Jump to content

Samsung Galaxy Note II (N7100)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 17,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

καταρχήν ευχαριστώ για την άμεση απαντηση.

Λοιπον κοιταξα στις ρυθμίσεις του s pen και δεν υπάρχει αυτή η επιλογή. Εχει μονο ανοιγμα του pop up note.

SMARTPHONES

NOTE 2, GALAXY SII PLUS, GALAXY GRAND NEO, GALAXY MINI

TABLET

GALAXY TAB 10,1, GALAXY NOTE 8.0, GALAXY TAB 4 7,0

Για δες αν έχει μενού "επιλογές μετά την αποσύνδεση της πένας".

Από εκεί διαλέγεις τι θέλεις να εμφανίζεται όταν αφαιρείς την πένα.

Ευχαριστώ για την βοήθεια αλλά τελικά το βρήκα :mad:. Ηταν στις ρυθμίσεις-εμφάνιση-βοηθός σελίδας και επιλέγεις το σελιδα s pen.

SMARTPHONES

TABLET

Αυτό είναι ενεργοποιημένο by default οπότε μάλλον κάποια στιγμή το είχες αφαιρέσει.
Κώστας

Ρε παλικαρια, πως βγαίνει αυτη η χαζομαρα που σου λέει ποιος σε καλει με ΡΟΜΠΟΤΟΦΩΝΗ ? :lol:

μήπως εχει ενεργοποιήσει κατά λάθος το driving mode (αν κατεβάσεις το notification bar το ''τιμόνι''). ή ανοίγεις το s voice πατάς μενού και από εκεί μπορεις να το απενεργοποιήσεις.

Samsung galaxy S3

Galaxy Tab 10.1 (p7500)

Αυτό είναι ενεργοποιημένο by default οπότε μάλλον κάποια στιγμή το είχες αφαιρέσει.

Μάλλον απο οτι κατάλαβα είχα απενεργοποιήσει τον βοηθο απο την αρχή και δεν μου είχε ανοίξει ποτέ.

SMARTPHONES

TABLET

μήπως εχει ενεργοποιήσει κατά λάθος το driving mode (αν κατεβάσεις το notification bar το ''τιμόνι''). ή ανοίγεις το s voice πατάς μενού και από εκεί μπορεις να το απενεργοποιήσεις.

Αυτό ήταν!!! Thanks

Μια ακόμα ερώτηση και θα ήθελα αν γίνεται να απαντήσουν όσοι έχετε το Note καιρό. Το πενάκι είναι γενικά ευαίσθητο ας πούμε σε πτώσεις απο κάποιο ύψος ή σε τυχαίο βαρύ πάτημα της μύτης απο κάποιο παιδί προσπαθώντας να γράψει? Επίσης αν χαλαρώνει με τον καιρό απο το βάλε βγάλε στην θέση του. Ρωτάω γιατί αν συμβαίνει κάτι απο τα παραπάνω σκέφτομαι να αγοράσω κάποιο έξτρα να το έχω σπίτι τώρα που το κινητό και τα παρελκομενά του είναι αρκετά στην αγορά και όχι αργότερα που μπορει να μην βρίσκω εύκολα.

SMARTPHONES

TABLET

Μια ακόμα ερώτηση και θα ήθελα αν γίνεται να απαντήσουν όσοι έχετε το Note καιρό. Το πενάκι είναι γενικά ευαίσθητο ας πούμε σε πτώσεις απο κάποιο ύψος ή σε τυχαίο βαρύ πάτημα της μύτης απο κάποιο παιδί προσπαθώντας να γράψει? Επίσης αν χαλαρώνει με τον καιρό απο το βάλε βγάλε στην θέση του. Ρωτάω γιατί αν συμβαίνει κάτι απο τα παραπάνω σκέφτομαι να αγοράσω κάποιο έξτρα να το έχω σπίτι τώρα που το κινητό και τα παρελκομενά του είναι αρκετά στην αγορά και όχι αργότερα που μπορει να μην βρίσκω εύκολα.

Όχι και στα δυο επίσης , αν και δεν μου έχει πέσει από ύψος.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Δεν έχει κανένα πρόβλημα το πενάκι ούτε από πτώσεις (είναι πολύ ελαφρύ και χωρίς κινούμενα μέρη) ούτε από το βάλε βγάλε. Το εχω ένα χρόνο και κάτι και το πενάκι είναι όπως ήταν την πρώτη μέρα.

Να ρωτήσω και εγώ κάτι.....

Υπάρχει τρόπος να χτυπάει η υπενθύμιση που έχω βάλει έως ότου πιάσω το κινητό στα χέρια μου, γιατί το μόνο που έχω καταφέρει είναι να αλλάξω μόνο τον ήχο ειδοποίησης αλλά χτυπάει μία φορά μόνο, και αν δεν το ακούσω....πάει το ξέχασα :)

Υπάρχει τρόπος να χτυπάει η υπενθύμιση που έχω βάλει έως ότου πιάσω το κινητό στα χέρια μου, γιατί το μόνο που έχω καταφέρει είναι να αλλάξω μόνο τον ήχο ειδοποίησης αλλά χτυπάει μία φορά μόνο, και αν δεν το ακούσω....πάει το ξέχασα :)

Ωραία θα ήταν αυτό. Θα το ήθελα και εγώ γιατί ξεχνάω συνέχεια.

My Phone Samsung Note 9

My Tablet Ipad Mini 4 4G, Samsung Tab S7 11'' 4G

My Notebook MICROSOFT SURFACE BOOK 2, HP elitebook x360

Ωραία θα ήταν αυτό. Θα το ήθελα και εγώ γιατί ξεχνάω συνέχεια.

Δοκιμασε τη δωρεαν εκδοση του alarm clock plus. Νομιζω εχει τετοιες λειτουργιες. Εχει νομιζω και απλες μαθηματικες πραξεις που πρεπει να λυσεις για να σταματησει :) πχ 3+4= κλπ . Για εξειδικευμενη εφαρμογη για υπενθυμισεις δεν μου ερχεται κατι. Ισως το any.do

Edited by vlgeor

Αν εννοείς για την αφύπνιση γίνεται κανονικά μέσα από τις ρυθμίσεις.Αν εννοείς για υπενθύμιση από την agenda καλύτερα με extra εφαρμογή

Δοκιμασε τη δωρεαν εκδοση του alarm clock plus. Νομιζω εχει τετοιες λειτουργιες. Εχει νομιζω και απλες μαθηματικες πραξεις που πρεπει να λυσεις για να σταματησει :) πχ 3+4= κλπ .

Άν δεν κάνω λάθος αυτή η εφαρμογή είναι ξυπνητήρι και όχι εφαρμογή για υπενθυμίσεις.

https://www.youtube.com/watch?v=w29eHGy4xvI&feature=youtube_gdata_player

Για αυτούς που απορούν αν θα πάρουμε τα features του note 3. Ωραία πράγματα έρχονται. Wheeeee

Galaxy Note II Grey Titanium, Fujitsu Lifebook T900 Dual Digitizer

Για αυτούς που απορούν αν θα πάρουμε τα features του note 3. Ωραία πράγματα έρχονται. Wheeeee

Ε αυτο μαλιστα. Τωρα θα κατσω σιγουρα στ' αυγα μου και θα περιμενω το 4. Μακαρι μονο να ερθει συντομα η 4.3 μιας και χεησιμοποιω το πενακι πολυ συχνα.

Τώρα αυτό πιο firmware είναι ;

Μπράβο στη Samsung που δίνει τα s/w καλούδια του 3 στο II. Νομίζω πως αν ισχύσει αυτό στην official 4.3 τότε δεν υπάρχει λόγος (για μένα) να πάω στο 3, στο οποίο έτσι κι αλλιώς δεν θα πήγαινα γιατί δεν μου αρέσει εμφανισιακά και με ανησυχούν και τα σχόλια που διαβάζω στο thread του. Πέρσι τέτοιον καιρό μόνο θετικά σχόλια διάβαζες για το II στο αντίστοιχο thread...

Μπορεί βραχυπρόθεσμα να φαίνεται χαζό που η Samsung δίνει το s/w του 3 στο II, αλλά σε βάθος χρόνου κερδίζει την εμπιστοσύνη και τη σταθερή προτίμηση των πελατών της και αυτό μόνο θετικό μπορεί να είναι για αυτήν, αλλά και για εμάς που κρατάμε τις συσκευές μας ενήμερες.

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

Μπράβο στη Samsung που δίνει τα s/w καλούδια του 3 στο II. Νομίζω πως αν ισχύσει αυτό στην official 4.3 τότε δεν υπάρχει λόγος (για μένα) να πάω στο 3, στο οποίο έτσι κι αλλιώς δεν θα πήγαινα γιατί δεν μου αρέσει εμφανισιακά και με ανησυχούν και τα σχόλια που διαβάζω στο thread του. Πέρσι τέτοιον καιρό μόνο θετικά σχόλια διάβαζες για το II στο αντίστοιχο thread...

Μπορεί βραχυπρόθεσμα να φαίνεται χαζό που η Samsung δίνει το s/w του 3 στο II, αλλά σε βάθος χρόνου κερδίζει την εμπιστοσύνη και τη σταθερή προτίμηση των πελατών της και αυτό μόνο θετικό μπορεί να είναι για αυτήν, αλλά και για εμάς που κρατάμε τις συσκευές μας ενήμερες.

Καλά, αυτό που είχε γίνει πέρσι με το Note II μόνο στο HD2 το είχα δει στο παρελθόν. Γενικά τόσο απροβλημάτιστη συσκευή out of the box δεν βλέπουμε συχνά.

Τώρα η Samsung δεν νομίζω να έχει ως κύριο σκοπό της να κάνει τους πελάτες της να αναβαθμίζουν τις παλιές ναυαρχίδες με τις νέες. Όχι πως θα την χαλούσε, αλλά έχω την εντύπωση πως προτημάει να τους δένει με τις πολλές λειτουργίες των κινητών της. πχ. Οι λειτουργίες που έχει το SPen για εμένα είναι πλέον δεσμευτικές... δεν ξέρω αν θα μπορούσα να αλλάξω συσκευή - εταιρία χωρίς να έχω αυτές τις λειτουργίες. Και ειλικρινά είναι και το μοναδικό πράγμα που ζήλεψα από το Note 3, τίποτ' άλλο.

Galaxy Note II Grey Titanium, Fujitsu Lifebook T900 Dual Digitizer

Καλά, αυτό που είχε γίνει πέρσι με το Note II μόνο στο HD2 το είχα δει στο παρελθόν. Γενικά τόσο απροβλημάτιστη συσκευή out of the box δεν βλέπουμε συχνά.

Τώρα η Samsung δεν νομίζω να έχει ως κύριο σκοπό της να κάνει τους πελάτες της να αναβαθμίζουν τις παλιές ναυαρχίδες με τις νέες. Όχι πως θα την χαλούσε, αλλά έχω την εντύπωση πως προτημάει να τους δένει με τις πολλές λειτουργίες των κινητών της. πχ. Οι λειτουργίες που έχει το SPen για εμένα είναι πλέον δεσμευτικές... δεν ξέρω αν θα μπορούσα να αλλάξω συσκευή - εταιρία χωρίς να έχω αυτές τις λειτουργίες. Και ειλικρινά είναι και το μοναδικό πράγμα που ζήλεψα από το Note 3, τίποτ' άλλο.

Συμφωνώ απολύτως.Και για εμένα ο μόνος λόγος αναβάθμισης.

• The title was changed to Samsung Galaxy Note II (N7100)