Jump to content

Samsung Galaxy Note II (N7100)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οσον αφορα τις δυο καρτες με ιδιο νουμερο, το εκανα και στην wind αλλα και στην cosmote απο 10 ευρω το ζευγαρι καρτες του καθε παροχου που ειμαι και δεν χρειαζεται ρε παιδια να πληρωνετε συνδρομη που λενε. Τιποτα απολυτος. Και αρκει βεβαια μια να ειναι ανοικτη , οχι και οι δυο μαζι. Απλα φτηνα και χωρις παγιο. 2 καρτες με ενα νουμερο και χωρις παγιο , απο 10 ευρω.

• Απαντήσεις 17,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ετσι ειναι φιλε Κωστα. Η υλη ειναι ατελης. Μονο ο Θεος ειναι τελειος.

Ευχαριστω ολους οσους ενδιαφερθηκαν για το προβλημα μου :)

Ωραία το έθεσες φίλε ;) Να το χαρείς και με το παραπάνω

OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM

OnePlus 3T Gunmetal

Λοιπόν παίδες, επειδή ήθελα να σιγουρευτώ για το θέμα του Wi-Fi που μένει ενεργό σε sleep mode άρχισα να βγάζω εφαρμογές για να δω αν η συμπεριφορά είναι φυσιολογική. Για να μην ταλαιπωρηθώ το πήγα αντίστροφα, δηλαδή τις έβγαλα όλες κατευθείαν και έλεγξα τι κάνει.

Λοιπόν, μετά την αφαίρεση όλων των εφαρμογών, το Wi-Fi πλέον κλείνει κανονικά μετά από κάποιο χρονικό διάστημα αφότου η συσκευή μπει σε sleep mode. Μόλις την ξυπνάω πατώντας Home, βλέπω το εικονίδιο του 3G και μετά από 1-2 δευτερόλεπτα γυρίζει σε Wi-Fi, όπως και στο iPhone. Να σημειώσω ότι η συσκευή πρέπει να μείνει σε sleep mode για αρκετή ώρα για να κλείσει το Wi-Fi. Το άφησα μισή ώρα και μόλις το ξύπνησα το Wi-Fi είχε κλείσει. Σε άλλη δοκιμή που έκανα αφήνοντάς το σε sleep mode για 10 λεπτά, το Wi-Fi ήταν ακόμα ενεργό όταν το ξύπνησα. Ίσως έχει να κάνει και με το τι ζητάει το λειτουργικό και ίσως ο χρόνος αυτός να μην είναι σταθερός.

Πάντως φαίνεται ότι κάποια εφαρμογή κράταγε το Wi-Fi ενεργό. Τώρα που ξέρω τι παίζεται θα αρχίσω να βάζω εφαρμογές μία μία μέχρι να εντοπίσω ποια το επηρεάζει. Θα ενημερώσω μόλις γνωρίζω περισσότερα.

Edit #1: Επιβεβαιώνω ότι η συσκευή πρέπει να μείνει σε sleep mode για περίπου μισή ώρα, όπου τότε το Wi-Fi κλείνει και γυρίζει σε 3G. Στη συνέχεια το Wi-Fi ενεργοποιείται περιοδικά ανά μερικά λεπτά και ξανακλείνει. Θα ανεβάσω screenshot αύριο για να δείτε τι κάνει. Πάντως υπάρχει εμφανής διαφορά με πριν που είχα τις εφαρμογές, όπου το Wi-Fi ήταν συνέχεια ενεργό και στα στατιστικά της μπαταρίας έδειχνε μια συνεχή μπλε γραμμή.

Edit #2: Μετά από περίπου 12 ώρες σε αναμονή (παρακοιμήθηκα σήμερα...), το άνοιξα και το βρήκα σε 3G, όπως θα έπρεπε. Άρα πλέον το θέμα της παραμονής του Wi-Fi ενεργού όταν η συσκςυή είναι σε αναμονή (sleep mode) λύθηκε. Προφανώς κάποια εφαρμογή το κράταγε ενεργό. Για τον φίλο που ρωτάει παρακάτω ποιος ο λόγος να κλείνει το Wi-Fi όταν η συσκευή είναι σε αναμονή... Δεν υπάρχει κάποιος λόγος, το αντίθετο, εγώ προτιμώ να είναι ενεργό, απλά θέλω να μπορώ να ελέγχω και να γνωρίζω γιατί γίνεται κάτι. Παραθέτω και screenshot απ' τα στατιστικά της μπαταρίας. Η μπάρα του Wi-Fi που τώρα είναι διακεκκομμένη (ανοίγοκλείνει), χτες ήταν σταθερό μπλέ (μόνιμα αναμμένο).

http://i45.tinypic.com/skw2eg.jpg

Edit #3: Λοιπόν... Επανεγκατέστησα μία μία όλες τις εφαρμογές που είχα πριν, αλλά δεν κατάφερα να το κάνω να παρουσιάσει το πρόβλημα! Τώρα, με όλες τις εφαρμογές εγκατεστημένες όπως στην αρχή, συμπεριφέρεται όπως πρέπει, δηλαδή αν μείνει σε αναμονή (sleep mode) για μισή ώρα ή παραπάνω, κλείνει το Wi-Fi και γυρίζει σε 3G. Η ρύθμιση "Keep Wi-Fi on during sleep" είναι στο "Never". Αν την γυρίσω στο "Always", τότε το Wi-Fi παραμένει μόνιμα ενεργό, ακόμα και σε sleep mode. Γενικά η συσκευή τώρα συμπεριφέρεται όπως ακριβώς θα έπρεπε βάσει της παραπάνω ρύθμισης. Τελικά τι έφταιγε; Δεν έχω καταλάβει... Ίσως κάποια εφαρμογή δεν είχε "καθίσει" καλά και κράταγε το Wi-Fi ενεργό και τώρα με το βγάλε-βάλε διορθώθηκε. Τέλος καλό όλα καλά λοιπόν. :)

Edited by DrMobile

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

Εμένα πάντως μου φαίνεται απόλυτα λογικό να παραμένει ενεργό το wifi όταν υπάρχει διαθέσιμο σημείο πρόσβασης.

Γιατί η συσκευή να προτιμήσει την σύνδεση δεδομένων δικτύου που ενδεχομένως να οδηγεί σε χρέωση?

Κώστας

Καταρχήν είμαι ήδη root.

Επίσης προτιμώ τον holo launcher που καθορίζω σειρές και στείλες οθόνης.

DENSITY

Το default 320 είναι υπερβολικό, άποψη μου είναι ότι πάει χαμένη η οθόνη. Δοκίμασα 240 αλλά κράσαρε το samsung keyboard.

Είμαι σε 270 που είναι το ελάχιστο για να μην κρασάρει. Τι λύση υπάρχει για density 240 ή και μικρότερο;

ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ

Το πληκτρολόγιο σε density 270 δείχνει άσχημο διότι δεν καλύπτει όλο το πλάτος της οθόνης, αλλά στριμώχνεται στα αριστερά, αφήνοντας κενό στα δεξιά. Υπάρχει λύση για το samsung keyboard;

SWYPE

Είχα συνηθίσει το swype στο galaxy s που είχα με διάφορες custom roms (έως και 4.ΧΧ). Πλέον δεν το βρίσκω. Υπάρχει swype;

SWIFTKEY

Επίσης διάβασα ότι καλό είναι το swiftkey, το οποίο λένε ότι λειτουργεί και σε density χαμηλό. Δεν το βρίσκω στο market. Πως μπορώ να εγκαταστήσω swiftkey;

"App not compatible with your device"

Αρκετές εφαρμογές που χρησιμοποιούσα στο galaxy s με slim rom JB (4.XX), ανάμεσα τους και το swiftkey, εμφανίζουν μήνυμα ότι δεν είναι συμβατές για τη συσκευή μου. Γιατί; Τι μπορώ να κάνω;

Χίλια ευχαριστώ και σόρρυ αν δεν κατάφερα να βρω κάτι που ενδεχομένως έχει απαντηθεί στις προηγούμενες πάρα πολλές σελίδες.

Διάβασε λίγο παλαιότερες αναρτήσεις στο "Tροποποιήσεις/Βελτιώσεις για Νοte 2" , έχουμε κάνει σχετική αναφορά.

Η καλύτερη λύση exposed framework και per-app settings.

Υπάρχουν όλα στο σχετικό Τhread ;)

Le Max 2 X829 4/64

Le Max 2 Pro X820 6/64

Θα μπεις στο s-voice και από τις ρυθμίσεις του θα απενεργοποιήσεις την έναρξη από το home button.

Αν δεν το χρησιμοποιείς καθόλου μπορείς να απενεργοποιήσεις εντελώς την εφαρμογή s- voice αλλά και άλλες εφαρμογές που δεν σου χρησιμεύουν.

Το κάνεις από τις ρυθμίσεις/ διαχείριση εφαρμογών/ όλες και πατάς πάνω σ αυτήν που θες. Μετά επιλέγεις ανενεργό. Την κάνεις ενεργή με τον ίδιο τρόπο οπότε θέλεις.

Ο λογαριασμός στην Samsung χρησιμεύει για να κάνεις κάποια backup τα οποία όμως κάνεις και με τον λογαριασμό gmail και για κάποιες εφαρμογές που έχει προσφορά η δωρεάν.

Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση και τις πληροφορίες!:) Η αλήθεια είναι πως υπό φυσιολογικές συνθήκες μάλλον θα το σκεφτόμουν να μπω στο s-voice αλλά έχω κατενθουσιαστεί και χαζοχαίρομαι με το τηλέφωνο οπότε μόνο στις ρυθμίσεις την συσκευής σκέφτηκα να κοιτάξω!

Ένα από τα πράγματα που δεν περίμενα να είναι τόσο καλό είναι η αναγνώριση γραφής. Είναι παραπάνω από εντυπωσιακή. Η αλήθεια είναι πως δεν περίμενα χωρίς καμιά εκμάθηση στον τρόπο γραφής να αναγνωρίζει τα πάντα χωρίς κόπο.

Τώρα είναι ώρα στησίματος..

Smart Dial στον stock dialer δεν παίζει ή κάτι δεν βλέπω? Μέχρι τώρα δούλευα exDialer αλλά είπα στο Note να δώσω μια ευκαιρία στον stock αλλά αν σε ελληνικά δεν έχει smart dial, δύσκολο..

Επίσης, επειδή του έβαλα και SD, λέω να βάλω τους ήχους κλήσης εκεί με τον κλασσικό τρόπο (Media/Audio/Ringtones), έχει κάποια προτίμηση μήπως στην δική του εσωτερική? Φοβάμαι πως θα έχω κι άλλες μικρές απορίες που ίσως έχουν ξαναπαντηθεί αλλά θα προσπαθήσω να ψάξω το thread όσο καλύτερα γίνεται. (Edit: Είχε φάκελο Ringtones στην Internal και τα έβαλα εκεί και τέλος..:))

Ο ΤW από όσο βλέπω δεν έχει επιλογή να αυξήσω τα rows ανά σελίδα, σωστά? Ποιος έχετε παρατηρήσει να παίζει καλύτερα? Μέχρι τώρα είχα Νοva σε 2 xperia με ICS. Εσείς ποιόν θα προτείνατε? Δεν είναι κακός κι ο TW απλά δεν είναι τόσο παραμετροποιήσιμος..

Edited by eltsele

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Καλημερα παιδες, δωστε λιγο τα φωτα σας, ξαφνικα λοιπον ενω ειναι ολα οκ παταω το off για να κλεισω το τηλεφωνο(οχι απενεργοποιηση) και ξανα αναβει αυτοματα αμεσως στην ιδια κινηση κλικ κλικ:confused: παταω να σβησει και ξανα ανοιγει και μενει ανοιχτω για κανα 3λεπτο. Αφου προσπαθησα να δω στις ρυθμισεις μηπως κατι αλλαξε δεν βρηκα κατι. ΑΑΑ' ειμαι στοκ 4.1.1 Κοιταω εφαρμογες μηπως κατι απο εκει και καταλιγο να τις διαγραψω ολες. Παλι τα ιδια να μην θελει να σβησει με τιποτα:cry: Τελικη λυση ολικη διαγραφη και επανεκκίνηση. Και οχι 1 αλλα 3 φορες γιατι το προβλημμα παρέμεινε:mad::mad: επομενη λυση μεσω KIES επανεγκατάσταση του λειτουργικού και αποτέλεσμα? Ναιι παλυ τα ιδια:chair::chair: Ακουω τις γνωμες σας:O
http://i.portall.zp.ua/5/video/image/b7/53/befb3572db7b1e6aa9eb0c2c0172.jpg

Χρόνια πολλα σε όλους με υγεία. Κάτοχος εδω και 2 μηνες του θηρίου εχω μονο ενα παράπονο. Το ασημί περίβλημα γρατζουνιεται πολυ ευκολα. Εχω το λευκο και παρότι το προσέχω μου εχει αρκετές γρατζουνιες επιφανειακά στο ασημί περίβλημα. Το εχει καποιος αλλος; ειμαι και περίεργος ρε ****το με αυτα.

Μην κλαιτε πανω απο χυμενο γαλα.(Αγγλικη παροιμια).

Πηγαινε στο παιδι στην Extreme mobile και πες να σου δωσει μια θηκη Samsung,απ αυτες τις εφαρμοστες που καλυπτουν το πισω,και γυριζουν μπροστα,και ασε το ασημενιο στην ησυχια του.

Εχει πισω μερος απο πολυκαρβονικο,και ειναι αψογη.

Εγω χτες ,για προστασια και του εμπρος μερους,παρελαβα και μια ΑΚΟΜΗ θηκη,την οποια χρησιμοποιω οταν μεταφερω το κινητο.Ειναι απο νεοπρενιο,αρα εχει μια ελαστικοτητα,και ειναι τυπου σακουλας.

Μ'αυτα τα δυο,καθαρισα,και ξεχασα ασημενια bezels και αλλα τετοια.

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Σχετικα με τις γρατσουνιές κτλ να πω πως κι εγω ειμαι λιγο ψειρας σε σημειο να με πιανει παράνοια. Και οχι μονο στο κινητο αλλα στα αμαξια κτλ με αποτελεσμα να μην τα χαιρομαι. Γιατι στο τελος ειναι εργαλεια και οχι κοσμήματα. Αποφασισα λοιπον να χαλαρωσω και να ευχαριστηθω το κινητό μου, προσεχοντας το φυσικα αλλα μην σκαζοντας με το παραμικρό.

Για την πολυκαρβονικη θηκη μπορει να επιβεβαιωσει καποιος που την εχει σε λευκο αν σε βραδινές ληψεις με φλας παρουσιάζει προβλήματα ghosting λογω αντανάκλασης του φλας στην θηκη οπως αναφερουν στο xda;

Edited by gpgalanis

καλημέρα παιδες... νεος κατοχος του θηριου //// δεν βγαζω ακρη με την καμια λεμε!!!! πφφφφφ.... ειχε ενδειξη ενημερωση λογισμικου,πατησα...αλλα τζιφος!!! η αλι8εια ειναι πωσ δε κατεχω απο αυτα και το πιθανότερο ειναι να εκανα καμια βλακεια!!!! το εχω συνδεδεμενο με wifi σπιτιου και ενω εχει φουλ σιμα,δεν σθνδεεται με το ιντερνετ,κα8ε φορα που παταω εφαρμογη ι κατι αλλο μεσω ιντερνετ μου λεει πως ''δεν ειναι δυνατη ι συνδεση με διακομιστη''!!! χ8ες βραδυ ομως που ιμουν εξω σε καφε....το wifi του ξεσκιζεεεεεεεεεεεε... δεν βγαζω ακρη....please help.. καποιος να μασ ξεστραβωσειιιιιιιιιιιιιιιιι....

καλημέρα παιδες... νεος κατοχος του θηριου //// δεν βγαζω ακρη με την καμια λεμε!!!! πφφφφφ.... ειχε ενδειξη ενημερωση λογισμικου,πατησα...αλλα τζιφος!!! η αλι8εια ειναι πωσ δε κατεχω απο αυτα και το πιθανότερο ειναι να εκανα καμια βλακεια!!!! το εχω συνδεδεμενο με wifi σπιτιου και ενω εχει φουλ σιμα,δεν σθνδεεται με το ιντερνετ,κα8ε φορα που παταω εφαρμογη ι κατι αλλο μεσω ιντερνετ μου λεει πως ''δεν ειναι δυνατη ι συνδεση με διακομιστη''!!! χ8ες βραδυ ομως που ιμουν εξω σε καφε....το wifi του ξεσκιζεεεεεεεεεεεε... δεν βγαζω ακρη....please help.. καποιος να μασ ξεστραβωσειιιιιιιιιιιιιιιιι....

Κανε ένα restart το ρουτερ για αρχή και μετά βλέπουμε.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση και τις πληροφορίες!:) Η αλήθεια είναι πως υπό φυσιολογικές συνθήκες μάλλον θα το σκεφτόμουν να μπω στο s-voice αλλά έχω κατενθουσιαστεί και χαζοχαίρομαι με το τηλέφωνο οπότε μόνο στις ρυθμίσεις την συσκευής σκέφτηκα να κοιτάξω!

Ένα από τα πράγματα που δεν περίμενα να είναι τόσο καλό είναι η αναγνώριση γραφής. Είναι παραπάνω από εντυπωσιακή. Η αλήθεια είναι πως δεν περίμενα χωρίς καμιά εκμάθηση στον τρόπο γραφής να αναγνωρίζει τα πάντα χωρίς κόπο.

Τώρα είναι ώρα στησίματος..

Smart Dial στον stock dialer δεν παίζει ή κάτι δεν βλέπω? Μέχρι τώρα δούλευα exDialer αλλά είπα στο Note να δώσω μια ευκαιρία στον stock αλλά αν σε ελληνικά δεν έχει smart dial, δύσκολο..

Επίσης, επειδή του έβαλα και SD, λέω να βάλω τους ήχους κλήσης εκεί με τον κλασσικό τρόπο (Media/Audio/Ringtones), έχει κάποια προτίμηση μήπως στην δική του εσωτερική? Φοβάμαι πως θα έχω κι άλλες μικρές απορίες που ίσως έχουν ξαναπαντηθεί αλλά θα προσπαθήσω να ψάξω το thread όσο καλύτερα γίνεται. (Edit: Είχε φάκελο Ringtones στην Internal και τα έβαλα εκεί και τέλος..:))

Ο ΤW από όσο βλέπω δεν έχει επιλογή να αυξήσω τα rows ανά σελίδα, σωστά? Ποιος έχετε παρατηρήσει να παίζει καλύτερα? Μέχρι τώρα είχα Νοva σε 2 xperia με ICS. Εσείς ποιόν θα προτείνατε? Δεν είναι κακός κι ο TW απλά δεν είναι τόσο παραμετροποιήσιμος..

Ο official dialer δεν διαθέτει εύρεση επαφών πληκτρολογώντας 2-3 γραμματα στα ελληνικά. Θα πρέπει να το κάνεις από τους επαφές αυτό. Στην 4.1.2 στις επαφές η μπάρα είναι στα ελληνικά.

Για τους ήχους δεν υπάρχει λόγος να τους βάλεις στην cd card. Υπάρχει έτοιμος ο σχετικός φάκελος στην εσωτερική μνήμη.

Χρησιμοποιώ τον Apex Launcher ο οποίος έχει βελτιωθεί πάρα πολύ και έχει καλύτερο και πιο ομαλό scrolling από τον Nova. Κάνει αυτά που θέλεις.

Για καιρο κλπ δοκίμασε το Widgets HD.

http://img339.imageshack.us/img339/4007/screenshot2012122912262.png

Καλημερα παιδες, δωστε λιγο τα φωτα σας, ξαφνικα λοιπον ενω ειναι ολα οκ παταω το off για να κλεισω το τηλεφωνο(οχι απενεργοποιηση) και ξανα αναβει αυτοματα αμεσως στην ιδια κινηση κλικ κλικ: παταω να σβησει και ξανα ανοιγει και μενει ανοιχτω για κανα 3λεπτο. Αφου προσπαθησα να δω στις ρυθμισεις μηπως κατι αλλαξε δεν βρηκα κατι. ΑΑΑ' ειμαι στοκ 4.1.1 Κοιταω εφαρμογες μηπως κατι απο εκει και καταλιγο να τις διαγραψω ολες. Παλι τα ιδια να μην θελει να σβησει με τιποτα Τελικη λυση ολικη διαγραφη και επανεκκίνηση. Και οχι 1 αλλα 3 φορες γιατι το προβλημμα παρέμεινε:mad::mad: επομενη λυση μεσω KIES επανεγκατάσταση του λειτουργικού και αποτέλεσμα? Ναιι παλυ τα ιδια:chair::chair: Ακουω τις γνωμες σας:O

Κανε επαναφορα εργοστασιακων ρυθμίσεων. Παρε πριν ενα backup οτι εχεις στην εσωτερική μνήμη γιατί θα διαγραφούν τα πάντα.

Αν δεν διορθωθεί μάλλον πας για σέρβις αλλά το πρόβλημα σου ειναι καθαρά software οποτε δύσκολο να μην διορθωθεί με επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Καλώς ήρθες στην παρέα φίλε... να ξέρεις πως μόλις ξεκίνησε μία σχέση έρωτα και πάθους με την κινητάρα σου. Απλά στο μέλλον δεν θα ξανακοιτάξεις τίποτα που να σου δίνει λιγότερα από αυτό το κινητό. Στο θέμα σου τώρα.

Εφόσον συνδέεται σε άλλα wifi και σου δίνει internet... τότε μάλλον φτέει ο router σου. Καμιά φορά παίζουν ρόλο τα πρωτόκολλα (b/g/n) κλπ. Αν μπορείς τσέκαρε να δεις ποια χρησιμοποιεί ο router σου και παίξε λίγο μαζί τους. Λογικά θα φτιάξει.

Ο λόγος που δεν σου κάνει αναβάθμιση είναι επίσης αυτός. Μπορείς αν θες να κάνεις αναβάθμιση μέσω kies με καλώδιο. Οπότε θα κατεβάσει ο υπολογιστής σου την αναβάθμιση και θα την περάσει στο κινητό σου.

Ελπίζω να βοήθησα... Καλή χρονιά

EDIT: Τσέκαρα τον router και τα settings που έχω είναι

802.11 Mode --> Mixed (δηλαδή χρησημοποιεί όλα τα πρωτόκολλα b/g/n ταυτόχρονα)

wireless channel ---> 2.412GHz - CH1

Channel width ---> 20MHz ( Αν και νομίζω πως αυτό δεν παίζει ρόλο)

Στο παρελθόν είχα και εγώ θέμα με αυτό... με το HD2 όχι με το NOTE II. Οπότε πείραξα τον router και διορθώθηκαν όλα.

Edited by Astroholic
Galaxy Note II Grey Titanium, Fujitsu Lifebook T900 Dual Digitizer

@te_salat

Απο οτι θυμαμαι Κωστα μου, ο apex δεν ειχε καλη προεπισκοπιση οθονων. Δηλαδη δεν ηταν ομαλο το γραφικο της προεπισκοπισης. Αυτο εχει βελτιωθει? Συνηθως εχω 6 οθονες με 8-9 widgets συνολικα.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Δεν ξέρω αν έχει υποθεί ξανά αλλά μόλις βρήκα λύση και απαλάχτηκα απο τα sms στο call log !

Για όσους είναι σε stock rom ( γιατί οι υπόλοιποι όλο και κάποιο mod θα έχουν κάνει ) κατεβάζουν αυτή την εφαρμογή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.samsung.log.converter.ics&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5zYW1zdW5nLmxvZy5jb252ZXJ0ZXIuaWNzIl0. απλά την τρέχουν και ... βουαλά !! μόνο αρχείο κλήσεων στο call log !! :D

Δεν ξέρω αν έχει υποθεί ξανά αλλά μόλις βρήκα λύση και απαλάχτηκα απο τα sms στο call log !

Για όσους είναι σε stock rom ( γιατί οι υπόλοιποι όλο και κάποιο mod θα έχουν κάνει ) κατεβάζουν αυτή την εφαρμογή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.samsung.log.converter.ics&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5zYW1zdW5nLmxvZy5jb252ZXJ0ZXIuaWNzIl0. απλά την τρέχουν και ... βουαλά !! μόνο αρχείο κλήσεων στο call log !! :D

Δεν χρειάζεται εγκατάσταση εφαρμογής αν θέλεις να βλέπεις μόνο τις κλήσεις στο Αρχείο Καταγραφής.

Πας Τηλέφωνο -> Αρχεία Καταγραφής -> Κουμπί Menu -> Προβολή κατά

και εκεί έχει 9 επιλογές για το τι ακριβώς θέλεις να βλέπεις στα Αρχεία Καταγραφής.

Οι παραπάνω οδηγίες είναι με Ελληνικά μενού.

Alldocube - iPlay40 5G - Android 11

Δεν χρειάζεται εγκατάσταση εφαρμογής αν θέλεις να βλέπεις μόνο τις κλήσεις στο Αρχείο Καταγραφής.

και εκεί έχει 9 επιλογές για το τι ακριβώς θέλεις να βλέπεις στα Αρχεία Καταγραφής.

Πολύ ωραίος Νίκο! Έτσι διατηρούμε όλα τα logs για αν ποτέ τα χρειαστούμε και ταυτόχρονα εμφανίζονται μόνο οι κλήσεις στη λίστα για μεγαλύτερη ευκολία. Και όλα αυτά χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσουμε κάποια εφαρμογή.

Πάντως με την ευκαιρία να αναφέρω κάτι ως πρώην χρήστης iPhone. Για όλους τους newbies στο Android, πάντα να δοκιμάζετε να πατάτε το αριστερό soft-key (κουμπί Menu) οπουδήποτε βρίσκεστε. Αρκετές επιλογές/ρυθμίσεις είναι κρυμμένες εκεί και αν δεν το ξέρεις δεν θα τις βρεις ποτέ...

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

Αυτο δυστυχώς ισχύει άπαξ. Την επόμενη φορά που θα ξαναμπεις θα τα δείχνει πάλι όλα.

Δεν κρατάει την επιλογή στη μνήμη.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μόνος γεννιέσαι, μόνος πεθαίνεις...!

Καλώς ήρθες φίλε.Καλορίζικο.Διάβασε πρώτα αυτό http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=345784 το κομμάτι ώστε να σου λυθούν πολλές απορίες.Για οτιδήποτε άλλο εδώ είμαστε όλοι ;)

Σχετικα με τις γρατσουνιές κτλ να πω πως κι εγω ειμαι λιγο ψειρας σε σημειο να με πιανει παράνοια. Και οχι μονο στο κινητο αλλα στα αμαξια κτλ με αποτελεσμα να μην τα χαιρομαι. Γιατι στο τελος ειναι εργαλεια και οχι κοσμήματα. Αποφασισα λοιπον να χαλαρωσω και να ευχαριστηθω το κινητό μου, προσεχοντας το φυσικα αλλα μην σκαζοντας με το παραμικρό.

Για την πολυκαρβονικη θηκη μπορει να επιβεβαιωσει καποιος που την εχει σε λευκο αν σε βραδινές ληψεις με φλας παρουσιάζει προβλήματα ghosting λογω αντανάκλασης του φλας στην θηκη οπως αναφερουν στο xda;

Φίλε.Ι feel you.Αλλά πιστεύω είναι δύσκολο πλέον μια τέτοια οθόνη εφόσον την προσέχεις να υποστεί γρατσουνιές.Βλέπε

;)

OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM

OnePlus 3T Gunmetal

Πολύ καλή εφαρμογή. Μου είχαν σπάσει κι εμένα τα νεύρα τα μηνύματα κάθε φορά που έμπαινα να δω τις κλήσεις.

Thanks qosmio

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αυτο δυστυχώς ισχύει άπαξ. Την επόμενη φορά που θα ξαναμπεις θα τα δείχνει πάλι όλα.

Σωστός!

Γι αυτό έβαλα την εφαρμογή. Γιατι δεν κρατάει τη ρύθμιση μόνιμα.

Πάντως με την ευκαιρία να αναφέρω κάτι ως πρώην χρήστης iPhone. Για όλους τους newbies στο Android, πάντα να δοκιμάζετε να πατάτε το αριστερό soft-key (κουμπί Menu) οπουδήποτε βρίσκεστε. Αρκετές επιλογές/ρυθμίσεις είναι κρυμμένες εκεί και αν δεν το ξέρεις δεν θα τις βρεις ποτέ...

Ως πρώην χρήστης iPhone, το εφαρμόζω αυτό που γράφεις από την πρώτη μέρα κι εγώ.

Σωστός. Θα πρέπει να το κάνεις κάθε φορά.

Σε εμένα πάντως έτσι κι αλλιώς έχουν εξαφανιστεί τα μηνύματα από τα Αρχεία Καταγραφής του Τηλεφώνου, γιατί χρησιμοποιώ το free και πολύ καλό GO SMS Pro.

Μάλλον πρέπει να εμφανίζονται μόνο τα SMS που λαμβάνονται/ στέλνονται από την stock SMS εφαρμογή.

Σωστός. Θα πρέπει να το κάνεις κάθε φορά.

Σε εμένα πάντως έτσι κι αλλιώς έχουν εξαφανιστεί τα μηνύματα από τα Αρχεία Καταγραφής του Τηλεφώνου, γιατί χρησιμοποιώ το free και πολύ καλό GO SMS Pro.

Μάλλον πρέπει να εμφανίζονται μόνο τα SMS που λαμβάνονται/ στέλνονται από την stock SMS εφαρμογή.

Νίκο μιας και το δουλεύεις μπορείς σε παρακαλώ να κάνεις μια σύντομη περιγραφή του Go SMS Pro αναφορικά με τις διαφορές που έχει σε σχέση με τη μαμά εφαρμογή SMS ?

Αξίζει να βάλει κάποιος επιπλέον εφαρμογή για τα SMS ?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά, έχω βάλει το viber και σε καθε εισερχόμενο sms πετάγεται το popup του viber. Μπήκα στις ρυθμισείς του viber και το έκλεισα αλλά τίποτα. Στις ρυθμισεις των μηνυματων δεν βλέπω κάτι. Μου το κανει κ σε αλλη συσκευη, βεβαια. Υπαρχει καμια λυση?

Edit: Te_salat ευχαριστώ κ πάλι. Θα δω μάλλον κ τον APEX κ θα βάλω κ exDialer κλασσικά.

Από χθες που το άνοιξα, παίζοντας συνέχεια κ περνώντας εφαρμογές βλέπω πριν λίγο τη ραμ στα 190 ΜΒ. Είναι νορμάλ να πέφτει τόσο γρήγορα? Βέβαια του έκανα ένα restart που δεν του είχα κάνει καθόλου αλλά ρωτάω για εγκυκλοπαιδικούς λόγους!!

Επισης έλυσα την απορία με το viber.. Είναι λειτουργία της Τελευταίας έκδοσης. Αν έχει μπει ο άλλος στο viber τα τελευταία 10 λεπτά πρίν σου στείλει Sms σου πετάει το popup ως επιλογή να απαντήσεις μέσω Viber.:)

Edited by eltsele

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Νίκο μιας και το δουλεύεις μπορείς σε παρακαλώ να κάνεις μια σύντομη περιγραφή του Go SMS Pro αναφορικά με τις διαφορές που έχει σε σχέση με τη μαμά εφαρμογή SMS ?

Αξίζει να βάλει κάποιος επιπλέον εφαρμογή για τα SMS ?

Το πρόγραμμα είναι ψαρωτικά τεράστιο σε επιλογές και customization.

Δεν το περιμένεις από μια εφαρμογή που την χρησιμοποιείς για να στέλνεις και να λαμβάνεις SMS.

Δεν το έχω πολλές μέρες και δεν έχω ασχοληθεί σε βάθος. Μου αρέσει και σαν UI.

Δείτε περισσότερα εδώ:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jb.gosms

Από εκεί και πέρα δεν έχω βρει πως μπορώ να στέλνω SMS με μικρά Ελληνικά και 160 χαρακτήρες.

Παρόλο που μπορείς να εγκαταστήσεις την Ελληνική γλώσσα ξεχωριστά και για τα μενού, θέλει ψάξιμο σε συνδυασμό με το κατάλληλο πληκτρολόγιο.

• The title was changed to Samsung Galaxy Note II (N7100)