rebel1 Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Ρυθμίσεις - S Pen Ανοιγμα αναδυόμενων βγάζεις το V Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bibilos789 Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 καταρχήν ευχαριστώ για την άμεση απαντηση. Λοιπον κοιταξα στις ρυθμίσεις του s pen και δεν υπάρχει αυτή η επιλογή. Εχει μονο ανοιγμα του pop up note. Παράθεση SMARTPHONES NOTE 2, GALAXY SII PLUS, GALAXY GRAND NEO, GALAXY MINI TABLET GALAXY TAB 10,1, GALAXY NOTE 8.0, GALAXY TAB 4 7,0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Για δες αν έχει μενού "επιλογές μετά την αποσύνδεση της πένας". Από εκεί διαλέγεις τι θέλεις να εμφανίζεται όταν αφαιρείς την πένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bibilos789 Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Ευχαριστώ για την βοήθεια αλλά τελικά το βρήκα :mad:. Ηταν στις ρυθμίσεις-εμφάνιση-βοηθός σελίδας και επιλέγεις το σελιδα s pen. Παράθεση SMARTPHONES NOTE 2, GALAXY SII PLUS, GALAXY GRAND NEO, GALAXY MINI TABLET GALAXY TAB 10,1, GALAXY NOTE 8.0, GALAXY TAB 4 7,0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Αυτό είναι ενεργοποιημένο by default οπότε μάλλον κάποια στιγμή το είχες αφαιρέσει. Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokos Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Ρε παλικαρια, πως βγαίνει αυτη η χαζομαρα που σου λέει ποιος σε καλει με ΡΟΜΠΟΤΟΦΩΝΗ ? :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasm1988 Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Ρε παλικαρια, πως βγαίνει αυτη η χαζομαρα που σου λέει ποιος σε καλει με ΡΟΜΠΟΤΟΦΩΝΗ ? :lol: μήπως εχει ενεργοποιήσει κατά λάθος το driving mode (αν κατεβάσεις το notification bar το ''τιμόνι''). ή ανοίγεις το s voice πατάς μενού και από εκεί μπορεις να το απενεργοποιήσεις. Παράθεση Samsung galaxy S3 Galaxy Tab 10.1 (p7500) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bibilos789 Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Αυτό είναι ενεργοποιημένο by default οπότε μάλλον κάποια στιγμή το είχες αφαιρέσει. Μάλλον απο οτι κατάλαβα είχα απενεργοποιήσει τον βοηθο απο την αρχή και δεν μου είχε ανοίξει ποτέ. Παράθεση SMARTPHONES NOTE 2, GALAXY SII PLUS, GALAXY GRAND NEO, GALAXY MINI TABLET GALAXY TAB 10,1, GALAXY NOTE 8.0, GALAXY TAB 4 7,0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokos Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 μήπως εχει ενεργοποιήσει κατά λάθος το driving mode (αν κατεβάσεις το notification bar το ''τιμόνι''). ή ανοίγεις το s voice πατάς μενού και από εκεί μπορεις να το απενεργοποιήσεις. Αυτό ήταν!!! Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bibilos789 Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Μια ακόμα ερώτηση και θα ήθελα αν γίνεται να απαντήσουν όσοι έχετε το Note καιρό. Το πενάκι είναι γενικά ευαίσθητο ας πούμε σε πτώσεις απο κάποιο ύψος ή σε τυχαίο βαρύ πάτημα της μύτης απο κάποιο παιδί προσπαθώντας να γράψει? Επίσης αν χαλαρώνει με τον καιρό απο το βάλε βγάλε στην θέση του. Ρωτάω γιατί αν συμβαίνει κάτι απο τα παραπάνω σκέφτομαι να αγοράσω κάποιο έξτρα να το έχω σπίτι τώρα που το κινητό και τα παρελκομενά του είναι αρκετά στην αγορά και όχι αργότερα που μπορει να μην βρίσκω εύκολα. Παράθεση SMARTPHONES NOTE 2, GALAXY SII PLUS, GALAXY GRAND NEO, GALAXY MINI TABLET GALAXY TAB 10,1, GALAXY NOTE 8.0, GALAXY TAB 4 7,0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T.R.S. Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Όχι και στα δύο, τουλαχιστον απο μενα.και το εχω ένα χρόνο περίπου Παράθεση ImAgInAtiON iS mOrE ImPOrTAnt tHAN kNOWLeDgE! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Μια ακόμα ερώτηση και θα ήθελα αν γίνεται να απαντήσουν όσοι έχετε το Note καιρό. Το πενάκι είναι γενικά ευαίσθητο ας πούμε σε πτώσεις απο κάποιο ύψος ή σε τυχαίο βαρύ πάτημα της μύτης απο κάποιο παιδί προσπαθώντας να γράψει? Επίσης αν χαλαρώνει με τον καιρό απο το βάλε βγάλε στην θέση του. Ρωτάω γιατί αν συμβαίνει κάτι απο τα παραπάνω σκέφτομαι να αγοράσω κάποιο έξτρα να το έχω σπίτι τώρα που το κινητό και τα παρελκομενά του είναι αρκετά στην αγορά και όχι αργότερα που μπορει να μην βρίσκω εύκολα. Όχι και στα δυο επίσης , αν και δεν μου έχει πέσει από ύψος. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gagailos Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Δεν έχει κανένα πρόβλημα το πενάκι ούτε από πτώσεις (είναι πολύ ελαφρύ και χωρίς κινούμενα μέρη) ούτε από το βάλε βγάλε. Το εχω ένα χρόνο και κάτι και το πενάκι είναι όπως ήταν την πρώτη μέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilpara Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Όπως το λένε τα παιδιά, τι s-pen δύσκολο να πάθει κάτι, μην ανησυχείς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Να ρωτήσω και εγώ κάτι..... Υπάρχει τρόπος να χτυπάει η υπενθύμιση που έχω βάλει έως ότου πιάσω το κινητό στα χέρια μου, γιατί το μόνο που έχω καταφέρει είναι να αλλάξω μόνο τον ήχο ειδοποίησης αλλά χτυπάει μία φορά μόνο, και αν δεν το ακούσω....πάει το ξέχασα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos_l Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Να ρωτήσω και εγώ κάτι..... Υπάρχει τρόπος να χτυπάει η υπενθύμιση που έχω βάλει έως ότου πιάσω το κινητό στα χέρια μου, γιατί το μόνο που έχω καταφέρει είναι να αλλάξω μόνο τον ήχο ειδοποίησης αλλά χτυπάει μία φορά μόνο, και αν δεν το ακούσω....πάει το ξέχασα :) Ωραία θα ήταν αυτό. Θα το ήθελα και εγώ γιατί ξεχνάω συνέχεια. Παράθεση My Phone Samsung Note 9 My Tablet Ipad Mini 4 4G, Samsung Tab S7 11'' 4G My Notebook MICROSOFT SURFACE BOOK 2, HP elitebook x360 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlgeor Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 (edited) Ωραία θα ήταν αυτό. Θα το ήθελα και εγώ γιατί ξεχνάω συνέχεια. Δοκιμασε τη δωρεαν εκδοση του alarm clock plus. Νομιζω εχει τετοιες λειτουργιες. Εχει νομιζω και απλες μαθηματικες πραξεις που πρεπει να λυσεις για να σταματησει :) πχ 3+4= κλπ . Για εξειδικευμενη εφαρμογη για υπενθυμισεις δεν μου ερχεται κατι. Ισως το any.do Edited October 12, 2013 by vlgeor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Να ρωτήσω και εγώ κάτι..... Υπάρχει τρόπος να χτυπάει η υπενθύμιση που έχω βάλει έως ότου πιάσω το κινητό στα χέρια μου, γιατί το μόνο που έχω καταφέρει είναι να αλλάξω μόνο τον ήχο ειδοποίησης αλλά χτυπάει μία φορά μόνο, και αν δεν το ακούσω....πάει το ξέχασα :) Αν εννοείς για την αφύπνιση γίνεται κανονικά μέσα από τις ρυθμίσεις.Αν εννοείς για υπενθύμιση από την agenda καλύτερα με extra εφαρμογή Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Δοκιμασε τη δωρεαν εκδοση του alarm clock plus. Νομιζω εχει τετοιες λειτουργιες. Εχει νομιζω και απλες μαθηματικες πραξεις που πρεπει να λυσεις για να σταματησει :) πχ 3+4= κλπ . Άν δεν κάνω λάθος αυτή η εφαρμογή είναι ξυπνητήρι και όχι εφαρμογή για υπενθυμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Astroholic Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 https://www.youtube.com/watch?v=w29eHGy4xvI&feature=youtube_gdata_player Για αυτούς που απορούν αν θα πάρουμε τα features του note 3. Ωραία πράγματα έρχονται. Wheeeee Παράθεση Galaxy Note II Grey Titanium, Fujitsu Lifebook T900 Dual Digitizer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 https://www.youtube.com/watch?v=w29eHGy4xvI&feature=youtube_gdata_player Για αυτούς που απορούν αν θα πάρουμε τα features του note 3. Ωραία πράγματα έρχονται. Wheeeee Ε αυτο μαλιστα. Τωρα θα κατσω σιγουρα στ' αυγα μου και θα περιμενω το 4. Μακαρι μονο να ερθει συντομα η 4.3 μιας και χεησιμοποιω το πενακι πολυ συχνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 https://www.youtube.com/watch?v=w29eHGy4xvI&feature=youtube_gdata_player Για αυτούς που απορούν αν θα πάρουμε τα features του note 3. Ωραία πράγματα έρχονται. Wheeeee Τώρα αυτό πιο firmware είναι ; Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 https://www.youtube.com/watch?v=w29eHGy4xvI&feature=youtube_gdata_player Για αυτούς που απορούν αν θα πάρουμε τα features του note 3. Ωραία πράγματα έρχονται. Wheeeee Μπράβο στη Samsung που δίνει τα s/w καλούδια του 3 στο II. Νομίζω πως αν ισχύσει αυτό στην official 4.3 τότε δεν υπάρχει λόγος (για μένα) να πάω στο 3, στο οποίο έτσι κι αλλιώς δεν θα πήγαινα γιατί δεν μου αρέσει εμφανισιακά και με ανησυχούν και τα σχόλια που διαβάζω στο thread του. Πέρσι τέτοιον καιρό μόνο θετικά σχόλια διάβαζες για το II στο αντίστοιχο thread... Μπορεί βραχυπρόθεσμα να φαίνεται χαζό που η Samsung δίνει το s/w του 3 στο II, αλλά σε βάθος χρόνου κερδίζει την εμπιστοσύνη και τη σταθερή προτίμηση των πελατών της και αυτό μόνο θετικό μπορεί να είναι για αυτήν, αλλά και για εμάς που κρατάμε τις συσκευές μας ενήμερες. Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Astroholic Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Μπράβο στη Samsung που δίνει τα s/w καλούδια του 3 στο II. Νομίζω πως αν ισχύσει αυτό στην official 4.3 τότε δεν υπάρχει λόγος (για μένα) να πάω στο 3, στο οποίο έτσι κι αλλιώς δεν θα πήγαινα γιατί δεν μου αρέσει εμφανισιακά και με ανησυχούν και τα σχόλια που διαβάζω στο thread του. Πέρσι τέτοιον καιρό μόνο θετικά σχόλια διάβαζες για το II στο αντίστοιχο thread... Μπορεί βραχυπρόθεσμα να φαίνεται χαζό που η Samsung δίνει το s/w του 3 στο II, αλλά σε βάθος χρόνου κερδίζει την εμπιστοσύνη και τη σταθερή προτίμηση των πελατών της και αυτό μόνο θετικό μπορεί να είναι για αυτήν, αλλά και για εμάς που κρατάμε τις συσκευές μας ενήμερες. Καλά, αυτό που είχε γίνει πέρσι με το Note II μόνο στο HD2 το είχα δει στο παρελθόν. Γενικά τόσο απροβλημάτιστη συσκευή out of the box δεν βλέπουμε συχνά. Τώρα η Samsung δεν νομίζω να έχει ως κύριο σκοπό της να κάνει τους πελάτες της να αναβαθμίζουν τις παλιές ναυαρχίδες με τις νέες. Όχι πως θα την χαλούσε, αλλά έχω την εντύπωση πως προτημάει να τους δένει με τις πολλές λειτουργίες των κινητών της. πχ. Οι λειτουργίες που έχει το SPen για εμένα είναι πλέον δεσμευτικές... δεν ξέρω αν θα μπορούσα να αλλάξω συσκευή - εταιρία χωρίς να έχω αυτές τις λειτουργίες. Και ειλικρινά είναι και το μοναδικό πράγμα που ζήλεψα από το Note 3, τίποτ' άλλο. Παράθεση Galaxy Note II Grey Titanium, Fujitsu Lifebook T900 Dual Digitizer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Καλά, αυτό που είχε γίνει πέρσι με το Note II μόνο στο HD2 το είχα δει στο παρελθόν. Γενικά τόσο απροβλημάτιστη συσκευή out of the box δεν βλέπουμε συχνά. Τώρα η Samsung δεν νομίζω να έχει ως κύριο σκοπό της να κάνει τους πελάτες της να αναβαθμίζουν τις παλιές ναυαρχίδες με τις νέες. Όχι πως θα την χαλούσε, αλλά έχω την εντύπωση πως προτημάει να τους δένει με τις πολλές λειτουργίες των κινητών της. πχ. Οι λειτουργίες που έχει το SPen για εμένα είναι πλέον δεσμευτικές... δεν ξέρω αν θα μπορούσα να αλλάξω συσκευή - εταιρία χωρίς να έχω αυτές τις λειτουργίες. Και ειλικρινά είναι και το μοναδικό πράγμα που ζήλεψα από το Note 3, τίποτ' άλλο. Συμφωνώ απολύτως.Και για εμένα ο μόνος λόγος αναβάθμισης. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts