nikos1986 Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 το flash player απο που το κατεβαζουμε?στο note 1 ειχε ενα παιχνιδακι το crayοn ηταν φοβερο που θα το βρω για να το κατεβασω?ειδα στο μαρκετ αλλα δεν υπαρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikiapo Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 Ενα ενδιαφέρον άρθρο που συγκρίνει την οθόνη του note 2 και του iPhone 5.Ενδιαφερον κυρίως για την μοναδική δυνατότητα που μας δίνει η συσκευη μας να ρυθμισουμε την χρωματικη απόδοση της οθόνης σύμφωνα με τις προτιμήσεις μας. http://www.cnet.com/8301-17918_1-57540240-85/screens-test-part-2-galaxy-note-2-vs-apple-iphone-5/ Καλημέρα πως ακριβώς μπορούμε να ρυθμίσουμε τα χρώματα όπως λέει το άρθρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 Καλημέρα πως ακριβώς μπορούμε να ρυθμίσουμε τα χρώματα όπως λέει το άρθρο Ρυθμίσεις/Εμφάνιση/Λειτουργία Οθόνης/έχει τέσσερις επιλογές.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 το flash player απο που το κατεβαζουμε?στο note 1 ειχε ενα παιχνιδακι το crayοn ηταν φοβερο που θα το βρω για να το κατεβασω?ειδα στο μαρκετ αλλα δεν υπαρχει. Διάβασε εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=345784 γράφει αρκετά χρήσιμα πραγματα (και για τον flash) Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iaiantas Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 Μία ημέρα μετά με σκληρή χρήση και αρκετό ψάξιμο της συσκευής μπορώ να πώ πως όσα έχουν γράψει σε αυτό το νήμα απλά σε κανένα σημείο δεν είναι υπερβολή. Το κινητό απλά είναι απίστευτο. Ταχύτατο με απίστευτη οθόνη, ενώ το πενάκι τρομερή ευκολία με μεγάλες δυνατότητες. (δεν έχει νόημα να γράφουμε τα ίδια για το Νοτελι μας) Χαίρομαι για την επιλογή μου και σας ευχαριστώ για τις τόσες πληροφορίες που μου έχετε δώσει ώστε να το επιλέξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thakost Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 (edited) Καλημέρα πως ακριβώς μπορούμε να ρυθμίσουμε τα χρώματα όπως λέει το άρθρο Ρυθμίσεις/Εμφάνιση/Λειτουργία Οθόνης/έχει τέσσερις επιλογές.:) Επισης όπως προτείνει το άρθρο κατά τον ίδιο τρόπο Ρυθμίσεις/Εμφάνιση/Αυτ.ρυθμ.αποχρωσης οθόνης, ξετσεκάρουμε. Επαιξα λίγο με τα παραπάνω βάζοντας δίπλα το 4s.Είναι γεγονός ότι πλησιάζουν αρκετά.Τα χρώματα είναι λιγότερο κορεσμένα και πιό φυσικά.Ιδιαίτερα στα κόκκινα και τα κιτρινα όπου δεν χανονται και εσωτερικες αποχρώσεις.Από την άλλη τα μπλε φαίνονται λιγο πιό ξεβαμμένα.Επειδή προέρχομαι από την οθόνη του iphone και του ipad,μ΄αρέσουν οι ρυθμίσεις αυτές και τις υιοθέτησα.(Θελω να δω μόνο,αν επηρεάζεται η μπαταρία.)Αλλά βέβαια ,όλα είναι θέμα γούστου.Το σημαντικό είναι ότι μας δίνεται μια δυνατότητα που δεν ξέρω αν υπάρχει σε άλλες top συσκευές(siii,hox,στο iphone σίγουρα όχι).Ένα ακόμη + στο Note. edit Τώρα που το παρατηρώ,στα εικονίδια στην οθόνη μειώνεται αυτη, η κάπως καρτουνίστικη εικόνα που έχουν και που ποτέ δεν μου άρεσε στην touchwiz.:) Edited October 28, 2012 by thakost Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duk3r Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/5693620_460s.jpg Για να γελάσουμε λίγο. Παράθεση LivePlace.Gr - see.you.there [Tech portal] http://www.liveplace.gr Ελληνικό Εορτολόγιο για Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
intruder Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 Κανενα αγχος.Κανενα παρατραγουδο δεν θα εχεις.Το αντιθετο, εσυ που εχεις csc DBT μπορει να παρεις καποιο update πιο γρηγορα απο καποιον που αγχωθηκε και αλλαξε το csc σε EUR(ελληνικο) βασικα εγω αλλαξα μεσω odin σε greek official, αλλα αν εχω καταλαβει καλα το salecode πρεπει να εχει παραμεινει οπως ηταν στην γερμανικη εκδοση με την οποια και το αγορασα.... σωστα ως εδω???? αν τα λεω καλα λοιπον εχω και την Ελληνικη εκδοση πλεον, και μου εχει παραμεινει το γερμανικο salecode οποτε ισως εχω πιο γρηγορα τα updates και παραλληλα μου αναγνωριζει και την Ελληνικη γραφη με το spen.... τωρα αν ισχυουν ολα τα παραπανω αναρωτιεμαι αν χρειαστη μα παω σε καποιο service για τον χ-ψ λογο και δουν αυτη την "παραφωνια" greek firmware - german salecode υπαρχει περιπτωση να εχω θεματα με εγγυησεις και λοιπα μιας και θα καταλαβουν οτι εχω παρεμβει στο software του κινητου??????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimm40 Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 Καλημερα ειμαι και εγω ενας ακομα χαμογελαστος κατοχος του note ii ;) επειδη εχω το γερμανικο και θελω να του περασω τη γαλλικη rom πρεπει να του αλλαξω και το sales code ? γιατι δεν το πολυ καταλαβα στη βιβλο :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 (edited) βασικα εγω αλλαξα μεσω odin σε greek official, αλλα αν εχω καταλαβει καλα το salecode πρεπει να εχει παραμεινει οπως ηταν στην γερμανικη εκδοση με την οποια και το αγορασα.... σωστα ως εδω???? αν τα λεω καλα λοιπον εχω και την Ελληνικη εκδοση πλεον, και μου εχει παραμεινει το γερμανικο salecode οποτε ισως εχω πιο γρηγορα τα updates και παραλληλα μου αναγνωριζει και την Ελληνικη γραφη με το spen.... τωρα αν ισχυουν ολα τα παραπανω αναρωτιεμαι αν χρειαστη μα παω σε καποιο service για τον χ-ψ λογο και δουν αυτη την "παραφωνια" greek firmware - german salecode υπαρχει περιπτωση να εχω θεματα με εγγυησεις και λοιπα μιας και θα καταλαβουν οτι εχω παρεμβει στο software του κινητου??????? Το πιο πιθανό είναι να μην έχεις κάποιο θέμα αλλά όταν πας service για κάποιο λόγο περνάς την αντίστοιχη Γερμανική rom και το πας (εγώ έτυχε και το είχα πάει χωρίς να αντιστοιχεί η ρομ με το scs και δεν μου είπε κανείς κάτι.. Απειρία τότε!!) θεμα μπαταρίας σε σύγκριση με το s2 με τη δικια μου χρήση (wifi-bt μόνιμα ανοικτά 07-24) οπως και αρκετές φορές την ημέρα 3g ίντερνετ+ipκαμερες, τηλεφωνήματα, μηνύματα κτλ..το s2 κράταγε μιση μέρα 0,5(απο το 100% στο 10%) τώρα εχω 1,5 μερα....ειμαι υπερ ευχαριστημένος απο την μπαταρία. Με το s2 η σύγκριση στο θέμα της μπαταρίας είναι χαοτική πιστεύω!! Εγώ κάτι Κυριακές ειδικά ότι και να είχα στα χέρια μου (s2,one x, note, s3) κάποια στιγμή έμπαιναν πρίζα.. Τούτο 'δω δεν καταλαβαίνει τίποτα, πρέπει να βγάλω καθαρό μεροκάματο πάνω του για να μασήσει, είναι κάτι το μοναδικό :) http://db.tt/e5AvUm6t (μάλλον μεροκάματο και με υπερωρίες!!!) Edited October 28, 2012 by Superuser Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 Καλημερα ειμαι και εγω ενας ακομα χαμογελαστος κατοχος του note ii ;) επειδη εχω το γερμανικο και θελω να του περασω τη γαλλικη rom πρεπει να του αλλαξω και το sales code ? γιατι δεν το πολυ καταλαβα στη βιβλο :rolleyes: Δεν είναι αναγκαίο να του αλλάξεις CSC. Αν και πάλι θες να αλλάξεις , χρησιμοποιησε αυτή την εφαρμογή αφού έχεις περάσει τη Γαλλική. Να ξέρεις ότι θα κάνει factory reset, δηλαδη θα σβήσει τα πάντα απο τη συσκευή και θα πρέπει να τη ''στήσεις'' απο την αρχή. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimm40 Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 Δεν είναι αναγκαίο να του αλλάξεις CSC. Αν και πάλι θες να αλλάξεις , χρησιμοποιησε αυτή την εφαρμογή αφού έχεις περάσει τη Γαλλική. Να ξέρεις ότι θα κάνει factory reset, δηλαδη θα σβήσει τα πάντα απο τη συσκευή και θα πρέπει να τη ''στήσεις'' απο την αρχή. ευχαριστω ,εβαλα τη γαλλικη και ολα οκ τωρα ψηνομαι για root ....βλεπουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 ευχαριστω ,εβαλα τη γαλλικη και ολα οκ τωρα ψηνομαι για root ....βλεπουμε Μην το σκέφτεσαι... Κάνε ρουτ την γαλλική και μείνε έτσι Για να την εκμεταλευτεις στο έπακρο σου προτείνω το ρουτ. Θα αφερεσεις σαβούρα και θα βάλεις και κάποια mod που θα σε βοηθήσουν στην καθημερινοτητα σου. Φιλικά Νίκος Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimm40 Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 Μην το σκέφτεσαι... Κάνε ρουτ την γαλλική και μείνε έτσι Για να την εκμεταλευτεις στο έπακρο σου προτείνω το ρουτ. Θα αφερεσεις σαβούρα και θα βάλεις και κάποια mod που θα σε βοηθήσουν στην καθημερινοτητα σου. Φιλικά Νίκος οκ το αποφασησα αλλα δεν βρισκω το αρχειο Root with Stock Recovery ο συνδεσμος δεν ειναι οκ :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 (edited) οκ το αποφασησα αλλα δεν βρισκω το αρχειο Root with Stock Recovery ο συνδεσμος δεν ειναι οκ :( Περιμενε να το τσεκαρω και θα το ποσταρω εδω. Δυστυχως καποιο προβλημα υπαρχει και δε μπορω να κανω edit στη Βιβλο.Εχουν ενημερωθει οι αρμοδιοι. edit: Εδω εισαι. Edited October 28, 2012 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimm40 Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 edit: Εδω εισαι. ΠΟΛΥ γρηγορος ευχαριστω αυτο ειναι για Root with Stock Recovery ετσι ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 ΠΟΛΥ γρηγορος ευχαριστω αυτο ειναι για Root with Stock Recovery ετσι ε? Δε θα σου εδινα κατι αλλο απο αυτο που ζητησες...:) Enjoy... Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 Έχοντας δοκιμάσει αρκετές συσκευές και με διαφορετικά λειτουργικά μπορώ να πώ, ότι η μπαταρία του είναι ότι καλύτερο εχω δεί ως τώρα. Συμπεριλαμβανομένων και ios συσκευών . Δουλεύω παράλληλα το LG Optimus 7 με WP 7.5 η μπαταρία του είναι τραγική όταν προσπαθώ να το δουλέψω με τον ίδιο τρόπο . Με το ζόρι βγάζει μισή μέρα. Οι ρυθμίσεις των χρωμάτων της οθόνης είναι γνωστές από παλιότερες Samsung συσκευές. Ειδικά στο Note προτιμώ τις default ρυθμίσεις γιατί μ'αυτές που προτείνει το άρθρο , έχουμε πρόβλημα στο μπλέ .O ουρανός για παράδειγμα φαίνεται στίς φώτο μώβ. Το ίδιο και' το official wallpaper. Προέρχομαι κι εγώ από ίος συσκευές αλλά στην amoled στο ΝΟΤΕ 2 έχουν γίνει τρομερά βήματα . Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gimakias Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 Καλησπερα σας. Την φωτεινοτητα πως την βλεπετε; Ειναι οπως του gs3? Η πιο φωτεινη; Ειδα του gs3 και μου φανηκε σκοτεινη. Παράθεση galaxy s, Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 Καλησπερα σας. Την φωτεινοτητα πως την βλεπετε; Ειναι οπως του gs3? Η πιο φωτεινη; Ειδα του gs3 και μου φανηκε σκοτεινη. Είναι σε ψήλότερα επίπεδα απο του SGSiii.Μια χαρά στα μάτια. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 Καλησπερα σας. Την φωτεινοτητα πως την βλεπετε; Ειναι οπως του gs3? Η πιο φωτεινη; Ειδα του gs3 και μου φανηκε σκοτεινη. Αν εννοείς την αυτόματη ρύθμιση είναι ίσως λίγο χαμηλά μάλλον στα ίδια επίπεδα με το s3. Αν όμως το έχεις σε κλειστό χώρο (σπίτι, γραφείο, κτλ) στο 50% είναι αρκετά φωτεινό και θα σε καλύψει. Επίσης η μέγιστη φωτεινότητα είναι πιο ψηλά από το s3 (δηλαδή όταν είσαι έξω, ηλιόλουστη μέρα με αυτόματη ρύθμιση που θα πιάσει το 100%) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 (edited) Αν εννοείς την αυτόματη ρύθμιση είναι ίσως λίγο χαμηλά μάλλον στα ίδια επίπεδα με το s3. Αν όμως το έχεις σε κλειστό χώρο (σπίτι, γραφείο, κτλ) στο 50% είναι αρκετά φωτεινό και θα σε καλύψει. Επίσης η μέγιστη φωτεινότητα είναι πιο ψηλά από το s3 (δηλαδή όταν είσαι έξω, ηλιόλουστη μέρα με αυτόματη ρύθμιση που θα πιάσει το 100%) Ευθύμη είσαι σίγουρος ότι βλέπεις την αυτόματη φωτεινότητα στα επίπεδα του sgsiii? Νομίζω ότι είναι σε καλύτερο επίπεδο και γενικά δε βλέπω παράπονα πάνω στο θέμα όπως έβλεπα σε πολλά νήματα για το sgsiii. Edited October 28, 2012 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pani169 Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 παιδιά από τότε που μου ήρθε έχει ένα θεματάκι με το s pen....είναι πολύ ευαίσθητο και ανοίγει εφαρμογές χωρίς να ακουμπάει καν στην οθόνη. από το κατάστημα μου είπαν να το στείλω στη Smartec. τους πήρα τηλ και μου είπαν να κάνω ένα back up πριν το στείλω. το θέμα μου είναι πως θα το κάνω εφόσον δεν έχω κάρτα μνήμης μέσα. εφαρμογές, ρυθμίσεις, μηνύματα πως θα τα περάσω???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 Ευθύμη είσαι σίγουρος ότι βλέπεις την αυτόματη φωτεινότητα στα επίπεδα του sgsiii? Νομίζω ότι είναι σε καλύτερο επίπεδο και γενικά δε βλέπω παράπονα πάνω στο θέμα όπως έβλεπα σε πολλά νήματα στο sgsiii. Νομίζω είναι ακόμα "σκοτεινο" σε εσωτερικό χώρο με χαμηλό φωτισμό (πχ σαλόνι με tv μόνο το βράδυ). Δεν έχω παράπονο αλλά νομίζω ότι έπρεπε να είναι μια ιδέα πιο ψηλά (όπως όταν το βάζω manual στο 30-35%).. Τώρα ξέρεις ότι είναι τόσο υποκειμενικό το θέμα που δύσκολα θα βγάλουμε γενικό συμπέρασμα.. Εσύ είσαι και αετός, βλέπεις καλύτερα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 (edited) παιδιά από τότε που μου ήρθε έχει ένα θεματάκι με το s pen....είναι πολύ ευαίσθητο και ανοίγει εφαρμογές χωρίς να ακουμπάει καν στην οθόνη. από το κατάστημα μου είπαν να το στείλω στη Smartec. τους πήρα τηλ και μου είπαν να κάνω ένα back up πριν το στείλω. το θέμα μου είναι πως θα το κάνω εφόσον δεν έχω κάρτα μνήμης μέσα. εφαρμογές, ρυθμίσεις, μηνύματα πως θα τα περάσω???? Δε γνωρίζω αν μπορείς να κάνεις backup χωρίς κάρτα μνήμης μιας και ποτέ δεν έχω δουλέψει έτσι. όσο για το backup, τις εφαρμογές σου θα τις κατεβάσει αυτόματα όταν κάνεις setup το τηλέφωνο πρώτη φορά, όπως και τις περισσότερες απο τις ρυθμίσεις.(αυτό σίγουρα δε χρειάζεται κάρτα μνήμης) Όσο για τα μνμτα κατέβασε αυτή την εφάρμογή για backup και μετά restore.Δε ξέρω αν απαιτείται sdcard.Δοκίμασε. Τώρα αν εννοείς backup ρυθμίσεων σε εφαρμογες, υπάρχει και το mybackup , που όμως νομίζω απαιτεί sdcard. Νομίζω είναι ακόμα "σκοτεινο" σε εσωτερικό χώρο με χαμηλό φωτισμό (πχ σαλόνι με tv μόνο το βράδυ). Δεν έχω παράπονο αλλά νομίζω ότι έπρεπε να είναι μια ιδέα πιο ψηλά (όπως όταν το βάζω manual στο 30-35%).. Τώρα ξέρεις ότι είναι τόσο υποκειμενικό το θέμα που δύσκολα θα βγάλουμε γενικό συμπέρασμα.. Εσύ είσαι και αετός, βλέπεις καλύτερα :p Ευθύμη μια χαρά βλέπεις!!!Σε έχω τσεκάρει!!!:rolleyes: Και σε αυτά τα θέματα ποτέ δε μιλάω επί προσωπικού, μιας και είναι υποκειμενικά. Αλλά όπως είπα, δε διαβάζω παράπονα χρηστών όπως διάβαζα στο sgsiii, που σημαίνει ότι πρέπει να είναι λίγο καλύτερα τα πράγματα...:) Έτσι μου φαίνεται κι εμένα...:) παει το σ3 το πουλησα τωρα ψηνομαι για το θηριο νοτε 2 δε ξερω σε τι χρωμα να το παρω.. κ αν πρεπει να περιμενω να πεσει κιαλλο η τιμη να ρωτησω εχουμε καθολου διαρροη απτα κουμπια αφης εκει που αρχιζει η οθονη ? γιατι στο σ3 υπηρχε αποτι ελεγαν τα παιδια σε ολα τα ασπρα!! περιμενω να βαλει προσφορα το birdphone γιατι δεν εχει καθολου τωρα... απο ποιο προτηνεται να ψωνισω? Η ερώτηση σου έχει απαντηθεί πολλάκις σε προηγούμενες σελίδες!Και το κακό είναι ότι οι απάντήσεις είναι πολλές κι έτσι γεμίζει άσκοπα το thread. Amazon.de, expansys είναι απο τα πιο αξιόπιστα. Τσεκαρέ τα και καλώς να μας έρθεις....:) Edited October 28, 2012 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts