Jump to content

Samsung Galaxy Note II (N7100)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όποιος είχε ή έχει παράλληλα και το "μικρότερο" S3 μπορεί να επιβεβαιώσει ότι έχει μια σημαντική καθυστέρηση στην λήψη φωτογραφίας;; (στη κλασσική απλή λήψη)

Βλέπω μια σεβαστή καθυστέρηση ή μου φαίνεται;;

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

• Απαντήσεις 17,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Όποιος είχε ή έχει παράλληλα και το "μικρότερο" S3 μπορεί να επιβεβαιώσει ότι έχει μια σημαντική καθυστέρηση στην λήψη φωτογραφίας;; (στη κλασσική απλή λήψη)

Καμιά καθυστέρηση.Οριακά πιό γρηγορο από το 4S

Αν ο/οι mod έχουν βαρεθεί να κάνουν αυτή τη δουλειά ας περάσουν την αρμοδιότητα σε κάποιον άλλον. Σβήνονται τα μηνύματα για πλάκα. Αν έπρεπε να μεταφερθουν 4 ποστ στο θέμα με την μπαταρία ας το κάνατε, αντι για 4 click ήταν 4+2;

Αν είναι κλειστό group που ποστάρουν μόνο όσοι είναι "γνωστοί" να μου το πείτε παιδιά.

...θα σβηστεί και αυτό φαντάζομαι και ανάλογα τις ορέξεις θα φάω και κανένα ban?

Αν υπάρχει καθυστέρηση ειναι στο ανοιγμα της κάμερας και μάλιστα ανεπαισθητη.

Στην λήψη δεν μου φαίνεται καθόλου πιο αργό.

Γι αυτο που ειμαι σιγουρος είναι ότι διαθέτει καλύτερη ποιότητα σε όλες τις συνθήκες σε σχέση με το Siii.

Τουλαχιστον μετσξυ του δικου μου siii και του δικού μου note.

Δεν ξέρω αν οφείλεται στον αισθητήρα η στο software.

Όμως οι φωτογραφίες στα ίδια σημεία με το ίδιο φως αυτό μαρτυρούν.

Το gsmarena που τα βγαζει σχεδόν ίδια μάλλον οφείλεται στο γεγονός ότι οι φωτογραφίες που είχε στο αρχικο review του Siii ήταν τραβηγμένες με την καλή κάμερα της Sony που είχε χρησιμοποιηθει σε λίγες παρτίδες στην αρχή της κυκλοφορίας του.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

εμενα μου φαινεται ειναι λιγο σκοτεινες οι φωτογραφιες σε χαμηλο φωτισμο παρα τη χρηση του φλας.βεβαια αυτο διορθωνεται με το να αυξησεις λιγο τη φωτεινοτητα απο τη ρυθμιση της καμερας...
Samsung Galaxy S8 plus.....

Αν ο/οι mod έχουν βαρεθεί να κάνουν αυτή τη δουλειά ας περάσουν την αρμοδιότητα σε κάποιον άλλον. Σβήνονται τα μηνύματα για πλάκα. Αν έπρεπε να μεταφερθουν 4 ποστ στο θέμα με την μπαταρία ας το κάνατε, αντι για 4 click ήταν 4+2;

Αν είναι κλειστό group που ποστάρουν μόνο όσοι είναι "γνωστοί" να μου το πείτε παιδιά.

...θα σβηστεί και αυτό φαντάζομαι και ανάλογα τις ορέξεις θα φάω και κανένα ban?

Και εμενα ακριβως αυτο. Συζητηση καναμε και μιας και ανεφερε καποιος για την μπαταρια εγραψα και εγω...4 μου απαντησαν και το ειδα απο το tapatalκ,μεχρι να ανοιξω τον η/υ ειχαν διαγραφει. Δεν λεω την δουλεια τους κανουν και φαινεται να την κανουν καλα οχι ομως σωστα...Βρισκω προτιμοτερο απλα να μεταφερονταν στο νημα για την μπαταρια το οποιο δεν ειχα παρατηρισει καν οτι διμιουργηθηκε.

φιλικα παντα.

Οταν σταματησουμε να ασχολουμαστε με το πως μας βλεπουν οι αλλοι, τοτε θα εχουμε κανει ενα σημαντικο βημα να προχωρησουμε πραγματικα μπροστα ατομικα και συλλογικα. Προς θεου, δεν ειναι μαθηματα ζωης, απλα τροφη για σκεψη...

QTF! Αν και ελάχιστοι πλέον ασχολούνται με το μέγεθος του NOTE 2 μου & πολύ περισσότερο με τα πράγματα που κάνω & αυτοί δεν μπορούν να κάνουν. Και αυτό έχει τελικά μεγάλη πλάκα.

Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison

Με την καμία ομως...

Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison

Οι φωτογραφίες είναι απλά κατώτερες από το note1! To 1 έβγαζε ΤΙΣ φωτό. Και ναι, έχει μεγαλύτερη καθυστέρηση. Γενικά στο θέμα φωτό το 2 είναι ένα βήμα πίσω από το 1. Ειδικά με ελάχιστο φως είναι πολύ αισθητό!

να ρωτησω λιγο κατι?

εβγαζε καλυτερες και την ημερα η μονο για στις νυχτερινές βλεπει να υπαρχει θεμα(εστω και μικρο...)

Οι φωτογραφίες είναι απλά κατώτερες από το note1βγαζε ΤΙΣ φωτό. Και ναι, έχει μεγαλύτερη καθυστέρηση. Γενικά στο θέμα φωτό το 2 είναι ένα βήμα πίσω από το 1. Ειδικά με ελάχιστο φως είναι πολύ αισθητό!

Εγω παντως ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Πρόσφατα εβγαλα φοβερες φωτο στις διακοπες μου.

Ακομα και με λιγοστο φως.

Τα μενου ειναι ευκολα και αξιοποιηται θαυμασια το HDR και το Χαμηλος φωτισμος.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Καλησπέρα,

έκανα την ανάρτηση αυτή και αλλού λανθασμένα όμως. Παρακαλώ συγχωρήστε με εαν κάνω πάλι λάθος. Δεν ξέρω που αλλού να ρωτήσω.

έχω το Ν7105 από Σιγκαπούρη. Θέλω να περάσω κάποια έκδοση που να υποστηρίζει ελληνική γραφή. Εαν έχω καταλάβει καλά πρέπει να κάνω root και μετά να περάσω την νέα rom. Έχω βρει τις παρακάτω οδηγίες, όμως δεν ξέρω εαν κάποιες από τις rom που δίνουν υποστηρίζει ελληνικά. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; Έχω διαβάσει ότι η γαλλική έκδοση υποστηρίζει ελληνικά, αλλά δεν βρίσκω γαλλική rom για Ν7105.

Firmwares

εκτός από τα παρακάτω βρίσκω για

Σουηδία N7105XXALJ3

Πορτογαλία opt N7105XXALIJ N7105OPTALIC

Πορτογαλία tpg N7105XXALIJ N7105TPHALIA

Γερμανία, Σιγκαπούρη, Χονκ Κονγκ, και αυτά

17 Sep 2012 4.1.1 N7105XXALIC N7105XXALID 20.9 MB

15 Sep 2012 4.1.1 N7105XXALIA N7105XXALIC 33.1 MB

13 Sep 2012 4.1.1 N7105XXALI8 N7105XXALIA 38.2 MB

11 Sep 2012 4.1.1 N7105XXALI6 N7105XXALI8 40.6 MB

10 Sep 2012 4.1.1 N7105XXALI5 N7105XXALI6 171.5 MB

5 Sep 2012 4.1.1 N7105XXALI2 N7105XXALI3 146.1 MB

4 Sep 2012 4.1.1 N7105XXALHF N7105XXALI2 65.3 MB

http://www.androidauthorit...infire-128503/

http://androidjinn.com/roo...-firmware.html

http://androidjinn.com/roo...-firmware.html

http://www.ibtimes.co.uk/a...ean-xxalij.htm

http://www.teamandroid.com...tock-firmware/

http://www.technostall.com...-based-xxalij/

Για να κάνω root βρήκα τις παρακάτω οδηγίες

http://galaxynote2root.com...asiest-method/

και για να περάσω την stock rom βρήκα τις παρακάτω οδηγίες

http://galaxynote2root.com...galaxy-note-2/

Μου αρκούν αυτά; Είναι σωστά για το δικό μου;

Επίσης κάπου διάβασα ότι μπορω να βάλλω ελληνικό πληκτρολόγιο χωρίς να κάνω όλη αυτή την διαδικασία. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που κάνει για το Note 2;

Η έκδοση του κινητού είναι

GT-N7105

N7105ZHALI5

N7105ZHALJ1

Ευχαριστώ!!!

γεια σας παιδια!

Ολα καλα και με μενα,συνεχιζω να το αγαπαω ακομα και σιγα σιγα του παιρνω καλουδια

(θηκες κτλ)

εχω μια απορια.

Καποιος ειχε ρωτησει τι κωδικο εχει ο φορτιστης του.

Μπορειτε να μου πειτε γιατι ξεχασα το δικο μου στην Αθηνα?

Και επισης, μια απορια. Υπαρχει τροπος να γραψεις πανω σε μια φωτογραφια χωρις να την περασεις πρωτα απο το Snote menu?

Για γρηγορα και αμεσα δηλαδη

:X

γεια σας παιδια!

Ολα καλα και με μενα,συνεχιζω να το αγαπαω ακομα και σιγα σιγα του παιρνω καλουδια

(θηκες κτλ)

εχω μια απορια.

Καποιος ειχε ρωτησει τι κωδικο εχει ο φορτιστης του.

Μπορειτε να μου πειτε γιατι ξεχασα το δικο μου στην Αθηνα?

Ο δικός μου φορτιτστής έχει κωδικό ETA-U90EWE.

Εγώ πάλι όχι,αν το συγκρίνω με το 1 και αυτό έγραψα! Φοβερές δε βγάζει όπως και να το κάνεις. Πάρα πολύ καλές απλά έβγαζε το προηγούμενο! Στο λιγοστό φως είναι η πλήρη καταστροφή εκεί που το 1 σου έβγαζε πολύ καλο μακρινό πλάνο σε σκοτάδι με λιγοστά φώτα!

Δεν ξερω για το ΝΟΤΕ 1 γιατι δεν το είχα. Επίσης δεν μιλω για φώτο στο σκοτάδι η με λίγο φως στον δρόμο.

Αναφέρομαι σε φωτογραφίες με χαμηλό φωτισμο δωματίου όπου εχει μειωθεί στο ελάχιστο ο θόρυβος. Επίσης με την χρήση της επιλογής ελάχιστος φωτισμός τα πράγματα γίνονται πολύ καλύτερα.

Τις συγκρίσεις τι κάνω με το Siii που είχαμε αρκετοί εδω.

Η κάμερα για τα δικά μου στανταρ είναι πολύ καλή. Ειδικά όσοι χρησιμοποιούν το μενού μπορουν να βγαλουν εξαιρετικές φωτογραφίες οπως αυτή εδώ https://www.dropbox.com/s/ii0mx3136vt75vu/20121026_133934_HDR.jpg η αυτή εδώ που είναι με λιγοστό φως https://www.dropbox.com/s/ngfj46qbeqi9bwj/20121024_124533.jpg

Αν υπάρχει καθυστέρηση ειναι στο ανοιγμα της κάμερας και μάλιστα ανεπαισθητη.

Στην λήψη δεν μου φαίνεται καθόλου πιο αργό.

Γι αυτο που ειμαι σιγουρος είναι ότι διαθέτει καλύτερη ποιότητα σε όλες τις συνθήκες σε σχέση με το Siii.

Τουλαχιστον μετσξυ του δικου μου siii και του δικού μου note.

Δεν ξέρω αν οφείλεται στον αισθητήρα η στο software.

Όμως οι φωτογραφίες στα ίδια σημεία με το ίδιο φως αυτό μαρτυρούν.

Το gsmarena που τα βγαζει σχεδόν ίδια μάλλον οφείλεται στο γεγονός ότι οι φωτογραφίες που είχε στο αρχικο review του Siii ήταν τραβηγμένες με την καλή κάμερα της Sony που είχε χρησιμοποιηθει σε λίγες παρτίδες στην αρχή της κυκλοφορίας του.

Το σ3 μου είχε την καλή κάμερα της Sony. Το ΝΟΤΕ δεν μπορώ να ξέρω αν έχει τον ίδιο φακό , αλλά σίγουρα έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά στο software.

Βρήκα κάποιες φωτογραφίες που είχα βγάλει στην αρχή για να δοκιμάσω hdr/night mode και το νοτε είναι αρκετά μπροστά στις λεπτομέρειες. Με κάποια μικρή επιφύλαξη αυτό γιατί σίγουρα δεν είναι απόλυτα ίδιες η συνθήκες ( είχα τον νου μου μόνο στην άμεση σύγκρισή με το s2 που είχα τότε , όχι μελλοντικές )

Δεν είναι η σούπερ ντούπερ κάμερα αλλά πλέον είναι ικανοποιητική και δεν μου επιτρέπει να γκρινιάζω.

Επίσης έχω δει αρκετή διαφορά και στο βίντεο , όμως είναι πιθανό να οφείλεται στην νέα κάρτα SD που έχω πλέον , μιας και οι δοκιμές στο σ3 έγιναν με 32gb class 4 ( αν και στα τεστ "έγραφε" αρκετά παραπάνω ) σε σχέση με την 64gb u1 που έχω τώρα.

Gh174 G-500 768 GD-70 8210 Z-5 SL45 8310 515 T68 T68i 7650 P800 T600 gd-87 SL 55 GX20 3650 P900 GX30 410i 7610 V902 8020 K750i N73 N95 Kaiser II N95 8gb, N85 E55 E52 SGS SGS2 SGS3 NoteII Note3 Note4 SGS7e Note8 P20pro  P30pro Pixel6Pro VivoX60Pro Iphone14ProMax ...Keep on Spending!

Το σ3 μου είχε την καλή κάμερα της Sony. Το ΝΟΤΕ δεν μπορώ να ξέρω αν έχει τον ίδιο φακό , αλλά σίγουρα έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά στο software.

Βρήκα κάποιες φωτογραφίες που είχα βγάλει στην αρχή για να δοκιμάσω hdr/night mode και το νοτε είναι αρκετά μπροστά στις λεπτομέρειες. Με κάποια μικρή επιφύλαξη αυτό γιατί σίγουρα δεν είναι απόλυτα ίδιες η συνθήκες ( είχα τον νου μου μόνο στην άμεση σύγκρισή με το s2 που είχα τότε , όχι μελλοντικές )

Δεν είναι η σούπερ ντούπερ κάμερα αλλά πλέον είναι ικανοποιητική και δεν μου επιτρέπει να γκρινιάζω.

Επίσης έχω δει αρκετή διαφορά και στο βίντεο , όμως είναι πιθανό να οφείλεται στην νέα κάρτα SD που έχω πλέον , μιας και οι δοκιμές στο σ3 έγιναν με 32gb class 4 ( αν και στα τεστ "έγραφε" αρκετά παραπάνω ) σε σχέση με την 64gb u1 που έχω τώρα.

Εκτός απο την κάμερα του 808, μόνο με του iphone 5 μπορει να συγκριθεί και του Lumia 920 απο το οποίο συμφωνα με το engadge χανει σε βραδινά και βιντεο αλλα κερδιζει στην φωτογραφία σε εξωτερικους χώρους λογο σχεδόν μηδενικού θορύβου.

Τα sony ενω εχουν πολλα mega pixels, σε κανένα συγκριτικό δεν καταφέρνουν να εντυπωσιάσουν. Οπότε είναι λογικό να είμαι ευχαριστημένος από την κάμερα αφού μιλάμε για κινητό.

Αν κ κάτοχος του 1 πρέπει να παραδεχτώ πως σε δείγματα που έχουν αναρτηθεί το 2 έχει καλύτερη κάμερα.
http://postimage.org/image/drcngbz27/

Εγώ από του s3 και σε ίδιες συνθήκες βλέπω πολύ καλύτερη συμπεριφορά στο note2. Έχω μια μικρή υποψία ότι στο note1 ήταν λιγάκι καλύτερα τα πράγματα για μην πω σίγουρα ότι ισχύει κάτι τέτοιο. Ας πούμε σε κοντινές φωτογραφίες και χωρίς την χρήση του macro το s3 δεν κατάφερε ποτέ να εστιάσει σωστά και με ενοχλούσε γιατί έχω πει ότι πολλές φορές φωτογραφίζω έγγραφα στην δουλειά και πολλές φορές όχι και τόσο φανερά (εντολές από mi6 :p).. Το note2 πάντα με ικανοποιεί σε ταχύτητα και αποτέλεσμα αλλά εξαντλητικά τεστ δεν έκανα και ούτε ξέρω να κάνω για να κρίνω σε βάθος. Η γενική εικόνα είναι σίγουρα άριστη και με ικανοποιεί απόλυτα σαν χρήστη :)

ρε παιδιά με το google now τι παίζει???δεν χρησιμοποιείται εδώ???γιατί δεν μου βγάζει τίποτα που να έχει σχέση με καρτέλες....μόνο τη μπάρα για αναζήτηση.....

ρε παιδιά με το google now τι παίζει???δεν χρησιμοποιείται εδώ???γιατί δεν μου βγάζει τίποτα που να έχει σχέση με καρτέλες....μόνο τη μπάρα για αναζήτηση.....

Γυρνα τη γλωσσα τηλεφωνου σε english (uk ή us)

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

καλησπερα , με την επαναφορα των εργοστασιακων ρυ8μισεων σβηνοντε τα παντα? ( μουσικη , φωτογραφιες ?)

καλησπερα , με την επαναφορα των εργοστασιακων ρυ8μισεων σβηνοντε τα παντα? ( μουσικη , φωτογραφιες ?)

Ότι υπάρχει στην εσωτερική μνήμη διαγράφεται. Μουσική, φωτογραφίες μετέφερε τα στην sd.

Παίζει πως δεν παίζει

Gh174 G-500 768 GD-70 8210 Z-5 SL45 8310 515 T68 T68i 7650 P800 T600 gd-87 SL 55 GX20 3650 P900 GX30 410i 7610 V902 8020 K750i N73 N95 Kaiser II N95 8gb, N85 E55 E52 SGS SGS2 SGS3 NoteII Note3 Note4 SGS7e Note8 P20pro  P30pro Pixel6Pro VivoX60Pro Iphone14ProMax ...Keep on Spending!

Εγώ πάλι όχι,αν το συγκρίνω με το 1 και αυτό έγραψα! Φοβερές δε βγάζει όπως και να το κάνεις. Πάρα πολύ καλές απλά έβγαζε το προηγούμενο! Στο λιγοστό φως είναι η πλήρη καταστροφή εκεί που το 1 σου έβγαζε πολύ καλο μακρινό πλάνο σε σκοτάδι με λιγοστά φώτα!

Απο ταχύτητα στη λήψη,πως τα παει;Καθυστερει αισθητά,ή όχι;

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Απο ταχύτητα στη λήψη,πως τα παει;Καθυστερει αισθητά,ή όχι;

Είναι ταχύτατο στην λήψη σε σημείο που μπορεί να νομίσεις ότι δεν έβγαλε τελικά φωτογραφία.. Το τηλέφωνο του Λουκυ Λουκ!!!

(Μιλάς γενικά ή για τις βραδυνές???)

Edited by efthimis31

• The title was changed to Samsung Galaxy Note II (N7100)