Thou_Bou Δημ. January 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 καλησπέρα στην παρεα, στο πενακι, ειναι φυσιολογικο που η μυτη του/ακρη του, πιεζεται ελαφρως προς τα μεσα ακουμπωντας το στην οθονη? στο galaxy note 1 που ειχα για λιγο καιρο δεν γινοταν αυτο. Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. January 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 Δεν ισχύει. Αυτή τη στιγμή χωρίς να είναι αναμμένος ο σένσορας περνάς το χέρι από πάνω και τραβάς screenshot. Δεν είναι φυσιολογικό να είναι μόνιμα αναμμένος. Αν έχετε ενεργοποιημένη την γρήγορη ματιά ο αισθητήρας είναι αναμέννος κάθε φορά ποιυ η οθόνη είναι απενεργοποιημένη. Και είναι απόλυτα λογικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos92 Δημ. January 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 καλησπέρα στην παρεα, στο πενακι, ειναι φυσιολογικο που η μυτη του/ακρη του, πιεζεται ελαφρως προς τα μεσα ακουμπωντας το στην οθονη? στο galaxy note 1 που ειχα για λιγο καιρο δεν γινοταν αυτο. Ναι ετσι ειναι, μην φοβασαι! Παράθεση http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. January 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 Αν έχετε ενεργοποιημένη την γρήγορη ματιά ο αισθητήρας είναι αναμέννος κάθε φορά ποιυ η οθόνη είναι απενεργοποιημένη. Και είναι απόλυτα λογικό. Αν κάποιο από τα παιδιά που παρατήρησε τον αισθητήρα μόνιμα ανοιχτό το είχε ενεργό δεν το γνωρίζω αλλά προσωπικά είπα ήδη πως δεν μιλάω για την συμπεριφορά του αισθητήρα με ενεργοποιημένο το Quick Glance. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos92 Δημ. January 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 Αν κάποιο από τα παιδιά που παρατήρησε τον αισθητήρα μόνιμα ανοιχτό το είχε ενεργό δεν το γνωρίζω αλλά προσωπικά είπα ήδη πως δεν μιλάω για την συμπεριφορά του αισθητήρα με ενεργοποιημένο το Quick Glance. Οντως και εγω την γρηγορη ματια απενεργοποιημενη την ειχα...ειχα τσεκαρισμενες ομως καποιες αλλες επιλογες απο το μενου της κινησης! Παράθεση http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. January 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 Οντως και εγω την γρηγορη ματια απενεργοποιημενη την ειχα...ειχα τσεκαρισμενες ομως καποιες αλλες επιλογες απο το μενου της κινησης! Aυτό που ήθελα να πω είναι ότι όταν έχετε ενεργοποιημένη εφαρμογή που χρησιμοποιεί τον αισθητήρα είναι λογικό να βλέπετε τον αισθητήρα ενεργοποιημένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. January 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 (edited) Aυτό που ήθελα να πω είναι ότι όταν έχετε ενεργοποιημένη εφαρμογή που χρησιμοποιεί τον αισθητήρα είναι λογικό να βλέπετε τον αισθητήρα ενεργοποιημένο. Και ξαναλέω: Έχω ενεργοποιημένες 4 επιλογές από το μενού της κίνησης και σαφώς το μενού στο ΟΝ από την 1η μέρα. Όχι, αυτό δεν κάνει τον αισθητήρα να είναι μόνιμα ενεργός. Το Quick Glance ίσως, δεν το χρησιμοποιώ και δεν έχω γνώμη. Το μενού της κίνησης γενικά, όχι. Δεν έχω αλλάξει ρυθμίσεις για να αλλάξει και κάτι στον αισθητήρα. Edited January 10, 2013 by eltsele Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. January 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 Αδίκως παιδευεστε με τον αισθητήρα. Δεν επιβαρύνει την κατανάλωση. 5 λεπτά λειτουργίας της οθόνης καταναλώνουν περισσότερο απ οτι ο αισθητήρας όλο το 24ωρο. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Astroholic Δημ. January 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 Αδίκως παιδευεστε με τον αισθητήρα. Δεν επιβαρύνει την κατανάλωση. 5 λεπτά λειτουργίας της οθόνης καταναλώνουν περισσότερο απ οτι ο αισθητήρας όλο το 24ωρο. Ακριβώς! Και τι μας δείχνει αυτό;; Η συσκευή είναι τόσο άψογη που δεν έχουμε με τι να καταπιαστούμε και ασχολούμαστε με το πιο αμυδρό ledακι στην ιστορία τον ημιαγωγών. Παράθεση Galaxy Note II Grey Titanium, Fujitsu Lifebook T900 Dual Digitizer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. January 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 Αδίκως παιδευεστε με τον αισθητήρα. Δεν επιβαρύνει την κατανάλωση. 5 λεπτά λειτουργίας της οθόνης καταναλώνουν περισσότερο απ οτι ο αισθητήρας όλο το 24ωρο. Δεν είναι θέμα κατανάλωσης ή προβλήματος (για μένα τουλάχιστον) όσο της συνήθειας που έχω να θέλω να ξέρω πως λειτουργεί κάτι και γιατί. Κατανάλωση ούτε κι εγώ παρατήρησα αλλά εκείνη την ώρα το σημείο τον αισθητήρα ήταν αρκετά ζεστό. Αυτό μόνο. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. January 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 Χαιρετώ. Θέλω να κάνω το εξής με το κινητό.Να βγάλω μια φωτογραφία,απο κάτι σαν ελιά που εμφανίστηκε στο μάγουλο μου,και το οποίο δεν αποτελεί δυνητικά κίνδυνο μεν,σύμφωνα με τη γνωμη δυο γιατρών,αλλά θέλω να δω,αν και πόσο μεγαλώνει. Γι αυτό,θα ήθελα να τη μετρήσω,και να βάλω τις τιμές δίπλα στη φωτογραφία. Μπορώ να το κάνω αυτό με τη γραφίδα,και πως; Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. January 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 Δεν είναι θέμα κατανάλωσης ή προβλήματος (για μένα τουλάχιστον) όσο της συνήθειας που έχω να θέλω να ξέρω πως λειτουργεί κάτι και γιατί. Κατανάλωση ούτε κι εγώ παρατήρησα αλλά εκείνη την ώρα το σημείο τον αισθητήρα ήταν αρκετά ζεστό. Αυτό μόνο. Μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Ακριβώς έτσι είμαι κι εγώ. Θέλω να ξέρω γιατί συμβαίνει κάτι κι ας μη με επηρεάζει καθόλου κι ας μην το χρησιμοποιήσω ποτέ. Μέχρι στιγμής πάντως ο αισθητήρας είναι σταθερά off (όπως πρέπει να είναι). Αν τον εντοπίσω να μου ανάβει θα αναφέρω. Μάλλον κάποιο bug στο s/w (τίποτα δεν είναι τέλειο, ειδικά το s/w). Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. January 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 Εγώ πάντως αντίστοιχο τέτοιο κόκκινο λαμπάκια θυμάμαι και στο s2... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. January 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 Χαιρετώ. Θέλω να κάνω το εξής με το κινητό.Να βγάλω μια φωτογραφία,απο κάτι σαν ελιά που εμφανίστηκε στο μάγουλο μου,και το οποίο δεν αποτελεί δυνητικά κίνδυνο μεν,σύμφωνα με τη γνωμη δυο γιατρών,αλλά θέλω να δω,αν και πόσο μεγαλώνει. Γι αυτό,θα ήθελα να τη μετρήσω,και να βάλω τις τιμές δίπλα στη φωτογραφία. Μπορώ να το κάνω αυτό με τη γραφίδα,και πως; Αν εννοείς να σημειώσεις πάνω στη φωτό, ο πιο εύκολος τρόπος είναι αφού την τραβήξεις να την κάνεις share στο SNote. Διαφορετικά μπορείς να την κάνεις share σε οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφίας σε βολεύει και να τη φτιάξεις εκεί. Μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Ακριβώς έτσι είμαι κι εγώ. Θέλω να ξέρω γιατί συμβαίνει κάτι κι ας μη με επηρεάζει καθόλου κι ας μην το χρησιμοποιήσω ποτέ. Μέχρι στιγμής πάντως ο αισθητήρας είναι σταθερά off (όπως πρέπει να είναι). Αν τον εντοπίσω να μου ανάβει θα αναφέρω. Μάλλον κάποιο bug στο s/w (τίποτα δεν είναι τέλειο, ειδικά το s/w). Χαίρομαι που δεν είμαι μόνη! χεχε!:) Πιστεύω κι εγώ πως κάποιος συνδυασμός εφαρμογών ή κάποιο μικρό bug το προκαλεί καθώς από όταν το πήρα σήμερα το παρατήρησα πρώτη φορά. Δεν είναι μόνιμο, δηλαδή. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. January 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 Χαιρετώ. Θέλω να κάνω το εξής με το κινητό.Να βγάλω μια φωτογραφία,απο κάτι σαν ελιά που εμφανίστηκε στο μάγουλο μου,και το οποίο δεν αποτελεί δυνητικά κίνδυνο μεν,σύμφωνα με τη γνωμη δυο γιατρών,αλλά θέλω να δω,αν και πόσο μεγαλώνει. Γι αυτό,θα ήθελα να τη μετρήσω,και να βάλω τις τιμές δίπλα στη φωτογραφία. Μπορώ να το κάνω αυτό με τη γραφίδα,και πως; Αν σε ενδιαφέρει υπάρχει ειδική εφαρμογή για Android: http://moledetective.com/ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.moledetective Ίσως είναι λίγο υπερβολικό βέβαια ολόκληρη εφαρμογή για μια ελίτσα, αλλά το αναφέρω σε περίπτωση που σε ενδιαφέρει. Στις φωτογραφίες να προσέχεις να τις βγάζεις από σταθερή απόσταση και ίσως να βάζεις δίπλα στην ελιά ένα κέρμα ή έναν χάρακα για να έχεις εκτίμηση του μεγέθους. Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Astroholic Δημ. January 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 Καλημέρα σε όλους... Ήρθε και η σειρά του Trinidad Tobago (TTT) να πάρει επιτέλους την 4.1.2... Τώρα κάνει αναβάθμιση... εντυπώσεις το βράδυ όμως γιατί φεύγω για δουλειά και καπάκι προπόνηση... Υ.Γ Το περίεργο είναι πως από το κινητό δεν μου έβγαζε την αναβάθιση... μέσω KIES μου την έβγαλε αμέσως!!!! Υ.Γ2 Δεν είναι πολύ εκνευριστικό να έχεις κάτι καινούριο που πρέπει (επιβάλεται) να παίξεις μαζί του και να μην μπορείς;;; Μου θυμίζει το 1996 όταν ήμουν μικρός μόλις είχα αγοράσει ένα εσωτερικό modem 14.4kbps και δεν πρόλαβαινα να το περάσω γιατί είχα φροντηστήριο - σχολείο - προπονήσεις... 2 μέρες έμεινε στο κουτί του το καημένο... Τελικά η χαρά μου κόπηκε το πρωί μιας και το ηλίθιο KIES είχε κάποιο κόμπλεξ και δεν μου πέρασε την αναβάθμιση... άσχετα την υπομονή που έκανα περίπου 40 λεπτά... τελικά την πέρασα μέσω ODIN και ξεμπέρδεψα. Λοιπόν Android 4.1.2 Εντυπώσεις: Μετά από 2-3 ώρες ψαχουλέματος και δοκιμών μπορώ να πω πως η νέα αναβάθμιση κερδίζει στα σημεία. Πολύ καλή η επιλογή να βάλεις τους "διακόπτες" που θές στο notification drop down panel.... Αυτό... όλα τα υπόλοιπα δεν με εντυπωσίασαν... Λίγο και η επιλογή στην camera που θέτεις το volume key να κάνει ζουμ ή να τραβάει φωτογραφία... αλλά θα μπορούσα να ζω και χωρίς αυτό. Τώρα... για το lag που έχουν αναφέρει μερικοί. Παρατήρησα πως πλέον έχει λίγο παραπάνω lag όταν είναι το power saving ενεργο... όταν είναι ανενεργό δεν υπάρχει υποψία lag ή τουλάχιστον δεν έχει πέσει στην αντίληψή μου. Οπότε ή στο power saving ON έριξαν κι άλλο τον επεξεργαστή για παραπάνω εξοικονόμηση ενέργειας ή έκαναν πατάτα. Τέλος μου άρεσε ο stock browser με τα full screen και quick controls που βρήσκεις στα settings -> labs... δεν είμαι σίγουρος όμως αν υπήρχαν και στην 4.1.1 ή αν είναι καινούριες προσθήκες. Παράθεση Galaxy Note II Grey Titanium, Fujitsu Lifebook T900 Dual Digitizer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pani169 Δημ. January 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 περίμενα τόσο καιρό για την 4.1.2 και τελικά τραβάει ένα κολληματάκι μετά το update...το έκανα απλά με OTA....μήπως θέλει hard reset για να κάτσει καλά???και αν ναι θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει με όλη τη διαδικασία ώστε και το back up να μη χάσω και να περαστεί κανονικά η rom???γιατί από όσο είδα στο kies δεν έχει full restore.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. January 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 Δεν είναι θέμα κατανάλωσης ή προβλήματος (για μένα τουλάχιστον) όσο της συνήθειας που έχω να θέλω να ξέρω πως λειτουργεί κάτι και γιατί. Κατανάλωση ούτε κι εγώ παρατήρησα αλλά εκείνη την ώρα το σημείο τον αισθητήρα ήταν αρκετά ζεστό. Αυτό μόνο. Αν το θέτεις έτσι οκ. Παρόμοια συμπεριφορά είχα δει μ ένα bag του Viber πριν αρκετό καιρό. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. January 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 Αν το θέτεις έτσι οκ. Παρόμοια συμπεριφορά είχα δει μ ένα bag του Viber πριν αρκετό καιρό. Έχω απογοητευτεί λίγο απ' το Viber για να είμαι ειλικρινής. Μου φαίνεται σαν κακή μεταφορά απ' το iOS στο Android και δεν εκπλήσσομαι αν έχει τέτοια bugs. Το έχω απεγκαταστήσει και το αποφεύγω μέχρι να το σουλουπώσουν λίγο. Προς το παρόν χρησιμοποιώ Skype (μέχρι η Micro$oft να το μπλοκάρει στο Android ως αντίποινα για το μπλοκάρισμα των Χαρτών της Google... :lol:). Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. January 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 Να επανέλθουμε στο θέμα και να αφήσουμε την συζήτηση των εφαρμογών για την ενότητα Android. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Να επανέλθουμε στο θέμα και να αφήσουμε την συζήτηση των εφαρμογών για την ενότητα Android. Το Viber είναι μια σημαντική εφαρμογή σχεδόν όσο και η OEM , για τις τηλεφωνικές κλήσεις. Στις τελευταίες αναβαθμίσεις παρουσιάστηκαν προβλήματα όπως κολλήματα και καλό θα ήταν να διαπιστώσουμε αν παρατηρούνται μόνο στο Note. Σήμερα δόθηκε νέα αναβάθμιση που διορθώνει κάποια bag. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 (edited) Ναι αλλά παραμένει γενική εφαρμογή και θα είχατε περισσότερες πιθανότητες να δείτε αν συμβαίνει και σε άλλα κινητά το ίδιο αν κάνατε αυτή την συζήτηση στην ενότητα Android και όχι στη ενότητα που έχουν όλοι το ίδιο κινητό. Επειδή είδα την ανησυχία σας άφησα τα προηγούμενα μηνύματα αλλά κάπου πρέπει να κλείσει αυτή η παρένθεση με το Viber. Edited January 11, 2013 by Superuser Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
octap79 Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Τέλος μου άρεσε ο stock browser με τα full screen και quick controls που βρήσκεις στα settings -> labs... δεν είμαι σίγουρος όμως αν υπήρχαν και στην 4.1.1 ή αν είναι καινούριες προσθήκες. Είμαι με Γερμανικό σε 4.1.1 (για λίγο ακόμα) και χρησιμοποιώ εδώ και λίγο καιρό τα quick controls. Μάλλον υπάρχουν/υπήρχαν στην 4.1.1. Πολύ καλό feature, είσαι full screen συνεχώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilpara Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Επειδή η stock 4.1.1 λειτουργεί άψογα, και την έχω φέρει στα "μέτρα" μου με καλύτερη ανάλυση 240 dpi, root, holo launcher και αρκετές παραμετροποίησης εφαρμογών ...διστάζω να πάω στην 4.1.2 και εδώ τις εξής ερωτήσεις: 1) Μπαταρια: Βελτιώθηκε η' χειροτέρεψε; θα ήθελα την άποψη κάποιου που την χρησιμοποιεί τουλάχιστον 1 εβδομάδα. 2) Λαγκαρισματα: Η stock 4.1.1 είναι άψογη. Η 4.1.2 παραμένει άψογη; Παλι θα ήθελα την άποψη κάποιου που την χρησιμοποιεί τουλάχιστον 1 εβδομάδα. 3) Update: Αν φλασαρω την 4.1.2 με odin χωρίς hard reset θα κάτσει καλά; Αν χρησιμοποιήσω triangle away και κάνω update ΟΤΑ θα κρατήσει τις ρυθμίσεις μου (240dpi και σεταρισματα holo launcher κ εφαρμογών);;; Ακυρώνοντας το triangle away το root παραμένει ή χρειάζεται ξανά η διαδικασία για να γίνει root;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FarmaS Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 καλημερα.. προσπαθησα πριν απο λιγο να στειλω ενα μεγαλο μηνυμα αλλα ειδα οτι αλλαξε μορφη κ εγινε mms.. πως μπορω να το ρυθμησω για να μην γινεται κατι τετοιο ? ευχαριστω Παράθεση Γιώργος Το παντελόνι μου στα γόνατα κ τα δικά της γόνατα να ακουμπάν στα χώματα.. δίχως συμπόνια!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts