guspsoras Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 Το έχω μόνιμα στο αυτόματο αλλά πώς είδες στην εικόνα που είχα βάλει έγραφε ότι ήταν εκτός κάλυψης 3g και για αυτό το λόγο δεν έκανε βίντεοκληση. Και στη εταιρία που ρώτησα μου είπαν ότι όχι απλώς χρειάζεται δεδομένα αλλά και πολύ καλό σήμα για βίντεοκληση (3g). Εσύ το έκανες μέσω κάποιας εφαρμογής; Γιατί εγώ το δοκίμασα από τις επαφές μου κανονικά χωρίς κάποια έξτρα εφαρμογή. Και εγω απο τις επαφες μου το εκανα χωρις καποια αλλη εφαρμογη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 Και δεν θα το εβλεπα καπου; με οποιονδηποτε file manager που εχω ψαξει δεν μου διχνει ουτε οτι καποιο κρυφο αρχειο υπαρχει ουτε τιποτα περιεργο.... Απλα η εσωτερικη μνημη ειναι πλεον 5,5 γιγα..... εχω κανει τωρα καθαρισμα εσωτερικης μνημης full wipe τα παντα και ξαναστηνω απο την αρχη να δω τι θα γινει.... Βάλε το storage analyzer να δούμε τι θα σου δείξει Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest maklovinsam Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 καλησπερα,εχω την εξης ερωτηση,μερικες φορες οταν μιλαω στο κινητο,οχι παντα, ακουω την φωνη μου στο ακουστικο,σαν να επιστρεφει,τι ακριβως παιζει?γνωριζετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 καλησπερα,εχω την εξης ερωτηση,μερικες φορες οταν μιλαω στο κινητο,οχι παντα, ακουω την φωνη μου στο ακουστικο,σαν να επιστρεφει,τι ακριβως παιζει?γνωριζετε? Δεν εχει να κανει με το τηλεφωνο. Ειναι θεμα συνδεσης, θεμα δικτυου δηλαδη. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest maklovinsam Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 εισαι σιγουρος φιλε μου γιατι αγχωθηκα,δεν μου το κανει συνεχεια.τις τελευταιες μερες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest maklovinsam Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 εισαι σιγουρος φιλε μου γιατι αγχωθηκα,δεν μου το κανει συνεχεια.τις τελευταιες μερες. Δεν εχει να κανει με το τηλεφωνο. Ειναι θεμα συνδεσης, θεμα δικτυου δηλαδη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 εισαι σιγουρος φιλε μου γιατι αγχωθηκα,δεν μου το κανει συνεχεια.τις τελευταιες μερες. Μου συμβαινει καμια φορα, με διαφορες συσκευες. Εχω ακουσει οτι ειναι θεμα συνδεσης η επιστροφη ηχου. Νομιζω δεν χρειαζεται να ανησυχεις.:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest maklovinsam Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 Μου συμβαινει καμια φορα, με διαφορες συσκευες. Εχω ακουσει οτι ειναι θεμα συνδεσης η επιστροφη ηχου. Νομιζω δεν χρειαζεται να ανησυχεις.:) γιατι δουλευει μια χαρα η συσκευη,την εχω τοσο καιρο κ την τελευταια εβδομαδα μου κανει κολπα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 Πολλές φορές μπορεί να υπάρχει επιστροφή ήχου όταν ο συνομιλητής έχει ανοιχτή ακρόαση ή γενικώς ακούγεται δυνατά η φωνή σου κοντά στο μικρόφωνο. Αυτό το ενδεχόμενο το έχουμε αποκλείσει; Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 γιατι δουλευει μια χαρα η συσκευη,την εχω τοσο καιρο κ την τελευταια εβδομαδα μου κανει κολπα. Να προσθέσω οτι μετά από αρκετό καιρό χρήσης ενα factory reset μόνο κάλο μπορεί να κάνει ,αποκτάμε "καινούργιο" τηλέφωνο χωρίς τα οποιαδήποτε μικροπροβλήματα που μπορεί να υπάρχουν . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 Την καρτα σε τι μορφη ειναι καλυτερο να την εχουμε; exfat ή ntfs? exfat διαβαζει το τηλεφωνο την καρτα και για να περναω μεγαλα αρχεια χρησιμοποιω αυτο εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1711009 ntfs διαβαζει το τηλεφωνο μονο με χρηση paragon ntfs mount και για τα μεγαλα αρχεια παλι το προγραμματακι που λεω παραπανω Οποτε κλεινω προς exfat. Εσεις τι λετε; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 Μόλις έκανα root τη συσκευή μόνο και μόνο για να απεγκαταστήσω κάποιες εφαρμογές. Θέλω τη γνώμη σας για τις εξής : AllShare cast Dongle software update AllShare play AllShare Cast AllShare service Αν οι εφαρμογές αυτές έχουν να κάνουν με τη μεταφορά της εικόνας του κινητού σε κάποια τηλεόραση, είναι κάτι τέτοιο δε με ενδιαφέρει καθόλου. Τι λέτε; Μπορούν να αφαιρεθούν με ασφάλεια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 Καλησπέρα σας. Έχω ένα θεματακι αρκετά σοβαρό θα έλεγα. Την Τρίτη που μας πέρασε άλλαξα οθόνη και στην αντιπροσωπία διέγραψαν τα πάντα από το κινητό και μου το έδωσαν μαμά καθαρο. Χτες έβαλα μια άλλη ρομ και κοιτάζοντας να την στησω διεπιστωσα ότι η διαθεσιμη εσωτερικη μνήμη που έχω έχει μειωθεί κατά 50%..... Ναι έχει μείνει μίση και για του λόγου το αληθές δείτε την φωτό που επισυνάπτω. Ψάχνοντας να βρω που πήγαν τα υπόλοιπα 5 gigabyte δυστυχώς δεν κατάφερα κάτι. Ούτε και όταν έκανα full wipe στην εσωτερική μνήμη. Δεν ξέρω ούτε μπορώ να πω ότι έτσι πήρα το κινητό απο το σερβις μιας και δεν κοίταξα την εναπομεινουσα μνημη αμέσως μετά την παραλαβή. Αλλά μέχρι χτες δεν είχαν κάνει καμία παρέμβαση ούτε καν ρουτ. Τι μπορεί να συμβαίνει. Έχει κανένας καμία ιδέα μέχρι αύριο που θα πάρω τηλ στην Smarteck; Κοιτα, μιας και ηδη εισαι ροοτ και ξερεις απο αυτα, κανε ενα nandroid backup μεσα απο το recovery και μετα περνα μια αλλη ρομ οπως την Omega και ξαναδες. Μπορει να ειναι θεμα της ρομ και να σου δεσμευει μερος της μνημης. Μόλις έκανα root τη συσκευή μόνο και μόνο για να απεγκαταστήσω κάποιες εφαρμογές. Θέλω τη γνώμη σας για τις εξής : AllShare cast Dongle software update AllShare play AllShare Cast AllShare service Αν οι εφαρμογές αυτές έχουν να κάνουν με τη μεταφορά της εικόνας του κινητού σε κάποια τηλεόραση, είναι κάτι τέτοιο δε με ενδιαφέρει καθόλου. Τι λέτε; Μπορούν να αφαιρεθούν με ασφάλεια; Ριξε μια ματια εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1910885 Υ.Γ. Επαιζες Rift? Ξερω ενα παιδι με το ιδιο ονομα. Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianisv Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 παιδια θελω να βαλω ενα τραγουδι για ηχο κλησης, αλλα θελω μονο το ρεφρεν. μπορω να τo κανω με καποιο τροπο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 παιδια θελω να βαλω ενα τραγουδι για ηχο κλησης, αλλα θελω μονο το ρεφρεν. μπορω να τo κανω με καποιο τροπο; Μόνο με εφαρμογή απο Google Play. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.beka.tools.mp3cutter https://play.google.com/store/apps/details?id=com.herman.ringtone&feature=related_apps#?t=W251bGwsMSwxLDEwOSwiY29tLmhlcm1hbi5yaW5ndG9uZSJd Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STELIOS063 Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 καλησπερα ,σκεφτομαι να αγορασω σημερα ενα galaxy note .εχω ιδη ενα galaxy3 &iphone 5 kai το θελω για την οθονη του και την πολυ καλη οπως λενε γρηγοραδα του .αξιζει εσεις που το εχεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 καλησπερα ,σκεφτομαι να αγορασω σημερα ενα galaxy note .εχω ιδη ενα galaxy3 &iphone 5 kai το θελω για την οθονη του και την πολυ καλη οπως λενε γρηγοραδα του .αξιζει εσεις που το εχεται? Το απολυτο επαγγελματικό και μη εργαλείο μεχρι ετουτη την ωρα φιλέ μου,ετσι απλά!!! Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 παιδια θελω να βαλω ενα τραγουδι για ηχο κλησης, αλλα θελω μονο το ρεφρεν. μπορω να τo κανω με καποιο τροπο; ή αν εχεις ορεξη το κανεις και απο εδω http://audiko.net/ Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Astroholic Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 Καλησπέρα παιδιά. Σκέφτομαι να περάσω τον nova launcher και θα ήθελα τη γνώμη σας. Τον έχει περάσει κανείς; τι κερδίζουμε και το χάνουμε σε σχέση με το touchwiz; ευχαριστώ Παράθεση Galaxy Note II Grey Titanium, Fujitsu Lifebook T900 Dual Digitizer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgaras Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 Καλησπέρα παιδιά. Σκέφτομαι να περάσω τον nova launcher και θα ήθελα τη γνώμη σας. Τον έχει περάσει κανείς; τι κερδίζουμε και το χάνουμε σε σχέση με το touchwiz; ευχαριστώ Αν θυμάμαι καλά χάνεις το εικονίδιο που σου δείχνει πότε έχεις βγάλει το πενάκι. Δεν θυμάμαι τι άλλο. Κερδίζεις πολύ customization, δηλαδή ορίζεις τι θα βάλεις που, η κάτω μπάρα με τις εφαρμογές μπορεί να γυρνάει και να έχεις πολλές εφαρμογές χωρίς να αλλάζεις σελίδες. Γενικά είναι πολύ καλή θα έλεγα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 Καλησπέρα παιδιά. Σκέφτομαι να περάσω τον nova launcher και θα ήθελα τη γνώμη σας. Τον έχει περάσει κανείς; τι κερδίζουμε και το χάνουμε σε σχέση με το touchwiz; ευχαριστώ Προσωπικά δεν έχασα κάτι ίσα ίσα κέρδισα παραμτροποιηση στα widgets και :love: gestures :love: Πολύ καλός και δεν τρώει πολύ RAM Ρίξε μια ματιά http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=359299 Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 Αν θυμάμαι καλά χάνεις το εικονίδιο που σου δείχνει πότε έχεις βγάλει το πενάκι. Δεν θυμάμαι τι άλλο. Κερδίζεις πολύ customization, δηλαδή ορίζεις τι θα βάλεις που, η κάτω μπάρα με τις εφαρμογές μπορεί να γυρνάει και να έχεις πολλές εφαρμογές χωρίς να αλλάζεις σελίδες. Γενικά είναι πολύ καλή θα έλεγα. Υπάρχει εφαρμογή στο μάρκετ γι αυτό. Λέγεται Spen helper και δεν καταναλώνει τίποτα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgaras Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 Υπάρχει εφαρμογή στο μάρκετ γι αυτό. Λέγεται Spen helper και δεν καταναλώνει τίποτα. Α, οκ απλά τώρα είμαι με phoenix rom και ο launcher δεν ξέρω ακριβώς τι είναι μάλλον ο κανονικός αλλά είναι αρκετά παραμετροποιήσιμος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 Προσωπικά δεν έχασα κάτι ίσα ίσα κέρδισα παραμτροποιηση στα widgets και :love: gestures :love: Πολύ καλός και δεν τρώει πολύ RAM Ρίξε μια ματιά http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=359299 Με 1000 και βάλε το nova. Το μόνο που μου λείπει είναι 2 πράγματα, ο στοκ καιρός ( αν υπάρχει κάπου πείτε το ) και το widget του στοκ ημερολογίου. Αλλιώς ο nova στη παράμετροποίηση δε παίζεται όπως και στα gestures :) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 Υπαρχει περιπτωση να στειλω fax απο το τηλεφωνο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts