muppetshow Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 Γινεται να απενεργοποιήσω την δόνηση όταν κλείνει το κινητο, όταν μετακινώ εφαρμογές ή οταν βγάζω/βάζω το πενάκι??? Έχω δοκιμάσει τα πάντα από τις ρυθμισεις των δονήσεων καθώς και να ξετικάρω την επιλογή για δόνηση των soft keys!!αλλα αυτες που ανέφερα παραμένουν και μετα και απο reboot!!:!::!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisxx Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 να ρωτησω κατι. στο μενου /ρυθμισεις/κινηση/γρηγορη ματια ... τι ακριβως κανει? ενω το ενεργοποιω κοιταζω την οθονη οταν ειναι σβηστει και δεν βλεπω τιποτα... πως ακριβως λειτουργει αυτο το πραμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Astroholic Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 να ρωτησω κατι. στο μενου /ρυθμισεις/κινηση/γρηγορη ματια ... τι ακριβως κανει? ενω το ενεργοποιω κοιταζω την οθονη οταν ειναι σβηστει και δεν βλεπω τιποτα... πως ακριβως λειτουργει αυτο το πραμα? Αν περάσεις το χέρι σου πάνω από τον αισθητήρα φωτεινότητας, ενώ είναι σβηστή η οθόνη, σου εμφανίζει την ώρα, ειδοποιήσεις και τέτοια... Προσωπικά πότε μου δεν το δούλεψα. Παράθεση Galaxy Note II Grey Titanium, Fujitsu Lifebook T900 Dual Digitizer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisxx Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Αν περάσεις το χέρι σου πάνω από τον αισθητήρα φωτεινότητας, ενώ είναι σβηστή η οθόνη, σου εμφανίζει την ώρα, ειδοποιήσεις και τέτοια... Προσωπικά πότε μου δεν το δούλεψα. ευχαριστω μολις το κοιταξ και οντως ειναι γτπ λειτουργεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Βολεύει μόνο πχ αν έχεις λερωμένα χέρια και θέλεις να δεις πληροφορίες πχ αν έχεις αναπάντητη ή μήνυμα όταν αναβοσβήνει το led ή αν θέλεις να δείς την ώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Κι ένα screenshot από το θηρίο... όνομα και πράγμα! 42 μέρες χωρίς restart.. Μόνο χθες και σήμερα είχε καθυστερήσεις. Μέχρι τώρα όλα ρολόι... :) Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Τέρας πραγματικό. Δεν ξέρω ρε παιδιά αλλά φτου φτου! Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Τέρας πραγματικό. Δεν ξέρω ρε παιδιά αλλά φτου φτου! Τερατάκι, τέρας είναι το μεγάλο του αδελφάκι το note 8.:) Είναι προϊόντα σοβαρής δουλειάς που έγινε για να καθιερωθουν στην αγορά. Κατι ανάλογο ειχε γινει στο galaxy Sii και φαίνεται αφου μετα απο 2,5 χρόνια παραμένει μια αξιοπρεπεστατη συσκευή. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Τερατάκι, τέρας είναι το μεγάλο του αδελφάκι το note 8.:) Είναι προϊόντα σοβαρής δουλειάς που έγινε για να καθιερωθουν στην αγορά. Κατι ανάλογο ειχε γινει στο galaxy Sii και φαίνεται αφου μετα απο 2,5 χρόνια παραμένει μια αξιοπρεπεστατη συσκευή. Κώστα το εχω δει και αυτο απο κοντά. Εχεις δίκιο. Λεω να μου το κάνω δώρο τα Χριστούγεννα Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Κώστα το εχω δει και αυτο απο κοντά. Εχεις δίκιο. Λεω να μου το κάνω δώρο τα Χριστούγεννα +1 και γω τα Χριστούγεννα θα το χτυπήσω να κάνει παρέα με τη νοτεαρα μου. Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_gtc Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Καλημέρα σε όλους. Γνωριζει κανείς να μου πει πως γίνεται να επεξεργαστουμε και να προσθαφαιρεσουμε τις εφαρμογες που θελουμε στην πλαϊνή μπάρα με τα πολλαπλά παράθυρα? Παράθεση Ericsson 768,nokia 3330,nokia 3510,sony ericsson k700i, sony ericsson w900i(my favourite),nokia n78,nokia 5800,nokia 7230,motorola defy mini xt320,samsung galaxy note 2,samsung galaxy s3,apple iphone 5s,sony xperia z3 compact tablet,apple iphone 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis42 Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Κι ένα screenshot από το θηρίο... όνομα και πράγμα! 42 μέρες χωρίς restart.. Μόνο χθες και σήμερα είχε καθυστερήσεις. Μέχρι τώρα όλα ρολόι... :) Εγώ έφτασα στις 1250 ώρες περίπου.:) Παράθεση Samsung Galaxy S9+,Samsung Galaxy Tab S3. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 http://i43.tinypic.com/wwhkkz.jpg 1319 ώρες uptime, όπου αναγκάστηκα να κάνω restart για να δοκιμάσω κάτι (όχι γιατί μου κόλλησε ή κάποιο άλλο πρόβλημα). Μιλάμε για κορυφαία σταθερότητα! Πάντα μαμά ROM και non-rooted και πάντα με OTA αναβαθμίσεις με διατήρηση δεδομένων (χωρίς ξαναστήσιμο κάθε φορά). Η συσκευή μου στήθηκε πριν πολλούς μήνες. Note 3; Ευχαριστώ, δεν θα πάρω! Παραμένω στο II και αναβαθμίζω τουλάχιστον σε 2 χρόνια από τώρα με την έλευση του Note 5 (και αν...)! Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 (edited) http://i43.tinypic.com/wwhkkz.jpg 1319 ώρες uptime, όπου αναγκάστηκα να κάνω restart για να δοκιμάσω κάτι (όχι γιατί μου κόλλησε ή κάποιο άλλο πρόβλημα). Μιλάμε για κορυφαία σταθερότητα! Πάντα μαμά ROM και non-rooted και πάντα με OTA αναβαθμίσεις με διατήρηση δεδομένων (χωρίς ξαναστήσιμο κάθε φορά). Η συσκευή μου στήθηκε πριν πολλούς μήνες. Note 3; Ευχαριστώ, δεν θα πάρω! Παραμένω στο II και αναβαθμίζω τουλάχιστον σε 2 χρόνια από τώρα με την έλευση του Note 5 (και αν...)! Και που να δεις πως δουλευει και με την 4.3 (παντα για στοκ).Ανεβαινει επιπεδο ο νοτης,το πολυ καλο γινεται καλυτερο, δυσκολα να εχεις ματια γι αλλα :) Edited October 25, 2013 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Καλημέρα σε όλους. Γνωριζει κανείς να μου πει πως γίνεται να επεξεργαστουμε και να προσθαφαιρεσουμε τις εφαρμογες που θελουμε στην πλαϊνή μπάρα με τα πολλαπλά παράθυρα? Μονο με root . Samsung Multi Window Manager Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Χαιρετω. Σημερα,μου εκανε κατι τρελο.Ημουν στο γιατρο,και αυτος παλευε με το μοντεμ του,ενα τεραστιο ασπρο της Wind,που δεν δουλευε ,(αποσταση μεταξυ εμου και του μοντεμ,περιπου ενα μετρο),και εκεινη τη στιγμη,χτυπησε το κινητο μου,και αρχισα να μιλαω. Τη στιγμη εκεινη,πατησε καποιο κουμπι στο μοντεμ,και ξαφνικα,το τηλεφωνο σταματησε και εβγαλε τη μπλε οθονη με τα γραμματα Samsung κλπ,και αρχισε να κανει restart.Με το που τελειωσε,πηρα εγω τηλεφωνο αυτον που μιλουσαμε οταν διεκοπη η συνομιλια,και ολα καλα. Τι νομιζετε οτι εγινε;Υπ οψιν οτι τετοιο πραγμα,δεν μου τοχει ξανακανει ποτέ.:confused: Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Mετά τα δικά σας ss είπα να δω και το δικό μου: http://s22.postimg.org/5m3a8lstp/Screenshot_2013_10_25_13_13_41.jpg Και δουλεύει άψογα! Το Ν2 είναι καλύτερο του Ν3 πάντως (έχω και τα δύο) Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheWizard Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Χαιρετω. Σημερα,μου εκανε κατι τρελο.Ημουν στο γιατρο,και αυτος παλευε με το μοντεμ του,ενα τεραστιο ασπρο της Wind,που δεν δουλευε ,(αποσταση μεταξυ εμου και του μοντεμ,περιπου ενα μετρο),και εκεινη τη στιγμη,χτυπησε το κινητο μου,και αρχισα να μιλαω. Τη στιγμη εκεινη,πατησε καποιο κουμπι στο μοντεμ,και ξαφνικα,το τηλεφωνο σταματησε και εβγαλε τη μπλε οθονη με τα γραμματα Samsung κλπ,και αρχισε να κανει restart.Με το που τελειωσε,πηρα εγω τηλεφωνο αυτον που μιλουσαμε οταν διεκοπη η συνομιλια,και ολα καλα. Τι νομιζετε οτι εγινε;Υπ οψιν οτι τετοιο πραγμα,δεν μου τοχει ξανακανει ποτέ.:confused: εκτός απο φαντάσματα και κάτι εντελώς τυχαίο το μόνο άλλο που μπορώ να σκεφτώ είναι οτι πάτησε το κουμπί του WPS στο modem και το κινητό σου προσπάθησε να ξεκινήσει κάποια διαδικασία σύνδεσης. Το έχεις να ψάχνει αυτόματα δίκτυα wifi? Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 εκτός απο φαντάσματα και κάτι εντελώς τυχαίο το μόνο άλλο που μπορώ να σκεφτώ είναι οτι πάτησε το κουμπί του WPS στο modem και το κινητό σου προσπάθησε να ξεκινήσει κάποια διαδικασία σύνδεσης. Το έχεις να ψάχνει αυτόματα δίκτυα wifi? Νομιζω ναι. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yannisaeg Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Παδια καλησπερα, Παρελαβα σημερα ενα Νοτε 2 απο το Πλαισιο.Το ειχα παραγγειλει τηλεφωνικα σε καποιο μαγαζι τους λογο του οτι στο κεντρικο site δεν ηταν διαθεσιμο! Το τηλεφωνο φαινεται μια χαρα αλλα με προβληματιζει οτι το κουτι του ηταν ξεσφραγγιστο!! Το ειχαν κανει αυτοι για καποιο λογο να υποθεσω?:cry: Να προχωρησω κανονικα λετε η να το στειλω πισω? Εσεις τι λετε:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 το κουτί ΠΡΕΠΕΙ να είναι ΠΑΝΤΑ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ! κακώς το παρέλαβες! Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yannisaeg Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 το κουτί ΠΡΕΠΕΙ να είναι ΠΑΝΤΑ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ! κακώς το παρέλαβες! Εκανα μ..... μου φαινεται! Εχω πληρωσει με αντικαταβολη στον κουριερ.Τι κανω τωρα του παιρνω τηλεφωνω κ τους το λεω η παω αυριο πρωι στο κουριερ κ το στελνω πισω:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Με κούριερ στο έστειλαν; Δύσκολο να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας. Κρίμα! Ηξεραν ότι δεν θα έχεις τρόπο να αντιδράσεις με πακέτο κλειστό. :mad: Το γράφει και στην σφραγίδα αυτοκόλλητο. Do not accept if seal is broken. Αλλά με ταχυδρομική αποστολή βράστα. Τώρα αυτό μπορεί να ήταν εκθεσιακό μπορεί να ήταν και κάποιο που είχε πρόβλημα, το γύρισε ο προηγούμενος πίσω και του έδωσαν άλλο, μπορεί ....1000 μπορεί...:worry: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Χαιρετω. Σημερα,μου εκανε κατι τρελο.Ημουν στο γιατρο,και αυτος παλευε με το μοντεμ του,ενα τεραστιο ασπρο της Wind,που δεν δουλευε ,(αποσταση μεταξυ εμου και του μοντεμ,περιπου ενα μετρο),και εκεινη τη στιγμη,χτυπησε το κινητο μου,και αρχισα να μιλαω. Τη στιγμη εκεινη,πατησε καποιο κουμπι στο μοντεμ,και ξαφνικα,το τηλεφωνο σταματησε και εβγαλε τη μπλε οθονη με τα γραμματα Samsung κλπ,και αρχισε να κανει restart.Με το που τελειωσε,πηρα εγω τηλεφωνο αυτον που μιλουσαμε οταν διεκοπη η συνομιλια,και ολα καλα. Τι νομιζετε οτι εγινε;Υπ οψιν οτι τετοιο πραγμα,δεν μου τοχει ξανακανει ποτέ.:confused: Σύμπτωση . Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yannisaeg Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Με κούριερ στο έστειλαν; Δύσκολο να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας. Κρίμα! Ηξεραν ότι δεν θα έχεις τρόπο να αντιδράσεις με πακέτο κλειστό. :mad: Το γράφει και στην σφραγίδα αυτοκόλλητο. Do not accept if seal is broken. Αλλά με ταχυδρομική αποστολή βράστα. Τώρα αυτό μπορεί να ήταν εκθεσιακό μπορεί να ήταν και κάποιο που είχε πρόβλημα, το γύρισε ο προηγούμενος πίσω και του έδωσαν άλλο, μπορεί ....1000 μπορεί...:worry: Τελοςπαντων επειδη φαινεται οκ δεν θα κατσω να παιρνω τηλεφωνα κ να προσπαθω να βγαλω ακρη.Ετσι κ αλλιως αποδειξη εχει κανονικα κ επειδη το κινητο θα χρησιμοποιηθει Αυστρια εαν τυχει κατι θα το παω στην Samsung εκει κ πιστευω θα βοηθησουν!:) Παντως λιγο απογοητευτικα το Πλαισιο γιατι εχω αγορασει αρκετα πραγματα απο αυτους κ η συγκεκριμενη προσφορα ηταν η καλυτερη αλλιως θα πηγαινα μεσω Skroutz! Anyway προχωραω με αισιοδοξια:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts