Bezbozny Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Μα ποιος σου είπε ότι βιάζομαι;; Δεν καταλαβαίνω το ύφος σου. Απλά ενημερώνω ποιες γειτονικές χώρες έχουν λάβει την αναβάθμιση και ότι λογικά θα πρέπει να πλησιάζει και εδώ. Να δούμε λοιπόν σε πόσες μέρες θα έρθει και εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimpate Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Ήρθε (4.4.2) και σε ελληνικό Vodafone..... Άντε και σε OPEN AUSTRIA...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Ναι το είδα και εγώ ότι δόθηκε... Τελικά η Vodafone έδωσε πρώτη σε όλες τις χώρες σχεδόν την αναβάθμιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jlian Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Τσεκάρετε το bluetooth οσοι αναβαθμισετε πρωτοι και γραψτε εδω τι παιζει με εμβελεια/ισχυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakoudis Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Σε unbrand τιποτε ακομη...παραξενο παντως ο καθε παροχος να βγαζει ποιο νωρις την ενημερωση σε σχεση με το unbrand τηλ αυτοι εχουν να περασουν απο πανω και τα δικα τους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bibilos789 Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Εγώ με Βουλγάρικο κινητό πήρα όπως ειπώθηκε και παραπάνω κανονικά την 4.4.2. και έχω να πω οτι δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα εκτός ίσως του ότι νοιώθω το κινητό να ζεσταίνεται λίγο περισότερο απο πρίν. Κατα τα άλλα όλα μια χαρά. Παράθεση SMARTPHONES NOTE 2, GALAXY SII PLUS, GALAXY GRAND NEO, GALAXY MINI TABLET GALAXY TAB 10,1, GALAXY NOTE 8.0, GALAXY TAB 4 7,0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azzazel Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Με το bluetooth έχεις θέμα εσύ? Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pharao Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Καλησπερα σε ολους......... εχω παρα πολλους μηνες να ασχοληθω με το τηλ. δεν θυμαμε ουτε πως αναβαθμιζεται του ειχα περασει sotmax 4.3 και η αληθεια ειναι οτι δεν εχω προβληματα .......... αξηζει να παω σε 4.4.2 official που ειδα οτι βγηκε? και αν αξηζει με ποια βηματα να το κανω? ξερει κανεις ουσιαστικες διαφορες μεταξυ των δυο? ευχαριστω ............κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Το κατάλληλο μέρος για να ρωτήσεις δεν είναι εδώ αλλά εδώ : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=345660 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pharao Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Το κατάλληλο μέρος για να ρωτήσεις δεν είναι εδώ αλλά εδώ : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=345660 ευχαριστω!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psiliammos Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Παιδια,εγω εχω sim κομμενη(απο sim την εχω κανει micro sim).Οταν παρω micro sim καινουρια, οι επαφες τηλεφωνου που ειναι ολες στην sim την παλια αποθηκευμενες,χανονται στην καινουρια?? Υπαρχει καποιος τροπος να το γλυτωσω αυτο??ευχαριστω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Θα πρέπει να τις περάσεις στην καινούργια SIM. Κάνε ένα αντίγραφο της παλιάς και μετά το περνάς στην καινούργια. Πήγαινε Επαφές, πάτα το κουμπί του μενού (αριστερό), διάλεξε "Εισαγωγή/Εξαγωγή" και πάτα "Εξαγωγή στην κάρτα SD". Μόλις βάλεις την καινούργια SIM κάνεις πάλι τα αντίστοιχα και διαλέγεις "Εισαγωγή από κάρτα SD" επιλέγοντας τη SIM όταν σε ρωτήσει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psiliammos Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Θα πρέπει να τις περάσεις στην καινούργια SIM. Κάνε ένα αντίγραφο της παλιάς και μετά το περνάς στην καινούργια. Πήγαινε Επαφές, πάτα το κουμπί του μενού (αριστερό), διάλεξε "Εισαγωγή/Εξαγωγή" και πάτα "Εξαγωγή στην κάρτα SD". Μόλις βάλεις την καινούργια SIM κάνεις πάλι τα αντίστοιχα και διαλέγεις "Εισαγωγή από κάρτα SD" επιλέγοντας τη SIM όταν σε ρωτήσει. σε ευχαριστω πολυ φιλε..αυτο θα κανω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanouris Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Παιδια καλησπερα !! Αγορασα προσφατα μια flip case της Mercury και το καπακι κλεινει με μαγνητακι.Η απορεια μου ειναι η εξης:υπαρχει περιπτωση το μαγνητακι να επηρεάζει το σημα η' να κανει κακο στην οθονη ? χαζη ερωτηση το ξερω αλλα εχω την αισθηση πως οταν ανοιγω τα δεδομενα αργει να πιασει σημα... Παράθεση Xiaomi Mi10T Amazfit T-Tex Sony a6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azzazel Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Πριν καμία ωρίτσα πέρασα κι εγώ kit kat σε ελληνική συσκευή Vodafone. Δεν έκανα factory reset ούτε πριν ούτε μετά. Μέχρι στιγμής όλα τρέχουν ρολόι και όσες εφαρμογές δοκίμασα έτρεξαν κανονικά. Η συσκευή δείχνει να πηγαίνει λίγο πιο άνετα ενώ ένα antutu που έτρεξα μου έβαλε 22.088. Όταν μπορέσω θα δοκιμάσω και το bluetooth του αυτοκινήτου μιας και δεν έχω άλλο. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Πριν καμία ωρίτσα πέρασα κι εγώ kit kat σε ελληνική συσκευή Vodafone. Δεν έκανα factory reset ούτε πριν ούτε μετά. Μέχρι στιγμής όλα τρέχουν ρολόι και όσες εφαρμογές δοκίμασα έτρεξαν κανονικά. Η συσκευή δείχνει να πηγαίνει λίγο πιο άνετα ενώ ένα antutu που έτρεξα μου έβαλε 22.088. Όταν μπορέσω θα δοκιμάσω και το bluetooth του αυτοκινήτου μιας και δεν έχω άλλο. Μηπως θυμασαι ποσο σου εβγαζε με την 4.3? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azzazel Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Μου έβγαζε γύρω στα 21.400 με 21.500 Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psiliammos Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Παιδα εγω ειμαι ακομα στην 4.1.2 και μου βγαινει συνεχεια ενημερωση λογισμικου...μπορω να μαθω πριν το κανω ποια εκδοση ειναι??4.3 η 4.4??το κινητο αγοραστηκε περυσι τον ιουλη απο birdphone.(αν βοηθαει σε τιποτα αυτο). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
socper Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Παιδιά, φρόντισε ο δίχρονος γιος μου να εκσφεδονήσει το κινητό το οποίο λόγω θήκης δεν έπαθε κάποια ορατή ζημιά αλλά πλέον κάνει επανεκιννήσεις από το πουθενά . Δεν είναι σε ενοχλητικό βαθμό η κατάσταση αλλά έχω σπαστεί....καμιά ιδέα τι μπορεί να είναι και αν διορθώνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ippo88 Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 θελω να κανω μια ερωτηση εδω μεσα αξιζει να δωσω το nexus 5 και να παρω το n7105. ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manossef Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 θελω να κανω μια ερωτηση εδω μεσα αξιζει να δωσω το nexus 5 και να παρω το n7105. ? Για μενα, οχι δεν αξιζει, αλλά γουστα ειναι αυτά δεν μπορουμε να χουμε ολοι τα ιδια:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azzazel Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Και ένα screen shot από antutu [ATTACH]46702[/ATTACH] Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ippo88 Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Για μενα, οχι δεν αξιζει, αλλά γουστα ειναι αυτά δεν μπορουμε να χουμε ολοι τα ιδια:rolleyes: Το σκεφτομαο μονο λογο μπαταριας δεν ξερω ποση διαφορα μπορει να εχουν εσεις θα μου πειτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Η αυτονομία του είναι ένα από τα ατού του Ν2 αλλά πως να σου πούμε αφού δεν έχουμε το ΝΧ5?:worry::lol: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisss Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Η αληθεια ειναι οτι παιρνεις ενα πιο παλαιο μοντελο... Αλλα περα απο αυτο.Μια ιδεα ειναι και το Nexus. Θα εχεις αναβαθμισεις για λιγο καιρο ακομη... Θα παρεις και την 5.0 εκδοση. Και;;; Το Note λειτουργει απροβληματιστα. Αν θες ,και εχεις ορεξη για παιχνιδια του περνας και μια aosp rom με την 5.0 οταν βγει και εισαι μια χαρα. Εχει μεγαλυτερη οθονη απο το Nexus 5, απο οτι διαβαζω καλυτερη μπαταρια , παιρνει micro SD και οπτικα φερνει στο S5 :lol: ,οποτε δεν το λες και παλαιομοδιτικο. Ισως σου κακοφανει το οτι δεν ειναι smooth τουλαχιστον τοσο οσο το Ν5 σε stock κατασταση. Aλλη αναβαθμιση δεν νομιζω να παρει το Note 2. Αυτα.Εσυ αποφασιζεις. Παράθεση Samsung Note Series Fan! :happy: Samsung [Note 4] N910F in White! Samsung [Note 2] N7100 in Blue ..Inspiration doesn't wait.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts