Thanouris Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 καλησπερα παιδια, τελευταια μου κανει κολπα η φορτιση του κινητου. μπορει να το εχω ολη νυχτα και φτανει στο 63% φορτιση, ενω επισης καμια φορα δε φορτιζει καν. ειμαι με 4.3.καμια ιδεα?λετε να φταιει ο φορτιστης? Δοκιμασε εναν αλλο φορτιστη αλλιως μπορει να ειναι θεμα μπαταριας πιστευω...Αν επιτρεπεται ποσο καιρο το εχεις το κινητο?(Διοτι και εμενα μου κανει κατι περιεργα...σπανια μεν αλλα τα κανει) Παράθεση Xiaomi Mi10T Amazfit T-Tex Sony a6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 καλησπερα παιδια, τελευταια μου κανει κολπα η φορτιση του κινητου. μπορει να το εχω ολη νυχτα και φτανει στο 63% φορτιση, ενω επισης καμια φορα δε φορτιζει καν. ειμαι με 4.3.καμια ιδεα?λετε να φταιει ο φορτιστης? Aλλαξε το καλώδιο usb. Πρώτα τσέκαρε με το app αυτό πόσο ρεύμα δίνει: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.abmantis.galaxychargingcurrent.free Πρέπει να σου δίνει γυρω στα 1650 με 1700. Αν έχεις χαμηλότερο άλλαξε το καλώδιο. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ponaei8anasi Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 καλησπερα παιδια, τελευταια μου κανει κολπα η φορτιση του κινητου. μπορει να το εχω ολη νυχτα και φτανει στο 63% φορτιση, ενω επισης καμια φορα δε φορτιζει καν. ειμαι με 4.3.καμια ιδεα?λετε να φταιει ο φορτιστης? Κατεβασε το galaxy charging απο το play store και θα δεις αν φταιει ο φορτιστης.. Λογικα θα φταιει το καλωδιο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jstllucky Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Για το reference μιλάμε έτσι? Το 1700 το πιάνεις όταν ο φορτιστής είναι ολοκαίνουριος ας πούμε και στα 1650 θέλεις άλλο καλώδιο..?? Παράθεση Παντασουζα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Mια χαρά είναι και το 1650. Εγώ από καινούριο έως και τώρα έχω πάντα 1698. Αν έχει πρόβλημα θα σου δείχνει εξώφθαλμα μικρό πχ 400 κτλ. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DlMlTRlS Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 ευχαριστω για τις απαντησεις σας, το galaxy charging moy bgazei reference 1698 maximum 400mA average 400mA πως τα αξιολογω αυτα? 1.5 χρονο το εχω το κινητο... εχω την εντυπωση με εναν αλλο φορτιστη (οχι samsung) φορτιζε καλυτερα, χωρις να ειμαι σιγουρος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Aλλαξε καλώδιο usb στον φορτιστή και ξαναδοκίμασε. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DlMlTRlS Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 (edited) εγγυηση με καλυπτει? με εναν αλλο φορτιστη και καλωδιο απο αλλη συσκευη μου βγαζει reference 1698 maximum 1000mA average 1000mA με τον ιδιο φορτιστη-αλλο καλωδιο reference 1698 maximum 1400mA average 1400mA σημαινει εχει προβλημα το καλωδιο? Edited May 12, 2014 by DlMlTRlS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Το καλώδιο σου φταίει μάλλον. Ο άλλος φορτιστής βγάζει 2Α ? Η εγγύηση δεν ξέρω αν το καλύπτει αλλά μιλάμε για ευτελές ποσό. Πιο πολλά θα χαλάσεις να πας σμαρτεκ να το τσεκάρεις. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strada Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Φορτισμένο από προχθές το βραδυ, με καλούτσικη χρήση δύο μέρες wifi , αυτή τη στιγμή που γράφω η μπαταρία είναι στο 34%!!! Μπράβο στη σαμσουνγκ γιατί στην 4.4.2 η μπαταρία πήρε κι άλλο τα πάνω της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jstllucky Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Ναι, σε μένα είναι + 35 με 40% πάνω! Έρχομαι από 4.1.2 βεβαια Παράθεση Παντασουζα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddesign Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 (edited) Γεια σας και απο εμενα στην παρεα! Εχω ενα θεμα μεγαλο μπορω να πω..... Αν μπορουσατε τα φωτα σας... Αξιζει επισκευη λετε η οχι?το κινητο ανοιγει κανονικα ακουω τον ηχο οταν ανοιγει.. :X [ATTACH]45048[/ATTACH][ATTACH]45049[/ATTACH] και τη ειναι αυτο που εχει ξηλωθει μεσα στον κυκλο? ευχαριστω προκαταβολικα!! εφυγε απο την τσεπη μου στον δρομο ,που ημουν με το μηχανακι :cry: Edited May 13, 2014 by Sofos_5 Παράθεση Motorola Moto X 2014 Samsung Galaxy Note II GT-N7100(Rom stock Jb 4.3)Lost imei :blink: Vodafone smart 2 (DDESIGN ROM V1.0)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=340377 LG V490 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThemisXRS Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 εφυγε απο την τσεπη μου στον δρομο ,που ημουν με το μηχανακι :cry: στο πατησε αμαξι;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddesign Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 λογικα ναι γιατι ειχε κινηση στο δρομο. το θεμα ειναι οτι δουλευει ακουγεται οτι ανοιγει ... ελεγα να χτυπησω απο ebay με κανα 100ασταρικο οθονη με digitizer η δεν αξηζει λετε? και καπακι πισω εσπασε... Παράθεση Motorola Moto X 2014 Samsung Galaxy Note II GT-N7100(Rom stock Jb 4.3)Lost imei :blink: Vodafone smart 2 (DDESIGN ROM V1.0)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=340377 LG V490 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanouris Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 λογικα ναι γιατι ειχε κινηση στο δρομο. το θεμα ειναι οτι δουλευει ακουγεται οτι ανοιγει ... ελεγα να χτυπησω απο ebay με κανα 100ασταρικο οθονη με digitizer η δεν αξηζει λετε? και καπακι πισω εσπασε... Πραγματικα ειδα την φωτο και με επιασε η καρδια μου... :( αυθεντικο το ανταλακτικο καπου εκει εχει και το καπακι πες αλλα 20...ελπιζω να εχει παθει μονο αυτα.... πιστευω πως με 50 ευρώ παραπανω παιρνεις ενα μεταχειρισμενο...Αποψη μου παντα.... Παράθεση Xiaomi Mi10T Amazfit T-Tex Sony a6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddesign Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 ελεγα να παρω ενα oem απο εδω η κατι παρομοιο http://www.ebay.co.uk/itm/OEM-LCD-Touch-Digitizer-Screen-Assembly-for-Samsung-Galaxy-Note-2-II-N7100-UK-/261479318680?pt=UK_Replacement_Parts_Tools&hash=item3ce161c498 η απο κινα χωρις μεταφορικα η ελαχιστα. εσεις τη προτεινετε? μεταχειρισμενο δε βρισκεις κατω απο 250 ε ενω με 125 περιπου το φτιαχνω... Παράθεση Motorola Moto X 2014 Samsung Galaxy Note II GT-N7100(Rom stock Jb 4.3)Lost imei :blink: Vodafone smart 2 (DDESIGN ROM V1.0)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=340377 LG V490 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosm10 Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Σε τέτοια κατάσταση είναι ρίσκο να κάτσεις να το φτιάξεις.....πες ότι αλλάζεις οθόνη, αν δεν λειτουργεί κάτι άλλο και πας για πλακέτα μπήκες μέσα.αποψη μου να κοιτάξεις για κανά μεταχειρισμένο ή τουλαχιστον βρες κάποιον που εμπιστεύεσαι και ξέρει να σου κοστολογησει τη ζημιά. Παράθεση Galaxy S6 Edge+,LG GFLEX 2,LG G2,Galaxy Note 2 Κατασκευές Αλουμινίου www.afoimitropouloi.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThemisXRS Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 οντως πρεπει να πας σε καποιον να το κοιταξει γιατι δεν ξερεις αν εχει χαλασει τιποτα αλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddesign Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Ναι ένταξή σωστά αλλά :wacko: μηπως γνωρίζει κάποιος τη έιναι αυτό που εχω σημειωμενο στόν κύκλο; :rolleyes: Παράθεση Motorola Moto X 2014 Samsung Galaxy Note II GT-N7100(Rom stock Jb 4.3)Lost imei :blink: Vodafone smart 2 (DDESIGN ROM V1.0)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=340377 LG V490 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fingerskater Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Παιδιά πάντως εγώ με την 4.4.2 που μου ήρθε προχθές? Βλέπω αλλαγή στην μπαταρία προς το χειρότερο, και αυτό με έχει ανησυχήσει. Το έχω στην φόρτιση και φορτίζει αργά αργά. Αν το χρησιμοποιώ κιόλας, όχι μόνο δεν ανεβαίνει, πέφτει. Λέτε να είναι θέμα του φορτιστή που το έπαθε ξαφνικά με την έλευση της 4.4.2 ή κάτι φταίει με το λογισμικό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Παιδιά πάντως εγώ με την 4.4.2 που μου ήρθε προχθές? Βλέπω αλλαγή στην μπαταρία προς το χειρότερο, και αυτό με έχει ανησυχήσει. Το έχω στην φόρτιση και φορτίζει αργά αργά. Αν το χρησιμοποιώ κιόλας, όχι μόνο δεν ανεβαίνει, πέφτει. Λέτε να είναι θέμα του φορτιστή που το έπαθε ξαφνικά με την έλευση της 4.4.2 ή κάτι φταίει με το λογισμικό?Στους αρχικους κυκλους φορτισης μετα απο μια νεα ρομ παντα υπαρχει μεγαλυτερη καταναλωση μπαταριας λογω αρχικων συγχρονισμων εφαρμογων κλπ.Κια σε μενα στις 2 πρωτες φορτισεις μετα την 4.3 ειχα μικροτερη αυτονομια μετα ομως εστρωσε.Κανε κανα δυο τρεις ολοκληρωμενους κυκλους φορτισης ακομα και αν συνεχισει να επιμενει τοτε να αρχισεις να ανησυχεις. Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Στους αρχικους κυκλους φορτισης μετα απο μια νεα ρομ παντα υπαρχει μεγαλυτερη καταναλωση μπαταριας λογω αρχικων συγχρονισμων εφαρμογων κλπ.Κια σε μενα στις 2 πρωτες φορτισεις μετα την 4.3 ειχα μικροτερη αυτονομια μετα ομως εστρωσε.Κανε κανα δυο τρεις ολοκληρωμενους κυκλους φορτισης ακομα και αν συνεχισει να επιμενει τοτε να αρχισεις να ανησυχεις. Χμμ.... Οταν σε φαση φορτισης αντι να αυξανεται το ποσοστο της μπαταριας αυτο πεφτει, δεν χρειαζεται να περιμενεις τιποτε. Υπαρχει προβλημα και θα σου συνιστουσα να ελεγχο κατα σειρα σε καλωδιο φορτισης, φορτιστη και πριζα. Εν αναγκη βαλε και το προγραμμα ελεγχου φορτισης που κυκλοφορει στο πλεϊ στορ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddesign Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 (edited) καλημερα τελικα βρηκα τη ειναι http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_odkw=AP0NN000100&_osacat=0&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xvibrator+motor+n7100&_nkw=vibrator+motor+n7100&_sacat=0 [ATTACH]45117[/ATTACH] ειναι για τη δονηση ...θα το ανοιξω θα προσπαθησω να ανεβοκατεβασω την ενταση να δω αν λειτουργει τελικα η δονηση γιατι δεν το εχω δοκιμασει...:confused: edit:τελικα ανοιγω το κινητο κανει τον ηχο που ανοιγει ανεβασω τον ηχο μου κανει το μπιπ οτι ειναι φουλ στο (τερμα) ο ηχος αλλα οταν κατεβαζω τιποτα η δονηση οποτε αλλα 5ε για δονηση ... :( Edited May 15, 2014 by ddesign Παράθεση Motorola Moto X 2014 Samsung Galaxy Note II GT-N7100(Rom stock Jb 4.3)Lost imei :blink: Vodafone smart 2 (DDESIGN ROM V1.0)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=340377 LG V490 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drgt Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Οποιος καταφερε να κανει φωνητικη κληση μεσω ΒΤ ακουστικου και χωρις προσβαση στο διαδικτυο, παρακαλω να γραψει τη διαδικασια. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Χμμ.... Οταν σε φαση φορτισης αντι να αυξανεται το ποσοστο της μπαταριας αυτο πεφτει, δεν χρειαζεται να περιμενεις τιποτε. Υπαρχει προβλημα και θα σου συνιστουσα να ελεγχο κατα σειρα σε καλωδιο φορτισης, φορτιστη και πριζα. Εν αναγκη βαλε και το προγραμμα ελεγχου φορτισης που κυκλοφορει στο πλεϊ στορ Παντως να ξερεις οτι γενικα μπορει να μην εινα χαλασμενο το καλωδιο αλλα να μην δινει πανω απο 1000 mah. Καλωδιο καινουριο που πηρα απο πλαισιο πριν 1 χρονο φορτίζει με 800mah.. δεν υποστηριζει μαλλον περισσοτερα mah Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts