sleon Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Σήμερα,τώρα δηλαδη,προσπάθησα να πάρω τηλέφωνο μια εταιρία για το αρκουδισιο,και μόλις ξεκινούσε να παίρνει και τελείωνε ο ήχος του αριθμού που έπαιρνε,σταματάμε απότομα,γινόταν πορτοκαλί ,όπως όταν τελειώνει η κλήση,και έλεγε τέλος κλήσης. Απο κάτω,έγραφε δε,προώθηση ενεργού κλησεως υπό όρους.Και πάπαλα. Απο την αλλη,το συνέδεσα στο wifi του Φλοκαφε,και δούλευε. Επειδη το τηλέφωνο,το θέλω να ειναι συνέχεια ΟΝ,γιατι έχω τη μάνα μου,υπεργηρη και παντα έτοιμη για να την τρέχω σε κανά Νοσοκομείο,το φαινόμενο με ενόχλησε σφόδρα. Το είχα πάθει και με το S3 στο παρελθόν,και το έλυσα, αλλάζοντας κάρτα ΣΙΜ.Τωρα όμως,έχουν περάσει μήνες απο τότε,και δε νομίζω οτι παίζει πάλι κάτι τέτοιο. Θα σας ήμουν υπόχρεος,αν βοηθούσατε. Καμία φορά κάνει αυτή την συμπεριφορά όταν έχει πρόβλημα η άλλη γραμμή. Π.χ. να είναι οφ η ακόμη και να μιλάει(αν δεν έχει αναμονή). Κλείνει δλδ αυτόματα. Από s2 και τώρα σε νοτε2 εμπιστεύομαι την συμπεριφορά στα τηλεφωνά. Δεν χάνει εύκολα σήμα και είναι γενικά σταθερό. Αν σου ξανατυχει και είσαι κοντά σε σταθερό παρε από το σταθερό το ίδιο νούμερο να δεις τι θα σού κάνει. Παράθεση On Mate RS and support for iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) / iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rx8_75 Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Σήμερα,τώρα δηλαδη,προσπάθησα να πάρω τηλέφωνο μια εταιρία για το αρκουδισιο,και μόλις ξεκινούσε να παίρνει και τελείωνε ο ήχος του αριθμού που έπαιρνε,σταματάμε απότομα,γινόταν πορτοκαλί ,όπως όταν τελειώνει η κλήση,και έλεγε τέλος κλήσης. Απο κάτω,έγραφε δε,προώθηση ενεργού κλησεως υπό όρους.Και πάπαλα. Απο την αλλη,το συνέδεσα στο wifi του Φλοκαφε,και δούλευε. Επειδη το τηλέφωνο,το θέλω να ειναι συνέχεια ΟΝ,γιατι έχω τη μάνα μου,υπεργηρη και παντα έτοιμη για να την τρέχω σε κανά Νοσοκομείο,το φαινόμενο με ενόχλησε σφόδρα. Το είχα πάθει και με το S3 στο παρελθόν,και το έλυσα, αλλάζοντας κάρτα ΣΙΜ.Τωρα όμως,έχουν περάσει μήνες απο τότε,και δε νομίζω οτι παίζει πάλι κάτι τέτοιο. Θα σας ήμουν υπόχρεος,αν βοηθούσατε. Φίλε Θοδωρή μάλλον πρέπει που και που να το κάνεις καμμία επανεκίνηση ή τουλάχιστον να δοκιμάζεις μέσω του task manager να "καθαρίζεις" λίγο τη μνήμη από ανοικτές εφαρμογές σε περίπτωση που δεν το κλείνεις ποτέ. Είπαμε, το Νοτέλι είναι θηρίο και πολύ σταθερό αλλά θέλει και αυτό που και που την επανεκίνησή του όπως άλλωστε και όλα τα pc - λαπτοπς ανεξαρτήτως της τιμής και της ποιότητάς τους. Παράθεση Τάσος Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guspsoras Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Γεια σας παιδια, να ρωτησω κατι το οποιο νομιζω οτι ειναι και το μονο που με εχει ενοχλησει στο νοτε. Στον στοκ browser, οταν ειχα το s2, πατουσα στο "καρτελες" , πατουσα την κοκκινη παυλα στην δεξια πανω γωνια και εκλειναν οι καρτελες. Οταν ειχε μεινει η τελευταια καρτελα εκλεινε ο browser και οταν τον ξανα ανοιγα με εβγαζε στην αρχικη μου σελιδα. Στο νοτε, μου βγαζει μια κενη σελιδα και αν πατησω το "πισω" με ξαναγυριζει στην προηγουμενη σελιδα (αντι να κλεινει). Καμια ιδεα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Καμία φορά κάνει αυτή την συμπεριφορά όταν έχει πρόβλημα η άλλη γραμμή. Π.χ. να είναι οφ η ακόμη και να μιλάει(αν δεν έχει αναμονή). Κλείνει δλδ αυτόματα. Από s2 και τώρα σε νοτε2 εμπιστεύομαι την συμπεριφορά στα τηλεφωνά. Δεν χάνει εύκολα σήμα και είναι γενικά σταθερό. Αν σου ξανατυχει και είσαι κοντά σε σταθερό παρε από το σταθερό το ίδιο νούμερο να δεις τι θα σού κάνει. Το πιθανότερο είναι αυτό. Στο σπίτι μου μόνο ένας πάροχος έχει καλό σήμα. Η σύζυγος έχει 2 συσκευές . Μου έχει τύχει να καλώ σ αυτό με την γραμμή που έχει προβληματικό σήμα και να μου κάνει τέτοια κουφά. Καπάκι καλώ στο άλλο νούμερο και είναι όλα ένταξη. Μια φορά μάλιστα με κάλεσε αυτή από την προβληματική γραμμή και σε κάποια φάση αυτή με άκουγε ενώ εγώ όχι. Μετά από λίγο επανήλθε. Εκτός αυτού έχω παρατηρήσει ότι αν γενικά είναι προβληματικό το σήμα, υπάρχουν στιγμές που τα φτύνει εντελώς για μικρά διαστήματα ειδικά σε συσκευές που δεν έχουν και το καλύτερο σήμα. Πάντως με το Note2 δεν έχω κανένα πρόβλημα και έχει το καλύτερο σήμα απ όλες τις συσκευές που έχω στο σπίτι. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Το πιθανότερο είναι αυτό. Στο σπίτι μου μόνο ένας πάροχος έχει καλό σήμα. Η σύζυγος έχει 2 συσκευές . Μου έχει τύχει να καλώ σ αυτό με την γραμμή που έχει προβληματικό σήμα και να μου κάνει τέτοια κουφά. Καπάκι καλώ στο άλλο νούμερο και είναι όλα ένταξη. Μια φορά μάλιστα με κάλεσε αυτή από την προβληματική γραμμή και σε κάποια φάση αυτή με άκουγε ενώ εγώ όχι. Μετά από λίγο επανήλθε. Εκτός αυτού έχω παρατηρήσει ότι αν γενικά είναι προβληματικό το σήμα, υπάρχουν στιγμές που τα φτύνει εντελώς για μικρά διαστήματα ειδικά σε συσκευές που δεν έχουν και το καλύτερο σήμα. Πάντως με το Note2 δεν έχω κανένα πρόβλημα και έχει το καλύτερο σήμα απ όλες τις συσκευές που έχω στο σπίτι. Επιβαιβεωνω όλα τα παραπάνω... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 root checker sto play, για να δείς τι γίνεται. Αναβαθμίσεις OTA θα παίρνεις κανονικά ακόμα και με root Αναβαθμίσεις OTA με root δεν παίζουν. Κάθε αλλαγή στο λειτουργικό αλλάζει το status της συσκευής σε "modified" με αποτέλεσμα να μη μπορεί να πάρει αναβάθμιση απο ΟΤΑ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 (edited) Αναβαθμίσεις OTA με root δεν παίζουν. Κάθε αλλαγή στο λειτουργικό αλλάζει το status της συσκευής σε "modified" με αποτέλεσμα να μη μπορεί να πάρει αναβάθμιση απο ΟΤΑ. Not exactly.Ακομα και modified να ειναι αν γινει με titanium backup wipe data+cache στο syscope, το status γυρναει normal και γινεται OTA update.Το έκανα πριν 3 μερες Edited February 15, 2013 by afilopou Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 (edited) Καμία φορά κάνει αυτή την συμπεριφορά όταν έχει πρόβλημα η άλλη γραμμή. Π.χ. να είναι οφ η ακόμη και να μιλάει(αν δεν έχει αναμονή). Κλείνει δλδ αυτόματα. Από s2 και τώρα σε νοτε2 εμπιστεύομαι την συμπεριφορά στα τηλεφωνά. Δεν χάνει εύκολα σήμα και είναι γενικά σταθερό. Αν σου ξανατυχει και είσαι κοντά σε σταθερό παρε από το σταθερό το ίδιο νούμερο να δεις τι θα σού κάνει. Edit. Οταν ήλθα στο σπίτι,προσπάθησα να πάρω το ίδιο τηλέφωνο απο το σταθερό,αλλα έβγαινε μια φωνή,και έλεγε,το τηλέφωνο του συνδρομητή,δεν λειτουργεί δια τεχνικούς λόγους. Αρα,λήξις συναγερμού για μένα,και +1 για το τηλέφωνακι μου. Ευχαριστώ τους φίλους που βοήθησαν.:) Φίλε Θοδωρή μάλλον πρέπει που και που να το κάνεις καμμία επανεκίνηση ή τουλάχιστον να δοκιμάζεις μέσω του task manager να "καθαρίζεις" λίγο τη μνήμη από ανοικτές εφαρμογές σε περίπτωση που δεν το κλείνεις ποτέ. Είπαμε, το Νοτέλι είναι θηρίο και πολύ σταθερό αλλά θέλει και αυτό που και που την επανεκίνησή του όπως άλλωστε και όλα τα pc - λαπτοπς ανεξαρτήτως της τιμής και της ποιότητάς τους. Ξέχασα να το γράψω,αλλα την έκανα την επανεκκίνηση του.Αλλα όπως έγραψα και στον άλλο φίλο,έφταιγε ή άλλη γραμμή. Ευχαριστώ anyway. Edited February 17, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrospatras Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Πάντως η μπαταρία κρατάει καλά! Φαντάζεσαι στο 1% της μπαταρίας, να μη σου 'φτανε το ρεύμα και να έσβηνε πριν πάρεις το screenshot...? :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Μόνος γεννιέσαι, μόνος πεθαίνεις...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
javaj Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Αναβαθμίσεις OTA με root δεν παίζουν. Κάθε αλλαγή στο λειτουργικό αλλάζει το status της συσκευής σε "modified" με αποτέλεσμα να μη μπορεί να πάρει αναβάθμιση απο ΟΤΑ. Ναι έχεις απόλυτο δίκαιο, μπερδεύτηκα κάπου μέσα στο XDA. :O Παράθεση Memento Mori Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Ναι έχεις απόλυτο δίκαιο, μπερδεύτηκα κάπου μέσα στο XDA. :O Γίνεται.Δες το post μου πιο πανω Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsipfi Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Πως ακριβώς μπορούμε να κάνουμε update σε rooted συσκευή με το titanium? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Πως ακριβώς μπορούμε να κάνουμε update σε rooted συσκευή με το titanium? Δε μπορούμε. Το titanium backup δεν κάνει update, κάνει backup, όπως λέει και το όνομα :p Αν εννοείς γενικά πως μπορούμε να κάνουμε update, είτε με το Κies αν έχουμε επίσημο firmware, είτε με το Odin, και τα 2 μέσω PC. Στο κινητό, ο μόνος τρόπος είναι με το Mobile Odin. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Not exactly.Ακομα και modified να ειναι αν γινει με titanium backup wipe data+cache στο syscope, το status γυρναει normal και γινεται OTA update.Το έκανα πριν 3 μερες Το ειχα δοκιμάσει αυτό χωρις επιτυχία. Αυτό που δεν είχα κάνει είναι να βγάλω την sd που ακούω απο πολλούς οτι είναι και η αιτία του 'κακού'. Εσύ την έβγαλες για να σου γυρίσει το modified σε normal? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouzzoulos Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Kαλησπέρα παιδιά. έχω το εξής πρόβλημά και θα ήθελα τη βοήθεια σας.μου αλλάζει στις ρυθμίσεις η λήψη χρονικού ορίου οθόνης και μπαίνει από μόνο του στα 10 λεπτά .μου το έχει κάνει 3-4 φορές και αυτό που παρατήρησα σήμερα είναι ότι μου το έκανε αφού κατέβασα την εφαρμογή flash player. γνωρίζει κανείς κάτι για το συγκεκριμένο πρόβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
syd77 Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Φίλε Θοδωρή μάλλον πρέπει που και που να το κάνεις καμμία επανεκίνηση ή τουλάχιστον να δοκιμάζεις μέσω του task manager να "καθαρίζεις" λίγο τη μνήμη από ανοικτές εφαρμογές σε περίπτωση που δεν το κλείνεις ποτέ. Είπαμε, το Νοτέλι είναι θηρίο και πολύ σταθερό αλλά θέλει και αυτό που και που την επανεκίνησή του όπως άλλωστε και όλα τα pc - λαπτοπς ανεξαρτήτως της τιμής και της ποιότητάς τους. Αυτό μπορεί να ισχυέι για pc που χρησιμοποιούν άλλο λειτουργικό, όχι όμως για συσκευές με android. Αν κολάει συνήθως οφείλεται σε κάποια εφαρμογή που δεν τρέχει σωστά, οπότε αρκεί να την τερματίσουμε. Οι ανοιχτές εφαρμογές κλέινουν αυτόματα όταν απαιτηθεί η μνήμη που καταλαμβάνουν. Προσωπικά δεν τερματίζω σχεδόν ποτέ εφαρμογές, ούτε κλείνω ή επανεκινώ το τηλέφωνο και παρόλα αυτά δεν υστερεί η αποδοσή του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Το ειχα δοκιμάσει αυτό χωρις επιτυχία. Αυτό που δεν είχα κάνει είναι να βγάλω την sd που ακούω απο πολλούς οτι είναι και η αιτία του 'κακού'. Εσύ την έβγαλες για να σου γυρίσει το modified σε normal? Ολα μεσα :D:D Δεν μου παρουσιασε κανενα θεμα,το ειχα διαβασει το προβλημα με την extsd.Ρουφηξε το update κανονικοτατα. Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Για να το συνοψισουμε,η καλυτερη υλοποιηση της samsung σε android.Out of the box απροβληματιστο,απλα για καποιους ειναι θεμα το μεγεθος(σεβαστο) Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Geovass αν μπεις σε download mode θα σου γράψει το csc σου..Τσέκαρε το απο'κει ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Geovass αν μπεις σε download mode θα σου γράψει το csc σου..Τσέκαρε το απο'κει ;) Volume Down + Home button + Power button....αυτη ειναι η διαδικασια; Και μετα πως βγαινουμε απο το download mode; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Ναι αυτή είναι. .Αν δεν βγεις με νεο firmware :p μπορείς να κάνεις απλά επανεκίνηση με home + power για 3 δευτερόλεπτα. . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Volume Down + Home button + Power button....αυτη ειναι η διαδικασια; Και μετα πως βγαινουμε απο το download mode; Ναι αυτή ειναι η διαδικασία . Κράτα πατημένο το power button μεχρι να κάνει reboot . Ή βγάζεις/βάζεις την μπαταρία . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrospatras Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 2 μερες με 7 ωρες οθονη δεν παιζει... Εγώ πάλι κρίνοντας από τη δική μου κατάσταση αυτή τη στιγμή, πιστεύω πως : "παίζει" ! http://s12.postimage.org/7adewmrrt/2013_02_15_21_08_39.jpg http://s3.postimage.org/ayn5uvcy7/2013_02_15_21_08_49.jpg Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Μόνος γεννιέσαι, μόνος πεθαίνεις...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argyk Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Παίζει αυτονομία 2 μερες με 6 ωρες οθονη με τα παντα ανοιχτά και 5 ωρες ομιλία και wifi .3g.gps. Άνετα κιόλας .. Με τον φόρτιση στο ρεύμα ...))))) Παράθεση LG 4X. P880. LG G. E975. Zopo Zp950+. Lenovo p770. HTC ONE Χ. Samsung S4 . 9505. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Geovass αν μπεις σε download mode θα σου γράψει το csc σου..Τσέκαρε το απο'κει ;) Μπηκα και εγω για να δω το csc μιας και μολις προσπαθησα να το επαναφερω οπως ηταν, αλλα δεν αναφερει πουθενα το csc. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts