Jump to content

Samsung Galaxy Note II (N7100)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια μολις το παραγγειλα αρα καλησπερα σας σαν νεο χρηστης του Note II :lol: Πως σας φαινεται το κουκλη μου στο νεο χρωμμα του?

Από πού το πήρες αν σου είναι εύκολο να μας πεις;

• Απαντήσεις 17,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μετά απο κάποιους μήνες με το 4x HD ήρθα και εγω στην παρέα. Ακόμα και απ την πρωτη φόρτιση η μπαταρία δείχνει τα φρίδια της :p . Απίστευτη η συσκευή!
Perfection has no age.....

Κάτοχος και εγώ εδώ και λίγες μέρες. Τώρα καταλαβαίνω το σημαίνει καταπληκτική out of the box εμπειρία!! Χάθηκε να βγαίνουν όλες οι συσκευές έτσι?

Δεν έχω μπει καν στον πειρασμό να δοκιμάσω κάτι custom ακόμα (εννοείται όμως ότι το έχω ρουτάρει :-p). Η μπαταρία είναι από τώρα φανταστική. Με το s2 είχα 3 original μπαταρίες και κάποιες από άλλες εταιρίες (μάρτυς μου ο SuperUser), με το note, ακριβώς με την ίδια χρήση, φτάνω σπίτι με 55% μπαταρία. Μόνιμα ανοιχτό wifi και 3g, push notifications σε 3 email, Facebook και Twitter, αρκετό σερφάρισμα και παιχνίδια και δεν μπορώ να το κάνω να κλείσει σε μια μέρα. Και μέσα σε όλα το κινητό να μην δείχνει ποτέ πάνω από 39 βαθμούς!

Δηλώνω ενθουσιασμένος!

ΥΓ Αφιερωμένο στον freedom1975 που ήθελε να διαβάσει τις πρώτες εντυπώσεις μου!

Edited by Sol_Ballads

Νικος

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κάτοχος και εγώ από χθες καθώς έπεσε αρκετά η τιμή τις τελευταίες μέρες (398 ευρώ).

Δε συγκρίνεται με οτιδήποτε έχω πιάσει στα χέρια μου μέχρι στιγμής. Μοναδική εμπειρία.

Τουλάχιστον τώρα με τη πτώση τιμής πολλοί περισσότεροι θα μπορέσουν να δουν και να εκτιμήσουν αυτά που λέγαμε εμείς οι πιο λίγοι τον Οκτώβρη που το έχουμε οι περισσότεροι και άλλοι δε μας πίστευαν και άλλοι μας κορόιδευαν για το μόνο πραγματικό μείον που έχει αυτή η απίστευτη συσκευή (το μέγεθος).

Αλλά για μένα μιας και θέλω να ξαναπώ τη γνώμη μου σε αυτό το θέμα,αυτό ΔΕΝ είναι μείον, αντίθετα είναι συν καθώς αυτό είναι 1 multimedia Internet Phone και το τατς θέλει χώρο για να απολαύσεις αυτά που έχει που αλλά δε στο δίνουν.

Ναι και 1 συσκευή 4-4.5 ιντσών παίρνει τα ίδια σχεδόν apps και θεωρητικά κάνει με παραχωρήσεις βεβαίως σε RAM κυρίως ή cpu τα ίδια με το note, αλλά καμία συσκευή ακόμα και απ τις καινούργιες πιστέψτε με δε φτάνει το απροβληματιστο δούλεμα και την απόλυτη εμπειρία χρήσης του note 2

Τώρα λοιπόν με τη τεράστια πτώση τιμών ήρθε η ώρα να το γνωρίσουν περισσότεροι αυτό και απλά να..μας δώσουν δικιο που τα λέγαμε τόσο καιρό! :)

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Παιδιά ψήνομαι και εγώ να το πάρω αλλά έχω ένα ενδοιασμό για τα 16GB και το γεγονός ότι δεν μπορείς να μεταφέρεις εφαρμογές στην SD. Απ' ότι έχω καταλάβει στο GS4 το λύσανε αυτό και τώρα περιμένουν και οι κάτοχοι των note 2 και GS3 μια σχετική αναβάθμιση. 'Eχει λυθεί το πρόβλημα με custom roms και αν όχι πιστεύετε ότι αποτελεί σημαντικό ανασταλτικό παράγοντα; Θα εκτιμήσω τη βοήθεια σας γιατί είναι το μοναδικό πράγμα που με προβληματίζει

Παιδιά ψήνομαι και εγώ να το πάρω αλλά έχω ένα ενδοιασμό για τα 16GB και το γεγονός ότι δεν μπορείς να μεταφέρεις εφαρμογές στην SD. Απ' ότι έχω καταλάβει στο GS4 το λύσανε αυτό και τώρα περιμένουν και οι κάτοχοι των note 2 και GS3 μια σχετική αναβάθμιση. 'Eχει λυθεί το πρόβλημα με custom roms και αν όχι πιστεύετε ότι αποτελεί σημαντικό ανασταλτικό παράγοντα; Θα εκτιμήσω τη βοήθεια σας γιατί είναι το μοναδικό πράγμα που με προβληματίζει

Φίλε μου, τι πρόβλημα να έχεις? υπάρχουν 10γίγα ελεύθερα στο κινητό για εφαρμογές. Θεωρείς ότι δεν θα σου φτάσουν?

Νομίζω ότι είναι αρκετά για όλους...

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Από τότε που το πήρα βάζω, βάζω, βάζω και τελειωμό δεν έχει. Τι να σου πω... Αμα δεν σου φτάνουν τα 16 γιγα...

Μακάρι να είχα πάντως την δυνατότητα να πάρω και 2ο. Η συσκευή θα μείνει στην ιστορία.

Επομένως άλλη εναλλακτική δεν έχει βρεθεί μέχρι τώρα; 10 GB ελεύθερα δηλαδή και τέλος, απλώς ο καθένας ζυγίζει τις ανάγκες του και αποφασίζει. Ωραία, τώρα πρέπει να διαλέξω μεταξύ ενός SG 3 32 ή 64gb και του note 2 με 16 gb. Ξέρω οι διαφορές δεν είναι μόνο εκεί αλλά μάλλον για note με βλέπω

Επομένως άλλη εναλλακτική δεν έχει βρεθεί μέχρι τώρα; 10 GB ελεύθερα δηλαδή και τέλος, απλώς ο καθένας ζυγίζει τις ανάγκες του και αποφασίζει. Ωραία, τώρα πρέπει να διαλέξω μεταξύ ενός SG 3 32 ή 64gb και του note 2 με 16 gb. Ξέρω οι διαφορές δεν είναι μόνο εκεί αλλά μάλλον για note με βλέπω

Εγώ θα σου πω ότι αυτή τη στιγμή είμαι με Note II και έχω 204 εφαρμογές και απο αυτές οι 3 είναι navigon-sygic-copilot.. Και έχω αδειάσει μερικές γιατί πλέον δεν τις χρησιμοποιώ...

Και εγώ θέλω να το αγοράσω και πολύ χαίρομαι που πέφτει η τιμή του. Το πρώτο είναι το χρώμα. Για πείτε καμιά ιδέα, γκρι, κόκκινο, μπλε ή λευκό;

Είχα δει όταν είχε πρωτοκυκλοφορήσει το κινητό κάποιος που το είχε πάρει σε μπλε και έλεγε ότι τη νύχτα γινόταν πολύ σκούρο ενώ κάτω από το φως του ήλιου γινόταν πιο ανοιχτό.

Στα τελευταία μηνύματα υπάρχει η απορία του αποθηκευτικού χώρου. Επειδή προέρχομαι από Nexus συσκευές όπου είχα αυτά τα (ονομαστικά) 16 gb και τέλος, εδώ πώς είναι η κατάσταση; Δηλαδή στην κάρτα μνήμης, μόνο τραγούδια, φωτογραφίες και βίντεο. Δηλαδή για παράδειγμα, το φάκελο από το whatsapp, δεν μπορώ να τον έχω στην κάρτα μνήμης; Αυτό συνεχίζει να ισχύει και αφού rootαριστεί το τηλέφωνο; Θα σας παρακαλούσα κάποια διαφώτιση πάνω στο θέμα.

ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

Αν το ρουτάρετε παιδιά μπορείτε να αντιστρέψετε την εσωτερική με την εξωτερική μνήμη και να μην έχετε κανένα θέμα. Έβαλα μια εξωτερική 32gb καρτα και τη βλέπει αυτή ως εσωτερική Μνήμη και τα 16γίγα τα βλέπει ως externalSD.. Τώρα αν δε σας φτάνουν 30 γίγα για εφαρμογές.......

Καλησπέρα στην παρέα. Έχω ένα θέμα εδώ και καιρό. Αντιμετωπίζω πρόβλημα στο σήμα του 3G. Εξηγούμαι. Δίπλα δίπλα το δικό μου κινητό με ένα παρόμοιο μοντέλο και το δικό μου πιάνει G σήμα και το άλλο H+. Εντάξει όχι πάντα τόσο μεγάλη διαφορά στο είδος του σήματος. Το έχω τεστάρει και σε άλλα μέρη και το δικό μου αδυνατεί να πιάσει καλό σήμα για mobile internet. Δεν έχω τόσο ισχυρό σήμα όσο ένα άλλο note2. Πάντα στο ίδιο σημείο και τα δύο. Πριν από μήνες που ασχολήθηκα λίγο είπα να το κάνω μαμά τελείως ούτε καν root ώστε να το δοκιμάσω. Είχα καλύτερα αποτελέσματα, είχα ισχυρότερο σήμα, παρά τώρα που είμαι με omega v17 με modem XXDME4. Να φταίει κάπου το modem? Μπορώ να δοκιμάσω άλλο modem με την ίδια rom? Να φταίει η rom? Λέω να ασχοληθώ πάλι με το θέμα γιατί είναι κουραστικό να μην πιάνω τα αναμενόμενα σε σημεία που άλλοι πιάνουν.

Ευχαριστώ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν το ρουτάρετε παιδιά μπορείτε να αντιστρέψετε την εσωτερική με την εξωτερική μνήμη και να μην έχετε κανένα θέμα. Έβαλα μια εξωτερική 32gb καρτα και τη βλέπει αυτή ως εσωτερική Μνήμη και τα 16γίγα τα βλέπει ως externalSD.. Τώρα αν δε σας φτάνουν 30 γίγα για εφαρμογές.......

Και τα 10 GB για εφαρμογές υπερ αρκετά ειναι. 400+ εφαρμογές λεει το αλλο το παιδί έχει. Και εγω ετσι έλεγα και maximum χρησιμοποιώ 50

Θοδωρής

ρε παιδια,πηγα σημερα να δω ενα βιντεο στο you tube στο πλαισιο και το εδειχνε με χειροτερη αναλυση απο χτες....παιζει να εχουν κανει καμια αλλη ρυθμιση σε ΑΝΑΛΥΣΗ??το βιντεο ηταν το ιδιο,ηταν hq ενεργοποιημενο...

Καλησπέρα στην παρέα. Έχω ένα θέμα εδώ και καιρό. Αντιμετωπίζω πρόβλημα στο σήμα του 3G. Εξηγούμαι. Δίπλα δίπλα το δικό μου κινητό με ένα παρόμοιο μοντέλο και το δικό μου πιάνει G σήμα και το άλλο H+. Εντάξει όχι πάντα τόσο μεγάλη διαφορά στο είδος του σήματος. Το έχω τεστάρει και σε άλλα μέρη και το δικό μου αδυνατεί να πιάσει καλό σήμα για mobile internet. Δεν έχω τόσο ισχυρό σήμα όσο ένα άλλο note2. Πάντα στο ίδιο σημείο και τα δύο. Πριν από μήνες που ασχολήθηκα λίγο είπα να το κάνω μαμά τελείως ούτε καν root ώστε να το δοκιμάσω. Είχα καλύτερα αποτελέσματα, είχα ισχυρότερο σήμα, παρά τώρα που είμαι με omega v17 με modem XXDME4. Να φταίει κάπου το modem? Μπορώ να δοκιμάσω άλλο modem με την ίδια rom? Να φταίει η rom? Λέω να ασχοληθώ πάλι με το θέμα γιατί είναι κουραστικό να μην πιάνω τα αναμενόμενα σε σημεία που άλλοι πιάνουν.

Ευχαριστώ.

Για να δεις αν υπάρχουν τυχον διάφορες θα πρέπει και τα 2 note να εχουν την ίδια ρομ

Την ίδια είχαμε. Παλιά εννοώ που το δοκίμασα. Του φίλου μου έπιανε καμπάνα σε σκάφος μέσα που ήμασταν στο κάτω deck και το δικό μου στην αρχή σήμα H+ με μία γραμμή και μετά από λίγα δευτερόλεπτα έπεφτε σε G με φουλ σήμα.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Για να δεις αν υπάρχουν τυχον διάφορες θα πρέπει και τα 2 note να εχουν την ίδια ρομ

Και το ίδιο δίκτυο :)

Και το ίδιο δίκτυο :)

Σωστος! (το θεωρησα αυτονοητο αλλα καλα εκανες και το ανέφερες)

Όλα ίδια ήταν παιδιά. Κινητό, δίκτυο, rom, ακριβώς ίδιο σημείο. Αφού τότε που είχα ασχοληθεί σκεφτόμουν ότι έφταιγε το κινητό μου κάπου. Δεν ξέρω τι ακριβώς. Να μην είναι καλή η κεραία του? Έχω αδύναμες λήψεις σε σχέση με άλλες παρόμοιες συσκευές.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικα μετα το τελευταίο update βλεπω οτι επανηλθε ευτυχως η μπαταρια στα ισια της (και το εχω λιωσει...) Edited by truckman

Όλα ίδια ήταν παιδιά. Κινητό, δίκτυο, rom, ακριβώς ίδιο σημείο. Αφού τότε που είχα ασχοληθεί σκεφτόμουν ότι έφταιγε το κινητό μου κάπου. Δεν ξέρω τι ακριβώς. Να μην είναι καλή η κεραία του? Έχω αδύναμες λήψεις σε σχέση με άλλες παρόμοιες συσκευές.

Πλάκα πλάκα, και εγώ έχω κάτι θεματάκια με το 3g.. Έχει κανείς να προτείνει best modem για Vodafone?

Νικος

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πλάκα πλάκα, και εγώ έχω κάτι θεματάκια με το 3g.. Έχει κανείς να προτείνει best modem για Vodafone?

Εσεις που λετε οτι εχετε θεμα με το 3g,μηπως εχετε παλιες sim?Καλα ειναι παντως να τσεκαρετε τις καρτες σας

• The title was changed to Samsung Galaxy Note II (N7100)