κλειδώσουν πατοκορφα και οτι με κάθε αναβάθμιση (όταν τους φωτίσει ο ύψιστος να την δώσουν κι αυτή) όλο και κατι θα χαλάει.Πες αν ξέρεις κάποιον που δεν στράβωσε με το κλείδωμα και κάποιον που δεν έχει πρόβλημα με το δόντι ή με το γουιφι στην 4.3 και 4.4.2.Αντε για το δόντι βρες περισσότερους απο έναν γιατί έχω διαβάσει νομίζω οτι ένας δυο εδώ μέσα δεν έχουν πρόβλημά.Πίστεψε με αν υπήρχε το νοξ δεν θα το αγόραζα ποτέ.Με άλλη λογική το αγόρασα κι αλλιώς έχω την συσκευή μου τώρα. πουλα το και παρε κατι αλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 :)Ολα τα official rom απο Μαμα-Σαμμυ να κατεβασετε και να φλασαρετε μεσο οντιν εδω ----->>> http://live.samsung-updates.com/?device=GT-N7100 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 παιδια με τη νεα εκδοση πως μπορω να κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων? Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 παιδια με τη νεα εκδοση πως μπορω να κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων? Ρυθμίσεις-λογαριασμοί-δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας-επαναφορά Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Παιδιά τι λέτε αξίζει να πάω από την 4.4.2 της taiwan στην καινούργια eur; έχει νεότερο change list για αυτό ρωτάω. Το τηλέφωνο βέβαια είναι ελληνικό αλλά ουτως η άλλως δεν έχω εγγύηση. Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogia Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Παιδιά τι λέτε αξίζει να πάω από την 4.4.2 της taiwan στην καινούργια eur; έχει νεότερο change list για αυτό ρωτάω. Το τηλέφωνο βέβαια είναι ελληνικό αλλά ουτως η άλλως δεν έχω εγγύηση. αφου δεν εχεις εγγυηση γιατι δεν δοκιμαζεις καποια custom ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 αφου δεν εχεις εγγυηση γιατι δεν δοκιμαζεις καποια custom ? Μπα. Μια χαρά δουλεύει με κιτ κατ. Δεν θέλω να μπλέχνω πάλι με τροποποιήσεις. Απεξαρτητοποιήθηκα πλέον φίλε μου... Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Πέρασε μια καστομ κιτκατ όπως του Dr.ketan και θα ξεχάσεις τι σημαίνει στοκ... Όταν (και αν) χάσει την σταθερότητα της η FNL1 τότε ίσως πάω σε custom. Για την ώρα, το απολαμβάνω δίχως να καίγομαι και να με νοιάζει απολύτως τίποτα. Είμαι ήσυχος αλλά και πλήρης με την λειτουργία του. Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogia Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Μπα. Μια χαρά δουλεύει με κιτ κατ. Δεν θέλω να μπλέχνω πάλι με τροποποιήσεις. Απεξαρτητοποιήθηκα πλέον φίλε μου... βαλε μια απλη οχι υπερπαραγωγη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Ολες οι τελευταιες official NL1 εκδοσεις ειναι απολυτα σταθερες ! Αντιθετα οι υπαρχον μαγειρεμενες ειναι παλιες εκτος απο κανα -δυο στο xda που εφτιαξαν προχθες ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brazilianos Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Βιάστηκα να πω ότι όλα είναι καλά με την 4.4.2. Το κινητο μου είναι ελληνικο wind. Διαπίστωσα ότι στην εφαρμογη Quick Pic που την κατεβασα σαν αντικατάσταση της προεγκατεστημένης 'γκαλερί' δεν με αφηνει να μεταφερω αρχεια από φάκελο σε φάκελο. Δεν το επιτρεπει μου γραφει η 4.4.2. Επίσης στο DropBox όταν θέλω να μεταφέρω φωτογραφιες από τον υπολογιστη στο κινητο, δεν μου επιτρεπει να επιλέξω εγω φάκελο αλλά τις μεταφερει σε φάκελο που τον δημιουργει αυτόματα η συσκευη και τον ονομαζει 'download'. Όποιος γνωρίζει και μπορεί να βοηθήσει τον ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogia Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Βιάστηκα να πω ότι όλα είναι καλά με την 4.4.2. Το κινητο μου είναι ελληνικο wind. Διαπίστωσα ότι στην εφαρμογη Quick Pic που την κατεβασα σαν αντικατάσταση της προεγκατεστημένης 'γκαλερί' δεν με αφηνει να μεταφερω αρχεια από φάκελο σε φάκελο. Δεν το επιτρεπει μου γραφει η 4.4.2. Επίσης στο DropBox όταν θέλω να μεταφέρω φωτογραφιες από τον υπολογιστη στο κινητο, δεν μου επιτρεπει να επιλέξω εγω φάκελο αλλά τις μεταφερει σε φάκελο που τον δημιουργει αυτόματα η συσκευη και τον ονομαζει 'download'. Όποιος γνωρίζει και μπορεί να βοηθήσει τον ευχαριστώ εκ των προτέρων. με το quick pic.δεν ειχα ποτε τετοι θεμα ουτε με stock 4.4.2 ουτε με custom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Παιδιά με τη νεα έκδοση για πρόσβαση σε τοποθεσία πρέπει υποχρεωτικά να ενεργοποιηθει το gps?Δε γίνεται μέσω ίντερνετ μόνο ? Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 (edited) :DΦλασαρα απο χθες την Ελληνικη KL1_EUR κατεθειαν με το που μπουταρε ειχε ελληνικη γλωσσα και γενικα ειναι πολυ καλη και γρηγορη.Σαν να εχει καλυτερο σημα στις τηλ.κλησεις η μου φαινεται .... Σε zip εδω μεσο recovery ----> http://www.bytheway.gr/showthread.php?t=80370 Edit...τωρα πηρα χαμπαρι γιατι ειναι ποιο γρηγορη στο ανοιγμα των εφαρμογων .Ειναι Odex ! Edited January 20, 2015 by akiss_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts