Jump to content

Samsung Galaxy Note II (N7100)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παίδες καλησπέρα!

Ενώ έχω ένα τραγούδι από Zedge για ringtone και μου δείχνει ότι είναι αυτό επιλεγμένο το κινητό βαράει με τον μαμά ήχο κλήσης!

Μόλις το δοκίμασα, σωστά δουλεύει.:wacko:

Samsung Galaxy S9+,Samsung Galaxy Tab S3.

• Απαντήσεις 17,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μόλις το δοκίμασα, σωστά δουλεύει.:wacko:

Χθες πρώτη μέρα δούλευε μια χαρά!Σήμερα πρωί μια χαρά και το απόγευμα βαρούσε ένα κινητό και ψάχναμε και ήταν το δικό μου :D

Τώρα το έκανα ως ήχο κλήσης από τα αρχεία και όχι απο το μενού των ρυθμίσεων του ήχου!Θα δω!!

Καποια εφαρμογη για buck up ? Δεν ειμαι root .

Eυχαριστω .

My backup pro από το Google Play

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rerware.android.MyBackupPro

Μη βιάζεσαι για το dongle , άσε να φάω τα μούτρα μου λίγες μέρες και θα δώσω πληροφορίες, έχει θεματάκια από ότι διαβάζω.

Ταινίες 720p αναφέρουν και 5.1 λίιιιιιγο δύσκολο, αν και θεωρητικά θα έπρεπε να δίνει κανονικά.

Το εχω και εγω και εχει θεματακια .

κανει μονο του αποσυνδεση και αλλες φορες κολλαει !!!!

Οταν βαζεις το κινητο σε download mode εχει τρεις γραμμες

custom binary download

current binary

system status

Οταν εισαι για service τοτε προφανως το κινητο θα πρεπει να ειναι unrooted και

custom binary download 0

current binary Samsung official

system status Official

δεν το έχω κάνει τίποτα....το μόνο που άλλαξα ήταν να εγκαθηστώ εφαρμογές από άγνωστες πηγές....stock rom έχω την γερμανική....αυτά που λες πως τα βλέπω????

Σημερα έβγαλα αρκετές φωτογραφίες και μπορώ να πω ότι το Note με εξέπληξε ευχάριστα.

Δεν ξέρω αν οφείλεται στην υπέροχη οθόνη της συσκευής, δεν τις έχω δει ακομα στον υπολογιστή, αλλά είναι τρομερές.

Τολμώ να πω καλύτερες από αυτες του Siii.

Είμαι διακοπές και δυστυχώς είμαι με 3g οποτε δεν μπορώ να τις ανεβάσω.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

δεν το έχω κάνει τίποτα....το μόνο που άλλαξα ήταν να εγκαθηστώ εφαρμογές από άγνωστες πηγές....stock rom έχω την γερμανική....αυτά που λες πως τα βλέπω????

Αφού δεν του έχεις κάνει ρουτ και εισαι με stock rom ειναι όλα εργοστασιακά (0). Δεν έχεις κανένα πρόβλημα με το servis. Ο Αργύρης στο είπε σε περίπτωση που το είχες ρουτάρει μην ξέχναγες να μηδενισεις το μετρητή. :)

Ποιο λεξικό είναι καλό για αντροιντ.

Ειχα το SlovoEd στο ν8 το οποίο είχε και εκφώνηση των λέξεων.

Στο μάρκετ είδα οτι υποστηρίζει πιο λίγες λέξεις από οτι στο συμπιαν.

Έχετε δοκιμάσει κάποιο?

Οι φωτογραφίες είναι ωραίες στο κινητό και μέτριες στο pc. Ασε που δεν έχει κουμπί. ..

Κατά τα άλλα έπαθα shock με τον browser! Επίσης καταργησα εδώ και μερικές ημέρες το pc.

Μεχρι και το guitar pro για ταμπλατούρες το τρέχω απο το note!

Ποιο λεξικό είναι καλό για αντροιντ.

Ειχα το SlovoEd στο ν8 το οποίο είχε και εκφώνηση των λέξεων.

Στο μάρκετ είδα οτι υποστηρίζει πιο λίγες λέξεις από οτι στο συμπιαν.

Έχετε δοκιμάσει κάποιο?

Οι φωτογραφίες είναι ωραίες στο κινητό και μέτριες στο pc. Ασε που δεν έχει κουμπί. ..

Κατά τα άλλα έπαθα shock με τον browser! Επίσης καταργησα εδώ και μερικές ημέρες το pc.

Μεχρι και το guitar pro για ταμπλατούρες το τρέχω απο το note!

Προσωπικά χρησιμοποιώ το Google Translate σαν λεξικό και είμαι αρκετά ευχαριστημένος.

Όσο για τις φωτό, σίγουρα το Nokia που είχες υπερτερεί σε αυτό τον τομέα, αλλα απο την άλλη, η φωτογραφική του Note II είναι απο τις καλύτερες σε android smartphone.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Προσωπικά χρησιμοποιώ το Google Translate σαν λεξικό και είμαι αρκετά ευχαριστημένος.

Όσο για τις φωτό, σίγουρα το Nokia που είχες υπερτερεί σε αυτό τον τομέα, αλλα απο την άλλη, η φωτογραφική του Note II είναι απο τις καλύτερες σε android smartphone.

Καλυτερα λεξικα απο τα pons δεν θα βρεις.

Τα χρησιμοποιω και ειμαι υπερευχαριστημενος.

Οσο για το google translate καλο ειναι για καμια λεξη αλλα οταν θες ολα τα στοιχεια της λεξης που ψαχνεις τοτε δεν τα εχει αυτα ενω σε αντιθςση με το pons που εινα8 υπερπληρες.

Desktop.

Ultrabook Samsung Ativ Book 7.

Samsung Galaxy Note 3.

LG G2.

Δεν ξέρω για ποιανού νοκια τις φωτο μιλάτε, αλλά νομίζω ότι το note δεν διαθέτει μόνο μεταξυ των android μια από τις καλύτερες κάμερες.

Ακομα και την οθόνη της συσκευής οταν κανείς τοσο μεγάλο zoom, φαίνεται η πιιοτητα και η παντελής έλειψη θορύβου.

Τα κορυφαία Νοκια υπερτερούν σε φωτο υπό ειδικές συνθήκες.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Παιδιά μια μικρή απορία: το note 2 χρειάζεται κάθε λίγο π.χ 2,5 10 μέρες reboot η λειτουργεί απρόσκοπτα όπως τα iPhone. Ευχαριστώ

Παιδιά μια μικρή απορία: το note 2 χρειάζεται κάθε λίγο π.χ 2,5 10 μέρες reboot η λειτουργεί απρόσκοπτα όπως τα iPhone. Ευχαριστώ

Ελπιζω να μην τρολαρεις :)

Οχι δεν χρειαζεται reboot.Δεν θυμαμαι να εκανα καποιο samsung κινητο μου reboot απο s1 μεχρι και τωρα

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Ελπιζω να μην τρολαρεις :)

Οχι δεν χρειαζεται reboot.Δεν θυμαμαι να εκανα καποιο samsung κινητο μου reboot απο s1 μεχρι και τωρα

Φίλε Αργυρη δεν τρολλαρω. Απλά το τηλέφωνο που έχω εδώ και 9 μήνες δεν το εσβησα και παει απροβληματιστο. Ο ddr2 υποβάλε σε άλλο thread στον Ευθυμη όπως συγκρίνει το iPad 2 μαζί με το note2 στο άνοιγμα εφαρμογών και επειδή αναμένω για αγορά του note 2 (Xmas gift from me to me) είπα να ρωτήσω. Για αυτό αγαπώ το σάιτ ξέρω ακριβώς τι θα αγοράσω. Σε ευχαριστώ.

Φίλε Αργυρη δεν τρολλαρω. Απλά το τηλέφωνο που έχω εδώ και 9 μήνες δεν το εσβησα και παει απροβληματιστο. Ο ddr2 υποβάλε σε άλλο thread στον Ευθυμη όπως συγκρίνει το iPad 2 μαζί με το note2 στο άνοιγμα εφαρμογών και επειδή αναμένω για αγορά του note 2 (Xmas gift from me to me) είπα να ρωτήσω. Για αυτό αγαπώ το σάιτ ξέρω ακριβώς τι θα αγοράσω. Σε ευχαριστώ.

Να σου πω απλα,οτι επειδη εχουν περασει απο τα χερια μου αρκετα κινητα στο android,ειναι το πρωτο που παιζει τοσο καλα out of the box και ειμαι τυπος που μισω θανασιμα τις rom της samsung αλλα παρολα αυτα οφειλω να παραδεχτω οτι ειναι η πρωτη φορα που δεν με εχει προβληματισει .Απο custom rom δεν εχω φλασαρει καμια και απλα το εχω κανει root για να βγαλω καποιες εφαρμογες που μου ειναι αχρηστες :)

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

το τηλ.ειναι το κατι αλλο.μεχρι τωρα ολα τα τηλ.που ειχε ο αδερφος μου του εβγαζαν μεσο ορο 3-4 μερες.το νοτε με 3 φορτισεις που εχει κανει και την ιδια και πιο νβαρια χρηση του βγαζει 6.5 μερες!προσεξτε με βαση την χρηση που κανει τουτεστιν αρκετες κλησεις αρκετα sms αρκετο wifi και λιγο 3g.Ενεργοποιημενο απο 7.30 το πρωι εως 10.30 το βραδυ.ΤΕΡΑΣ

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

Επειδή έχουν περάσει όλα τα σοβαρά smartphones απο τα χέρια μου, θα σου πω πως είναι το πρώτο android που δε θέλει σβήσιμο dalvic μετα απο μερικές ημέρες.

Όχι, λειτουργεί το ίδιο καλα και μετα απο 10μερες συνεχόμενα...

Επειδή έχουν περάσει όλα τα σοβαρά smartphones απο τα χέρια μου, θα σου πω πως είναι το πρώτο android που δε θέλει σβήσιμο dalvic μετα απο μερικές ημέρες.

Όχι, λειτουργεί το ίδιο καλα και μετα απο 10μερες συνεχόμενα...

Τον όρο dalvic δεν τον κατάλαβα αλλα είμαι ευχαριστημένος απο τα σχολια για τις αποδόσεις του note 2 ,πιστεύω ότι οι το θηρίο ειναι η αρχή του τέλους του μήλου κάτι που με χαροποιεί ιδιαίτερα ειδικά μετά το τελευταίο event. Αναμένω για την αγορά του θηριου, ελπίζω να άντεξω ως τα Χριστούγεννα. Οφφ τοπικ το δικό μου μήλο θα παει η στην σύζυγο που θέλει ένα απλό τηλέφωνο για κλήσεις και μηνύματα η στον γιο μου για να παίζει παιχνίδια. Νομίζω για αυτό φτιάχτηκε τελικά

Καλησπέρα σε όλους. Κάποια στιγμή ειχα διαβάσει για μια εφαρμογή που ανοίγει το τηλ μόλις ανοίγεις το flipcover ,ξέρετε ποια είναι; Την έχει δουλέψει κανένας;

Τον όρο dalvic δεν τον κατάλαβα αλλα είμαι ευχαριστημένος απο τα σχολια για τις αποδόσεις του note 2 ,πιστεύω ότι οι το θηρίο ειναι η αρχή του τέλους του μήλου κάτι που με χαροποιεί ιδιαίτερα ειδικά μετά το τελευταίο event. Αναμένω για την αγορά του θηριου, ελπίζω να άντεξω ως τα Χριστούγεννα. Οφφ τοπικ το δικό μου μήλο θα παει η στην σύζυγο που θέλει ένα απλό τηλέφωνο για κλήσεις και μηνύματα η στον γιο μου για να παίζει παιχνίδια. Νομίζω για αυτό φτιάχτηκε τελικά

dalvik ειναι κατι παρομοιο με το prefetch των windows. Η cache που ανεφερα απλοποιημενα ειναι ενας χωρος που χρησιμοποιειται απο το λειτουργικο για να "κερδιζει" χρονο η virtual machine στο να φορτωσει μια εφαρμογη.

Ακομα πιο απλα, στην προκειμενη δε θα δεις το μηχανημα να κομπιαζει με τιποτα. Ηθελε τουλαχιστον 1.5 γιγα ram και οι κορεατες του το εδωσαν, οποτε ειμαστε μια χαρα...

Καλησπέρα σε όλους. Κάποια στιγμή ειχα διαβάσει για μια εφαρμογή που ανοίγει το τηλ μόλις ανοίγεις το flipcover ,ξέρετε ποια είναι; Την έχει δουλέψει κανένας;

https://play.google.com/store/apps/details?id=smart.cover&hl=en

Δοκιμασμενη στο Note 1 απροβληματιστα.

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Για μενα όλα αυτά είναι οι συνηθισμένες υπερβολές.

Όσοι δεν ασχολούνται και δουλεύουν την συσκευή τους σαν iPhone, δεν έχουν κανένα πρόβλημα από την έκδοση 2.2 και μετά.

Όσοι προσπαθούν να μετατρεψουν το κινητό σε λαπτοπ είχαν πρόβλημα μέχρι εποχής Sii.

Το ότι τα android χρειάζονται μεγαλύτερη ram και γενικά ισχυρότερα specs, έχει να κάνει με τις ατελειοτες δυνατότητες που επιβαρύνουν το λειτουργικό.

Δουλεύω τώρα ένα WP7.5 με specs παρομοια με το Nexus S της γυναίκας μου.

Στο άνοιγμα εφαρμογών το Nexus είναι πολύ πιο γρήγορο.

Η συζηγος δεν το κλείνει ποτέ και δεν πειράζει dalvik αφού το έχει official.

Η συσκευή τρέχει το ιδιο καλα όσες μέρες και να περάσουν.

Είναι 2 χρόνων τηλεφωνο και δεν δείχνει πουθενά κουρασμένο.

Για μένα όλα αυτα είναι αφορμες για να πείσει κάποιος τον εαυτό του ώστε να παραμεινει σ ένα IOS που ελαχιστα έχει αλλάξει τα τελευταία 5 χρόνια.

Αν ο συνδιασμός iPhone - iPad με εξυπηρετούσε καλύτερα δεν θα τον άφηνα.

Για μενα όλα αυτά είναι οι συνηθισμένες υπερβολές.

Όσοι δεν ασχολούνται και δουλεύουν την συσκευή τους σαν iPhone, δεν έχουν κανένα πρόβλημα από την έκδοση 2.2 και μετά.

Όσοι προσπαθούν να μετατρεψουν το κινητό σε λαπτοπ είχαν πρόβλημα μέχρι εποχής Sii.

Το ότι τα android χρειάζονται μεγαλύτερη ram και γενικά ισχυρότερα specs, έχει να κάνει με τις ατελειοτες δυνατότητες που επιβαρύνουν το λειτουργικό.

Δουλεύω τώρα ένα WP7.5 με specs παρομοια με το Nexus S της γυναίκας μου.

Στο άνοιγμα εφαρμογών το Nexus είναι πολύ πιο γρήγορο.

Η συζηγος δεν το κλείνει ποτέ και δεν πειράζει dalvik αφού το έχει official.

Η συσκευή τρέχει το ιδιο καλα όσες μέρες και να περάσουν.

Είναι 2 χρόνων τηλεφωνο και δεν δείχνει πουθενά κουρασμένο.

Για μένα όλα αυτα είναι αφορμες για να πείσει κάποιος τον εαυτό του ώστε να παραμεινει σ ένα IOS που ελαχιστα έχει αλλάξει τα τελευταία 5 χρόνια.

Αν ο συνδιασμός iPhone - iPad με εξυπηρετούσε καλύτερα δεν θα τον άφηνα.

Θα διαφώνησω μαζί σου καθότι δεν δούλεψα ποτέ το android εκτός απο τις 3 τελευταίες ημέρες με native sd πάνω στο hd2 μου. Πιστεύω ότι δεν πρόκειται να ξαναγορασω iPhone εκτός κι αν κάνει μπαμ πράγμα που θα κάνατε κι εσείς αφού λατρευετε την τεχνολογία.αντιλαμβανεσαι λοιπόν όταν δεν γνωρίζεις κάτι και θέλεις να μάθεις χρησιμοποιήας τους εξής τρόπους: η πληρώνεις για μια συσκευη (υπαρχουν πολλεσ ποια ειναι η καταλληλη)και μαθαίνεις η ρωτάς και μαθαίνεις. Επίσης έχω διαβάσει το thread που αναφέρεται σε προβλήματα του s3 με τους dialer και τα λοιπά. Ενας που θέλει να παραμείνει στο ios δεν ασχολείται με τίποτα άλλο και ούτε ενδιαφέρεται να μάθει προφανώς γιατί δεν θέλει αφού δεν γνωρίζει τι εστι το ένα και τι εστι το άλλο η ακόμα χειρότερα πιστεύει ότι το δικό του ειναι καλύτερο ετσι δεν χρειαζεται να πείσει τον εαυτό του να μείνει στο iOS αφού για αυτόν ειναι αυτονόητα το σωστό . Για μένα όλες οι ερωτήσεις που κάνω αλλα και αυτα που διαβαζω περι android και συσκευες (αυτο το thread οπως και τη βιβλο του Ηλια τα εχω διαβασει πλήρως )δεν ειναι αφορμές αλλα αιτίες για να πάω σε κάτι καλύτερο το οποίο θα μπορώ να το σκαλιζω στο μέλλον κάνοντας το καλύτερο και όχι με στυλ cydia πεθαινοντας το. Το ότι ο dr mobile ρωτά για τη συσκευή τι σημαίνει;ότι αυτός , εγώ και άλλοι που προερχομαστε απο iOS θελουμε να μάθουμε που βαδίζουμε . Και κάτι τελευταίο οι περισσότεροι που ασχολούνται με το φόρουμ δεν αλλάζουν τηλέφωνα γιατί καλύπτονται περισσότερο αλλα γιατι θέλουν να ασχοληθούν με την τεχνολογία.και εγώ έτσι είμαι αλλα θέλω να ξέρω τι θα αγοράσω για αυτό το ξαναλέω διαβάζω το φόρουμ για να κατατοπιζομαι και να διαλέξω σωστά. Φιλικά. Μαρίνος

https://play.google.com/store/apps/details?id=smart.cover&hl=en

Δοκιμασμενη στο Note 1 απροβληματιστα.

Έχεις παρατηρήσει καθόλου επιπτώσεις στην μπαταρία;

• The title was changed to Samsung Galaxy Note II (N7100)