ovelix5 Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Καλημέρα και καλη εβδομάδα! Για θυμίστε σας παρακαλώ πόσος είναι ο μέσος χρόνος πλήρες φόρτισης (απο 10%) Σα να μου φάνηκε οτι καθυστέρησε.... Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Καλημέρα και καλη εβδομάδα! Για θυμίστε σας παρακαλώ πόσος είναι ο μέσος χρόνος πλήρες φόρτισης (απο 10%) Σα να μου φάνηκε οτι καθυστέρησε.... Εμένα κάνει 2, 5 ωρες από μπριζα Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Τότε κάτι δε πάει καλά... Κλείνει 6ωρο να φορτίσει!! Με το δικό του φορτιστή έτσι?! Κάποια λύση εκτός από το να πάει στο σέρβις; Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Συνηθως αλλαζεις καλωδιο και εισαι οκ. Δευτερο βημα δοκιμαζεις αλλο φορτιστη ( απλα να κοιταξεις να ειναι κ αυτος στα 2mAh output ). Δυσκολο να ειναι θεμα του κινητου. Στους περισσοτερους ειναι απλως θεμα καλωδιου. Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Επειδή είναι η δεύτερη ουσιαστικά φόρτιση στη (πρώτη το ίδιο μου έκανε) άλλαξα το μαμά καλώδιο με άλλο (επίσης Samsung) και πάλι το ίδιο αποτέλεσμα... Φορτιστή στα 2mah δεν έχω άλλον.... Επομένως, κούτα και επιστροφή... Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 GT-N7100-COS-N7100XXDMB2 (Greece Cosmote) http://hotfile.com/dl/197792159/0b09fde/Samsung-Updates.com-GT-N7100-COS-N7100XXDMB2-1359939157.zip.html Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 GT-N7100-COS-N7100XXDMB2 (Greece Cosmote) http://hotfile.com/dl/197792159/0b09fde/Samsung-Updates.com-GT-N7100-COS-N7100XXDMB2-1359939157.zip.html Τι παίζει με το DMB2, DMB4 κλπ? Την συσκευή μου την έχω αγοράσει από την Αίγυπτο και πριν λίγες μέρες πήρε την αναβάθμιση σε 4.1.2 αλλά είναι DMB5. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sleon Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Επειδή είναι η δεύτερη ουσιαστικά φόρτιση στη (πρώτη το ίδιο μου έκανε) άλλαξα το μαμά καλώδιο με άλλο (επίσης Samsung) και πάλι το ίδιο αποτέλεσμα... Φορτιστή στα 2mah δεν έχω άλλον.... Επομένως, κούτα και επιστροφή... Πρέπει να του κάνεις 3-4 φορτίσεις για να δεις πως πάει. Δοκίμασε και με άλλο φορτιστή από άλλο κινητό και ας μην είναι 2Α. Εγώ το φορτίζω και με έναν 1Α απλά παίρνει ώρα παραπάνω (3.5 - 4 ώρες σύνολο). Επίσης φορτίζει και από usb αλλά πολύ αργά. Μία λεπτομέρεια ακόμη. Ο μαμά φορτιστής είναι θα έλεγα ευαίσθητος σε "κακό" ρεύμα. Στο σπίτι μου φορτίζει κανονικά. Σε πρίζα χωριού όμως ενώ φόρτιζε μεν φόρτιζε πιο αργά και έκανε και ένα υψίσυχνο τικ τικ τικ ακόμη και όταν τον έβγαλα από την πρίζα για περίπου μισό λεπτό. Παράθεση On Mate RS and support for iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) / iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Τότε κάτι δε πάει καλά... Κλείνει 6ωρο να φορτίσει!! Με το δικό του φορτιστή έτσι?! Κάποια λύση εκτός από το να πάει στο σέρβις; Δοκίμασε να κάνεις κύκλους φόρτισης να δεις πως θα πάει. Και σε μένα μετά από αλλαγή ρομ που έγραψε 5,30 ώρες και σταδιακά έπεφτε. Τώρα είναι 2 ώρες και 37 λεπτά, κανονικά δηλαδή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Επειδή είναι η δεύτερη ουσιαστικά φόρτιση στη (πρώτη το ίδιο μου έκανε) άλλαξα το μαμά καλώδιο με άλλο (επίσης Samsung) και πάλι το ίδιο αποτέλεσμα... Φορτιστή στα 2mah δεν έχω άλλον.... Επομένως, κούτα και επιστροφή... Οταν φορτίζει πήγαινε ρυθμίσεις-->πληροφορίες συσκευής-->κατάσταση και δες στην κατάσταση μπαταρίας αν μέσα σε παρένθεση γράφει AC ή USB. Αν λεει USB δοκίμασε να βγάλεις την μπαταρία και να την ξαναβάλεις μετά απο μισή ωρίτσα και ξαναδοκίμασε να φορτίσεις. Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papazov2 Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 γεια σας παιδιά, νομίζω πως έχω ένα ακόμη ένα θέμα προς επίλυση... στο SGN ΙΙ που έχω (απείραχτο) έχω ενεργοποιήσει την επιλογή "Ειδοποίηση φλας"... (ρυθμίσεις/προσβασιμότητα/ακοή/ειδοποίηση φλας) όταν ερχετε κάποια ειδοποίηση το τηλ μου κανονικά σφυρίζει... και άλλοτε αναβοσβήνει το φλας και άλλοτε όχι. επίσης παρατήρησα ότι πολλές φορές, όταν από την αρχική οθόνη, στο drop down menu, κάνω "Διαγραφή" την ειδοποίηση" το φλας (σαν) να κολλάει... και δεν σταματάει να αναβοσβήνει, αν δεν έχει κανένα νεο συμβάν. μετά από τα παραπάνω εάν κάνω restart, όλα επανέρχονται στο φυσιολογικό τους επίπεδο. ξέρει κανείς κάτι σχετικά με αυτό? καλημέρα και πάλι, έχουμε κανένα νεότερο για μένα παιδιά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Κύριοι είσαστε κόλαφος :D Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις, αλλά επειδή είναι εντός DOA η συσκευή τους τη πήγα πίσω... Δε μου άρεσε να κάνω το όποιο "πειραμα" από τη στιγμή που είναι συσκευή 4 ημερών!! Βέβαια δε μου άρεσε καθόλου η συζήτηση και η εξέλιξη με το συγκεκριμένο κατάστημα... Θα ενημερώσω αναλόγως πως θα εξελιχθούν τα πράγματα... ;) (2 note ΙΙ πάντως που έχουν περάσει από τη κατοχή μου δεν είχα κανένα τέτοιο θέμα και μάλιστα στο ένα το φορτιζα με το καλώδιο usb από Samsung pocket) Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Κύριοι είσαστε κόλαφος :D Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις, αλλά επειδή είναι εντός DOA η συσκευή τους τη πήγα πίσω... Δε μου άρεσε να κάνω το όποιο "πειραμα" από τη στιγμή που είναι συσκευή 4 ημερών!! Βέβαια δε μου άρεσε καθόλου η συζήτηση και η εξέλιξη με το συγκεκριμένο κατάστημα... Θα ενημερώσω αναλόγως πως θα εξελιχθούν τα πράγματα... ;) (2 note ΙΙ πάντως που έχουν περάσει από τη κατοχή μου δεν είχα κανένα τέτοιο θέμα και μάλιστα στο ένα το φορτιζα με το καλώδιο usb από Samsung pocket) Την καλύτερη δουλεία έκανες. Σε ποιό κατάστημα αναφέρεσαι? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Να το κρατήσω "μυστικό" μέχρι να δω την εξέλιξη; Πάντως επειδή δε μου άρεσε και ο "τρόπος" τους άσχετα αν ο κύριος στη υποδοχή ήταν ευγενικός, θα ήθελα να κάνω υπ αναχώρηση χρημάτων... Αναμένω και θα ενημερώσω... Αν μαθαίνουν έτσι, έτσι θα κάνουν και με άλλους πελάτες, και επειδή "ημουν" πλέον πελάτης τους μόνο ίσως με καινούργια-σφαγισμενη συσκευή δε θα ζητήσω τα χρήματα πίσω... Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Να το κρατήσω "μυστικό" μέχρι να δω την εξέλιξη; Πάντως επειδή δε μου άρεσε και ο "τρόπος" τους άσχετα αν ο κύριος στη υποδοχή ήταν ευγενικός, θα ήθελα να κάνω υπ αναχώρηση χρημάτων... Αναμένω και θα ενημερώσω... Αν μαθαίνουν έτσι, έτσι θα κάνουν και με άλλους πελάτες, και επειδή "ημουν" πλέον πελάτης τους μόνο ίσως με καινούργια-σφαγισμενη συσκευή δε θα ζητήσω τα χρήματα πίσω... Εννοείται ότι θα πάρεις μόνο σφραγισμένη συσκευή. Αυτό είναι το doa. Καλή συνέχεια εύχομαι.:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Εντάξει. Επειδή θεωρώ ότι λίγο πολύ διαβάζουν το διαδίκτυο ;) ελπίζω να μη κάνουν τέτοια γκάφα... Οι αρνητικές αξιολογήσεις εξάλλου πάντα μένουν και η υπηρεσία του καταναλωτή πάντα είναι πρόθυμη... ;) Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrospatras Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Εντάξει. Επειδή θεωρώ ότι λίγο πολύ διαβάζουν το διαδίκτυο ;) ελπίζω να μη κάνουν τέτοια γκάφα... Οι αρνητικές αξιολογήσεις εξάλλου πάντα μένουν και η υπηρεσία του καταναλωτή πάντα είναι πρόθυμη... ;) ακριβώς γι'αυτό δεν πρέπει να το κρατήσεις μυστικό... Δεν το καταλαβαίνω αυτό... νομίζω πως πρέπει να μας βγάλεις από το σκοτάδι λέγοντας μας για ποιο μαγαζί πρόκειται... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Μόνος γεννιέσαι, μόνος πεθαίνεις...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Έχω τους λόγους μου... Όποιο και να είναι το αποτέλεσμα θα ενημερώσω για την εξέλιξη όπως και να έχει, δε θα το κρύψω! ;) Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrospatras Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Έχω τους λόγους μου... Όποιο και να είναι το αποτέλεσμα θα ενημερώσω για την εξέλιξη όπως και να έχει, δε θα το κρύψω! ;) Αν είναι έτσι τότε πάσο... εν αναμονή λοιπόν των εξελίξεων... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Μόνος γεννιέσαι, μόνος πεθαίνεις...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shadowjump Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 GT-N7100-COS-N7100XXDMB2 (Greece Cosmote) http://hotfile.com/dl/197792159/0b09fde/Samsung-Updates.com-GT-N7100-COS-N7100XXDMB2-1359939157.zip.html Για τι κινητα ειναι; Πως ξερουμε αν μας κανει; Παράθεση S7 Edge / Galaxy Note 10.1 2014 P605 White / HTC One S iPhone 6s / iPad Air 2 / iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Για τι κινητα ειναι; Πως ξερουμε αν μας κανει; GT-N7100-COS-N7100XXDMB2 (Greece Cosmote) Νομιζω γραφει GT-N7100 που σημαινει Galaxy Note II... :) Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos1986 Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 η εισαγωγη λειτουργίας στα μηνύματα που πρεπει να ειναι στο αυτόματο στο αλφάβητο gsm η στο unicode; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argyk Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 η εισαγωγη λειτουργίας στα μηνύματα που πρεπει να ειναι στο αυτόματο στο αλφάβητο gsm η στο unicode; Στο αυτόματο βαλτο ... Παράθεση LG 4X. P880. LG G. E975. Zopo Zp950+. Lenovo p770. HTC ONE Χ. Samsung S4 . 9505. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Για τι κινητα ειναι; Πως ξερουμε αν μας κανει; Μπορείς να την κατεβάσεις και από samfirmware (βέβαια είναι για cosmote) :) Aπλά ο φίλος Ηλίας έδωσε κατευθείαν το link. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NoiSy_MaN Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Πέρι benchmark o λόγος. Με την στοκ 4.1.1 το antutu μου έβγαζε αποτέλεσμα 9.168. Μόλις μου ήρθε η στοκ 4.1.2 (+2 μικρά updates 56 και 28 ΜΒ) και ξαναέκανα μέτρηση μου βγάζει αποτέλεσμα 17.970. Δεν έγινε καμία μοντιφιά ή αλλαγή στο μεσοδιάστημα. Τι μπορεί να έχει γίνει? Έχει η 4.1.2 τόσο καλύτερη διαχείριση πόρων? Στην καθημερινότητα δεν είδα κάποια αλλαγή άξιας λόγου. Εμένα και με 4.1.1 το ίδιο μου βγάζει. Ισως στην πρώτη μέτρηση είχες ενεργοποιημενη την εξοικονόμηση ενέργειας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts