Jump to content

Samsung Galaxy Note II (N7100)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επειδη την κατρβασα και εγω μπορεις να μου πεις ποια ειναι η χρησιμοτητα της γιατι εγω δεν εχω καταλαβει.

Μετατρεπει το κείμενο σε ομιλία σε οποιες εφαρμογες το υποστηριζουν.Εως τωρα δεν υπηρχε αυτη η δυνατότητα by default σε Ελληνικη γλωσσα πάρα μόνο με αγορασμενες εφαρμογες τριτων οπως το Svox.Η google συνεχιζει να σφυρα αδιαφορα για την γλωσσα μας σε αυτο το θεμα και μεχρι πριν λιγο και η samsung.Τωρα, πως τους ηρθε και το εκαναν....!!!Παντως βλεπω οτι κατι πανε να δωσουν σιγα σιγα στο note μας,κατι κινησεις φαινονται, ισως να εχουμε και τιποτα ευχάριστες εκπληξεις στην συνεχεια....

Edited by truckman

• Απαντήσεις 17,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μετατρεπει το κείμενο σε ομιλία σε οποιες εφαρμογες το υποστηριζουν.Εως τωρα δεν υπηρχε αυτη η δυνατότητα by default σε Ελληνικη γλωσσα πάρα μόνο με αγορασμενες εφαρμογες τριτων οπως το Svox.Η google συνεχιζει να σφυρα αδιαφορα για την γλωσσα μας σε αυτο το θεμα και μεχρι πριν λιγο και η samsung.Τωρα, πως τους ηρθε και το εκαναν....!!!Παντως βλεπω οτι κατι πανε να δωσουν σιγα σιγα στο note μας,κατι κινησεις φαινονται, ισως να εχουμε και τιποτα ευχάριστες εκπληξεις στην συνεχεια....

Ξερεις καποια εφρμογη που να το υποστηριζει να το δοκιμασω?

Οποιοι εχουν cosmote και εχουν ενεργοποιησει τη θυριδα τους στο mail.mycosmos.gr πεστε μου πoιον browser χρησιμοποιειτε απο το κινητο που να δειχνει σωστα τη σελιδα (το εσωτερικο της, οχι το logon)

Καλημερα σας,

Ερωτηση για λογαριασμο φιλου που ειναι σε Offilical 4.3 γιατι εγω ειμαι custom atm.

Στις ρυθμισεις-> κλειδωμα οθονης παρατηρω οτι δεν εχει συντομευσεις.

Ξερεις κανεις γιατι.Ο ιδιος αναφερει οτι υπηρχαν αλλα δεν τις βρισκει.

Καποια ιδεα?Να ενημερωσω πως την εβαλε την 4.3 χωρις επαναφορα εργοστασιακων.

Ευχαριστω

Samsung S20 FE 

Snapdragon edition

Καλημερα σας,

Ερωτηση για λογαριασμο φιλου που ειναι σε Offilical 4.3 γιατι εγω ειμαι custom atm.

Ευχαριστω

Μια χαρά εκεί υπάρχουν.

Καλημερα σας,

Ευχαριστω

Σε μενα η 4η επιλογη ειναι που λεει συντομευσεις.αυτο πρεπει να ειναι ενεργοποιημενο και να πατησεις πανω στην μπαρα για να επιλεξεις τι θελεις να εχει.

Υπάρχει η δυνατότητα όταν έρχεται ένα μήνυμα ή email και οδηγούμε για παράδειγμα η εφαρμογή αυτή να το εκφωνεί;

Υπάρχει η δυνατότητα όταν έρχεται ένα μήνυμα ή email και οδηγούμε για παράδειγμα η εφαρμογή αυτή να το εκφωνεί;

Τα εκφωνει,αλλα...δυστυχως και εδω η samsung τα εκανε παλι σαν τα μουτρα της.Τα λεει γραμμα-γραμμα!!! Ελεος ρε samsung!!!

Τα εκφωνει,αλλα...δυστυχως και εδω η samsung τα εκανε παλι σαν τα μουτρα της.Τα λεει γραμμα-γραμμα!!! Ελεος ρε samsung!!!

Και τι ρυθμιση πρεπει να κανουμε για να ακουσουμε την εκφωνηση απο email?για να ευθυμισουμε λιγο.

Και τι ρυθμιση πρεπει να κανουμε για να ακουσουμε την εκφωνηση απο email?για να ευθυμισουμε λιγο.

Ρυθμισεις-> η συσκευη μου-> λειτουργια hands free-> on πατα αριστερα στο τιμονακι να δεις και τι σου εχει τικαρισμενο

Σε e-mail δεν το δοκιμασα, αλλα σε κλησεις και μυνηματα ειναι για αυτοκτονια :lol: :lol:

Παιδια ξερετε γιατι κάνει σάρωση ολη την ωρα? Ειναι φυσιολογικο? Για την ακρίβεια το κανει περιοδικα ανα 3 ή 4 sec..
Παντασουζα

:confused:

Σωστός!

Τωρα το παρατήρησα και εγώ!!

Edit, και στο mimi2 έτσι κάνει ομως,

http://img.tapatalk.com/d/14/01/10/yzy3erap.jpg

Edited by ovelix5

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Μήπως το κάνει επειδή είναι κεφαλαία και τα θεωρεί ως ακρωνύμια (όπως FBI = εφ μπι άι); Για δοκίμασε με κανονική γραφή (μικρά γράμματα και τονισμένα) να δεις. Απ' την άλλη βέβαια στο s/w η Samsung δεν τα πάει και πολύ καλά, οπότε δεν εκπλήσσομαι...

Για το Wi-Fi και σ' εμένα το ίδιο κάνει. Μήπως αυτό συμβαίνει μόνο όταν η καρτέλα του Wi-Fi φαίνεται στην οθόνη; Λογικό μου φαίνεται γιατί όταν ανοίξεις την καρτέλα θέλεις να ξέρεις ποια δίκτυα είναι διαθέσιμα. Αν πας αλλού λογικά θα σταματάει το scanning αν είσαι ήδη συνδεδεμένος σε κάποιο δίκτυο. Φυσιολογικό μου φαίνεται.

Edited by DrMobile

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

Σε μενα η 4η επιλογη ειναι που λεει συντομευσεις.αυτο πρεπει να ειναι ενεργοποιημενο και να πατησεις πανω στην μπαρα για να επιλεξεις τι θελεις να εχει.

Φίλε ούτε εγώ έχω πουθενά συντομεύσεις με την 4.3. Και έχω κάνει hard reset και πριν την βάλω και μετά αλλά οι συντομεύσεις πουθενά.

[ATTACH]39681[/ATTACH]

Φίλε ούτε εγώ έχω πουθενά συντομεύσεις με την 4.3. Και έχω κάνει hard reset και πριν την βάλω και μετά αλλά οι συντομεύσεις πουθενά.

Παράξενο... Σ' εμένα τις εμφανίζει κανονικά...

http://i44.tinypic.com/9uq39v.jpg

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

Ρυθμισεις-> η συσκευη μου-> λειτουργια hands free-> on πατα αριστερα στο τιμονακι να δεις και τι σου εχει τικαρισμενο

Σε e-mail δεν το δοκιμασα, αλλα σε κλησεις και μυνηματα ειναι για αυτοκτονια :lol: :lol:

Καλα μιλαμε για τρελλα γελια με παιρνει φιλος και ακουω να λεει σας καλει ο γαμα γιοτα ωμεγα ρο γαμα ομικρον σιγμα για απαντηση πειτε a n s w e r.δηλαδη εγω πρεπει για να αποδεκτω την κληση να κανω spelling τη λεξη answer???

Παράξενο... Σ' εμένα τις εμφανίζει κανονικά...

http://i44.tinypic.com/9uq39v.jpg

Έχεις stock 4.3 ? καλά τι στα κομμάτια έχουν δώσει διαφορετικές 4.3 ? Εμένα είναι Γερμανική

Έχεις stock 4.3 ? καλά τι στα κομμάτια έχουν δώσει διαφορετικές 4.3 ? Εμένα είναι Γερμανική

Και μενα με pulse ακριβως οπως του doctor ειναι το μενου.

Πιθανόν να είναι θέμα csc.

Συνήθως οι Γερμανοί έχουν τέτοιους περιορισμούς.

Αν είστε ροοτ, αλλάξτε csc.

Αν όχι, βάλτε ρομ με άλλο csc.

Φυσικά είναι δικές μου υποθέσεις αυτά.

Μα ειναι δυνατόν στην Γερμανική να αφαίρεσαν τις συντομεύσεις για ποιο λόγο ? Στην 4.1.2 τις είχα κανονικά.....να πω μάλιστα οτι είμαι ευχαριστημενος απ την 4.3 δεν έχω κάποιο πρόβλημα....αν και δεν έχει καμιά μεγάλη διαφορά απ την 4.1.2 και πριν πέταγε και τώρα πετάει

Όσοι δεν έχετε τις συντομεύσεις έχετε κάνει επαναφορά εργοστασιακών μετά την αναβάθμιση?

Όσοι δεν έχετε τις συντομεύσεις έχετε κάνει επαναφορά εργοστασιακών μετά την αναβάθμιση?

Και πριν έκανα και μετά.....δεν είναι Θέμα επαναφοράς δεν μπορεί να χαθεί μια ολόκληρη επιλογή στο menu......Να τελικά γιατί κάποιες 4.3 ήταν 670MB και άλλες ήταν 700+

Μα ειναι δυνατόν στην Γερμανική να αφαίρεσαν τις συντομεύσεις για ποιο λόγο ? Στην 4.1.2 τις είχα κανονικά.....να πω μάλιστα οτι είμαι ευχαριστημενος απ την 4.3 δεν έχω κάποιο πρόβλημα....αν και δεν έχει καμιά μεγάλη διαφορά απ την 4.1.2 και πριν πέταγε και τώρα πετάει

Φίλε έριξα μια γρήγορη ματιά στα φόρουμ και βλέπω ότι και άλλοι έχουν το ίδιο πρόβλημα χωρίς λύση.

Με ακαδημαικές συζητήσεις όμως δε θα λυθεί το πρόβλημά σου, παρά μόνο με πράξεις.

Αν θες δοκίμασέ αυτό που σου είπα και μπορεί να είσαι και ο πρώτος που του φτιάχνει.

Λοιπον, ουτε εμενα εχει συντομεύσεις!!!! (και να πω οτι δεν εκανα hard reset??συνεχεια λεω σε ολους να το κανουν).Το ωραιο ειναι οτι της γυναικας μου το note,εχει!!!!Να δειτε που αμα ψάξουμε θα βρουμε κι άλλες διαφορες. Εγω το ειπα πριν,αλλα μάλλον δεν δωσατε βαση...η samsumg θα μας παει στο δαφνι!!! Ελεος δηλαδη!!!!

Edit: @elesar86 αυτο πιστευω κι εγω, γιατι εγω πηρα γυρω στα 670mb update,ενω της γυναικας μου γυρω στα 720 (καπου εκει, δεν θυμαμαι ακριβως).

Edited by truckman

• The title was changed to Samsung Galaxy Note II (N7100)