Jump to content

Samsung Galaxy Note II (N7100)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μα ποιος σου είπε ότι βιάζομαι;; Δεν καταλαβαίνω το ύφος σου. Απλά ενημερώνω ποιες γειτονικές χώρες έχουν λάβει την αναβάθμιση και ότι λογικά θα πρέπει να πλησιάζει και εδώ. Να δούμε λοιπόν σε πόσες μέρες θα έρθει και εδώ.

• Απαντήσεις 17,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Τσεκάρετε το bluetooth οσοι αναβαθμισετε πρωτοι και γραψτε εδω τι παιζει με εμβελεια/ισχυ

Σε unbrand τιποτε ακομη...παραξενο παντως ο καθε παροχος να βγαζει ποιο νωρις την ενημερωση σε σχεση με το unbrand τηλ αυτοι εχουν να περασουν απο πανω και τα δικα τους...

Εγώ με Βουλγάρικο κινητό πήρα όπως ειπώθηκε και παραπάνω κανονικά την 4.4.2. και έχω να πω οτι δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα εκτός ίσως του ότι νοιώθω το κινητό να ζεσταίνεται λίγο περισότερο απο πρίν. Κατα τα άλλα όλα μια χαρά.

SMARTPHONES

NOTE 2, GALAXY SII PLUS, GALAXY GRAND NEO, GALAXY MINI

TABLET

GALAXY TAB 10,1, GALAXY NOTE 8.0, GALAXY TAB 4 7,0

Καλησπερα σε ολους.........

εχω παρα πολλους μηνες να ασχοληθω με το τηλ. δεν θυμαμε ουτε πως αναβαθμιζεται

του ειχα περασει sotmax 4.3 και η αληθεια ειναι οτι δεν εχω προβληματα ..........

αξηζει να παω σε 4.4.2 official που ειδα οτι βγηκε? και αν αξηζει με ποια βηματα να το κανω?

ξερει κανεις ουσιαστικες διαφορες μεταξυ των δυο?

ευχαριστω

............κανεις?

Το κατάλληλο μέρος για να ρωτήσεις δεν είναι εδώ αλλά εδώ :

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=345660

ευχαριστω!!!!!!!

Παιδια,εγω εχω sim κομμενη(απο sim την εχω κανει micro sim).Οταν παρω micro sim καινουρια, οι επαφες τηλεφωνου που ειναι ολες στην sim την παλια αποθηκευμενες,χανονται στην καινουρια??

Υπαρχει καποιος τροπος να το γλυτωσω αυτο??ευχαριστω..

Θα πρέπει να τις περάσεις στην καινούργια SIM. Κάνε ένα αντίγραφο της παλιάς και μετά το περνάς στην καινούργια. Πήγαινε Επαφές, πάτα το κουμπί του μενού (αριστερό), διάλεξε "Εισαγωγή/Εξαγωγή" και πάτα "Εξαγωγή στην κάρτα SD". Μόλις βάλεις την καινούργια SIM κάνεις πάλι τα αντίστοιχα και διαλέγεις "Εισαγωγή από κάρτα SD" επιλέγοντας τη SIM όταν σε ρωτήσει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Θα πρέπει να τις περάσεις στην καινούργια SIM. Κάνε ένα αντίγραφο της παλιάς και μετά το περνάς στην καινούργια. Πήγαινε Επαφές, πάτα το κουμπί του μενού (αριστερό), διάλεξε "Εισαγωγή/Εξαγωγή" και πάτα "Εξαγωγή στην κάρτα SD". Μόλις βάλεις την καινούργια SIM κάνεις πάλι τα αντίστοιχα και διαλέγεις "Εισαγωγή από κάρτα SD" επιλέγοντας τη SIM όταν σε ρωτήσει.

σε ευχαριστω πολυ φιλε..αυτο θα κανω..

Παιδια καλησπερα !! Αγορασα προσφατα μια flip case της Mercury και το καπακι κλεινει με μαγνητακι.Η απορεια μου ειναι η εξης:υπαρχει περιπτωση το μαγνητακι να επηρεάζει το σημα η' να κανει κακο στην οθονη ? χαζη ερωτηση το ξερω αλλα εχω την αισθηση πως οταν ανοιγω τα δεδομενα αργει να πιασει σημα...

Xiaomi Mi10T

Amazfit T-Tex

Sony a6000

Πριν καμία ωρίτσα πέρασα κι εγώ kit kat σε ελληνική συσκευή Vodafone. Δεν έκανα factory reset ούτε πριν ούτε μετά. Μέχρι στιγμής όλα τρέχουν ρολόι και όσες εφαρμογές δοκίμασα έτρεξαν κανονικά. Η συσκευή δείχνει να πηγαίνει λίγο πιο άνετα ενώ ένα antutu που έτρεξα μου έβαλε 22.088. Όταν μπορέσω θα δοκιμάσω και το bluetooth του αυτοκινήτου μιας και δεν έχω άλλο.

Xiaomi Redmi Note 3 Pro

Γιάννης

Πριν καμία ωρίτσα πέρασα κι εγώ kit kat σε ελληνική συσκευή Vodafone. Δεν έκανα factory reset ούτε πριν ούτε μετά. Μέχρι στιγμής όλα τρέχουν ρολόι και όσες εφαρμογές δοκίμασα έτρεξαν κανονικά. Η συσκευή δείχνει να πηγαίνει λίγο πιο άνετα ενώ ένα antutu που έτρεξα μου έβαλε 22.088. Όταν μπορέσω θα δοκιμάσω και το bluetooth του αυτοκινήτου μιας και δεν έχω άλλο.

Μηπως θυμασαι ποσο σου εβγαζε με την 4.3?

Παιδα εγω ειμαι ακομα στην 4.1.2 και μου βγαινει συνεχεια ενημερωση λογισμικου...μπορω να μαθω πριν το κανω ποια εκδοση ειναι??4.3 η 4.4??το κινητο αγοραστηκε περυσι τον ιουλη απο birdphone.(αν βοηθαει σε τιποτα αυτο).

Παιδιά, φρόντισε ο δίχρονος γιος μου να εκσφεδονήσει το κινητό το οποίο λόγω θήκης δεν έπαθε κάποια ορατή ζημιά αλλά πλέον κάνει επανεκιννήσεις από το πουθενά . Δεν είναι σε ενοχλητικό βαθμό η κατάσταση αλλά έχω σπαστεί....καμιά ιδέα τι μπορεί να είναι και αν διορθώνεται?

θελω να κανω μια ερωτηση εδω μεσα αξιζει να δωσω το nexus 5 και να παρω το n7105. ?

Για μενα, οχι δεν αξιζει, αλλά γουστα ειναι αυτά δεν μπορουμε να χουμε ολοι τα ιδια:rolleyes:

Για μενα, οχι δεν αξιζει, αλλά γουστα ειναι αυτά δεν μπορουμε να χουμε ολοι τα ιδια:rolleyes:

Το σκεφτομαο μονο λογο μπαταριας δεν ξερω ποση διαφορα μπορει να εχουν εσεις θα μου πειτε.

Η αληθεια ειναι οτι παιρνεις ενα πιο παλαιο μοντελο...

Αλλα περα απο αυτο.Μια ιδεα ειναι και το Nexus.

Θα εχεις αναβαθμισεις για λιγο καιρο ακομη...

Θα παρεις και την 5.0 εκδοση. Και;;;

Το Note λειτουργει απροβληματιστα.

Αν θες ,και εχεις ορεξη για παιχνιδια του περνας και μια aosp rom με την 5.0 οταν βγει και εισαι μια χαρα.

Εχει μεγαλυτερη οθονη απο το Nexus 5, απο οτι διαβαζω καλυτερη μπαταρια , παιρνει micro SD και οπτικα φερνει στο S5 :lol: ,οποτε δεν το λες και παλαιομοδιτικο.

Ισως σου κακοφανει το οτι δεν ειναι smooth τουλαχιστον τοσο οσο το Ν5 σε stock κατασταση.

Aλλη αναβαθμιση δεν νομιζω να παρει το Note 2.

Αυτα.Εσυ αποφασιζεις.

Samsung Note Series Fan! :happy:

Samsung [Note 4] N910F in White!

Samsung [Note 2] N7100 in Blue

..Inspiration doesn't wait..

• The title was changed to Samsung Galaxy Note II (N7100)