Jump to content

Samsung Galaxy Note II (N7100)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μόλις είχα βάλει την γαλλική 4.4.2. Σε recovery δεν μπαινει, βγαζει το πρασινο μπαρμπαδελάκι ,γραφει απο κάτω downloading... και μενει εκει, χωρίς να κανει ή να μπορείς να κάνεις τίποτα αλλο... δεν ξέρω...

Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια

Αμα σου βγαζει το πρασινο και λεει downloading εισαι σε download mode...

Xiaomi Mi10T

Amazfit T-Tex

Sony a6000

• Απαντήσεις 17,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

απο τα λίγα που ξέρω,για το φίλο απο πάνω,όντως αφού είσαι με το πράσινο μπαρμπαδελι είσαι σε download mode οπότε ξανασυνδέεις με odin και επάνω θα γράψει με κόκκινα μικρά γραμματάκια odin mode και κάνεις απο την αρχή την διαδικασία να φλασάρεις ξανά την 4.4.2 γαλλίας ή ινδιας.Αν λέω ανακρίβιες διορθώστε με...και γώ έτσι την πάτησα,κόλλησε σε download mode ,έβγαλα έβαλα την μπαταρία και μετά με το παλιό laptop με τα windows xp τα σιγουράκια,πέρασα drivers samsung,μετά odin,κατέβασα ξανά την firmware και το κατάφερα.

Παιδιά καλημέρα,

Είμαι ακόμα με 4.1.2 (root) και μετά τα καλά λόγια που ακούω για την 4.4.2 λέω να τη περάσω. Αν λοιπόν ξερουτάρω και μηδενίσω counters θα μου εμφανίσει ως update μέσω OTA την 4.3 ή κατευθείαν την 4.4.2 ?

Σε μένα από 4.1.2 πέρασε την 4.3 + κάμποσες ενημερώσεις της και μετά 4.4, δεν είμαι ροοτ βέβαια..

Παντασουζα

Και τους χάρτες που τους έχεις;

Όσο για το χώρο θα διαφωνήσω. Τα 16gb δυστυχώς είναι πολύ λίγα... Μετά βίας μου φτάνουν...

Στο τηλ και αυτοί. Τρέχει μάλιστα καλύτερα από την κάρτα....όποτε το χρησιμοποιώ γιατί έχω εργοστασιακό navi στο αμάξι.

Ι need a six month vacation, twice a year.

Ευχαριστω παρα πολύ. Την κατεβάζω και θα δοκιμάσω . Οπως και να έχει ευχαριστώ παρα πολύ όσους απάντησαν και βοήθησαν...

απο μεγαλη πειρα σου λεω πως δεν εχει παθει κατι το κινητο σου. απλα πρεπει να βρεις την διαδικασια να το ανοιξεις. συνηθως καλη λυση ειναι να περασεις μεσω odin μια prerooted rom.. λεω prerooted γιατι σε αυτες εχουν βγαλει το knox. και εισαι ετοιμος σχεδον για να ξανα βαλεις custom rom... μολις μεσω odin περασεις το cwm

oiwnos

Μετά από 10+μέρες συμβίωσης με την κιτ κατ μπορώ να πω με σχεδόν 100% σιγουριά, πως το πρόβλημα που αντιμετωπίζαμε πολλοί με την 4.3 και την 4.1.2 σχετικά με το ότι δεν μας άκουγε ο συνομιλητής ή δεν τον ακούγαμε εμείς πλέον δεν υπάρχει. Το Note 2 πλέον είναι το πιο απροβλημάτιστο κινητό εκεί έξω. Πιο απροβλημάτιστο και από το 3άρι το οποίο επίσης έχω...

Τελικά μέσω odin ξαναπέρασα την γαλλική 4.4.2 και επιτέλους ξαναλειτουργησε το τηλεφωνο. Ελπίζω να βρω κάποιον καλό οδηγό, και να τον διαβάσω σωστά και την επόμενη φορά να το καταφέρω, αν και η αλήθεια είναι ότι τρόμαξα μην έκανα καποια χοντρή ζημιά στο τηλ. ,που μαλλον θα το σκεφτώ καλά πριν το ξανατολμήσω.

Και παλι πολλά πολλά ευχαριστω σε όλους για την βοήθεια.

Αυτά είναι πολύ καλά νέα! Εγώ είμαι με ελληνική και ακόμα περιμένω αλλά έτσι και αλλιώς δεν έχω λόγο να βιάζομαι.

Το Note 2 αποτελεί από τις πιο επιτυχημένες αγορές διαχρονικά. Ομολογώ ότι ψάχνω συνεχώς αφορμή για να το αλλάξω με κάποιο καινούργιο αλλά δεν βρίσκω σοβαρό επιχείρημα ώστε να κάνω την αλλαγή.

Τα έχει όλα και τα κάνει όλα άψογα!

Κάποτε ήταν το μέγεθος αλλά τώρα πια όλες οι ναυαρχίδες είναι πολύ κοντά του.

Μετά από 10+μέρες συμβίωσης με την κιτ κατ μπορώ να πω με σχεδόν 100% σιγουριά, πως το πρόβλημα που αντιμετωπίζαμε πολλοί με την 4.3 και την 4.1.2 σχετικά με το ότι δεν μας άκουγε ο συνομιλητής ή δεν τον ακούγαμε εμείς πλέον δεν υπάρχει. Το Note 2 πλέον είναι το πιο απροβλημάτιστο κινητό εκεί έξω. Πιο απροβλημάτιστο και από το 3άρι το οποίο επίσης έχω...

Και πάνω που έλεγα να το πουλήσω και να πάρω στο 3. Τι θέμα έχει το 3 ;

καλησπερα! Μολις το τσιμπησα...Ελλαδα ποτε θα μας δωσουν το kitkat ξερουμε ;

Καλορίζικο :D !!!! Προς το παρων μονο Ινδια και Γαλλια την εχουν παρει...Μπορεις να την βαλεις μεσω odin αλλα λογικα πολυ συντομα θα ερθει μεσω OTA...

Xiaomi Mi10T

Amazfit T-Tex

Sony a6000

Καλορίζικο :D !!!! Προς το παρων μονο Ινδια και Γαλλια την εχουν παρει...Μπορεις να την βαλεις μεσω odin αλλα λογικα πολυ συντομα θα ερθει μεσω OTA...

Σε ευχαριστω ! :) θα περιμενω..δεν ξαναμπλεκω με odin κλπ.

Υπάρχει έστω και ένας άνθρωπος που να έχει εγκαταστήσει έστω και μία εφαρμογή στην κάρτα μνήμης με την 4.3 και να μπορεί να μου πει εάν αυτή η εφαρμογή δουλεύει στην 4.4.2?

Ευχαριστώ!

Και πάνω που έλεγα να το πουλήσω και να πάρω στο 3. Τι θέμα έχει το 3 ;

με την 4.4.2 μειώθηκε κατά πολύ η αυτονομία της συσκευής. Στο δικό μου μόνο αυτό το πρόβλημα αντιμετωπίζω (είμαι από τους τυχερούς)... Αν κάνεις μια βόλτα από το thread του 3 αριού θα δεις πολλά παράπονα, από χάσιμο κωδικών wifi καθημερινά, μέχρι ξεχωριστό θέμα μόνο για την κάμερα και διάφορα προβλήματα που αφορούν αυτή...Γενικά τα έκανε λίγο μαντάρα η σαμυ με το 3άρι...

Υπάρχει έστω και ένας άνθρωπος που να έχει εγκαταστήσει έστω και μία εφαρμογή στην κάρτα μνήμης με την 4.3 και να μπορεί να μου πει εάν αυτή η εφαρμογή δουλεύει στην 4.4.2?

Ευχαριστώ!

Ολες τις εφαρμογες πλυν του cleam master το εχω κλικαρει στην sd απο τις ρυθμισεις αμα εννοεις αυτο....και δουλευουν μια χαρα....

Xiaomi Mi10T

Amazfit T-Tex

Sony a6000

Καλησπέρα παιδια. εγω δεν παρατηρησα με την νέα εκδοση καμια ιδιαιτερη Διαφορά στην αυτονομία. Με Την ιδια χρηση το βραδυ θελει φορτιση. Το ξεσχιζω ομως μιλάμε ....

Μηπως ειδες διαφορα στο μεγεθος της χρησιμοποιημενης μνημης ? Ειχα διαβασει οτι ειναι πιο ελαφρια η 4.4. Ισχυει κατι τετοιο ?

πια η διαφορα μεταξύ Samsung Galaxy Note II με το Samsung Galaxy Note II (LTE Non Regional) κ πως μπορω να ξεχωρισω ενα μεταχειρησμενο note2 αν ειναι απλο η LTE? στην τιμη τι διαφορα εχουν?
http://ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ SITE ΜΟΥ!!

Καλησπέρα παιδια. εγω δεν παρατηρησα με την νέα εκδοση καμια ιδιαιτερη Διαφορά στην αυτονομία. Με Την ιδια χρηση το βραδυ θελει φορτιση. Το ξεσχιζω ομως μιλάμε ....

Ο φίλος επάνω μιλάει για το Νοτε 3.

Ι need a six month vacation, twice a year.

• The title was changed to Samsung Galaxy Note II (N7100)