Jump to content

Samsung Galaxy Note II (N7100)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

αν δεν κάνω λάθος, το GPS έχει τρελή κατανάλωση σε οποιαδήποτε συσκευή, όχι μόνο στο note, συνεπώς αν δεν είσαι επαγγελματίας αυτοκινητιστης ή πωλητής όλη μέρα στο αυτοκίνητο, καλό είναι να κλείνει το gps όταν δεν χρησιμοποιείται. Ειδάλλως φορτιστή αυτοκινήτου

Λάθος, το gps πλέον έχει πολύ χαμηλή κατανάλωση και ειδικά στο Note. Οι εφαρμογές που το χρησιμοποιούν καταναλώνουν πολύ απο τον επεξεργαστή. Επίσης το bluetooth 4 έχει απίστευτα χαμηλή η κατανάλωση.

Μπορείτε να αφήσετε το GPS και το Bluetooth ανοιχτά χωρίς άγχος, Gps μπορεί να χρησιμοποιήσει μια εφαρμογή να βρει που είσαι και να μπει σε standby μετά, το Note 2 και εκει υπερέχει με μόλις 3 δευτερόλεπτα lock σε εξωτερικόυς χώρους και απο τις λίγες συσκευές που δουλέυουν και indoors.

Σημ. To GSII με τσιπάκι SiRFSTAR iv καταναλώνει μόνο 8mW. Το note νομίζω έχει SiRFSTAR v

Edited by javaj
Memento Mori

• Απαντήσεις 17,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Υπάρχουν πολλές free εφαρμογές που το χρησιμοποιούν το GPS για διαφημιστικούς σκοπούς.

Όπως και το Facebook, Twitter αν δεν είναι απενεργοποιημένο το location.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Υπάρχουν πολλές free εφαρμογές που το χρησιμοποιούν το GPS για διαφημιστικούς σκοπούς.

Όπως και το Facebook, Twitter αν δεν είναι απενεργοποιημένο το location.

+1 Αν αφησει καποιος ανοικτους συγχρονισμους με ανοικτο gps δημιουργειται θεμα απο πολλες και διαφορες εφαρμογες.Δεν βλεπω ομως τον λογο να αφηνει καποιος το gps μονιμα ανοικτο οταν δεν το χρησιμοποιει,δεν νομιζω να ειναι κοπος να το απενεργοποιουμε

Γνωριζει καποιος να μου πει γιατι αλλες φορες κανει 2 ωρες να φορτισει και αλλες πολυ περισσοτερο; φανταζομαινοτι εχει να κανει με την ταση του ρευματος. Αλλα, με την ταση που δινει η πριζα η παιζει κατι αλλο;

Σημερα πχ το εχω 2μιση ωρες στο φορτιστη και εχει φορτιζει μονο 43%. Σε εφαρμιγη μου δειχνει οτι αυτη τη στιγμη παιρνει σταθερα 0.8A.. ενω αλλες φορες παιρνει 1.7Α.. μπορω καπως να το αυξησω αυτο; δεν εχω παντα 5 η 6 ωρες διαθεσινες για φορτισμα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γνωριζει καποιος να μου πει γιατι αλλες φορες κανει 2 ωρες να φορτισει και αλλες πολυ περισσοτερο; φανταζομαινοτι εχει να κανει με την ταση του ρευματος. Αλλα, με την ταση που δινει η πριζα η παιζει κατι αλλο;

Σημερα πχ το εχω 2μιση ωρες στο φορτιστη και εχει φορτιζει μονο 43%. Σε εφαρμιγη μου δειχνει οτι αυτη τη στιγμη παιρνει σταθερα 0.8A.. ενω αλλες φορες παιρνει 1.7Α.. μπορω καπως να το αυξησω αυτο; δεν εχω παντα 5 η 6 ωρες διαθεσινες για φορτισμα!

Εγω αλλάζω μπριζα. Μπορεί να αλλάξω ακόμα και είσοδο στο πολυμπριζο και να δω διαφορά. Δεν ξέρω τι παίζει

Θοδωρής

Εγω αλλάζω μπριζα. Μπορεί να αλλάξω ακόμα και είσοδο στο πολυμπριζο και να δω διαφορά. Δεν ξέρω τι παίζει

Εγώ βλέπω ότι οι μισοί έχουν πρόβλημα με τις κάρτες μνήμης και οι άλλοι μισοί με τη φόρτιση...

Ευτυχώς μέχρι τώρα δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα, αλλά έχω αρχίσει να ανησυχώ λίγο...

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Εγώ βλέπω ότι οι μισοί έχουν πρόβλημα με τις κάρτες μνήμης και οι άλλοι μισοί με τη φόρτιση...

Ευτυχώς μέχρι τώρα δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα, αλλά έχω αρχίσει να ανησυχώ λίγο...

Οσοι εχουν προβλημα με τις καρτες μνημης (και εγω) ειναι αυτοι που εχουν sandisk, Ελλαδα και εξωτερικο.Για το θεμα φορτισης δεν γνωριζω. Το κινητο κανει την δουλεια του αψογα και δεν νομιζω οτι υπαρχει καποιος λογος ανησυχιας!

Ξέρεις, παντα θα ακούς και θα διαβάζεις περισσότερα προβλήματα.

Το 80% ας πούμε ρωτάει για προβλήματα που έχει και έτσι μαζεύονται τέτοια αρνητικά σχόλια.

Δεν σημαίνει ότι οι περισσότεροι εκεί εξω έχουν τέτοια κολληματα.

Θοδωρής

Οσοι εχουν προβλημα με τις καρτες μνημης (και εγω) ειναι αυτοι που εχουν sandisk, Ελλαδα και εξωτερικο.Για το θεμα φορτισης δεν γνωριζω. Το κινητο κανει την δουλεια του αψογα και δεν νομιζω οτι υπαρχει καποιος λογος ανησυχιας!

Sandisk έχω και εγώ.

Ξέρεις, παντα θα ακούς και θα διαβάζεις περισσότερα προβλήματα.

Το 80% ας πούμε ρωτάει για προβλήματα που έχει και έτσι μαζεύονται τέτοια αρνητικά σχόλια.

Δεν σημαίνει ότι οι περισσότεροι εκεί εξω έχουν τέτοια κολληματα.

Το ξέρω, αλλά εδώ είναι σαφές ότι πολλοί αναφέρουν το ίδιο πρόβλημα, άρα κάτι παίζει. Θα δείξει...

Sandisk έχω και εγώ.

Το ξέρω, αλλά εδώ είναι σαφές ότι πολλοί αναφέρουν το ίδιο πρόβλημα, άρα κάτι παίζει. Θα δείξει...

Εγω εχω ενα θεματακι με την φόρτιση αλλα σε συγγεκριμενες μπριζες. Δεν νομιζω πως φταιει το τηλεφωνο για αυτο. Περισσότερο ανησυχώ που εχω παραμελήσει το pc τωρα τελευταία και ασχολούμαι μονο με το note :p

Θοδωρής

Εγω εχω ενα θεματακι με την φόρτιση αλλα σε συγγεκριμενες μπριζες. Δεν νομιζω πως φταιει το τηλεφωνο για αυτο. Περισσότερο ανησυχώ που εχω παραμελήσει το pc τωρα τελευταία και ασχολούμαι μονο με το note :p

Μπορεί να έχω και εγώ, αλλά επειδή το βάζω το βράδυ, δεν μπορώ να διαπιστώσω τίποτα.

Όσες φορές το έχω φορτίσει μέρα πάντως, δεν έχω δει κάποιο θέμα. Αφού στρώνει με reboot, μάλλον κάποιο bug θα παίζει...

παιδιά οι Custom rom τι κάνουν και που χρησιμεύουν;

Διάβασε εδώ μήπως βρεις απάντηση:)

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3645025

Θοδωρής

Μπορεί να έχω και εγώ, αλλά επειδή το βάζω το βράδυ, δεν μπορώ να διαπιστώσω τίποτα.

Όσες φορές το έχω φορτίσει μέρα πάντως, δεν έχω δει κάποιο θέμα. Αφού στρώνει με reboot, μάλλον κάποιο bug θα παίζει...

Η ταχύτητα φόρτισης είναι ένα απο τα ατού του Note2.

Δεν είναι μόνο θέμα φορτιστή. Στο αυτοκίνητο μ ενα φορτιστή απο LG, αλλα κι ένα Nokia που έχω, είναι η μοναδική συσκευή που φορτίζει κανονικά ενώ κάνω παράλληλα πλοήγηση και ακούω ταυτόχρονα μουσική..

Με σκέτη μουσική σε μια διαδρομή 25' παίρνει 20%.

Όσοι έχετε πρόβλημα να τσεκαρετε πρώτα το καλώδιο σας στο βύσμα του.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Όσοι έχετε πρόβλημα να τσεκαρετε πρώτα το καλώδιο σας στο βύσμα του.

Τι εννοεις? το περιργο ειναι οτι δεν μιλαω για διαφορα 5-10 λεπτων, αλλ για διαφορες τεραστιες. δεν γινεται σημερα να κανει 2.5 ωρες να φορτισει απο 10% σε 100% και αυριο να κανει 3 ωρες για 10% σε 47%! :cry: εψαξα λιγο και επεσα σε ενα προγραμμα το STweaks. μηπως πρπει να αλλαξω κατι απο δω?

[sIGPIC][/sIGPIC]

είναι μεγάλο ρίσκο να εγκαταστήσεις μια custom rom???

δεν σκοπεύω να το κάνω γιατί δεν έχω καθόλου εμπειρία και άμα γίνει κάτι...

είναι μεγάλο ρίσκο να εγκαταστήσεις μια custom rom???

δεν σκοπεύω να το κάνω γιατί δεν έχω καθόλου εμπειρία και άμα γίνει κάτι...

Αν δεν έχεις εμπειρία μη το κάνεις. Ίσως προκαλέσεις πρόβλημα στο τηλεφωνο και μετά να πρέπει να κάνεις άλλες διαδικασίες που ούτε αυτές θα ξέρεις.

Και το note ταπεινή μου γνώμη δεν χρειάζεται custom.

Θοδωρής

Τι εννοεις? το περιργο ειναι οτι δεν μιλαω για διαφορα 5-10 λεπτων, αλλ για διαφορες τεραστιες. δεν γινεται σημερα να κανει 2.5 ωρες να φορτισει απο 10% σε 100% και αυριο να κανει 3 ωρες για 10% σε 47%! :cry: εψαξα λιγο και επεσα σε ενα προγραμμα το STweaks. μηπως πρπει να αλλαξω κατι απο δω?

Εννοώ ότι μου έκανε κι εμένα κάτι τέτοια μερικές φορές ώσπου μια μέρα το πήρα χαμπάρι ότι σταμάταγε και ξεκιναγε την φόρτιση. Μετά από λίγες μέρες τα έφτυσε εντελώς το βύσμα του καλωδίου.

Δεν έκανε καλή επαφή και είχε απώλειες. Ήταν πολύ λασκα από την αρχή.

Τι εννοεις? το περιργο ειναι οτι δεν μιλαω για διαφορα 5-10 λεπτων, αλλ για διαφορες τεραστιες. δεν γινεται σημερα να κανει 2.5 ωρες να φορτισει απο 10% σε 100% και αυριο να κανει 3 ωρες για 10% σε 47%! :cry: εψαξα Βγάζονταςπεσα σε ενα προγραμμα το STweaks. μηπως πρπει να αλλαξω κατι απο δω?

Αυτο που περιέγραψες προηγουμένως το έχουν διαπιστώσει κι άλλοι. Την επόμενη φορά που θα παρατηρήσεις οτι το κινητό κάνει πολύ ώρα για να φορτίσει, μπες στις ρυθμίσεις της μπαταρίας και θα δεις οτι το κινητό νομίζει ότι φορτίζει απο θυρα usb. Μια λύση είναι να βγάλεις και να ξαναβάλεις το φορτιστή προκειμένου η ένδειξη USB να γίνει AC.

Καλό θα είναι αυτή τη συζήτηση να την συνεχίσουμε στο κατάλληλο θέμα.

Κώστας

Υπάρχει τρόπος την ώρα που γράφεις βίντεο να βγάλεις φωτογραφίες πατώντας την οθόνη;

Αυτό μπορούσα να το κάνω με το Nexus που είχα και μου φαινόταν πολύ πρακτικό.

Υπάρχει τρόπος την ώρα που γράφεις βίντεο να βγάλεις φωτογραφίες πατώντας την οθόνη;

Αυτό μπορούσα να το κάνω με το Nexus που είχα και μου φαινόταν πολύ πρακτικό.

look @ photo

ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

''φοράει'' την 4.1.2?

Ναι. Τελικά έκανα reset στις ρυθμίσεις της κάμερας και εμφανίστηκε το εικονίδιο. Περίεργο πάντως.

Ναι. Τελικά έκανα reset στις ρυθμίσεις της κάμερας και εμφανίστηκε το εικονίδιο. Περίεργο πάντως.

Μια απο τα ιδια, δεν ειχα κι εγω το εικονιδιο , το οποιο εμφανιστικε μετα απο επαναφορα ρυθμισεων. Κουφο πολυ.

• The title was changed to Samsung Galaxy Note II (N7100)