nfeel Δημ. April 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2013 Άν παρακολουθείς τις κινήσεις των καρτών σου τακτικά κ γενικά είσαι τύπος που θες να ξέρεις άνα πάσα στιγμή τι γίνεται το κάνεις.Αν τα παρατάς κ βλέπεις την κίνηση μια φορά το 6 μηνο καλλύτερα να μην το κάνεις.. Είναι αρκετά ασφαλές γενικά για κάποιον που προετοιμάζεται για όλα τα σενάρια αλλά μη ξεχνάς πως ένα τέτοιο θέμα δεν είναι μονοδιάστατο,πχ να σου κάνει κάποιος spoof τους κωδικούς. Μπορεί να κλαπεί το τηλέφωνο,μπορεί να κάνει η γυναίκα σου abuse τις κάρτες κλπ κλπ :p Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. April 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2013 Για τις κάρτες έχω alert οπότε σχετικά καλά είναι. Η γυναίκα δε τις πλησιάζει χωρίς άδεια :) Το θέμα είναι πως ακόμα δεν είμαι σίγουρος με τόσα που ακούγονται και κυρίως με τόσα δικαιώματα που ζητάει κάθε εφαρμογή στο android για την ασφάλεια των τυχόν προσωπικών δεδομένων που θα του περάσω. Οπότε θα με ενδιέφερε αν κάποιος είχε κάποια αρνητική εμπειρία πάνω σε αυτό. Όπως επίσης και αν κάποιος χρησιμοποιεί καιρό το να βάζει δηλαδή τα προσωπικά δεδομένα του στο noteli και δε του χέρι τύχει κάτι. Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. April 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2013 Χαλάω λίγο την ροή. Είχε γίνει θέμα με το πόση ώρα κάνει να ανοίξει η οθόνη μόλις απομακρυνουμε το τηλέφωνο από το αυτί μας κατά τη διάρκεια της κλήσης ή στο τέλος αυτής. Παρατήρησα λοιπόν ότι όταν βρίσκομαι σε σκοτεινό περιβάλλον κάνει 1-2sec να ανοίξει όταν όμως είναι μετα έξω κλπ ανοίγει ακαριαία. Μήπως επηρεάζει τελικά αυτό; Έκανα αρκετές δοκιμές μιας και μιλάω πολύ στο τηλεφωνο Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ckorolis Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Καλησπέρα κι' απο εμένα παιδιά (μεγάλα και μικρά), κάτοχος ενός note 2 κι' εγώ εδώ και μια εβδομάδα περίπου...Τι να πω, απλά καταπληκτικό... Αν και προέρχομαι απο S3 που έχω απο τον Σεπτέμβριο και που πάνω κάτω δεν διαφέρουν και πολύ, έχω αρρωστήσει... Μια χαρά ήμουν με το S3, τι ήθελα και έπιασα στα χέρια μου ένα note 1 φίλου, ευχαριστήθηκα περιήγηση, την επομένη λοιπόν αγορά note 2..!!! Διαβάζω συστηματικά το νήμα και για οποιαδήποτε απορία θα επανέλθω.... Χρήστος.:D Παράθεση Χρήστος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cayman84 Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Καλησπέρα κι' απο εμένα παιδιά (μεγάλα και μικρά), κάτοχος ενός note 2 κι' εγώ εδώ και μια εβδομάδα περίπου...Τι να πω, απλά καταπληκτικό... Αν και προέρχομαι απο S3 που έχω απο τον Σεπτέμβριο και που πάνω κάτω δεν διαφέρουν και πολύ, έχω αρρωστήσει... Μια χαρά ήμουν με το S3, τι ήθελα και έπιασα στα χέρια μου ένα note 1 φίλου, ευχαριστήθηκα περιήγηση, την επομένη λοιπόν αγορά note 2..!!! Διαβάζω συστηματικά το νήμα και για οποιαδήποτε απορία θα επανέλθω.... Χρήστος.:D Καλημέρα και καλώσήρθες στο forum! Πραγματικά έχεις μπλέξει με το note!! Ότι χρειαστείς θα το βρείς εδώ! Καλορίζικος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Για τις κάρτες έχω alert οπότε σχετικά καλά είναι. Η γυναίκα δε τις πλησιάζει χωρίς άδεια :) Το θέμα είναι πως ακόμα δεν είμαι σίγουρος με τόσα που ακούγονται και κυρίως με τόσα δικαιώματα που ζητάει κάθε εφαρμογή στο android για την ασφάλεια των τυχόν προσωπικών δεδομένων που θα του περάσω. Οπότε θα με ενδιέφερε αν κάποιος είχε κάποια αρνητική εμπειρία πάνω σε αυτό. Όπως επίσης και αν κάποιος χρησιμοποιεί καιρό το να βάζει δηλαδή τα προσωπικά δεδομένα του στο noteli και δε του χέρι τύχει κάτι. Προσωπικα Μανο, χρησιμοποιω το evernote. Αν και δεν ειναι πολυ γνωστο, υπαρχει η δυνατοτητα (στη desktop εκδοση) να φτιαξεις μια σημειωση και να την προστστευσεις με κωδικο. Αυτο εχω κανει. Ξερω οτι δεν ειναι το ακρον αοτον της ασφαλειας, αλλα νομιζω οτι ειναι αρκετο. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rx8_75 Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 .... Αν και δεν ειναι πολυ γνωστο, υπαρχει η δυνατοτητα (στη desktop εκδοση) να φτιαξεις μια σημειωση και να την προστστευσεις με κωδικο. ... +1 Εγώ προσωπικά έχω ένα αρχείο word κλειδωμένο με κωδικό. Όντως δεν είναι και ότι καλύτερο από ασφάλεια αλλά έχει καλή προσβασιμότητα! Παράθεση Τάσος Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Χαλάω λίγο την ροή. Είχε γίνει θέμα με το πόση ώρα κάνει να ανοίξει η οθόνη μόλις απομακρυνουμε το τηλέφωνο από το αυτί μας κατά τη διάρκεια της κλήσης ή στο τέλος αυτής. Παρατήρησα λοιπόν ότι όταν βρίσκομαι σε σκοτεινό περιβάλλον κάνει 1-2sec να ανοίξει όταν όμως είναι μετα έξω κλπ ανοίγει ακαριαία. Μήπως επηρεάζει τελικά αυτό; Έκανα αρκετές δοκιμές μιας και μιλάω πολύ στο τηλεφωνο Εγραψα πριν μέρες ότι αυτό συμβαίνει όταν χρησιμοποιώ θήκη φλιπ και μιλάω με κλειστό το καπάκι. Με ανοικτό ανοίγει ακαριαία η οθόνη. Δεν ξέρω που οφείλεται. Παιδια θελω γνωμες για κατι που ειμαι επιφυλακτικος ακομα. Το να περασω pins,αριθμους καρτων και γενικα ευαισθητα προσωπικα δεδομενα στο noteli. Εχω αγορασει π.χ. το handy safe,εχω και το pocket στη συσκευη αλλα το σκεφτομαι να τα φορτωσω με στοιχεια(περα απ τις δοκιμες που κανω)και αναγκαζομαι και χρησιμοποιω το Νοκια 6710 navigator(symbian)με το αντιστοιχο handy safe. Και ο λογος..σπανια το συνδεω στο ιντερνετ ενω το νοτελι ειναι κλασικα on line καθε μερα. Και εκει ειναι το ερωτημα μου,με τοσα που ακουω για διαφορα malware και το να και τ αλλο ειναι αρκετα ασφαλες να τα περασω σε αυτο? Ακουω γνωμες απο εμπειρια παιδιων που το εχουν κανει:) Μάνο αυτό προυποθετει συσκευή χωρίς root και εφαρμογές από το μαρκετ πολυ προσεκτικά επιλεγμένες. Εσύ χρησιμοποιείς κάποιες μυστήριες εφαρμογές-tweaks πρόσεχε τες. Χθες εβαλα το avast και έκανα μερικα σκαν. Δεν βρηκε τιποτα παρόλο που κανα 2 παιχνίδια τα φοβόμουν επειδή μου προτεινουν συχνά να κατεβάσω άλλα. πχ Jewels Star Θα πάρουν πόδι κι ας μην έχουν φόβο. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 (edited) Κατ αρχήν ευχαριστώ τα παιδιά που απάντησαν. Να πω ότι αυτό με το Word Το είχα κάνει παλαιότερα, όπως και το να κλειδώνω κάποια σημείωση που έχω τα βασικά μέσα (ακόμα και το color note το κάνει αυτο για όσους δε θέλουν πολυπλοκοτητα). anti virus δε χρησιμοποιώ και δε νομίζω να βάλω ποτέ ενώ root το έκανα μόνο για να έχω τον ex dialer που μου έχει λύσει τα χέρια σαν εφαρμογή συστήματος. Κώστα για 1 διάστημα η αλήθεια είναι ότι έκανα δοκιμές και έβαζα διάφορα αλλά ποτέ αυτό που λέμε σαβούρα ή διάφορα παιχνίδια περίεργα που έτσι κ αλλιώς δε παίζω. Πλέον θα φάει 1 καλό reset και θα έχω μόνο αυτά που όντως χρησιμοποιώ και τα ξέρω χρόνια. Γιαυτο λοιπόν τη ψάχνω και για τους κωδικούς και ρωτάω για τυχόν εμπειρίες άλλων καθώς είναι ευαίσθητα δεδομένα. Εσύ π.χ. φίλε τι κάνεις σε αυτό το θέμα, έχεις στο noteli σου τέτοιες πληροφορίες ή δε το ρισκάρεις? Edited April 24, 2013 by manan69t Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXALISZ Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Καλημέρα! Θέλω να ρωτήσω το εξής. Έχω ελληνικό Note II και εγκατεστημένο το τελευταίο firmware 4.1.2 Επίσης έχω κάνει root. Όταν κάνω check για update δεν κάνει αναζήτηση. Φταίει το root για αυτό? Αν έρθει νέο firmware δεν θα με ειδοποιήσει? Παράθεση Nokia N95, SonyEricsson W960i, HTC TyTN II, HTC Touch Dual, Nokia N95 8 GB, HTC Touch Diamond, SE C902, Samsung SGH i-900 Omnia, HTC Touch HD, SE Xperia X1, LG Arena, SE W995, Samsung i8910 HD, Samsung i8000 Omnia II, iPhone 3GS, HTC HD2, iPhone 4, Xperia Mini, iPhone 4S, Galaxy Note II, Sony Xperia S, Galaxy S4, Galaxy Note3, LG Nexus 5, Galaxy Note 8, Galaxy Note 10.1 LTE 2014 Edition, LG G3, Galaxy Note 4, iPhone 6S Plus, iPhone 7 Plus. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrospatras Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Κατ αρχήν ευχαριστώ τα παιδιά που απάντησαν. Να πω ότι αυτό με το Word Το είχα κάνει παλαιότερα, όπως και το να κλειδώνω κάποια σημείωση που έχω τα βασικά μέσα (ακόμα και το color note το κάνει αυτο για όσους δε θέλουν πολυπλοκοτητα). anti virus δε χρησιμοποιώ και δε νομίζω να βάλω ποτέ ενώ root το έκανα μόνο για να έχω τον ex dialer που μου έχει λύσει τα χέρια σαν εφαρμογή συστήματος. Κώστα για 1 διάστημα η αλήθεια είναι ότι έκανα δοκιμές και έβαζα διάφορα αλλά ποτέ αυτό που λέμε σαβούρα ή διάφορα παιχνίδια περίεργα που έτσι κ αλλιώς δε παίζω. Πλέον θα φάει 1 καλό reset και θα έχω μόνο αυτά που όντως χρησιμοποιώ και τα ξέρω χρόνια. Γιαυτο λοιπόν τη ψάχνω και για τους κωδικούς και ρωτάω για τυχόν εμπειρίες άλλων καθώς είναι ευαίσθητα δεδομένα. Εσύ π.χ. φίλε τι κάνεις σε αυτό το θέμα, έχεις στο noteli σου τέτοιες πληροφορίες ή δε το ρισκάρεις? Εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ το KeePassDroid Το θεωρώ πολύ δυνατό σε θέματα κρυπτογράφησης (προσωπική μου άποψη, μπορεί να σφάλλω) Κι επίσης το συγχρονίζω με τη version για desktop που έχω στο σπίτι κι όλα τα password τα έχω μαζί μου Για δοκίμασέ το αν θες http://www.keepassdroid.com/ θα το βρεις στο PlayStore ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Μόνος γεννιέσαι, μόνος πεθαίνεις...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ το KeePassDroid Το είχα δοκιμάσει παλαιότερα και το θέμα που είχα όπως και με το handy safe είναι ότι δε κάνει export τα data στη storage παρά μόνο sync με το pc οπότε αν δεν είσαι root έχεις θέμα όταν κάνεις hard reset. Ενώ το pocket το κάνει αυτό αλλά δε ξέρω πόσο ασφαλή είναι στο encrypt Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 εγω χρησιμοποιω το Password safe pro και φυλαω τετοιου είδους δεδομένα. κάνει export στην κάρτα και φυσικά μου έχει λύσει τα χέρια. Δεν είχα προβλήματα τα τελευταία χρονια που το χρησιμοποιω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost7 Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Καλημέρα! Θέλω να ρωτήσω το εξής. Έχω ελληνικό Note II και εγκατεστημένο το τελευταίο firmware 4.1.2 Επίσης έχω κάνει root. Όταν κάνω check για update δεν κάνει αναζήτηση. Φταίει το root για αυτό? Αν έρθει νέο firmware δεν θα με ειδοποιήσει? Φαντάζομαι ότι σου βγάζει κατάσταση "τροποποιημένο". Αν έχεις κάνει root με odin, όπως περιγράφεται στις σελίδες του forum εδώ, χωρίς εγκατάσταση cwm, κάνε μια επανεκκίνηση και έλεγξέ το αμέσως μετά (ή αν δεν δουλέψει, κάνε πρώτα wipe cache). Σε εμένα έτσι η κατάσταση επανέρχεται σε "κανονικό" και ελέγχει για ενημερώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Να ρωτήσω κάτι και εγώ......Που μπορώ να βλέπω απο ποιόν πάροχο έχει σήμα το κινητό; Είχα την εντύπωση ότι φαινόταν στην οθόνη που σου ζητάει να την ξεκλειδώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 εγω χρησιμοποιω το Password safe pro και φυλαω τετοιου είδους δεδομένα. κάνει export στην κάρτα και φυσικά μου έχει λύσει τα χέρια. Δεν είχα προβλήματα τα τελευταία χρονια που το χρησιμοποιω Καλό ότι δεν είχες όπως λες κάποιο θέμα, θα το τσεκάρω :) Να ρωτήσω κάτι και εγώ......Που μπορώ να βλέπω απο ποιόν πάροχο έχει σήμα το κινητό; Είχα την εντύπωση ότι φαινόταν στην οθόνη που σου ζητάει να την ξεκλειδώσεις. Μπορεις να το τσεκάρεις και απ τις πληροφορίες συσκευής, κατάσταση, δίκτυο Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Μπορεις να το τσεκάρεις και απ τις πληροφορίες συσκευής, κατάσταση, δίκτυο Ναι αυτό το γνωρίζω απλά είχα την εντύπωση οτι φαινόταν και στην κύρια οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Ρε παιδια πως βάζω φωτογραφία στη μουσική μέσα από το τηλέφωνο; Δεν έχει επιλογή. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXALISZ Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Φαντάζομαι ότι σου βγάζει κατάσταση "τροποποιημένο". Αν έχεις κάνει root με odin, όπως περιγράφεται στις σελίδες του forum εδώ, χωρίς εγκατάσταση cwm, κάνε μια επανεκκίνηση και έλεγξέ το αμέσως μετά (ή αν δεν δουλέψει, κάνε πρώτα wipe cache). Σε εμένα έτσι η κατάσταση επανέρχεται σε "κανονικό" και ελέγχει για ενημερώσεις. Πως κάνω wipe cache? Παράθεση Nokia N95, SonyEricsson W960i, HTC TyTN II, HTC Touch Dual, Nokia N95 8 GB, HTC Touch Diamond, SE C902, Samsung SGH i-900 Omnia, HTC Touch HD, SE Xperia X1, LG Arena, SE W995, Samsung i8910 HD, Samsung i8000 Omnia II, iPhone 3GS, HTC HD2, iPhone 4, Xperia Mini, iPhone 4S, Galaxy Note II, Sony Xperia S, Galaxy S4, Galaxy Note3, LG Nexus 5, Galaxy Note 8, Galaxy Note 10.1 LTE 2014 Edition, LG G3, Galaxy Note 4, iPhone 6S Plus, iPhone 7 Plus. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 εγω χρησιμοποιω το Password safe pro και φυλαω τετοιου είδους δεδομένα. κάνει export στην κάρτα και φυσικά μου έχει λύσει τα χέρια. Δεν είχα προβλήματα τα τελευταία χρονια που το χρησιμοποιω Τελικά 1 χαρά μου φαίνεται και μένα. Και αφού το χρησιμοποιείς χρόνια όπως λες μου δίνει και 1 extra συν να το δοκιμάσω πιο καλά. Λοιπόν παιδιά το swype τέλος απο beta όπως ξέρετε και έχει και προσφορά στα 0.76€ μόνο. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nuance.swype.dtc Εγώ το πήρα να υπάρχει αν και έχω και το Swift key keyboard και βασικά χρησιμοποιώ το μαμά της Samsung με swype βεβαίως :) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost7 Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Πως κάνω wipe cache? Με κλειστό κινητό, πατάς ταυτόχρονα volume up, home button και power button (on/off). Μετά επιλέγεις wipe cache/partition (μετακίνηση στις επιλογές με τα πλήκτρα αυξομείωσης ήχου, επιλογή με το on/off). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXALISZ Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Με κλειστό κινητό, πατάς ταυτόχρονα volume up, home button και power button (on/off). Μετά επιλέγεις wipe cache/partition (μετακίνηση στις επιλογές με τα πλήκτρα αυξομείωσης ήχου, επιλογή με το on/off). Θα χάσω κάτι από τα data μου? Παράθεση Nokia N95, SonyEricsson W960i, HTC TyTN II, HTC Touch Dual, Nokia N95 8 GB, HTC Touch Diamond, SE C902, Samsung SGH i-900 Omnia, HTC Touch HD, SE Xperia X1, LG Arena, SE W995, Samsung i8910 HD, Samsung i8000 Omnia II, iPhone 3GS, HTC HD2, iPhone 4, Xperia Mini, iPhone 4S, Galaxy Note II, Sony Xperia S, Galaxy S4, Galaxy Note3, LG Nexus 5, Galaxy Note 8, Galaxy Note 10.1 LTE 2014 Edition, LG G3, Galaxy Note 4, iPhone 6S Plus, iPhone 7 Plus. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost7 Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Όχι, απολύτως τίποτα. Διαγραφή εφαρμογών κτλ, γίνεται αν επιλέξεις wipe data / factory reset. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 (edited) Να ρωτήσω κάτι και εγώ......Που μπορώ να βλέπω απο ποιόν πάροχο έχει σήμα το κινητό; Είχα την εντύπωση ότι φαινόταν στην οθόνη που σου ζητάει να την ξεκλειδώσεις. Όπως κατεβάζεις την "κουρτίνα" με τις ειδοποιήσεις, δες στο κάτω μέρος... ;) Edited April 24, 2013 by DrMobile Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cayman84 Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Όπως κατεβάζεις την "κουρτίνα" με τις ενημερώσεις, δες στο κάτω μέρος... ;) Δες εδώ που είναι ακριβώς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts