Jump to content

Samsung Galaxy Note II (N7100)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εμενα πεφτει η εφαρμογη αλμπουμ και επιστρεφει στην αρχικη οθονη ακομα και σε safe mode κανει το ιδιο.Εναι η πρωτη φορα που κανω 3 hard reset σε μια εβδομαδα. Edited by jonakic
:cool:

• Απαντήσεις 17,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

εμενα πεφτει η εφαρμογη αλμπουμ και επιστρεφει στην αρχικη οθονη ακομα και σε safe mode κανει το ιδιο.

Το έχεις stock ή custom; Το έχεις τροποποιήσει με mods, πάγωμα εφαρμογών και άλλα τέτοια;

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

Έτσι ήταν και πριν καλέ! :p

Στην 4.1.2 εκανα τα αντίστοιχα με ευθειες γραμμες αριστερα και δεξια της οθονης ενω τωρα γινεται μονο με αυτο τον τροπο...

ποιο καραστοκ δεν γινεται

Μάλλον δεν έκατσε καλά... Καν' του ένα factory reset. Πάντως εμένα ποτέ μου δεν μου έχει κρασάρει το Άλμπουμ/Gallery όταν στέλνω μέσω αυτού φώτος. Στέλνω πολύ συχνά στο WhatsApp αλλά και σε email και ποτέ δεν είχα θέμα...

Δοκίμασε να στείλεις φώτο κάπου αλλού (όχι σε email), π.χ. στο WhatsApp ή αλλού, να δεις αν κρασάρει πάλι, ώστε να δούμε αν φταίει το email app ή είναι πρόβλημα στο Άλμπουμ/Gallery.

Εγώ στην προηγούμενη δοκιμή χρησιμοποίησα το Gmail app, όχι το γενικό email app της Samsung. Εσύ ποιο εννοείς;

Φιλικά, Κώστας

Προβλημα με την οθονη

Μετα απο αλλαγη οθονης που εκανα μονος μου (το εξωτερικο γυαλι μονο) ολα λειτουργουν ρολοι..καποιες φορες ομως το κινητο κολλαει κ πρεπει να το κλειδωσω κ να το ξεκειδωσω ωστε να ξεκολλησει. Όταν εκανα την αντικατασταση αφαιρεσα την κολλα που υπηρχε αναμεσα στο γυαλι και την οθονη και εννοειται οτι δεν εβαλα ξανα κολλα αναμεσα..απλα κολλησα το γυαλι με την οθονη μονο περιφεριακα με αυτοκολλητο που μου ειχαν στειλει μαζι. Γνωριζει κανεις γενικα τι μπορει να παιζει? Το κινητο κολλαει με συγκεκριμενες κινησεις μονο,δλαδη ποτε μονο του αν πχ ειναι standby (συγκεκριμενα αν πατησω παρατεταμενα σε σε ενα σημειο της οθονης το οποιο δεν εμφανιζει καποια επιλογη πατωντας το).

Καλημερα. @DrMobile Κωστα, σχετικα με το θεμα του eMMc chip,υστερα απο τις δοκιμες που καναμε εχθες,το βρισκω μια πολυ καλη ευκαιρια για αλλαγη πλακετας.Απο την στιγμη που μπορει καποιος και το δημιουργει απο μονος του (ενω κανονικα δεν πρεπει να κανει τετοια) και μαλιστα μεσα σε ελαχιστα λεπτά, μπορει ανετα να τους το κανει μπροστα τους και να μην μπορεσουν να φερουν καμια αντίρρηση για το προβλημα.Για σκεψου το ;) (εγω τουλαχιστον, θα το προκαλουσα μπροστα τους και θα τους ελεγα:ορίστε κυριοι, στο ξεκαρφωτο καθε τρεις και λιγο μου κανει αυτα και κοντευω να χασω τις δουλειες μου, ΦΙΑΞΤΕ ΤΟ!!!! Και μερικες σχετικες εντονες φωνες αγανακτησης...you know :lol: )

Καλησπέρα Πάρη, τώρα είδα το post σου, ευχαριστώ για την απάντηση, δεν είναι άσχημη ιδέα να τους κάνω ένα demo, αρκεί να είναι δεκτικοί να με ακούσουν και να μου δώσουν χρόνο να τους εξηγήσω. Θα δω τι θα κάνω. Ίσως και να το αφήσω έτσι τελικά, αφού σε καθημερινή χρήση δεν με επηρεάζει. Τίποτα δεν είναι τέλειο και είναι μάταιο να το ζητάμε από τέτοιες συσκευές.

Φιλικά, Κώστας

Μα αναρωτιομαστε για τις κλήσεις οχι για τα μηνύματα.... :confused:

Edit. τα ξημερώματα ξανάγινε το 3ο hard format...

Μονο το ταπατοκι, ο dolphin και το Dropbox μπηκαν...

Αντε να δουμε τι θα γινει, αγανάκτησα :mad:

Άντε το έκανες κι εσύ; το έκανα κι εγώ σήμερα. Αν δεν, είτε θα αγοράσω αλλη μπαταρία είτε άλλο κινητό.

Μάλλον δεν έκατσε καλά... Καν' του ένα factory reset. Πάντως εμένα ποτέ μου δεν μου έχει κρασάρει το Άλμπουμ/Gallery όταν στέλνω μέσω αυτού φώτος. Στέλνω πολύ συχνά στο WhatsApp αλλά και σε email και ποτέ δεν είχα θέμα...

Δοκίμασε να στείλεις φώτο κάπου αλλού (όχι σε email), π.χ. στο WhatsApp ή αλλού, να δεις αν κρασάρει πάλι, ώστε να δούμε αν φταίει το email app ή είναι πρόβλημα στο Άλμπουμ/Gallery.

Εγώ στην προηγούμενη δοκιμή χρησιμοποίησα το Gmail app, όχι το γενικό email app της Samsung. Εσύ ποιο εννοείς;

εκανα hard reset και εστρωσε

:cool:

εμενα πεφτει η εφαρμογη αλμπουμ και επιστρεφει στην αρχικη οθονη ακομα και σε safe mode κανει το ιδιο.Εναι η πρωτη φορα που κανω 3 hard reset σε μια εβδομαδα.

Το έπαθε και φίλος με S3 μετά το update. Κρασάρει η 'Συλλογή' όταν πάει να κάνει share. Με πρόχειρες δοκιμές (εκκαθάριση, απενεργοποίηση κλπ) δεν λύθηκε. Δεν το έψαξα όσο θα ήθελα αλλά το βλέπω το hard reset να έρχεται!

Στην 4.1.2 εκανα τα αντίστοιχα με ευθειες γραμμες αριστερα και δεξια της οθονης ενω τωρα γινεται μονο με αυτο τον τροπο...

Α, εγώ πάντα έτσι το έκανα... :)

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

εκανα hard reset και εστρωσε

Sorry, δεν σε προλαβα...

Ειχα το ιδιο προβλημα πριν μερικες μερες και εκανα κι εγω hardreset. Τελικα διαπιστωσα οτι εφταιγε η απενεργοποιηση του paper artist... Το ενεργοποιησα εκ νεου και εκτοτε δεν μου το ξαναεκανε.

Γεια σας παιδιά.Σήμερα που ήρθε το νοτελι 2.Ημουν κάτοχος του 1 κ θέλω την συμβουλή σας.Μου ήρθε η αναβάθμιση για 4.3 μέσω wi.fi.

Να την κάνω?Πάει καλά με αυτή την έκδοση? Σας ρωτάω γιατί με το note 1 όταν έβαλα τότε την 4.0 στο τηλέφωνο είχα πάντα προβλήματα μέχρι που το ξαναγύρισα στην 3.2 κ βρήκα την υγειά μου.

Αντέχει το Note 2 την 4.3?

http://postimage.org/image/drcngbz27/

Γεια σας παιδιά.Σήμερα που ήρθε το νοτελι 2.Ημουν κάτοχος του 1 κ θέλω την συμβουλή σας.Μου ήρθε η αναβάθμιση για 4.3 μέσω wi.fi.

Να την κάνω?Πάει καλά με αυτή την έκδοση? Σας ρωτάω γιατί με το note 1 όταν έβαλα τότε την 4.0 στο τηλέφωνο είχα πάντα προβλήματα μέχρι που το ξαναγύρισα στην 3.2 κ βρήκα την υγειά μου.

Αντέχει το Note 2 την 4.3?

Και την 4.4 την αντέχει, αλλά θα τη δώσει η μαμά Samsung;

Βαλ' την άφοβα, αντέχει...

Φιλικά, Κώστας

Μόλις ήρθε αναβάθμιση του S Note μέσω του Samsung Apps. Σύμφωνα με την περιγραφή παίρνει κάποια από τα features του Note 3 όπως συγχρονισμός με Evernote!!!!!!!!!!!!! Ακόμα δεν τα δοκίμασα.

Yeaahhiiiiii

Galaxy Note II Grey Titanium, Fujitsu Lifebook T900 Dual Digitizer

Κακα παλι τα μαντατα....

Μιλησα με ενα φιλαρακι που εχει κ αυτος note 2 με cosmote και εχει κ αυτος το προβλημα κλησεων που δεν ακουει αλλα τον ακουνε. Επισης μετα απο χρηση αλλου κινητου για 3 μερες δεν ειχα κανενα θεμα κ μολις ξαναεπιασα το note 2 στην 3η κληση που εκανα ξανα το προβλημα.

Αυριο το παω πισω στη samsung κ αν δε βγαλω ακρη παει για πουλημα....

Edited by pigassos19

Μόλις ήρθε αναβάθμιση του S Note μέσω του Samsung Apps. Σύμφωνα με την περιγραφή παίρνει κάποια από τα features του Note 3 όπως συγχρονισμός με Evernote!!!!!!!!!!!!! Ακόμα δεν τα δοκίμασα.

Yeaahhiiiiii

Ισχύει! Μόλις το έκανα update!

Ι need a six month vacation, twice a year.

Yeaahhiiiiii

Βασικά στην περιγραφή γράφει ότι είναι η ίδια έκδοση με του Note 3 και του Note 10.1 2014 Edition :cool:

Βασικά στην περιγραφή γράφει ότι είναι η ίδια έκδοση με του Note 3 και του Note 10.1 2014 Edition :cool:

Ε ναι... απλά επειδή δεν την δοκίμασα είπα να κρατήσω μία πισινή... ποτέ δεν ξέρεις... φαίνεται ωραία μάλιστα...

Galaxy Note II Grey Titanium, Fujitsu Lifebook T900 Dual Digitizer

WOW! Δηλαδή παίρνουμε τα καλούδια του 3; Για πες μας.

[Δεν μπορώ να το δω αυτή τη στιγμή.]

Φιλικά, Κώστας

Ε ναι... απλά επειδή δεν την δοκίμασα είπα να κρατήσω μία πισινή... ποτέ δεν ξέρεις... φαίνεται ωραία μάλιστα...

Εγώ που έκανα ενημέρωση πάντως, κράτησε και την παλιά και έχω 2 S note :wacko:

Εγώ που έκανα ενημέρωση πάντως, κράτησε και την παλιά και έχω 2 S note :wacko:

Και εγώ...και το πρόβλημα είναι οτι αν θελήσω να ανοίξω με τον νέο SNote κάποια σημείωση που είχα κάνει με το προηγούμενο, δεν την ανοίγει και εμφανίζει το "Unfortunately SNote has stopped" :(

Και εγώ...και το πρόβλημα είναι οτι αν θελήσω να ανοίξω με τον νέο SNote κάποια σημείωση που είχα κάνει με το προηγούμενο, δεν την ανοίγει και εμφανίζει το "Unfortunately SNote has stopped" :(

Το πρόβλημα με τις παλιές σημειώσεις που κλείνει το snote, το έιχαν και στο ν3 που διάβαζα.

Δεν είδα μετά αν βρήκαν λύση όμως.

Αν και ενημέρωση στο Samsung Apps, δε περάστηκε ως ενημέρωση εφαρμογής συστήματος, αλλά ως εφαρμογή χρήστη :wacko: και μπορείς να την κάνεις και απεγκατάσταση.

• The title was changed to Samsung Galaxy Note II (N7100)