truckman Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 (edited) Επειδη την κατρβασα και εγω μπορεις να μου πεις ποια ειναι η χρησιμοτητα της γιατι εγω δεν εχω καταλαβει. Μετατρεπει το κείμενο σε ομιλία σε οποιες εφαρμογες το υποστηριζουν.Εως τωρα δεν υπηρχε αυτη η δυνατότητα by default σε Ελληνικη γλωσσα πάρα μόνο με αγορασμενες εφαρμογες τριτων οπως το Svox.Η google συνεχιζει να σφυρα αδιαφορα για την γλωσσα μας σε αυτο το θεμα και μεχρι πριν λιγο και η samsung.Τωρα, πως τους ηρθε και το εκαναν....!!!Παντως βλεπω οτι κατι πανε να δωσουν σιγα σιγα στο note μας,κατι κινησεις φαινονται, ισως να εχουμε και τιποτα ευχάριστες εκπληξεις στην συνεχεια.... Edited January 9, 2014 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigio13 Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Μετατρεπει το κείμενο σε ομιλία σε οποιες εφαρμογες το υποστηριζουν.Εως τωρα δεν υπηρχε αυτη η δυνατότητα by default σε Ελληνικη γλωσσα πάρα μόνο με αγορασμενες εφαρμογες τριτων οπως το Svox.Η google συνεχιζει να σφυρα αδιαφορα για την γλωσσα μας σε αυτο το θεμα και μεχρι πριν λιγο και η samsung.Τωρα, πως τους ηρθε και το εκαναν....!!!Παντως βλεπω οτι κατι πανε να δωσουν σιγα σιγα στο note μας,κατι κινησεις φαινονται, ισως να εχουμε και τιποτα ευχάριστες εκπληξεις στην συνεχεια.... Ξερεις καποια εφρμογη που να το υποστηριζει να το δοκιμασω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsipfi Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Η ομιλία στα gps. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drgt Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Οποιοι εχουν cosmote και εχουν ενεργοποιησει τη θυριδα τους στο mail.mycosmos.gr πεστε μου πoιον browser χρησιμοποιειτε απο το κινητο που να δειχνει σωστα τη σελιδα (το εσωτερικο της, οχι το logon) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Καλημερα σας, Ερωτηση για λογαριασμο φιλου που ειναι σε Offilical 4.3 γιατι εγω ειμαι custom atm. Στις ρυθμισεις-> κλειδωμα οθονης παρατηρω οτι δεν εχει συντομευσεις. Ξερεις κανεις γιατι.Ο ιδιος αναφερει οτι υπηρχαν αλλα δεν τις βρισκει. Καποια ιδεα?Να ενημερωσω πως την εβαλε την 4.3 χωρις επαναφορα εργοστασιακων. Ευχαριστω Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Καλημερα σας, Ερωτηση για λογαριασμο φιλου που ειναι σε Offilical 4.3 γιατι εγω ειμαι custom atm. Στις ρυθμισεις-> κλειδωμα οθονης παρατηρω οτι δεν εχει συντομευσεις. Ξερεις κανεις γιατι.Ο ιδιος αναφερει οτι υπηρχαν αλλα δεν τις βρισκει. Καποια ιδεα?Να ενημερωσω πως την εβαλε την 4.3 χωρις επαναφορα εργοστασιακων. Ευχαριστω Μια χαρά εκεί υπάρχουν. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigio13 Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Καλημερα σας, Ερωτηση για λογαριασμο φιλου που ειναι σε Offilical 4.3 γιατι εγω ειμαι custom atm. Στις ρυθμισεις-> κλειδωμα οθονης παρατηρω οτι δεν εχει συντομευσεις. Ξερεις κανεις γιατι.Ο ιδιος αναφερει οτι υπηρχαν αλλα δεν τις βρισκει. Καποια ιδεα?Να ενημερωσω πως την εβαλε την 4.3 χωρις επαναφορα εργοστασιακων. Ευχαριστω Σε μενα η 4η επιλογη ειναι που λεει συντομευσεις.αυτο πρεπει να ειναι ενεργοποιημενο και να πατησεις πανω στην μπαρα για να επιλεξεις τι θελεις να εχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Μετατρεπει το κείμενο σε ομιλία σε οποιες εφαρμογες το υποστηριζουν.Εως τωρα δεν υπηρχε αυτη η δυνατότητα by default σε Ελληνικη γλωσσα πάρα μόνο με αγορασμενες εφαρμογες τριτων οπως το Svox.Η google συνεχιζει να σφυρα αδιαφορα για την γλωσσα μας σε αυτο το θεμα και μεχρι πριν λιγο και η samsung.Τωρα, πως τους ηρθε και το εκαναν....!!!Παντως βλεπω οτι κατι πανε να δωσουν σιγα σιγα στο note μας,κατι κινησεις φαινονται, ισως να εχουμε και τιποτα ευχάριστες εκπληξεις στην συνεχεια.... Υπάρχει η δυνατότητα όταν έρχεται ένα μήνυμα ή email και οδηγούμε για παράδειγμα η εφαρμογή αυτή να το εκφωνεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Υπάρχει η δυνατότητα όταν έρχεται ένα μήνυμα ή email και οδηγούμε για παράδειγμα η εφαρμογή αυτή να το εκφωνεί; Τα εκφωνει,αλλα...δυστυχως και εδω η samsung τα εκανε παλι σαν τα μουτρα της.Τα λεει γραμμα-γραμμα!!! Ελεος ρε samsung!!! Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigio13 Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Τα εκφωνει,αλλα...δυστυχως και εδω η samsung τα εκανε παλι σαν τα μουτρα της.Τα λεει γραμμα-γραμμα!!! Ελεος ρε samsung!!! Και τι ρυθμιση πρεπει να κανουμε για να ακουσουμε την εκφωνηση απο email?για να ευθυμισουμε λιγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Και τι ρυθμιση πρεπει να κανουμε για να ακουσουμε την εκφωνηση απο email?για να ευθυμισουμε λιγο. Ρυθμισεις-> η συσκευη μου-> λειτουργια hands free-> on πατα αριστερα στο τιμονακι να δεις και τι σου εχει τικαρισμενο Σε e-mail δεν το δοκιμασα, αλλα σε κλησεις και μυνηματα ειναι για αυτοκτονια :lol: :lol: Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jstllucky Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Παιδια ξερετε γιατι κάνει σάρωση ολη την ωρα? Ειναι φυσιολογικο? Για την ακρίβεια το κανει περιοδικα ανα 3 ή 4 sec.. Παράθεση Παντασουζα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 (edited) :confused: Σωστός! Τωρα το παρατήρησα και εγώ!! Edit, και στο mimi2 έτσι κάνει ομως, http://img.tapatalk.com/d/14/01/10/yzy3erap.jpg Edited January 10, 2014 by ovelix5 Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 (edited) Τα εκφωνει,αλλα...δυστυχως και εδω η samsung τα εκανε παλι σαν τα μουτρα της.Τα λεει γραμμα-γραμμα!!! Ελεος ρε samsung!!! Μήπως το κάνει επειδή είναι κεφαλαία και τα θεωρεί ως ακρωνύμια (όπως FBI = εφ μπι άι); Για δοκίμασε με κανονική γραφή (μικρά γράμματα και τονισμένα) να δεις. Απ' την άλλη βέβαια στο s/w η Samsung δεν τα πάει και πολύ καλά, οπότε δεν εκπλήσσομαι... Για το Wi-Fi και σ' εμένα το ίδιο κάνει. Μήπως αυτό συμβαίνει μόνο όταν η καρτέλα του Wi-Fi φαίνεται στην οθόνη; Λογικό μου φαίνεται γιατί όταν ανοίξεις την καρτέλα θέλεις να ξέρεις ποια δίκτυα είναι διαθέσιμα. Αν πας αλλού λογικά θα σταματάει το scanning αν είσαι ήδη συνδεδεμένος σε κάποιο δίκτυο. Φυσιολογικό μου φαίνεται. Edited January 10, 2014 by DrMobile Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elessar86 Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Σε μενα η 4η επιλογη ειναι που λεει συντομευσεις.αυτο πρεπει να ειναι ενεργοποιημενο και να πατησεις πανω στην μπαρα για να επιλεξεις τι θελεις να εχει. Φίλε ούτε εγώ έχω πουθενά συντομεύσεις με την 4.3. Και έχω κάνει hard reset και πριν την βάλω και μετά αλλά οι συντομεύσεις πουθενά. [ATTACH]39681[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Φίλε ούτε εγώ έχω πουθενά συντομεύσεις με την 4.3. Και έχω κάνει hard reset και πριν την βάλω και μετά αλλά οι συντομεύσεις πουθενά. Παράξενο... Σ' εμένα τις εμφανίζει κανονικά... http://i44.tinypic.com/9uq39v.jpg Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigio13 Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Ρυθμισεις-> η συσκευη μου-> λειτουργια hands free-> on πατα αριστερα στο τιμονακι να δεις και τι σου εχει τικαρισμενο Σε e-mail δεν το δοκιμασα, αλλα σε κλησεις και μυνηματα ειναι για αυτοκτονια :lol: :lol: Καλα μιλαμε για τρελλα γελια με παιρνει φιλος και ακουω να λεει σας καλει ο γαμα γιοτα ωμεγα ρο γαμα ομικρον σιγμα για απαντηση πειτε a n s w e r.δηλαδη εγω πρεπει για να αποδεκτω την κληση να κανω spelling τη λεξη answer??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elessar86 Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Παράξενο... Σ' εμένα τις εμφανίζει κανονικά... http://i44.tinypic.com/9uq39v.jpg Έχεις stock 4.3 ? καλά τι στα κομμάτια έχουν δώσει διαφορετικές 4.3 ? Εμένα είναι Γερμανική Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigio13 Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Έχεις stock 4.3 ? καλά τι στα κομμάτια έχουν δώσει διαφορετικές 4.3 ? Εμένα είναι Γερμανική Και μενα με pulse ακριβως οπως του doctor ειναι το μενου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Πιθανόν να είναι θέμα csc. Συνήθως οι Γερμανοί έχουν τέτοιους περιορισμούς. Αν είστε ροοτ, αλλάξτε csc. Αν όχι, βάλτε ρομ με άλλο csc. Φυσικά είναι δικές μου υποθέσεις αυτά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elessar86 Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Μα ειναι δυνατόν στην Γερμανική να αφαίρεσαν τις συντομεύσεις για ποιο λόγο ? Στην 4.1.2 τις είχα κανονικά.....να πω μάλιστα οτι είμαι ευχαριστημενος απ την 4.3 δεν έχω κάποιο πρόβλημα....αν και δεν έχει καμιά μεγάλη διαφορά απ την 4.1.2 και πριν πέταγε και τώρα πετάει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Όσοι δεν έχετε τις συντομεύσεις έχετε κάνει επαναφορά εργοστασιακών μετά την αναβάθμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elessar86 Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Όσοι δεν έχετε τις συντομεύσεις έχετε κάνει επαναφορά εργοστασιακών μετά την αναβάθμιση? Και πριν έκανα και μετά.....δεν είναι Θέμα επαναφοράς δεν μπορεί να χαθεί μια ολόκληρη επιλογή στο menu......Να τελικά γιατί κάποιες 4.3 ήταν 670MB και άλλες ήταν 700+ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Μα ειναι δυνατόν στην Γερμανική να αφαίρεσαν τις συντομεύσεις για ποιο λόγο ? Στην 4.1.2 τις είχα κανονικά.....να πω μάλιστα οτι είμαι ευχαριστημενος απ την 4.3 δεν έχω κάποιο πρόβλημα....αν και δεν έχει καμιά μεγάλη διαφορά απ την 4.1.2 και πριν πέταγε και τώρα πετάει Φίλε έριξα μια γρήγορη ματιά στα φόρουμ και βλέπω ότι και άλλοι έχουν το ίδιο πρόβλημα χωρίς λύση. Με ακαδημαικές συζητήσεις όμως δε θα λυθεί το πρόβλημά σου, παρά μόνο με πράξεις. Αν θες δοκίμασέ αυτό που σου είπα και μπορεί να είσαι και ο πρώτος που του φτιάχνει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 (edited) Λοιπον, ουτε εμενα εχει συντομεύσεις!!!! (και να πω οτι δεν εκανα hard reset??συνεχεια λεω σε ολους να το κανουν).Το ωραιο ειναι οτι της γυναικας μου το note,εχει!!!!Να δειτε που αμα ψάξουμε θα βρουμε κι άλλες διαφορες. Εγω το ειπα πριν,αλλα μάλλον δεν δωσατε βαση...η samsumg θα μας παει στο δαφνι!!! Ελεος δηλαδη!!!! Edit: @elesar86 αυτο πιστευω κι εγω, γιατι εγω πηρα γυρω στα 670mb update,ενω της γυναικας μου γυρω στα 720 (καπου εκει, δεν θυμαμαι ακριβως). Edited January 10, 2014 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts