Jump to content

Samsung Galaxy Note II (N7100)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 17,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Φίλε ovelix, δεν είσαι ο μόνος. Κι εμένα με 4.3 η μπαταρία είναι χειρότερα σαφώς (και ναι, έχω κάνει hard reset και έχω απενεργοποιήσει google now & location services)

Kαποιο προβλημα εχετε παιδια...καποια εφαρμογη σας τρωει τη μπαταρια.

Το κινητο με 4.3 σκιζει απο μπαταρια...2 μερες και 13 ωρες εχω ακομη 55% μπαταρια.

Χωρις πολυ σκαλισμα κλπ φυσικα...αλλα ειναι ενδεικτικο.

Η δικιά μου είναι για κλάματα. . .

Φίλε ovelix, δεν είσαι ο μόνος. Κι εμένα με 4.3 η μπαταρία είναι χειρότερα σαφώς (και ναι, έχω κάνει hard reset και έχω απενεργοποιήσει google now & location services)

Παιδιά κάντε ένα hard reset ακόμη...Απ ότι βλέπετε αξίζει τον κόπο...η μπαταρία είναι απίστευτη στην 4.3 όπως βλέπετε...είναι κρίμα να μην τη χαίρεστε...

Φίλε ilpara μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι και συμφωνώ μ' αυτά που λες. Τίποτα δεν είναι τέλειο και είναι μάταιο να το ψάχνουμε στα υλικά αγαθά. Είναι αλήθεια ότι είμαι τελειομανής. Σε σχέση με το Note II, να φανταστείς ότι έχω μια SanDisk 64 GB microSD που δουλεύει απροβλημάτιστα και με έτρωγε να την αλλάξω με μια Samsung μόνο και μόνο επειδή διαβάζω για προβλήματα με τις SanDisk... Τελικά θα κρατήσω το Note II με τα όποια ψεγάδια του και τη SanDisk που δουλεύει τέλεια. Αν και όταν προκύψει ουσιαστικό πρόβλημα που να με επηρεάζει αρνητικά στη χρήση της συσκευής θα το αντιμετωπίσω τότε. Προς το παρόν παραμένω με αυτά που έχω και σταματάω να το πολυψάχνω. Άλλωστε όλες οι εταιρίες λίγο ως πολύ κάνουν τέτοιες "λαμογιές". Μήπως και η HTC λίγα έχει κάνει στο παρελθόν;

Ευχαριστώ για το σχόλιο Κώστα, θα κάνω αυτό ακριβώς που λες. Έχω βαρεθεί να ψάχνω το τέλειο και να μην το βρίσκω. Με το Note II έχουμε στα χέρια μας μια συσκευή διαμάντι (με τα όποια κουσούρια της, βλέπε eMMC chip). Απ' τη στιγμή που δουλεύει μια χαρά μέχρι τώρα την κρατάω και βλέπω τι θα βγει μέχρι το φθινόπωρο. Δεν πρέπει ποτέ να λειτουργούμε εν θερμώ. Ας περιμένουμε να δούμε τι νέο θα έρθει και πράττουμε ανάλογα.

Αν μου επιτρεπετε δοκτωρ, ενα ελλατωματικο chip σε μεριδα συσκευων δεν ειναι ατελεια. Ειναι πολυ κακη πρακτικη απο μια τρομερα κερδοφορα εταιρεια.

Ενα Note με "sane chip" ειναι πολυ κοντα στο τελειο! Αυτο θελουμε ολοι νομιζω.

Απευθηνομενος σε ολους, θα ελεγα οτι το μονο που χρειαζεται κατα την γνωμη μου ειναι να αναγκαστει η Samsung να αντικαταστισει τις ελλατωματικες μητρικες οσων το ζητησουν τουλαχιστον.

Να το πω αλλιως. Τα ιδια λεφτα πληρωνουμε ολοι και το ιδιο προιον δεν αγοραζουμε ολοι.

Καποιες/λιγες συσκευες πριν ή μετα το περας της εγγυησης (οπως εχω ηδη κοντινο παραδειγμα) θα εμφανισουν το προβλημα. Ουτε μπορει κανεις να εγγυηθει ποτε, ουτε πως μπορει να αποφευχθει αυτο.

Αντιλαμβανομαι οτι χρειαζεται να το παθει κανεις για να μην τα διαβαζει ολα αυτα σαν υπερβολες.

Δεν εχω τσεκαρει ακομα τι chip "φοραω" ακριβως γιατι αν δω no.sane μπορει κι εγω να εφησυχαστω.

Κοινως γραψω αυτους που ηταν απλα πιο ατυχοι...

Ρε παιδιά σορρυ αλλά δεν ειναι καραμέλες τα hard reset. Θα βάλω αλλη μια φορά το better battery stats μπας και δω τι φταίει γιατί μετα από 1,5 χρόνο αρχιζω και εκνευριζομαι με το note. By the way μετα το reset έχω μονο τις άκρως απαραίτητες εφαρμογές.

Ρε παιδιά σορρυ αλλά δεν ειναι καραμέλες τα hard reset. Θα βάλω αλλη μια φορά το better battery stats μπας και δω τι φταίει γιατί μετα από 1,5 χρόνο αρχιζω και εκνευριζομαι με το note. By the way μετα το reset έχω μονο τις άκρως απαραίτητες εφαρμογές.

βαλε το system monitor και δες αν μπαινει σε deep sleep.

:cool:

Συμφωνώ! ! !

2 έχω κάνει και έχω βάλει όχι απλώς τα απαραίτητα αλλά τίποτα σε σύγκριση με αυτά που είχα πριν!!!

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Αν μου επιτρεπετε δοκτωρ, ενα ελλατωματικο chip σε μεριδα συσκευων δεν ειναι ατελεια. Ειναι πολυ κακη πρακτικη απο μια τρομερα κερδοφορα εταιρεια.

Ενα Note με "sane chip" ειναι πολυ κοντα στο τελειο! Αυτο θελουμε ολοι νομιζω.

Απευθηνομενος σε ολους, θα ελεγα οτι το μονο που χρειαζεται κατα την γνωμη μου ειναι να αναγκαστει η Samsung να αντικαταστισει τις ελλατωματικες μητρικες οσων το ζητησουν τουλαχιστον.

Να το πω αλλιως. Τα ιδια λεφτα πληρωνουμε ολοι και το ιδιο προιον δεν αγοραζουμε ολοι.

Καποιες/λιγες συσκευες πριν ή μετα το περας της εγγυησης (οπως εχω ηδη κοντινο παραδειγμα) θα εμφανισουν το προβλημα. Ουτε μπορει κανεις να εγγυηθει ποτε, ουτε πως μπορει να αποφευχθει αυτο.

Αντιλαμβανομαι οτι χρειαζεται να το παθει κανεις για να μην τα διαβαζει ολα αυτα σαν υπερβολες.

Δεν εχω τσεκαρει ακομα τι chip "φοραω" ακριβως γιατι αν δω no.sane μπορει κι εγω να εφησυχαστω.

Κοινως γραψω αυτους που ηταν απλα πιο ατυχοι...

Φίλε no_, συμφωνούμε επί της ουσίας. Αυτό ακριβώς λέω κι εγώ: αυτό που θα έπρεπε να κάνει η Samsung είναι να δέχεται τις επιστροφές όσων έχουν προβληματικό eMMC chip και επιθυμούν αλλαγή μητρικής. Έτσι όπως είναι τα πράγματα, πρέπει πρώτα να "πεθάνει" η συσκευή για να τη δεχτούν στο service. Έλα όμως που το πονηρό "μπάλωμα" της Samsung από την 4.1.2 και μετά σταματάει αυτόν τον "θάνατο" με τίμημα τα κολλήματα. Δηλαδή το δικό μου Note II που τρέχει την 4.3 δεν πρόκειται ποτέ να πεθάνει από SDS, έχοντας όμως κληρονομήσει τα παγώματα/κολλήματα του "μπαλώματος" (επιβεβαιωμένο στην πράξη). Άρα έτσι όπως είναι τα πράγματα δεν μπορώ να απαιτήσω αλλαγή μητρικής... Η λύση του να κάνω downgrade σε 4.1.1 και να το "κάψω" μόνος μου δεν παίζει γιατί αφενός το downgrade δεν είναι εύκολο γιατί χαλάει το EFS (χάνεται το IMEI) και θέλει λίγο φασαρία να το φέρεις στα ίσια του και αφετέρου θα γράψει το KNOX και αν για κάποιο λόγο δεν καταφέρω να το "κάψω" θα έχω ήδη χάσει την εγγύηση λόγω KNOX.

Με λίγα λόγια η Samsung δεν δέχεται επίσημα να αποκαταστήσει πλήρως και σωστά το πρόβλημα, αλλά μας σερβίρει ένα "μπάλωμα" εξ αποστάσεως που την ελευθερώνει από την υποχρέωση αλλαγής μητρικής (πολύ βολικό για αυτούς). Αν δεις στο xda-developers, τα posts για "πεθαμένες" συσκευές λόγω SDS μειώθηκαν δραματικά μόλις βγήκε η 4.1.2. Άντε τώρα να καταλάβουν οι απλοί και άμοιροι χρήστες τι ακριβώς συνέβη... Ευτυχώς που υπήρχαν τα γατόνια του xda-developers και μας άνοιξαν τα μάτια.

Αν πάω στη Smartec και τους δείξω τα posts μας εδώ στο thread λες να δεχτούν την ύπαρξη του προβλήματος; Στοιχηματίζω πως όχι! Απλά θα ανάψουν τη συσκευή, θα κάνουν 2-3 κλήσεις, θα τσεκάρουν οθόνη, BT, Wi-Fi, 3G, κτλ. και θα μου τη δώσουν πίσω. Γιαυτό τσαντίζομαι. Βέβαια υπάρχει και η λύση να ρίξω μερικές δεκάδες VDC σε όποια pins της συσκευής βρω μπροστά μου και έτσι θα την κάψω σίγουρα, όπως είπε ο φίλος drgt μερικές σελίδες πριν. Έλεγα να μην πέσουμε σε αυτό το επίπεδο, αλλά μας αναγκάζουν.

Εκτιμώ πως οι προβληματικές συσκευές είναι πολλές, απλά οι κάτοχοί τους δεν το γνωρίζουν. Για τη συσκευή σου, με μια πολύ πρόχειρη εκτίμηση, αν την αγόρασες πριν τον Δεκέμβρη του '12 μάλλον έχεις το insane chip. Από Μάρτη του '13 και μετά μάλλον έχεις το sane chip. Ή το τσεκάρεις και σου φεύγει το άγχος αν είσαι τυχερός ή το αφήνεις στο άγνωστο και δεν ασχολείσαι. Έτσι κι αλλιώς η συσκευή σου δεν πρόκειται να "πεθάνει" ποτέ (λόγω SDS) αν τρέχεις την 4.1.2 ή την 4.3.

Είναι να μη μπλέξεις μ' αυτά τα πράγματα... Δεν ξέρω αν θέλω πια να ασχοληθώ. Κουράστηκα... :down:

Edited by DrMobile

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

Ο ορος "απολυτως απαραιτητα" ειναι αοριστος.

Καποιος μπορει να θεωρει απολυτως απαραιτητες 60 εφαρμογες.

Η την εφαρμογη του facebook που σε κινητα φιλων αυτη ηταν το προβλημα καταναλωσης της μπαταριας.

Προτεινω hard reset και εγκατασταση 1-1 τις οποιες εφαρμογες θεωρειτε απαραιτητες και μεχρι να βρειτε ποια κανει το προβλημα. Προγραμματα μπατερυ μονιτορ και τριχες δεν θα σας βοηθησουν. Επισης το να κανουμε ρεκοβερυ απο ντατα προηγουμενης εκδοσης αντροιντ οταν εχουμε τετοιες μυστηριες υποθεσεις με τη μπαταρια που τελειωνει γρηγορα ειναι επιεικως βλακωδες.

Η συσκευη ήταν καθαρή αφού ποτέ δε πειραχτηκε

Οι 18 εφαρμογές στο σύνολο είναι οι υπόλοιπες από τις 99 που είχα πριν.

Αν το viber, watch app, sygic, tapatalk, photo editor, shazam, dolphin, screen lock, astro και άλλες 9 ακόμα θεωρούνται βλαβερες για τη κατανάλωση σε καινούργια αναβάθμιση εεεε τότε να το βράδυ κυρία samsung!!!

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Γενικά battery drain έχω κι εγώ, αλλά στο στυλ να μη μου βγαζει δεύτερη μέρα (με αρκετά ελαφριά χρήση), ενώ την πρώτη μέρα τη βγαζει ανετα (τέτοια ωρα είναι στο 40-50% συνηθως). Για να μη φορτίζω όμως στο γραφειο, το βαζω κάθε βραδυ και ξενοιαζω.

Νομιζω όμως ότι πρέπει να ασχοληθω με το battery drain κάποια στιγμή. Μιλάμε ότι έχω καμιά ωρα οθονη τη μερα και χάνω το 50-60% της μπαταριας μέχρι το βραδυ. Βεβαια,από πίσω τρέχουν ασταμάτητα viber, whatsapp, skype & sip client και ειμαι συνεχεια συνδεδεμενος με wi-fi στο σπίτι και στο γραφείο και με Η+ μεσα στην πόλη (Αϊντχοφεν), ενώ 2-3 ωρες τη μερα (καμια φορά και 4-5 ωρες) ,κάθε μερα, στριμάρω online ελληνικό radio από wi-fi . Σερφάρισμα να κανω ενα μισαωρο τη μερα το πολύ.

Ποια βηματα ακριβώς προτεινετε για να βρω την ρίζα του κακού?

Samsung Galaxy Note Edge :love: & Samsung Galaxy Note II

http://voithostyrempora2.blogspot.com/2013/02/this-is-how-its-done.html : This is how it's done, γατάκια Ολλανδοί.

Φίλε no_, συμφωνούμε επί της ουσίας. Αυτό ακριβώς λέω κι εγώ: αυτό που θα έπρεπε να κάνει η Samsung είναι να δέχεται τις επιστροφές όσων έχουν προβληματικό eMMC chip και επιθυμούν αλλαγή μητρικής. Έτσι όπως είναι τα πράγματα, πρέπει πρώτα να "πεθάνει" η συσκευή για να τη δεχτούν στο service. Έλα όμως που το πονηρό "μπάλωμα" της Samsung από την 4.1.2 και μετά σταματάει αυτόν τον "θάνατο" με τίμημα τα κολλήματα. Δηλαδή το δικό μου Note II που τρέχει την 4.3 δεν πρόκειται ποτέ να πεθάνει από SDS, έχοντας όμως κληρονομήσει τα παγώματα/κολλήματα του "μπαλώματος" (επιβεβαιωμένο στην πράξη). Άρα έτσι όπως είναι τα πράγματα δεν μπορώ να απαιτήσω αλλαγή μητρικής... Η λύση του να κάνω downgrade σε 4.1.1 και να το "κάψω" μόνος μου δεν παίζει γιατί αφενός το downgrade δεν είναι εύκολο γιατί χαλάει το EFS (χάνεται το IMEI) και θέλει λίγο φασαρία να το φέρεις στα ίσια του και αφετέρου θα γράψει το KNOX και αν για κάποιο λόγο δεν καταφέρω να το "κάψω" θα έχω ήδη χάσει την εγγύηση λόγω KNOX.

Με λίγα λόγια η Samsung δεν δέχεται επίσημα να αποκαταστήσει πλήρως και σωστά το πρόβλημα, αλλά μας σερβίρει ένα "μπάλωμα" εξ αποστάσεως που την ελευθερώνει από την υποχρέωση αλλαγής μητρικής (πολύ βολικό για αυτούς). Αν δεις στο xda-developers, τα posts για "πεθαμένες" συσκευές λόγω SDS μειώθηκαν δραματικά μόλις βγήκε η 4.1.2. Άντε τώρα να καταλάβουν οι απλοί και άμοιροι χρήστες τι ακριβώς συνέβη... Ευτυχώς που υπήρχαν τα γατόνια του xda-developers και μας άνοιξαν τα μάτια.

Αν πάω στη Smartec και τους δείξω τα posts μας εδώ στο thread λες να δεχτούν την ύπαρξη του προβλήματος; Στοιχηματίζω πως όχι! Απλά θα ανάψουν τη συσκευή, θα κάνουν 2-3 κλήσεις, θα τσεκάρουν οθόνη, BT, Wi-Fi, 3G, κτλ. και θα μου τη δώσουν πίσω. Γιαυτό τσαντίζομαι. Βέβαια υπάρχει και η λύση να ρίξω μερικές δεκάδες VDC σε όποια pins της συσκευής βρω μπροστά μου και έτσι θα την κάψω σίγουρα, όπως είπε ο φίλος drgt μερικές σελίδες πριν. Έλεγα να μην πέσουμε σε αυτό το επίπεδο, αλλά μας αναγκάζουν.

Εκτιμώ πως οι προβληματικές συσκευές είναι πολλές, απλά οι κάτοχοί τους δεν το γνωρίζουν. Για τη συσκευή σου, με μια πολύ πρόχειρη εκτίμηση, αν την αγόρασες πριν τον Δεκέμβρη του '12 μάλλον έχεις το insane chip. Από Μάρτη του '13 και μετά μάλλον έχεις το sane chip. Ή το τσεκάρεις και σου φεύγει το άγχος αν είσαι τυχερός ή το αφήνεις στο άγνωστο και δεν ασχολείσαι. Έτσι κι αλλιώς η συσκευή σου δεν πρόκειται να "πεθάνει" ποτέ (λόγω SDS) αν τρέχεις την 4.1.2 ή την 4.3.

Είναι να μη μπλέξεις μ' αυτά τα πράγματα... Δεν ξέρω αν θέλω πια να ασχοληθώ. Κουράστηκα... :down:

Δεν θα μπορουσα να τα πω καλυτερα. Συμφωνω απολυτα!

Και με στεναχωρει μαλιστα να βλεπω την επιβαρυνση στον οποιονδηποτε εξαιτιας αυτης της ιστοριας, οπως το βλεπω και στον φιλο μου. Νομιζω ολοι εχουμε καλυτερα πραγματα να κανουμε.

Απλως κατα την διαρκεια της επικοινωνιας μου με την εξυπηρετηση πελατων, για να δω τι αν μπορω να κανω κατι για τον φιλο μου, με το αχρηστο πλεον Ν7000, ενας απ τους υπαλληλους παραδεχθηκε οτι υπαρχει το insane chip. Θα το κυνηγησω.

Απο αυριο που ειναι πλεον εργασιμη θα εχω περισσοτερα να πω.

Την δικια μου συσκευη εχω κανονισει με... τον εαυτο μου θα την τσεκαρω αφου πρωτα εχω μαθει την πολιτικη της Samsung.

Κατι τελευταιο. Για μενα δεν εχει καμια διαφορα αν πεθανει ή αρχισει τα παγωματα η συσκευη. Και μονο που ενω σε καλει καποιος (και αυτος ακουει κανονικα τον ηχο κλησης), ταυτοχρονα εσυ δεν εχεις κανενος ειδους ειδοποιηση, ουτε καν οταν ξεπαγωσει η συσκευη, ειναι παντελως αχρηστη ως τηλεφωνο...

Αυτο καρατσεκαρισμενο σε Ν7000. Το Ν7100 δεν γνωριζω αν συμπεριφερεται το ιδιο.

Δεν θα μπορουσα να τα πω καλυτερα. Συμφωνω απολυτα!

Και με στεναχωρει μαλιστα να βλεπω την επιβαρυνση στον οποιονδηποτε εξαιτιας αυτης της ιστοριας, οπως το βλεπω και στον φιλο μου. Νομιζω ολοι εχουμε καλυτερα πραγματα να κανουμε.

Απλως κατα την διαρκεια της επικοινωνιας μου με την εξυπηρετηση πελατων, για να δω τι αν μπορω να κανω κατι για τον φιλο μου, με το αχρηστο πλεον Ν7000, ενας απ τους υπαλληλους παραδεχθηκε οτι υπαρχει το insane chip. Θα το κυνηγησω.

Απο αυριο που ειναι πλεον εργασιμη θα εχω περισσοτερα να πω.

Την δικια μου συσκευη εχω κανονισει με... τον εαυτο μου θα την τσεκαρω αφου πρωτα εχω μαθει την πολιτικη της Samsung.

Κατι τελευταιο. Για μενα δεν εχει καμια διαφορα αν πεθανει ή αρχισει τα παγωματα η συσκευη. Και μονο που ενω σε καλει καποιος (και αυτος ακουει κανονικα τον ηχο κλησης), ταυτοχρονα εσυ δεν εχεις κανενος ειδους ειδοποιηση, ουτε καν οταν ξεπαγωσει η συσκευη, ειναι παντελως αχρηστη ως τηλεφωνο...

Αυτο καρατσεκαρισμενο σε Ν7000. Το Ν7100 δεν γνωριζω αν συμπεριφερεται το ιδιο.

Αν μπορείς κυνήγησέ το. Αν ο υπάλληλος παραδέχτηκε την ύπαρξη του insane chip υπάρχει ελπίδα. Ίσως επικοινωνήσω κι εγώ με τη Smartec και τους πω πώς έχουν τα πράγματα. Μακάρι να καταλάβει κάποιος εκεί μέσα και να με εξυπηρετήσει. Είμαι απ' τους ανθρώπους που δεν αλλάζουν συσκευές σαν τα πουκάμισα, όχι τόσο για το οικονομικό θέμα, αλλά για λόγους αρχής. Απ' τη στιγμή που η συσκευή με καλύπτει πλήρως δεν θέλω να την αλλάξω, αρκεί όμως να δουλεύει σωστά, ειδικά στο h/w που δεν αλλάζει. Αν δεν ήταν το θέμα με το SDS θα το κρατούσα για πάρα πολύ καιρό ακόμα το Note II. Τώρα δεν ξέρω πλέον τι θα κάνω... Πριν λίγο το ξαναδοκίμασα και κόλλησε για 2-3 λεπτά συνεχόμενα. Παγωμένο τελείως, καμία απολύτως απόκριση στο touch ή στα h/w πλήκτρα!!! Δεν δοκίμασα να κάνω κλήση απ' το σταθερό να δω, αλλά είμαι σίγουρος ότι δεν θα χτύπαγε. Το έχω μάθει τώρα και ξέρω πώς να το προκαλώ... Όπως λες κι εσύ, αν αρχίζει να κολλάει συχνά και να χάνει κλήσεις τότε ακυρώνεται ως συσκευή και η ευθύνη είναι 100% της Samsung.

Θα ενημερώσω αν έχω νεώτερα από Smartec. Αν μπορείς κι εσύ πες μας τι έγινε απ' την πλευρά σου.

Φιλικά, Κώστας

Η συσκευη ήταν καθαρή αφού ποτέ δε πειραχτηκε

Οι 18 εφαρμογές στο σύνολο είναι οι υπόλοιπες από τις 99 που είχα πριν.

Αν το viber, watch app, sygic, tapatalk, photo editor, shazam, dolphin, screen lock, astro και άλλες 9 ακόμα θεωρούνται βλαβερες για τη κατανάλωση σε καινούργια αναβάθμιση εεεε τότε να το βράδυ κυρία samsung!!!

Τα Viber, Whatsapp, Tapatalk, Shazam τα έχω κι εγώ. Και από τις υπόλοιπες έχω αντίστοιχες. Από αυτές που γράφεις δεν το προκαλεί, λογικά, κάποια από μόνη της. Πριν (με 4.1.2) και μετά το hard reset (με 4.3), είχα τις ίδιες εφαρμογές. Πριν είχε πρόβλημα, μετά έστρωσε. Στο Wakelock Detector όλα έδειχανα φυσιολογικά. Έχεις αλλάξει κάτι σε ρυθμίσεις; Αν δεν αφήσεις καθαρή τη συσκευή και να δοκιμάζεις μια - μια δεν θα βρεις άκρη. Πάντως δεν είναι το update το πρόβλημα. Αν ήταν θα υπήρχε σε όλους.

Θεωρώ δεδομένο, πως όσοι κάνετε hard reset με πρόβλημα μπαταρίας, δεν κάνετε επαναφορά ρυθμίσεων με πρόγραμμα backup.

Αν μπορείς κυνήγησέ το. Αν ο υπάλληλος παραδέχτηκε την ύπαρξη του insane chip υπάρχει ελπίδα. Ίσως επικοινωνήσω κι εγώ με τη Smartec και τους πω πώς έχουν τα πράγματα. Μακάρι να καταλάβει κάποιος εκεί μέσα και να με εξυπηρετήσει. Είμαι απ' τους ανθρώπους που δεν αλλάζουν συσκευές σαν τα πουκάμισα, όχι τόσο για το οικονομικό θέμα, αλλά για λόγους αρχής. Απ' τη στιγμή που η συσκευή με καλύπτει πλήρως δεν θέλω να την αλλάξω, αρκεί όμως να δουλεύει σωστά, ειδικά στο h/w που δεν αλλάζει. Αν δεν ήταν το θέμα με το SDS θα το κρατούσα για πάρα πολύ καιρό ακόμα το Note II. Τώρα δεν ξέρω πλέον τι θα κάνω... Πριν λίγο το ξαναδοκίμασα και κόλλησε για 2-3 λεπτά συνεχόμενα. Παγωμένο τελείως, καμία απολύτως απόκριση στο touch ή στα h/w πλήκτρα!!! Δεν δοκίμασα να κάνω κλήση απ' το σταθερό να δω, αλλά είμαι σίγουρος ότι δεν θα χτύπαγε. Το έχω μάθει τώρα και ξέρω πώς να το προκαλώ... Όπως λες κι εσύ, αν αρχίζει να κολλάει συχνά και να χάνει κλήσεις τότε ακυρώνεται ως συσκευή και η ευθύνη είναι 100% της Samsung.

Θα ενημερώσω αν έχω νεώτερα από Smartec. Αν μπορείς κι εσύ πες μας τι έγινε απ' την πλευρά σου.

Κώστα, σε καταλαβαίνω και σίγουρα κι εγώ θα είχα χαλαστεί. Θεωρώ άσχημο αυτό που έγινε με το chip και την γενικότερη πολιτική όμως δεν έχω δει και καμιά εταιρεία να αποσύρει για τέτοιου είδους θέμα ολόκληρες παρτίδες. Όλες πάνε με τη λογική, αν υπάρξει πρόβλημα θα έρθει στο service και θα αλλαχτεί. Δεν δικαιολογώ τη Samsung, δεν υπήρξα ποτέ φαν εταιρείας άλλωστε, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση θεωρώ πως υπάρχει μια υπερβολή.

Αν το πρόβλημα παρουσιάζεται υπό φυσιολογικές συνθήκες καθημερινής χρήσης, θα πρέπει να απαιτηθεί αλλαγή από το service, μαζί με όλους σε αυτό.

Απλώς θεωρώ λάθος, να προσπαθούμε με μεθόδους να προκαλέσουμε το πάγωμα απλά και μόνο για... να μας χαλάσει η διάθεση.

Αν, για παράδειγμα, δεν είχες δει το thread στο xda ή με κάποιο τρόπο δεν ήξερες για το chip, θα το έβλεπες στην καθημερινή χρήση; Αν ναι, τότε έχεις όλα τα δίκια. Αν όμως, δεν το είχες δει στην χρήση που του κάνεις, ίσως θα έπρεπε να το βγάλεις από το μυαλό σου και να μην ασχολείσαι. :)

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Απο,

Ρυθμίσεις

Λογαριασμοί

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας

Επαναφορά εργοστασιακων δεδομένων.

Κάτι αλλο;;;

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Παντως στο νοτε 1 ειχα και εγω το προβλημα των κλξσεων που ειπε ο φιλος παραπανω οχι σε καθημερινη βαση αλλα καποιες φορες σιγουρα.δεν ειχα δωσει και πολλη σημασια γιατι γινοταν στανταρ με 2 φιλους που και οι 2 ειχαν apple(συμπτωση μαλλον) αλλα δεν υπηρχε το παγωμα που λετε.επαιρνα καπακι και ακουγα και εγω και αυτος που επαιρνα.

Απο,

Ρυθμίσεις

Λογαριασμοί

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας

Επαναφορά εργοστασιακων δεδομένων.

Κάτι αλλο;;;

Οχι ,αυτο μόνο ,κοίταξέ να δεις να μην είναι ενεργοποιημένα τα αντίγραφα ασφάλειας ωστε να μην σου περάσει ξανά τις εφαρμογές .

Samsung galaxy s21+

Φυσικά και δεν ειναι!!

Το μόνο που έχω αφήσει να περάσει είναι οι επαφές!

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Καλημερα απο τοτε που περασα την 4.3 μου δειχνει το wifi συνεχεια on και δεν διορθωνεται με restart.Εχει κανεις καμια ιδεα?

Δε πρέπει να είναι πραγματικά ανοιχτό.

Βγάλε τη μπαταρία για μερικά λεπτά και ξαναβάλτην.

Καλημερα απο τοτε που περασα την 4.3 μου δειχνει το wifi συνεχεια on και δεν διορθωνεται με restart.Εχει κανεις καμια ιδεα?

δεν ειμαι σιγουρος αν βοηθησω αλλα στις ρυθμιεις συστηματος/wifi/επιλογες για προχωρημενους απενεργοποιησε την επιλογη διατηρηστε το wifi ενεργοποιημενο...κ βαλτο μονο οταν ειναι συνδεδεμενο

Έκανα άλλη μια επαναφορά ρυθμίσεων για να δω την μπαταρία. Προς το παρόν αφήνω μόνο το tapatalk από εφαρμογές και το email της δουλειάς για να δούμε πως θα πάει.

Κώστα, σε καταλαβαίνω και σίγουρα κι εγώ θα είχα χαλαστεί. Θεωρώ άσχημο αυτό που έγινε με το chip και την γενικότερη πολιτική όμως δεν έχω δει και καμιά εταιρεία να αποσύρει για τέτοιου είδους θέμα ολόκληρες παρτίδες. Όλες πάνε με τη λογική, αν υπάρξει πρόβλημα θα έρθει στο service και θα αλλαχτεί. Δεν δικαιολογώ τη Samsung, δεν υπήρξα ποτέ φαν εταιρείας άλλωστε, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση θεωρώ πως υπάρχει μια υπερβολή.

Αν το πρόβλημα παρουσιάζεται υπό φυσιολογικές συνθήκες καθημερινής χρήσης, θα πρέπει να απαιτηθεί αλλαγή από το service, μαζί με όλους σε αυτό.

Απλώς θεωρώ λάθος, να προσπαθούμε με μεθόδους να προκαλέσουμε το πάγωμα απλά και μόνο για... να μας χαλάσει η διάθεση.

Αν, για παράδειγμα, δεν είχες δει το thread στο xda ή με κάποιο τρόπο δεν ήξερες για το chip, θα το έβλεπες στην καθημερινή χρήση; Αν ναι, τότε έχεις όλα τα δίκια. Αν όμως, δεν το είχες δει στην χρήση που του κάνεις, ίσως θα έπρεπε να το βγάλεις από το μυαλό σου και να μην ασχολείσαι. :)

Ελένη καλησπέρα, σκέφτεσαι πολύ λογικά και ίσως έτσι πρέπει να το αντιμετωπίσω κι εγώ. Πράγματι, αν δεν είχα δει το thread στο XDA δεν υπάρχει περίπτωση να γνώριζα τι παίζεται ή να έγραφα αυτά που γράφω, ούτε με επηρεάζει (ακόμα) στην καθημερινή χρήση. Απλά πλέον το γνωρίζω και ξέρω πώς να το προκαλώ και αυτό είναι που με χαλάει... Το πρόβλημα είναι ότι συχνά προσκολλούμαστε στις συσκευές μας και τις θέλουμε τέλειες. Θα δω τι θα κάνω, πάντως η άποψή σου είναι η πιο λογική. Ευχαριστώ για το post.

Φιλικά, Κώστας

καλησπερα,

το ματι του smart stay μενει μονιμα ανοιχτο. ειιναι by default απο την 4.3 η εχει θεμα ο αισθητηρας?

• The title was changed to Samsung Galaxy Note II (N7100)