truckman Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 H Google τα έφτιαξε τα προβλήματα του bluetooth με την 4.4.3 από ότι διάβαζα. Η Samsung τόσο δύσκολο είναι να δώσει το update να διορθωθεί το πρόβλημα; Εκανες τα παραπανω που ειπα σχετικα με reset του bt κλπ να δεις αν αλλαζει κατι? Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Το reset του bluetooth το έχω κάνει καθώς και να δοκιμάσω αλλά 4 bluetooth headphones χωρίς αποτέλεσμα. Hard reset δεν πρόκειται να κάνω καθώς υπάρχουν πάμπολλες αναφορές στο διαδίκτυο ότι δε λύνει το πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Το reset του bluetooth το έχω κάνει καθώς και να δοκιμάσω αλλά 4 bluetooth headphones χωρίς αποτέλεσμα. Hard reset δεν πρόκειται να κάνω καθώς υπάρχουν πάμπολλες αναφορές στο διαδίκτυο ότι δε λύνει το πρόβλημα. Μαλιστα.Στο δικο μου παντως το bt γαζωνε, τι να πω... Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Γιωργο το προβλημα το βλεπετε σε ολες τις 4.4.2? Με βαλατε στην πριζα και ζευγάρωσα πριν ενα sony sbh20 με το note 2 της γυναικας μου και ηταν κατι παραπανω απο υποδειγματικη η εμβέλεια του.Το νοτελι εχει ισπανικο region και ειναι με 4.4.2 ΝΕ1 Πάρη εγώ έκανα reset στο bt και στο τηλ χωρίς κάποια αλλαγή. Ναι στην 4.4.2 εμφανίστηκε το πρόβλημα. Εγώ έχω γαλλικό. Και ναι όντως είναι τραγική η εμβέλεια. Αν παρεμβληθεί κάτι ειδικά, χαθήκαμε... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 (edited) Πάρη εγώ έκανα reset στο bt και στο τηλ χωρίς κάποια αλλαγή. Ναι στην 4.4.2 εμφανίστηκε το πρόβλημα. Εγώ έχω γαλλικό. Και ναι όντως είναι τραγική η εμβέλεια. Αν παρεμβληθεί κάτι ειδικά, χαθήκαμε... :p Γιατι ρε γμτ ??..μηπως ειναι θεμα σε ρομς συγκεκριμενων regions? Καποιος τολμηρος να φλασαρει καποια αλλη ρομ για να δουμε τι παιζει? Edited August 19, 2014 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 (edited) Γιατι ρε γμτ ??..μηπως ειναι θεμα σε ρομς συγκεκριμενων regions? Καποιος τολμηρος να φλασαρει καποια αλλη ρομ για να δουμε τι παιζει? Μετά από τις χαμένες κλήσεις μου φαίνεται παράδεισος η μικρή εμβέλεια.. :lol: Αν κάνει κάποιος πείραμα με άλλη ρομ ας ενημερώσει.. Edited August 19, 2014 by JoeBar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Εγώ με αγγλική Rom επίσης έχω το πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Εχω ελληνικο, περιμενω πως και [πως να ερθει η αναβαθμιση, ν τελειωνω με τις χαμενες κλησεις !!!!! Ας ελπισουμε οτι θα λειτουργει και σωστα το bluetooth. καποιος ειχε πει οτι δεν εχει προβλημα με την εμβελεια του bluetooth, ας μα ς πει ποιας χωρας ειναιη ρομ του μπας και βγαλουμε καμια ακρη με το ποια ρομ ειναι η καλυτερη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pumadark Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Εχω ελληνικο, περιμενω πως και [πως να ερθει η αναβαθμιση, ν τελειωνω με τις χαμενες κλησεις !!!!! Ας ελπισουμε οτι θα λειτουργει και σωστα το bluetooth. καποιος ειχε πει οτι δεν εχει προβλημα με την εμβελεια του bluetooth, ας μα ς πει ποιας χωρας ειναιη ρομ του μπας και βγαλουμε καμια ακρη με το ποια ρομ ειναι η καλυτερη. Δεν το βλέπω jimmys και εγώ ελληνικό εχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jlian Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Πρέπει να βρεθεί κάτοχος branded Cosmote να μας πει τι γίνεται. Αν το πάρουμε αντίστροφα, το οτι δεν έχουν εμφανιστεί στα φόρουμ κάτοχοι να ζητάνε βοήθεια στο θέμα εμβέλειας bt είναι καλός οιωνός. http://www.sammobile.com/firmwares/3/?download=31972 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Εγω ανεφερα εχθές μετά από δοκιμή ότι το bt σε ισπανικό δουλεύει άψογα. Το δοκίμασα σε απόσταση περίπου 10 μετρων και σε διαφορετικα δωματια το bt απο το κινητο.Κανένα απολύτως πρόβλημα. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Εγω ανεφερα εχθές μετά από δοκιμή ότι το bt σε ισπανικό δουλεύει άψογα. Το δοκίμασα σε απόσταση περίπου 10 μετρων και σε διαφορετικα δωματια το bt απο το κινητο.Κανένα απολύτως πρόβλημα. Με τις κλησεις εχεις προβλημα? ...ξερεις το γνωστο που λεμε καιρο τωρα.Να μην σε ακουνε, να μην τους ακους ξαφνικα, να κλεινει η γραμμη... τετοια πραγματα? Ειχες παλια προβληματα τετοια και τωρα ολα οκ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Με τις κλησεις εχεις προβλημα? ...ξερεις το γνωστο που λεμε καιρο τωρα.Να μην σε ακουνε, να μην τους ακους ξαφνικα, να κλεινει η γραμμη... τετοια πραγματα? Ειχες παλια προβληματα τετοια και τωρα ολα οκ? Κοίτα, το note αυτό είναι της γυναίκας μου και δεν κάνει πολλά τηλεφωνήματα για να διαπιστώσει πρόβλημα, αλλά όσες φορές μιλάμε μεταξύ μας δεν παρατηρήσαμε κάτι.Να πω βέβαια ότι δεν χρησιμοποιεί bt.Όταν είχα κι εγώ το 2 κάτι θέματα τέτοια μου είχαν προκύψει και το είχα αναφέρει, ήταν γενικό το κακό. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_gtc Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 (edited) Καλησπέρα. Είμαι κάτοχος galaxy note 2 και καταλάθος στην εγκατάσταση ενός δικτύου wi-fi πάτησα να υπάρχει κάποιος κωδικός ο οποίος τελικά είναι και ο κωδικός κλειδώματος οθόνης τον οποίον πλεον δε μπορώ να παρακάμψω και ότνα πηγαίνω από τις ρυθμίσεις κλέιδωμα οθόνης για να το απενεργοποιήσω δεν υπάρχει επιλογή παρά μόνο κλείδωμα με pin. Γνωρίζει κανείς τι ακριβώς συμβάινει και πως μπορώ να το διορθώσω??? Παρακαλώ διαφωτίστε με τις γνώσεις σας. Edited August 20, 2014 by giorgos_gtc Παράθεση Ericsson 768,nokia 3330,nokia 3510,sony ericsson k700i, sony ericsson w900i(my favourite),nokia n78,nokia 5800,nokia 7230,motorola defy mini xt320,samsung galaxy note 2,samsung galaxy s3,apple iphone 5s,sony xperia z3 compact tablet,apple iphone 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkap Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Πάρη εγώ έκανα reset στο bt και στο τηλ χωρίς κάποια αλλαγή. Ναι στην 4.4.2 εμφανίστηκε το πρόβλημα. Εγώ έχω γαλλικό. Και ναι όντως είναι τραγική η εμβέλεια. Αν παρεμβληθεί κάτι ειδικά, χαθήκαμε... :p Εγώ με γαλλικό και sony SBH52 σε 8-10 μέτρα και δυο τοίχους ενδιάμεσα παίζει μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derizio Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Περιμενω να ερθει αυτη η ρημαδα η αναβαθμιση στις ελληνικες unbrended συσκευες να δοκιμασω 2 bluetooth που εχω να δω τι γινεται. Ενα samsung και ενα sony, αλλα αναβαθμιση δεν βλεπω! :lol: Παράθεση http://teoderizio.blogspot.gr/ http://deriziomobile.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Εγώ με γαλλικό και sony SBH52 σε 8-10 μέτρα και δυο τοίχους ενδιάμεσα παίζει μια χαρά. Εγώ πάντως με Plantronics Marque 2 και με Samsung HS3000 έχω θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boo Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Ερώτηση κοινού. Μετά από μία πτώση μου έσπασαν τα κουμπώματα του battery cover και τώρα δεν εφαρμόζει καλά. Από που μπορούμε να πάρουμε αυθεντικό battery cover με ενσωματωμένη την κεραία του NFC γιατί στην samsung που ρώτησα δεν είχαν ιδέα; Παράθεση it is a dirty job but someone has got to do it... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_gtc Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Κάποιος που να γνωρίζει κάτι για το συγκεκριμενο θεμα???? ----- προσθήκη μηνύματος 78 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα. Είμαι κάτοχος galaxy note 2 και καταλάθος στην εγκατάσταση ενός δικτύου wi-fi πάτησα να υπάρχει κάποιος κωδικός ο οποίος τελικά είναι και ο κωδικός κλειδώματος οθόνης τον οποίον πλεον δε μπορώ να παρακάμψω και ότνα πηγαίνω από τις ρυθμίσεις κλέιδωμα οθόνης για να το απενεργοποιήσω δεν υπάρχει επιλογή παρά μόνο κλείδωμα με pin. Γνωρίζει κανείς τι ακριβώς συμβάινει και πως μπορώ να το διορθώσω??? Παρακαλώ διαφωτίστε με τις γνώσεις σας. Κάποιος που να γνωρίζει κάτι για το συγκεκριμενο θεμα???? Παράθεση Ericsson 768,nokia 3330,nokia 3510,sony ericsson k700i, sony ericsson w900i(my favourite),nokia n78,nokia 5800,nokia 7230,motorola defy mini xt320,samsung galaxy note 2,samsung galaxy s3,apple iphone 5s,sony xperia z3 compact tablet,apple iphone 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Κάποιος που να γνωρίζει κάτι για το συγκεκριμενο θεμα???? Δεν έχω τη συγκεκριμένη συσκευή οπότε δεν γνωρίζω να σου απαντήσω ακριβώς αλλά φαντάζομαι με μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων θα επανέλθει (μαζί με αυτό και όλα τα υπόλοιπα οπότε πάρε backup..). Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Τα μηνύματα που αφορούν την ελληνική οικονομία είναι off topic και μεταφέρθηκαν εκεί που έπρεπε ;). Παρακαλώ να μείνουμε στο θέμα μας :) Παράθεση Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pani169 Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 Παιδιά sos...δεν είχα καταλάβει ότι το κινητό υγραινοταν και τελικά όταν το κατάλαβα η κάμερα είχε γεμίσει με φυσαλίδες και όταν άνοιξα την κάμερα οι φωτογραφίες έδειχναν θολές...τι να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derizio Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 Παιδιά sos...δεν είχα καταλάβει ότι το κινητό υγραινοταν και τελικά όταν το κατάλαβα η κάμερα είχε γεμίσει με φυσαλίδες και όταν άνοιξα την κάμερα οι φωτογραφίες έδειχναν θολές...τι να κάνω? Ανοιξε το και καθαρισε το, δεν βλεπω αλλη λυση. Υπαρχουν βιντεο στο youtube. Εγω εχω ενα,εκτος του δικου μου, και το εχω ανοιξει 5 φορες σε 2 μερες :lol: Παράθεση http://teoderizio.blogspot.gr/ http://deriziomobile.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasm1988 Δημ. August 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2014 γεια σας παιδια..ο αδελφος μου εχει το νοτε 2 με 4.1.2 ρουταρισμενο. θελει να βαλει τη 4.4 και εχουμε καποιες ερωτησεις για αυτη. 1) το μπλουτουθ τελικα το έφτιαξαν (εμβέλεια, αποσυνδέσεις κτλ)? 2) αν το ρουταρει θα χαθει για παντα η εγγύηση (νοξ)? 3) υπάρχει κατι που πρεπει να προσέξουμε κατα το φλασαρισμα? 4) εναν εύκολο τροπο/ οδηγο για efs backup ? 5) αυτη τη ρομ την εχει δοκιμάσει κανενας ( http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2732780) , αξίζει? 6) απο τις στοκ ποιας χωράς προτείνεται? σορι για το κατεβατό..:O Παράθεση Samsung galaxy S3 Galaxy Tab 10.1 (p7500) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. August 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2014 Υπάρχει ξεχωριστό θέμα για τροποποίηση του note 2 με custom roms οπότε καλύτερα να απευθυνθείς εκεί. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=345660 Για την πρώτη σου ερώτηση μπορείς απλά να κοιτάξεις τις προηγούμενες 2 σελίδες όπου έχει συζητηθεί εκτενώς το θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts