Jump to content

Samsung Galaxy Note II (N7100)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Απο το Ρυθμίσεις/προσωπικό/δημιουργία αντίγραφου ασφαλείας , τι αντίγραφο παίρνει και πως ;

Αν κάνεις factory reset (επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων) και έχεις τσεκαρισμένο τη δημιουργία αντίγραφου ασφαλείας, θα σου επαναφέρει αυτόματα τις εφαρμογές που είχες εγκαταστήσει πριν το factory reset (μέσω Google play store), όπως επίσης κάποιες από τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου, όπως πχ τα αποθηκευμένα δίκτυα wifi με τους κωδικούς κτλ...

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

• Απαντήσεις 17,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Θα το κάνει αν περάσω νέα rom ή μόνο αν κάνω factory reset ;

Κι αν περάσεις custom rom με full wipe θα κάνει επαναφορά.. ;)

Follow me on XDA

Φυσικά και η odex είναι καλύτερη και τρέχει νεράκι. Deodex κάνουμε για να έχουμε θέματα και "εύκολα" mod.

Ζυγίζεις τι θέλεις και επιλέγεις.

Εγώ π.χ. κάποια mod που χρειάζομαι δεν υπήρχαν όταν μπήκα στην Ω

Τώρα απλά βαριέμαι :-)

Πάντως όπως εξηγείται εδώ

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1851750

φαίνεται ότι το συγκεκριμένο μειονέκτημα των deodexed roms έχει αντιμετωπιστεί

Μια βοήθεια.

Ήμουν από την αρχή με Nova και θέλησα σήμερα να δοκιμάσω το TW.

Ακόμα και με τα δικά του wallpapers μόλις βγαινω από κάποια εφαρμογή μετακινείται το wallpaper στιγμιαία εμφανίζοντας μαύρες μπάρες δεξιά.

Κάτι θυμάμαι από το Siii αλλά δεν ξέρω πως διορθώνεται.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Από το αποτέλεσμα ,μερικώς αποτι φαίνεται.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Μια βοήθεια.

Ακόμα και με τα δικά του wallpapers μόλις βγαινω από κάποια εφαρμογή μετακινείται το wallpaper στιγμιαία εμφανίζοντας μαύρες μπάρες δεξιά.

Δεν μου έτυχε κάτι τέτοιο ποτέ στο note.

Anyway, wallpaper wizardrii

Οι στοκ ρομ για να καταλάβω είναι odex ; φαντάζομαι Πώς δεν έχει να κάνει με το πως ρουταρης.

Ναι, οι stock είναι odex και δεν έχει καμία σχέση το Root.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Μια βοήθεια.

Κωστα εμενα αυτο μου το εκανε οταν ειχα αλλαξει ρομ και πηγαινε η εικονα περα δωθε οταν Εκανα την κυλιση στο μενου (ααααν λες αυτο οταν γυρισα σε στοκ μετα απο επαναφορα εργαστ.Ρυθμισεων δε μου το ξανα εκανε!) Εγω μια εχω μαμα Tw, μια nova , καμια φορα tsf για να μη βαριεμαι εχω κ αλλο ενα δωρεαν απτο μαρκετ το σμαρτ launcher

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Δεν μου έτυχε κάτι τέτοιο ποτέ στο note.

Anyway, wallpaper wizardrii

Κωστα εμενα αυτο μου το εκανε οταν ειχα αλλαξει ρομ και πηγαινε η εικονα περα δωθε οταν Εκανα την κυλιση στο μενου (ααααν λες αυτο οταν γυρισα σε στοκ μετα απο επαναφορα εργαστ.Ρυθμισεων δε μου το ξανα εκανε!) Εγω μια εχω μαμα Tw, μια nova , καμια φορα tsf για να μη βαριεμαι εχω κ αλλο ενα δωρεαν απτο μαρκετ το σμαρτ launcher

Το πρόβλημα το δημιουργούσε μια εφαρμογή για προσαρμογή wallpapers.

To Dodol. Το εκανε σε ολα οχι μονο σ αυτα που ειχα φτιάξει με αυτην.

Edited by Superuser
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Πάντως παιδιά το note2 όντως έχει το πιο απροβλημάτιστο δούλεμα σε android συσκευή μαζί με το GN αλλά βεβαίως πολύ πιο φορτωμένο και αυτό το λέω μιας και χθες έπαιξα λίγο με το s3 lte με τα 2giga ram στο mall και το κινητό είχε σπασίματα,μικρά μεν,ανεπαίσθητα αλλά είχε!!!!

Πράγμα που δε το περίμενα,και το αναφέρω και εδώ γιατί πολλοί λένε για τη διάφορα του απλού s3 με αυτό των 2 giga,και αρκετοί δώσαμε το s3 μας και για αυτό το λόγο πηγαίνοντας στο note2.

Ε λοιπόν έχοντας περάσει και απ'το απλό s3 και το note2 θέλω να πω ότι το s3 lte είναι κάτι ανάμεσα σε αυτά τα 2,και δε φτάνει με τη καμία το smooth δούλεμα του note2 η έτσι μου έδωσε να καταλάβω το μαύρο lte που έπαιξα μαζί του,αφού κοίταξα αρκετές φορές αν όντως ήταν αυτό με τα 2giga και του έκανα και το ανάλογο καθάρισμα χώρου!

Τελικά παίζει μεγάλο ρόλο η Rom και πως θα κάτσει στη συσκευή η μάλλον πως θα τη προσέξει η μαμά εταιρία!

Φωτο για του λόγου το αληθές δεν έχω πρόχειρες στο κινητό αλλά τις έχει ανεβάσει φίλος που του τις έστειλα χθες

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4385816#post4385816

Ποια έκδοση Android φορούσε το S III LTE με τα 2 GB RAM;

Μήπως φορούσε την ICS; ;)

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

Ποια έκδοση Android φορούσε το S III LTE με τα 2 GB RAM;

Μήπως φορούσε την ICS; ;)

Όχι είχε τη jb όπως ακριβώς το note2!

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Καλό αυτό (υπέρ του Note II)!

Μάλλον έχει να κάνει με το γεγονός ότι το Note II είναι τετραπύρηνο, ενώ το S III LTE είναι διπύρηνο.

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

Καλό αυτό (υπέρ του Note II)!

Μάλλον έχει να κάνει με το γεγονός ότι το Note II είναι τετραπύρηνο, ενώ το S III LTE είναι διπύρηνο.

Δεν έχεις άδικο.. Βέβαια να προσθέσω και το γεγονός ότι δεν έχει πολύ σημασία μιας και οι 4 πυρήνες είναι ουσιαστικά άχρηστοι σε όλες τις συσκευές. Όπως πχ και οι οθόνες με ανάλυση 1080p που βγαινουν τώρα ένα πράγμα.. :)

Follow me on XDA

Σήμερα το πρωί μου ήρθε ένα Update περίπου 12mb.. έχει έρθει σε άλλους?

Στα settings βλέπω :

4.1.1

baseband : N7100XXALJ2

Build number : JRO03C.N7100XXALJ3

Δεν θυμάμαι τι είχα πριν.. δεν το έχω πειράξει ( είναι μαμά ) .. απλά τα παραθέτω να συγκρίνετε με τα δικά σας.

Σήμερα το πρωί μου ήρθε ένα Update περίπου 12mb.. έχει έρθει σε άλλους?

Στα settings βλέπω :

4.1.1

baseband : N7100XXALJ2

Build number : JRO03C.N7100XXALJ3

Δεν θυμάμαι τι είχα πριν.. δεν το έχω πειράξει ( είναι μαμά ) .. απλά τα παραθέτω να συγκρίνετε με τα δικά σας.

Στο samfirmware βλεπω οτι κανουν upload αγγλικη εκδοση

Time Country/Carrier Model PDA CSC Status Progress

15 Nov 06:45:40 United Kingdom GT-N7100 N7100XXALJ3 N7100OXXALJ4 Uploading 45%

http://www.hotfile.com/dl/179554861/eaf44e4/N7100XXALJ3_N7100OXXALJ4_BTU.zip.html

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Στο samfirmware βλεπω οτι κανουν upload αγγλικη εκδοση

Time Country/Carrier Model PDA CSC Status Progress

15 Nov 06:45:40 United Kingdom GT-N7100 N7100XXALJ3 N7100OXXALJ4 Uploading 45%

http://www.hotfile.com/dl/179554861/eaf44e4/N7100XXALJ3_N7100OXXALJ4_BTU.zip.html

Αυτή μου έχει έρθει OTA.. Πάτησα *#1234# και μου έδειξε :

AP: N7100XXALJ3

CP : N7100XXALJ2

CSC: N7100OXXALJ4

οταν συνδεεται ενα φλασακι σας το εμφανιζει απ'ευθειας ή πρεπει να ειναι το φλασακι σε καποιο συγκεκριμενο format?

Καλησπερα παιδια

Ο πατερας μου εχει το galaxy note,το οποιο το πηρε σε παρα πολυ καλη τιμη αλλα δεν εχει ελληνικα[keyboard και μενου].

Γινετε να βαλω?Αν ναι πως?

Είδα σήμερα το note 2 απο κοντά και με μπέρδεψε η φωτεινοτητα! Το είχα στο full και είχα δίπλα το 4s και ένα s3. Πραγματικά ήταν πολύ σκοτεινή η οθόνη σε σχέση με τα αλλά.

Ισχύει αυτό η ήταν κάποιο setting που δεν βρήκα;

Είδα σήμερα το note 2 απο κοντά και με μπέρδεψε η φωτεινοτητα! Το είχα στο full και είχα δίπλα το 4s και ένα s3. Πραγματικά ήταν πολύ σκοτεινή η οθόνη σε σχέση με τα αλλά.

Ισχύει αυτό η ήταν κάποιο setting που δεν βρήκα;

Από το s3 είναι σίγουρα πιο φωτεινό, διαπιστωμένο!! Από το iphone όχι δεν είναι πιο φωτεινό. Τώρα στην δικιά σου περίπτωση παίζει να είχες μπει στον browser ο οποίος έχει δικιά του ρύθμιση φωτεινότητας και ίσως αυτό μπέρδεψε λίγο τα πράγματα

σημερα εγινα ιδιοκτητης του Note 2 μετα το περασμα 6 μηνων απο τοτε που πουλησα το note 1!απο δευτερο χερι αλλα σε πολυ καλη κατασταση!ολα κυριολεκτικα τελεια εκτος απο ενα πολυ μικρο τριγμο οταν παταω Το ασημενιο bezel ακριβως πανω απο το ακουστικο!καλως σας βρηκα

σημερα εγινα ιδιοκτητης του Note 2 μετα το περασμα 6 μηνων απο τοτε που πουλησα το note 1!απο δευτερο χερι αλλα σε πολυ καλη κατασταση!ολα κυριολεκτικα τελεια εκτος απο ενα πολυ μικρο τριγμο οταν παταω Το ασημενιο bezel ακριβως πανω απο το ακουστικο!καλως σας βρηκα

Καλοδούλευτο!

Δεν έχει τριγμούς η συσκευή

Το 1 ή το 2 note; Όπως και να έχει αλλάζει στις γλώσσες που έχει στις ρυθμίσεις, εκτός κι αν το πήρε από Αφρική μεριά. Όπως και να έχει morelocal από play αλλά δε θα χρειαστεί γιατί αν είναι για την ευρωπαϊκή αγορά, έχει ελληνικά! Ψάξε το λίγο. Το android είναι πολύ εύκολο λειτουργικό.

το 1 ειναι αλλα δεν εχει στις γλωσσες τα ελληνικα..

• The title was changed to Samsung Galaxy Note II (N7100)