pani169 Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Οχι μονο η γερμανικη εχει και παραεχει Ελληνικα στο s-pen,αλλα ακομη και η ινδικη 4.3 εχει τα παντα Ελληνικοτατα.Απο την 4.1.2 και πανω, εχουν ολες.Οσο για την MF1 που λετε οτι ειναι γαλλικη, δεν κοιταμε την ρομ απο το μοντεμ αλλα απο το csc.ME6 pda και MF1 μοντεμ εχουν ολες οι ευρωπαικες 4.1.2,το csc μονο αλλαζει άρα με αυτό το csc πια rom να περάσω??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balakeras Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Εγώ είχα κάνει reset πριν λίγες μέρες αλλά και πάλι τα ίδια. Έβαλα το πρόγραμμα. Για να δούμε. Και εγω δοκιμασα με reset λκαι τιποτα.δεν ξερω και το προγραμμα ποσο μπορει να βοηθησει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drgt Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 ...δεν κοιταμε την ρομ απο το μοντεμ αλλα απο το csc.ME6 pda και MF1 μοντεμ εχουν ολες οι ευρωπαικες 4.1.2,το csc μονο αλλαζει Εννοεις τον 3 γραμματων κωδικο ετσι δεν ειναι? (π.χ EUR=Ελλαδα). Τωρα για την ΡΟΜ στο ποστ 13683, λεμε οτι ειναι DME6 η DMF1 η κατι αλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Wakelock detector φανταζομαι εννοεις... Χαχαχα... ναι προφανώς, το γράφω και πιο κάτω στο μήνυμα. Στην αρχή με έφαγε το auto correct! Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drgt Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 άρα με αυτό το csc πια rom να περάσω??? Κοιτα Περα του οτι για να παρεις ΟΤΑ πρεπει να εχεις ΡΟΜ του CSC σου, δεν ξερω κανενα αλλο πλεονεκτημα, μιας και ο φιλος truckman μας λεει οτι ολες εχουν ελληνικα στο S-Pen. ΑΣ ΜΕ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ. Επιλογες: Βαζεις γερμανικη με το csc που εχεις και εχεις και ΟΤΑ. Βαζεις την Prerooted πιο πανω η την κανονικη με το csc που εχεις και απλα δουλευεις Odin. Κανεις root η αυτο που ειπα στο ποστ 13672 και αλλαζεις csc, και μετα περνας τη ΡΟΜ για το csc αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaris2 Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Εκεί που εχετε τα κινητα σας εχουν σημα; γιατι αν δεν εχουν ψαχνουν να βρουν και καταναλωνει τη μπαταρία φουλ. Αλλα αυτο πιστεύω οτι το ξέρετε. Παράθεση note 2, note 3, s4, και s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tassosmer Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Εκεί που εχετε τα κινητα σας εχουν σημα; γιατι αν δεν εχουν ψαχνουν να βρουν και καταναλωνει τη μπαταρία φουλ. Αλλα αυτο πιστεύω οτι το ξέρετε. Ναι εντάξει αυτό είναι γνωστό. Συνήθως είμαι μόνο με gsm και έχω πάντα σήμα. Μάλλον για κάποιο λόγο δουλεύει ψηλά η cpu. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 άρα με αυτό το csc πια rom να περάσω??? Αν εχεις DBT, βαζεις την γερμανικη Εννοεις τον 3 γραμματων κωδικο ετσι δεν ειναι? (π.χ EUR=Ελλαδα). Τωρα για την ΡΟΜ στο ποστ 13683, λεμε οτι ειναι DME6 η DMF1 η κατι αλλο? 1) Σωστά 2) Η ρομ ειναι η ME6 ,ενω το MF1 ειναι το μοντεμ (έκδοση βασικού φασματος) Κοιτα Περα του οτι για να παρεις ΟΤΑ πρεπει να εχεις ΡΟΜ του CSC σου, δεν ξερω κανενα αλλο πλεονεκτημα, μιας και ο φιλος truckman μας λεει οτι ολες εχουν ελληνικα στο S-Pen. ΑΣ ΜΕ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ. Επιλογες: Βαζεις γερμανικη με το csc που εχεις και εχεις και ΟΤΑ. Βαζεις την Prerooted πιο πανω η την κανονικη με το csc που εχεις και απλα δουλευεις Odin. Κανεις root η αυτο που ειπα στο ποστ 13672 και αλλαζεις csc, και μετα περνας τη ΡΟΜ για το csc αυτο. Οπως είχα γράψει και πριν όλες εχουν Ελληνικά στο s-pen.Οσοι εχετε προβλημα καντε μια εκκαθάριση δεδομένων στο πληκτρολόγιο και μια επανεκκίνηση και θα είστε κομπλε. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drgt Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 (edited) άρα με αυτό το csc πια rom να περάσω??? Πες μας τι εκανες τελικα και αν ειναι αυτο που ηθελες. Edited November 27, 2013 by drgt Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 Ξερει κανεις αν γινεται να μην αναβει η οθονη καθε φορα που δεχομαι ενα sms; Ξέρει κανείς να μου πει please :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drgt Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 Ξέρει κανείς να μου πει please :-) http://www.techhelpfox.com/4942092/Disable-Sms-Notification-Screen-On Η στο πλειστορ GoSMS Chomp SMS κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 http://www.techhelpfox.com/4942092/Disable-Sms-Notification-Screen-On Η στο πλειστορ GoSMS Chomp SMS κλπ Προτιμω να μην βαλω GoSMS ή HandcentSMS κτλ.... Αυτο το λινκ που εστειλες....χμ...δεν πολυ βγαζω ακρη..θα το παλαιψω ομως :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drgt Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 Προτιμω να μην βαλω GoSMS ή HandcentSMS κτλ.... Αυτο το λινκ που εστειλες....χμ...δεν πολυ βγαζω ακρη..θα το παλαιψω ομως :) Ειναι για rooted Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 Ειναι για rooted Οποτε εγω δεν μπορω να το βαλω. Φαινεται οτι δεν γινεται αλλιως...απ'οσο εχω ψαξει στο νετ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pani169 Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 Πες μας τι εκανες τελικα και αν ειναι αυτο που ηθελες. τίποτα...απλά αυτό που θα κάνω είναι να βάλω γερμανική ρομ ώστε να συμβαδίζει με το csc... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tassosmer Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 Σήμερα πήρε την 4.3 το Hong Kong. Πολύ αργός ο ρυθμός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drgt Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 (edited) Σήμερα πήρε την 4.3 το Hong Kong. Πολύ αργός ο ρυθμός. Γιατι δεν φλασαρεις την Hong Kong? τίποτα...απλά αυτό που θα κάνω είναι να βάλω γερμανική ρομ ώστε να συμβαδίζει με το csc... και η Γερμανια μαλλον θα παρει αναβαθμιση πριν απο Ελλαδα, η οποια θα σου ερθει με ΟΤΑ. Edited November 27, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pani169 Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 και η Γερμανια μαλλον θα παρει αναβαθμιση πριν απο Ελλαδα, η οποια θα σου ερθει με ΟΤΑ. backup πριν το φλασαρισμα να κάνω με το kies???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drgt Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 backup πριν το φλασαρισμα να κάνω με το kies???? Αν ξερεις τι θελεις να κρατησεις (ορισμενα πραγματα) και το Κιες τα κανει, ναι. Αν παλι θελεις backup app settings η και ολη τη συσκευη, ας απαντησει καποιος αλλος που ειναι πιο γνωστης απο μενα σ' αυτο τον τομεα. Εγω τα μονα που κραταω ειναι τα τηλεφωνα, φωτο κλπ. Τα αλλα τα ξαναπερναω για να μη βαζω σκουπιδια σε φρεσκια εγκατασταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livagoth Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά. Επειδή έχω χάσει λίγο επεισόδια με τις αναβαθμίσεις, θέλω να ρωτήσω τα εξής. Σήμερα μου έβγαλε το Kies αναβάθμιση PDA:ME6 / PHONE:MF1 / CSC:MF1 (EUR). 1) Είναι η 4.3? 2) Είμαι με 4.1.2 stock rooted, αξίζει να την βάλω; 3) Αν την βάλω χάνω το root σωστά; 4) Τι παίζει με Knox, ισχύει ότι δεν θα μπορεί να γίνει root η συσκευή; Ευχαριστώ προκαταβολικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diver86 Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 Νομιζω πως ειναι η 4.1.2 αυτη που σου βγαζει.ετσι ειναι σε μενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisss Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 Πηρα και εγω το θηριο σε μπλε ! Υπεροχο , γερμανικης προελευσης (απο kaizershop) Παιδια να ρωτησω κατι.. Εχετε παρατηρησει οτι οταν κανετε hover το πενακι στην οθονη ,δηλαδη οταν δεν ακουμπατε και βγαινει αυτοτο μικρο μπλε κυκλακι , κοντα στα σημεια που υπαρχουν οι γωνιες της οθονης (και κυριως στην κατω δεξια μερια) το κυκλακι αυτο δεν ειναι σταθερο και καμια φορα δεν εμφανιζεται καν? Σαν να "απομαγνητιζεται". Αυτο συμβαινει βεβαια μονο κατα το hover.. Γενικοτερα στις γωνιες , παρατηρω οτι δεν ειναι τοσο σταθερο οσο στο κεντρο της οθονης για παραδειγμα! Μικρο το κακο βεβαια , αλλα συμβαινει και σε αλλους; Με τι ασχολουμαστε :rolleyes::lol: Παράθεση Samsung Note Series Fan! :happy: Samsung [Note 4] N910F in White! Samsung [Note 2] N7100 in Blue ..Inspiration doesn't wait.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 (edited) Η πάνω δεξιά πλευρά και η κάτω είναι για να κάνεις scroll της σελίδες. Γίνεται στo Tapatalk, στον στοκ browser κτλ. Πάντως στο διαγνωστικό του wacom digitizer λείπει το κουτάκι πάνω αριστερά και κάτω δεξιά. ;) Edited November 27, 2013 by achillesgk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisss Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 Η πάνω δεξιά πλευρά και η κάτω είναι για να κάνεις scroll της σελίδες. Γίνεται στo Tapatalk, στον στοκ browser κτλ. Πάντως στο διαγνωστικό του wacom digitizer λείπει το κουτάκι πάνω αριστερά και κάτω δεξιά. ;) χμμ μπες σε μια εφαρμογη που μπορεις να δεις ξακαθααρα την μπλε κουκιδα , εγω μπαινω στο snote , και παρατηρησε οτι κανει νερα.. Ναι , γνωριζω οτι ειναι για να κανεις scroll τις σελιδες! Οταν το βαζω σε landscape εν τω μεταξυ το φαινομενο αυτο υπαρχει και στην πανω δεξια γωνια.Ενω οταν ειναι σε portrait mode , υπαρχει μονο στην κατω δεξια.Περιεργα πραγματα! Αλλα οπως και να εχει λεπτομερειες.Δεν σε εμποδιζει πουθενα.. Αυτο το διαγνωστικο που μπορω να το βρω? :O Παράθεση Samsung Note Series Fan! :happy: Samsung [Note 4] N910F in White! Samsung [Note 2] N7100 in Blue ..Inspiration doesn't wait.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manchester777 Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 Καμιά ιδέα στο γιατί δεν έχω πια τα pre defined ringtones για κάποιες επαφές ; δεν έχω κάνει ούτε καν root. Παράθεση Samsung Note II - Young Duos - Nexus 7 3G ---------------------------- Παύλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts