Stef08 Δημ. August 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2013 Και εγώ Vodafone έχω και μου συμπεριφερεται ακριβώς με τον ίδιο τρόπο στο σερφαρισμα και έχω καταλήξει και εγώ στο ίδιο συμπέρασμα περί κατάστασης αναμονής στο H πριν γυρίσει σε H+. Το ερώτημα είναι, αν είναι θέμα Vodafone η συσκευής... Υποθέτω συσκευης γιατί και σε εμενα σε 3g σε αδράνεια οταν συνδεθω στο Internet μου γυρνάει σε H+ και εχω wind Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 Παιδες καλως σας βρήκα και στο θεμα αυτό. Τελικά έκανα την υπέρβαση και χθες πήρα την κινηταρα για την οποία μιλάμε εδώ. Καλά μου φαίνεται απίστευτο. Η οθόνη τέλεια, απορώ πως ήμουν σε 4 ιντσες. Το μεγεθος δεν φαινεται τελικά να με προβληματιζει ιδιαίτερα. Φαίνεται να χωραει παντού, τωρα στην ομιλία θα δουμε. Αλλωστε έχω κι ένα bluetooth. Nα αρχισω τις ερωτήσεις λοιπόν: 1. Αν θυμάμαι καλά για να παίξει βιντεο στο ιντερνετ κατεβάζουμε κάποιο πρόγραμμα. Μου του θυμιζετε please. Μαλλον τον chrome θα χρησιμοποιώ. 2. Χωρίς να έχω περάσει κατι ιδιαίτερο (πέραν του antivirus της avg, viber κλπ) έχω ελευθερο χωρο στη ram 600mb. Μου φαίνονται λιγα ή είναι φυσιολογικό; Βέβαια βλέπω ενα σωρο εφαρμογες στο παρασκήνιο. Τις κλείνω με ή δε θα δω διαφορα; Για την μπαταρια παίζει ρόλο αυτό; Οταν άνοιξα το τηλέφωνο ήταν στο 40 % και με πολύ σκάλισμα αντεξε στις 6 ωρες περίπου και τωρα φορτίζει. 3. Στο s-note πως ενεργοποιω το σκιτσο ιδεας;(Παρεμπιπτόντως το πενάκι απίστευτο). 4.Το gps του ειναι με χρεωση; 5. Αξίζει να ενεργποποιήσω τις υπηρεσιες εντοπισμού θέσης για τον εντοπισμο κινητου μεσω του samsung apps ή καταναλώνει πολύ μπαταρία και δεδομένα Aυτα για αρχη και ευχαριστω. Θα σου απαντήσω σε μερικά... 1) κατεβάσεις το flash player, αλλά δεν υπάρχει στο play store, πρέπει να το ψάξεις στο Google, π.χ flashplayer.apk.. (ο Chrome δεν το υποστηρίζει). 2) η ραμ κάπου εκεί παίζει περίπου, δεν έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα. (το antivirus δεν χρειάζεται, σβηστό κι όλας). 3) δεν ξέρω.. 4) όχι δεν είναι με χρέωση.. 5) καταναλώνει παραπάνω μπαταρία, εγώ το έχω off.. @DrMobile, κι εμένα έτσι κάνει, αλλά από τότε που πέρασα αυτό το mod: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2299130 Σκέτο Η δεν είδα καθόλου όσο ήμουν με data, από προχθές το έχω και είδα διαφορά στο Internet... Φυσικά πρέπει να είσαι ροοτ για να το περάσεις.. Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stama Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 Σε ευχαριστω πολύ, φανταζομαι θα υπάρχει κανενας flash player και για τον chrome. Antivirus με τοσο σερφαρισμα στο διαδικτυο δεν χρειάζεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 Σε ευχαριστω πολύ, φανταζομαι θα υπάρχει κανενας flash player και για τον chrome. Antivirus με τοσο σερφαρισμα στο διαδικτυο δεν χρειάζεται; Για τον chrome δεν υπάρχει flash player, στον στοκ browser δουλεύει και σε διάφορους browsers απο play store... Το antivirus για μένα δεν χρειάζεται, είναι άχρηστη εφαρμογή για το Android... Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 Θα σου απαντήσω σε μερικά... 1) κατεβάσεις το flash player, αλλά δεν υπάρχει στο play store, πρέπει να το ψάξεις στο Google, π.χ flashplayer.apk.. (ο Chrome δεν το υποστηρίζει). 2) η ραμ κάπου εκεί παίζει περίπου, δεν έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα. (το antivirus δεν χρειάζεται, σβηστό κι όλας). 3) δεν ξέρω.. 4) όχι δεν είναι με χρέωση.. 5) καταναλώνει παραπάνω μπαταρία, εγώ το έχω off.. @DrMobile, κι εμένα έτσι κάνει, αλλά από τότε που πέρασα αυτό το mod: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2299130 Σκέτο Η δεν είδα καθόλου όσο ήμουν με data, από προχθές το έχω και είδα διαφορά στο Internet... Φυσικά πρέπει να είσαι ροοτ για να το περάσεις.. Αν απενεργοποιήσεις την υπηρεσία εντοπισμού θέσης δεν θα παίζουν μια σειρά από προγράμματα. Όπως οι χάρτες Google Maps, και η τοποθεσίες για τον καιρό, διάφορα find my phone προγράμματα. Μην το απενεργοποιείς. Είναι σημαντικό. Καλύτερα να το κάνεις root και να βγάλεις μια λίστα από άχρηστες εφαρμογές της Samsung (bloatware). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 Νομίζω ότι ο dolphin browser παίζει flash. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 1. Αν θυμάμαι καλά για να παίξει βιντεο στο ιντερνετ κατεβάζουμε κάποιο πρόγραμμα. Μου του θυμιζετε please. Μαλλον τον chrome θα χρησιμοποιώ. Εγώ για να παίξω βίντεο όταν σερφάρω και βλέπω κάποιο μέσα στον chrome να μην είναι ενεργό, κλικάρω το λινκ που αφήνει ο browser αναγκαστικά και το βλέπω απευθείας μέσω της ενσωματωμένης εφαρμογής του Youtube. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 Κώστα καλησπέρα. Μόλις τώρα τσέκαρα αυτό που περιγράφεις και έχω σύνδεση Vodafone. Το ίδιο ακριβώς κάνει και σε μένα, δηλαδή όταν σερφάρω είναι στο H+. Αν το αφήσω το κινητό σε αδράνεια κατεβαίνει μετά από 4-5 δευτερόλεπτα σε 3G και σχεδόν αμέσως γυρίζει σε H. Δηλαδή σε 3G δεν κάθεται ούτε 1 δευτερόλεπτο για να σου δώσω να καταλάβεις. Μόλις κάνω κάποια κίνηση η οποία χρειάζεται ανταλλαγή δεδομένων, κατευθείαν γυρίζει σε H+. Οπότε μην ανησυχείς γιατί το κάνει και σε μένα. Εκτός αν έχουμε και οι 2 πρόβλημα :p Πάντως αν δεν το ανέφερες ούτε που θα το είχα προσέξει. Και εγώ Vodafone έχω και μου συμπεριφερεται ακριβώς με τον ίδιο τρόπο στο σερφαρισμα και έχω καταλήξει και εγώ στο ίδιο συμπέρασμα περί κατάστασης αναμονής στο H πριν γυρίσει σε H+. Το ερώτημα είναι, αν είναι θέμα Vodafone η συσκευής... Έτσι λειτουργεί το όλο σύστημα, και εγώ που έχω wind το ίδιο μου κάνει, δεν νομίζω ότι χρίζει ανησυχίας. Δεν είναι θέμα Vodafone, και σε στο δικό μου που έχω Cosmote συμπεριφέρεται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για προβληματική συσκευή. Υποθέτω συσκευης γιατί και σε εμενα σε 3g σε αδράνεια οταν συνδεθω στο Internet μου γυρνάει σε H+ και εχω wind Καλημέρα παιδιά, ευχαριστώ πάρα πολύ όλους σας για τις άμεσες απαντήσεις. Απ' ό,τι φαίνεται το φαινόμενο που παρατηρώ είναι απόλυτα φυσιολογικό και συμβαίνει σε όλους τους παρόχους, οπότε δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας για χαλασμένο h/w. Φτου να μην το ματιάσω! :lol: Για μένα το Note II εξακολουθεί να παραμένει το καλύτερο smartphone/phablet στον κόσμο αυτή τη στιγμή και θα παραμείνει έτσι μέχρι τις 4 Σεπτεμβρίου που θα ανακοινωθεί το Note III. Όλα τα υπόλοιπα (βλέπε LG G2 και άλλα) απλά τρώνε τη σκόνη των Note... Να είστε όλοι καλά και να χαιρόμαστε όλοι τα Νοτέλια μας... :up: Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 Αν απενεργοποιήσεις την υπηρεσία εντοπισμού θέσης δεν θα παίζουν μια σειρά από προγράμματα. Όπως οι χάρτες Google Maps, και η τοποθεσίες για τον καιρό, διάφορα find my phone προγράμματα. Μην το απενεργοποιείς. Είναι σημαντικό. Καλύτερα να το κάνεις root και να βγάλεις μια λίστα από άχρηστες εφαρμογές της Samsung (bloatware). Φίλε απλά ρώτησε το παλικάρι ότι αν έχει παραπάνω κατανάλωση η μπαταρία και του είπα ναι... Εγώ έχω πάντα τα data ανοιχτά και δεν έχω κανένα πρόβλημα για εντοπισμό θέσεις κ.λ.π.. Είμαι με custom rom, εφαρμογή Samsung δεν υπάρχει στο τηλέφωνο μου.. Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis636 Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 Παιδες καλως σας βρήκα και στο θεμα αυτό. Τελικά έκανα την υπέρβαση και χθες πήρα την κινηταρα για την οποία μιλάμε εδώ. Καλά μου φαίνεται απίστευτο. Η οθόνη τέλεια, απορώ πως ήμουν σε 4 ιντσες. Το μεγεθος δεν φαινεται τελικά να με προβληματιζει ιδιαίτερα. Φαίνεται να χωραει παντού, τωρα στην ομιλία θα δουμε. Αλλωστε έχω κι ένα bluetooth. Nα αρχισω τις ερωτήσεις λοιπόν: 1. Αν θυμάμαι καλά για να παίξει βιντεο στο ιντερνετ κατεβάζουμε κάποιο πρόγραμμα. Μου του θυμιζετε please. Μαλλον τον chrome θα χρησιμοποιώ. 2. Χωρίς να έχω περάσει κατι ιδιαίτερο (πέραν του antivirus της avg, viber κλπ) έχω ελευθερο χωρο στη ram 600mb. Μου φαίνονται λιγα ή είναι φυσιολογικό; Βέβαια βλέπω ενα σωρο εφαρμογες στο παρασκήνιο. Τις κλείνω με ή δε θα δω διαφορα; Για την μπαταρια παίζει ρόλο αυτό; Οταν άνοιξα το τηλέφωνο ήταν στο 40 % και με πολύ σκάλισμα αντεξε στις 6 ωρες περίπου και τωρα φορτίζει. 3. Στο s-note πως ενεργοποιω το σκιτσο ιδεας;(Παρεμπιπτόντως το πενάκι απίστευτο). 4.Το gps του ειναι με χρεωση; 5. Αξίζει να ενεργποποιήσω τις υπηρεσιες εντοπισμού θέσης για τον εντοπισμο κινητου μεσω του samsung apps ή καταναλώνει πολύ μπαταρία και δεδομένα Aυτα για αρχη και ευχαριστω. 1.ειναι το flash player και ειναι αυτο http://db.tt/ieApi5dS 4.ειναι χωρις χρεωση Παράθεση Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RENESISS Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 Νομίζω ότι ο dolphin browser παίζει flash. Παιζει κανονικοτατα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gblakas Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 που θα βρω καλώδιο φόρτισης γιατί μου κάνει νούμερα? εχω κάποια άλλα από tablets και nokia όμως δεν λειτουργούν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voithostyrempora Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 Καλημέρα παιδιά, ευχαριστώ πάρα πολύ όλους σας για τις άμεσες απαντήσεις. Απ' ό,τι φαίνεται το φαινόμενο που παρατηρώ είναι απόλυτα φυσιολογικό και συμβαίνει σε όλους τους παρόχους, οπότε δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας για χαλασμένο h/w. Φτου να μην το ματιάσω! :lol: Για μένα το Note II εξακολουθεί να παραμένει το καλύτερο smartphone/phablet στον κόσμο αυτή τη στιγμή και θα παραμείνει έτσι μέχρι τις 4 Σεπτεμβρίου που θα ανακοινωθεί το Note III. Όλα τα υπόλοιπα (βλέπε LG G2 και άλλα) απλά τρώνε τη σκόνη των Note... Να είστε όλοι καλά και να χαιρόμαστε όλοι τα Νοτέλια μας... :up: Εχω πολλάκις σερφάρει σε Η απλό . Συσκευη: Ν7100, Vodafone CU πακέτο. Παράθεση Samsung Galaxy Note Edge :love: & Samsung Galaxy Note II http://voithostyrempora2.blogspot.com/2013/02/this-is-how-its-done.html : This is how it's done, γατάκια Ολλανδοί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 Εχω πολλάκις σερφάρει σε Η απλό . Συσκευη: Ν7100, Vodafone CU πακέτο. Χμμμ... Το φοβόμουν αυτό... Είσαι απόλυτα σίγουρος ότι παρέμεινε για αρκετή ώρα σταθερά σε απλό H; Τι να πω, ίσως έχει να κάνει και με την περιοχή και τις τοπικές κυψέλες. Ίσως στην περιοχή που σου συνέβη αυτό δεν υποστηρίζεται το H+ και έτσι το μέγιστο δυνατό bandwidth επιτυγχάνεται με το απλό H, γιαυτό και παραμένει σταθερά σε αυτό. Μιλάω πάντα υποθετικά. Ευχαριστώ για την απάντηση. Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 Τελικά το πρόβλημα μου με την οθόνη ήταν false alarm,ενα πρόγραμμα την έκανε την ζημιά...Ηρέμησα τουλάχιστον μετά από πολύ ψάξιμο και τρέξιμο να δω άλλα κινητά :lol: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsipfi Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 Να σημειώσω ότι ο Opera παίζει flash και έχει και τη δυνατότητα να κάνει download με resume. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 Τελικά το πρόβλημα μου με την οθόνη ήταν false alarm,ενα πρόγραμμα την έκανε την ζημιά...Ηρέμησα τουλάχιστον μετά από πολύ ψάξιμο και τρέξιμο να δω άλλα κινητά :lol: Ποιο πρόγραμμα στην έκανε τη δουλειά τελικά; Παράθεση Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 Ποιο πρόγραμμα στην έκανε τη δουλειά τελικά; Screen adjuster όταν το είχα ΟΝ για να μειώσω την φωτεινότητα,μου έκανε αυτο. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stama Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 Eπιβεβαιωνω και εγω οτι παιζει. Παιδιά ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 Χμμμ... Το φοβόμουν αυτό... Είσαι απόλυτα σίγουρος ότι παρέμεινε για αρκετή ώρα σταθερά σε απλό H; Τι να πω, ίσως έχει να κάνει και με την περιοχή και τις τοπικές κυψέλες. Ίσως στην περιοχή που σου συνέβη αυτό δεν υποστηρίζεται το H+ και έτσι το μέγιστο δυνατό bandwidth επιτυγχάνεται με το απλό H, γιαυτό και παραμένει σταθερά σε αυτό. Μιλάω πάντα υποθετικά. Ευχαριστώ για την απάντηση. Κατι τετοιο συμβαινει.Ταξιδευω συνεχεια και παρατηρω οτι σε συγκεκριμενες περιοχές κατεβάζει με απλο Η, ενω σε άλλες επι μονιμου βάσεως αν δεν σταθεροποιηθει σε Η+ δεν κατεβαζει με τιποτα. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donkixoths Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 Καλησπέρα παιδιά ανοίγοντας σήμερα την κάμερα στο Note μου είδα ότι ΜΟΥ έβγαλε ένα μπλε σημαδακι όπως αυτό στη φώτο έχει ιδέα κάνεις τι μπορεί να φταίει? Ξαναπεράσα την στοκ εφαρμογή της κάμερας αλλά τπτ...Όταν γυρνάω στην μπροστινή δεν το έχει μήπως παίζει hardware πρόβλημα? Είμαι μόνο ρουτ με.στοκ ρομ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 Κατι τετοιο συμβαινει.Ταξιδευω συνεχεια και παρατηρω οτι σε συγκεκριμενες περιοχές κατεβάζει με απλο Η, ενω σε άλλες επι μονιμου βάσεως αν δεν σταθεροποιηθει σε Η+ δεν κατεβαζει με τιποτα. Ευχαριστώ πολύ Πάρη! Είπες ακριβώς αυτό που ήθελα να ακούσω. Επειδή εμένα δεν μου έχει συμβεί ποτέ να κατεβάζει με σταθερό σκέτο H είχα ανησυχήσει για το αν έχει θέμα με το wireless h/w. Όλα καλά λοιπόν! (αρρωσταίνω στη σκέψη ότι το Νοτέλι μπορεί να έχει κάτι...χεχε). Καλησπέρα παιδιά ανοίγοντας σήμερα την κάμερα στο Note μου είδα ότι ΜΟΥ έβγαλε ένα μπλε σημαδακι όπως αυτό στη φώτο έχει ιδέα κάνεις τι μπορεί να φταίει? Ξαναπεράσα την στοκ εφαρμογή της κάμερας αλλά τπτ...Όταν γυρνάω στην μπροστινή δεν το έχει μήπως παίζει hardware πρόβλημα? Είμαι μόνο ρουτ με.στοκ ρομ Μάλλον είναι κολλημένα pixels. Δυστυχώς είναι καθαρά θέμα h/w (πρόβλημα στον αισθητήρα της πίσω κάμερας). Μήπως άφησες τη συσκευή για πολλή ώρα σε υψηλές θερμοκρασίες (μέσα στο αυτοκίνητο να τη βλέπει ο ήλιος κτλ.); Τέτοια προβλήματα βγαίνουν συνήθως το καλοκαίρι με τη ζέστη. Δυστυχώς δεν νομίζω πως υπάρχει γιατρειά παρά μόνο το service... Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos_l Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 καλημέρα στην παρέα. Εδω και μερικές ημέρες έχω αποκτήσει πρόβλημα στην Μπαταρία του τηλ. σε μια ώρα 10 % με το bluetooth ανοιχτό μου φαίνεται πολύ. έχω απεγκαταστήσει όλα τα προγράμματα που έβαλα τελευταία αλλα δεν μπορώ να βρω γιατι τραβάει τόσο ρεύμα και δεν του κάνω βαριά χρήση αυτές τις μέρες. Ξέρετε κανένα ΚΑΛΟ πρόγραμμα να ελέγξω την μπαταρία; Παράθεση My Phone Samsung Note 9 My Tablet Ipad Mini 4 4G, Samsung Tab S7 11'' 4G My Notebook MICROSOFT SURFACE BOOK 2, HP elitebook x360 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 καλημέρα στην παρέα. Εδω και μερικές ημέρες έχω αποκτήσει πρόβλημα στην Μπαταρία του τηλ. σε μια ώρα 10 % με το bluetooth ανοιχτό μου φαίνεται πολύ. έχω απεγκαταστήσει όλα τα προγράμματα που έβαλα τελευταία αλλα δεν μπορώ να βρω γιατι τραβάει τόσο ρεύμα και δεν του κάνω βαριά χρήση αυτές τις μέρες. Ξέρετε κανένα ΚΑΛΟ πρόγραμμα να ελέγξω την μπαταρία; BetterBatteryStats ή GSam Battery Monitor Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 Ευχαριστώ πολύ Πάρη! Είπες ακριβώς αυτό που ήθελα να ακούσω. Επειδή εμένα δεν μου έχει συμβεί ποτέ να κατεβάζει με σταθερό σκέτο H είχα ανησυχήσει για το αν έχει θέμα με το wireless h/w. Όλα καλά λοιπόν! (αρρωσταίνω στη σκέψη ότι το Νοτέλι μπορεί να έχει κάτι...χεχε). Μην ανησυχεις για τίποτα Κωστα, μια χαρα ειναι το νοτελακι σου :) Απλα τελευταια με τα σηματα γινεται ο κακος χαμος ανεξαρτητου παροχου (εδω υπολειτουργουσε το 3g,ηθελαν και 4g τρομαρα τους :banghead: ) Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts