jimmys Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Μια που μιλαμε για μπαταρια , θελω να ρωτησω , τι χρωμα ειναι το καλυτερο σαν φοντο για εξοικονομιση ενεργειας ? Το μαυρο το γκρι η κανενα απο τα δυο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_7 Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Δε χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις... ;) Και αν συνεχίσει το πάλι στο σέρβις και να τους πεις να δούνε καλύτερα!!!Γιατί,χωρίς να είμαι σίγουρος,μπορεί να είναι πρόβλημα hardware... Με την πρωτη ευκαιρια θα βαλω official 4.3 ετσι για δοκιμη..αυτο νομιζω και γω οτι ειναι θεμα hardware(μητρικη μηπως?)..αλλα απο την αλλη αν ειναι αυτο το θεμα δεν θα επρεπε να ειχε προβλημα συνεχεια (δεν ξερω λεω..) ? thanks anyway..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 (edited) Μετα από 2 χρόνια χρήσης το εδωσα και εγώ στον κολλητό μου και πήγα σε g3 32 gb. Ήταν απ τις αγορές που με έβγαλαν ΑΣΠΡΟΠΡΟΣΩΠΟ, και εξακολουθεί να δουλεύει απροβλημάτιστα και χωρίς κολλήματα κλπ. Εγώ το είχα ροοτ (φυσικα) Μια που μιλαμε για μπαταρια , θελω να ρωτησω , τι χρωμα ειναι το καλυτερο σαν φοντο για εξοικονομιση ενεργειας ? Το μαυρο το γκρι η κανενα απο τα δυο ? Super amoled = μαύρο Όσο περισσότερο μαύρο τόσο περισσότερη εξοικονομιση μπαταρίας Edited December 22, 2014 by emperor4her Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jlian Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Όπως το έγραψες, η μπαταρία είναι στα τελευταία της. Δες εδώ αν θες αυτονομία :) Αν ψάξεις θα βρεις μπαταρίες για κάθε "γούστο" Καμμιά πρόταση σε slim μπαταρία, εκτός απο την γνωστή (και καλή) Anker; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faji Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 (edited) Καμμιά πρόταση σε slim μπαταρία, εκτός απο την γνωστή (και καλή) Anker; Στα 3100 mAh θα βρεις (αυθεντικές bulk Samsung) απο το e-bay στα 6-7 €, αλλιώς απο τον παππού της οικογένειας mcduck απο 12€ και πάνω . Edited December 23, 2014 by faji Παράθεση Για επισκευές: http://servicekiniton.gr/. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jlian Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 (edited) ΟΚ, αλλά πως να σιγουρευτείς οτι είναι αυθεντική; :confused: Πχ αυτή. Καλή είναι; Κάποια στις ίδιες διαστάσεις αλλα με αποδεδειγμένα μεγαλύτερη χωρητικότητα (εκτός απο Anker) παίζει; Edited December 23, 2014 by jlian Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 κυκλοφόρησε φήμη οτι μπορεί να πάρουμε και lollipop στο Note 2 http://www.gsmarena.com/samsung_to_bring_lollipop_to_s4_note_2_and_others-news-10566.php http://www.samsung.com/fi/info/update.html#note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jlian Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 (edited) Ναι και θα την παρει η Ελλαδα δοκιμαστικα πρωτη. Γι αυτο δεν δινουν την 4.4.2. Θα παμε στην 5 κατευθειαν! :D Edited December 23, 2014 by jlian Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 όντως το γνωρίζεις ή το λες ειρωνικά λόγω καθυστέρησης της επίσημης ελληνικής? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jlian Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 Εσυ τι λες... @$@@$$@ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faji Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 (edited) ΟΚ, αλλά πως να σιγουρευτείς οτι είναι αυθεντική; :confused: Πχ αυτή. Καλή είναι; Κάποια στις ίδιες διαστάσεις αλλα με αποδεδειγμένα μεγαλύτερη χωρητικότητα (εκτός απο Anker) παίζει; Γράφει "Genuine Brand New Samsung Galaxy Note2 N7100- EB595675LU Battery 3100(mah)" οπότε μια χαρά φαίνεται :) εγώ είχα πάρει μια από Ιταλία για 6,5€ τελική Η πιο φτηνή έχει 8.67824 € χωρίς έξοδα αποστολής Edited December 23, 2014 by faji Παράθεση Για επισκευές: http://servicekiniton.gr/. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BarcodeCrew Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 Εδώ ακόμα δεν ξέρουμε για 4.4.4 και λένε για 5....χααχχααχα Όποιος θέλει να του κρατάει παραπάνω η μπαταρία ,κατεβάζει Pixel Battery Saver. Παράθεση GT-N7100 16GB titanium gray "Dr.Ketan V14 & Agni kernel" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faji Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 (edited) Όποιος θέλει να του κρατάει παραπάνω η μπαταρία ,κατεβάζει Pixel Battery Saver. Κάνει δουλειά; εμένα μου φάνηκε περισσότερη κατανάλωση παρά οικονομία. Ενώ η ιδέα είναι εξαιρετική. Ας μας πούν και οι άλλοι που ίσως το έχουν δοκιμάσει. Μιας και το βρήκα συνεχϊζω την κουβέντα για το screen filter που χαμηλώνει τη φωτεινότητα. Περισσότερα http://forum.xda-developers.com/xposed/modules/mod-screen-filter-t2893936 Edited December 25, 2014 by faji Παράθεση Για επισκευές: http://servicekiniton.gr/. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aekarakostas Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 Μακάρι να είναι αλήθεια οτι παίρνουμε και lollipop!! Παράθεση Δικέφαλε θα τρελαθώ.... :yahoo: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimzak Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 Μακάρι να την δώσει αλλά να την ελέγξει για bugs γιατί προφανώς αν τη πάρουμε θα είναι και η τελευταία. Όσοι ασχολούνται με custom δεν νομίζω να τους νοιάζει και πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 (edited) καλησπερα παιδες και χρονια πολλα,Μετα απο μια βολτα σε διαφορες συσκευες πηρα παλι νοτελι2 μεταχειρα σε αριστη κατασταση.Η χρηση τομη για μενα στα σαμυταμπλετοφωνα αφου εχει και ραδιο που με ενδιαφερει.εχει πανω την 4.4.2:).....καλως να ερθει η 5αρα.Παντως τα φοντα τα εχει.... Edited December 24, 2014 by monster1971 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kbougiouklis Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 Στα 3100 mAh θα βρεις (αυθεντικές bulk Samsung) απο το e-bay στα 6-7 €, αλλιώς απο τον παππού της οικογένειας mcduck απο 12€ και πάνω . Εγώ πάντως που πήρα από τον τσιγκούναρο μακ ντακ μια με 12 ευρά που έλεγε αυθεντική γνήσια ορίτζιναλ γκαραντί σάμσουνγκ με αυτοκόλλητο κ όλα τα πειστήρια σε μπούλκ συσκευασία σε ένα τρίμηνο τα έφτυσε. Το φορτίζω πλέον 2 φορές μεσα στη μέρα, άσε που έχει φουσκώσει. Απογοητεύτηκα κ είπα μπούλκ δεν ξαναπαίρνω. Έχω παραγγείλει σε μπλίστερ μια από τα ίδια (αυθεντική, γνήσια κλπ) με 30 ευρά από τον τσιγκούναρο. Την περιμένω απο ςβδομάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 Μια και μου τελείωσε το Dropbox, άρα και σε άλλους, τι λύση βρήκατε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 Το copy είναι καλό. Επίσης το mail.ru δίνει 100gb (εγώ είχα ένα promotion πετύχει πριν από ένα χρόνο και έχω 1tb) επίσης έχω και σε ένα κινέζικο 10tb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 Σε αυτά τα τρία που μου λες, υπάρχει κανένας περιορισμός? Και που δεν σου αρέσει? Ρωτάω για να κερδίσω από την εμπειρία που έχεις από αυτά. Εγώ έλεγα για το copy αλλά τώρα με το mail.ru που λες, δεν ξέρω τι να κάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 Παλικάρια τις ερωτήσεις για το dropbox να τις κάνετε στο σωστό θέμα. Εδώ μιλάμε για το Note 2 και παρακαλώ να το σεβαστείτε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 Συγγνώμη αλλά δεν βρίσκω που μπορώ να ρωτήσω μια απορία που έχω και είναι η εξής. Πως μπορώ να πάρω τα αρχεία μου που έχω στο Dropbox και να τα πάω στο copy. Αν είναι off-topic συγνώμη αλλά δεν ξέρω που αλλού να το ρωτήσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Το ποιο εύκολο είναι στον υπολογιστή σου να έχεις δύο φακέλους που ο ένας θα έχει συγχρονιστεί με το dropbox και ο άλλος με το copy και απλά θα μεταφέρεις όλα σου τα αρχεία από τον φάκελο του dropbox στο φάκελο του copy. Ανάλογα με τον όγκο των αρχείων και την ταχύτητα που ανεβάζεις θα σου πάρει κάποιο χρόνο. Εμένα για 25 gb μου πήρε περίπου 2,5 μέρες. Επίσης για τέτοιου είδους ερωτήσεις μπορείς να ρωτάς απευθείας στην υπηρεσία που θέλεις να πας,δηλαδή να στείλεις ένα email στο copy https://copy.zendesk.com/anonymous_requests/new Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dukepapas Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 (edited) παιδια καλησπέρα Θελω να κανω 2 ερωτησεις. 1) καπου ειχα διαβασει οτι αν το κανεις ροοτ μπορείς να μεγαλώσεις την μνημη του κινητου απο την καρτα sd κανωντας την ενα partion ισχύει κατι τέτοιο ; 2)Πειρα εναν ανταπτωρα που μπαινει εκει που φωρτιζουμε το κινητο και συνεχεια μου λεει οταν παω να κοτσαρω usb οτι η επικοινωνια διακόπηκε εσεις εχετε δοκιμάσει κατι τέτοιο με το παρακάτω εξαρτηματακι για να μεταφέρεται αρχεία ευκολα....? ειναι θεμα έκδοσης κινητου που κολαει η απο το ιδιο το κινητο εχει θεμα εχω την 4.3. http://img.photobucket.com/albums/v66/dukepapas/_1.jpg Edited December 27, 2014 by dukepapas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Το ποιο εύκολο είναι στον υπολογιστή σου να έχεις δύο φακέλους που ο ένας θα έχει συγχρονιστεί με το dropbox και ο άλλος με το copy και απλά θα μεταφέρεις όλα σου τα αρχεία από τον φάκελο του dropbox στο φάκελο του copy. Ανάλογα με τον όγκο των αρχείων και την ταχύτητα που ανεβάζεις θα σου πάρει κάποιο χρόνο. Εμένα για 25 gb μου πήρε περίπου 2,5 μέρες. Επίσης για τέτοιου είδους ερωτήσεις μπορείς να ρωτάς απευθείας στην υπηρεσία που θέλεις να πας,δηλαδή να στείλεις ένα email στο copy https://copy.zendesk.com/anonymous_requests/new Ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου και θελω να πω πως το υφος που απαντησες μου αρεσε πολυ για το offtopic μηνυμα μου. Καλη Χρονια να εχουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts